×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai kiaušiniai stimuliuojantis

Elementai 33 į 64308 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Perfect Fit Armour Tug Lock Black

    „Armor Tug“ užraktas turi „Armor Tug“ gaidžio žiedą, kuris yra pritvirtintas prie užpakalio kištuko, kurio perimetras yra 14 cm, kad būtų galima papildomai stimuliuoti. Dirželis suteikia naudotojui nuostabų varpos ir kapšelio atskyrimą, tuo pačiu padidinant pakėlimą.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masažuoklis ir perlinis vibratorius viename!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Stretchy Cock Ring Set Blue

    3 skirtingų dydžių gaidžio žiedai. Puikiai tinka pradedantiesiems, kurie naujokams itin tamprių gaidžių žiedų pasaulyje. Juos galima nešioti atskirai arba visus iš karto, o kai kurie žiedai turi stimuliuojančius griovelius.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu pasaulyje viso kūno masažuokliu. Koncentruota 10 skirtingų masažo modelių galia nuramina skausmingus raumenis ir mažina stresą, o tvirtesnė rankena ir net ilgiau trunkantis įkrovimas reiškia, kad galite mėgautis valandų valandas patirtais malonumais.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets Cock Cage with Butt Plug

    Black Velvets Gaidžio narvas su užpakalio kištuku sujungia gaidžio narvelį su rutuliniu žiedu, kuris yra sujungtas per tvirtą grandinę su grioveluotu analiniu kištuku. Be puikaus pojūčio, gaidžio narvas suteikia jaudinantį vaizdą ir yra jaudinantis kontrolės ir tyrumo žaidimo priedas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    Kokybiško prekės ženklo Steel Power Tools Ballstretcher yra aptakus, modernus dizainas, pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Šie tvirti rutuliniai neštuvai yra jaudinantis bet kurios žaislų kolekcijos priedas ir leis žaisti neklaužada BDSM. Ballstretcher yra saugus kūnui, sukurtas malonumui ir ilgaamžis. Išbandykite savo kietąją pusę su plieno elektriniais įrankiais!

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ši spurga tikrai yra gaidžio žiedas su didžiuliu noru pasaldinti jūsų meilės gyvenimą. „Satisfyer“ žiedas suteikia jūsų vyriškumui jausmingumo ir užtikrina, kad jūs ir jūsų partneris mėgausitės dilgčiojančiu malonumu. Didelis klitorio stimuliatorius turi platų skersmenį ir 10 intensyvių vibracijos nustatymų, siūlantis jūsų moters meilės karoliuką žadinančią stimuliaciją vienu mygtuko paspaudimu. Tačiau net per audringus solo seansus jis suvilios jus savo giliomis vibracijomis ir neklystamai katapultuos iki kulminacijos.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Elegantiška, vibruojanti kulka, derinanti galingą vibraciją ir sklandų galiuką, užtikrinantį tikslią tikslumą, stimuliuojanti jūsų intymias vietas ir teikianti intensyvų malonumą.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. Koncentro 10 skirtingų galia nuramina modelių traumų raumenis ir masažo stresą, o tvirtesnė rankena ir net ilgiau trunkantis įkrovimas reiškia, kad galite daug valandų valandų patirti malonų.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    „Multifun 1“ džiugina jus labai ypatinga forma, kurią galima meistriškai integruoti į bet kokį mylėjimąsi, ir turi 3 galingus variklius: kai vienas yra viršutinėje pagrindinio korpuso dalyje, kiekvienas iš kitų dviejų apatinių malonumo svirties taškų suteikia gerą atmosferą. Tai reiškia: Nesvarbu, ar prieš, viršuje, viduje, po ar tarpais – dangaus mėlynos spalvos universalus prietaisas stimuliuoja jus taip, kaip jums to reikia! Du apatiniai varikliai gali būti valdomi atskirai nuo pagrindinio variklio, todėl abi vibratoriaus dalys turi 10 įdomių vibracijos programų. Su 2 mygtukais galite sukurti net 100 derinių.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Ball Stretching Kit

    Trijų dūmų spalvos žiedų rinkinys, skirtas kapšelio tempimui. Mažiausias žiedas uždedamas aplink kapšelį, sėklidžių viršuje. Sėklidės nustumiamos žemyn, o kapšelis ištempiamas. Po kurio laiko kitais dviem skirtingo pločio žiedais galima ištempti kapšelį ir laikui bėgant jis ilgės. Žiedo plotis: 1 cm, 2 cm ir 3 cm. Visų žiedų vidinis Ø 2,5 cm (lankstus). Storis 1 cm.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    Apsaugokite ir stimuliuokite savo vyriškas formas su šiais skysto silikono rutuliniais neštuvais. Žaislas ištempia kamuoliukus ir tvirtai juos laiko. Tai suteikia malonų pojūtį ir didesnį išsipūtimą. Dėvėkite jį intensyviai praleisdami naktį miegamajame arba paslėpkite po drabužiais, kad atkreiptumėte daugiau dėmesio savo išsipūtimu. Rutuliniai neštuvai yra pagaminti iš labai minkšto ir lankstaus silikono, kad puikiai priglustų ir būtų patogus dėvėti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Snug X Long Black

    Ieškote malonumo ir kontrolės? Ištempkite tą maišelį minkštu, tačiau tvirtu ir lanksčiu jautienos rutuliniu neštuvu. Pailginkite kapšelį, kai jaučiate, kaip jūsų rutuliai traukiami žaisdami partnerius ar pavieniui. Galimi keli skersmenys ir ilgiai – patikrinkite juos visus!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Susisiekite su savo kūnu ir patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. „Smart Wand 2 Medium“ yra puikus preliudijos įrankis jums ar jūsų partneriui. Išlaisvinkite savo kūno įtampa atpalaiduodami stresą ir atpalaiduodami raumenis, atverdami duris seksualinei energijai gauti holistinį orgazmą.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Po metų ir dizaino koncepcijos dydžio nustatymo, išbandymo galutinė savo naujojo sekso žaislo testavimo, vos nesugriovėme!

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Electro Sex Metal Urethral and Penis Strap

    Rimba Electro Play ES vienpolis metalinis šlaplės kanalas ir mėlynas elastingas, unipolinis penio dirželis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Glorious Duo

    Dėl kompaktiškos, tačiau didelės formos, vibruojantis klitorio stimuliatorius ir du žiedai varpai ir sėklidėms silikoninis Satisfyer Glorious Duo yra idealus kompanionas ilgoms naktims.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 2 Black

    Patogus ir puikiai prigludęs vibruojantis poros žiedas, kurį nešioja vyrai mylėdamiesi, TOR™ 2 sustiprina abiejų partnerių sekso pojūčius.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Mėgaukitės galinga vibracija viduje ir išorėje su šiuo tekstūruotu prostatos masažuokliu ir elastingu gaidžio žiedu su tarpvietės stimuliatoriumi! Dvigubi varikliai siunčia virpulį į jūsų išangę ir suteršia, kol jūsų varpa yra kieta. Nesvarbu, ar vertinate patogumą žaisdami solo, ar galią žaisdami poromis, belaidis nuotolinio valdymo pultas yra įdomi funkcija, skirta naudoti namuose ar mieste... 30 pėdų veikimo nuotolis!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Menzstuff Dual Power Ball Play Sleeve

    MENZSTUFF DUAL POWER BALL PLAY rankovė

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Electro Sex Penis Straps 2pcs

    Rimba Electro Play ES 2 vienpolės varpos kilpos.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Susisiekite su savo kūnu ir patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu pasaulyje viso kūno masažuokliu. „Smart Wand 2 Medium“ yra puikus preliudijos įrankis jums ar jūsų partneriui. Išlaisvinkite savo kūno įtampą atpalaiduodami stresą ir atpalaiduodami raumenis, atverdami duris seksualinei energijai gauti holistinį orgazmą.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Black

    Pajuskite plazdėjimą su Monarch – nešiojamo drugelio atmosfera, kuri skraido klitoriu ir apgaubia jį supančią jautrią sritį stimuliuojančia vibracija. Sukurtas pagal garsųjį drugelių masažuoklį – klasikinį porų pamėgtą – monarchas sujungia intymų masažą be rankų su itin stipriu patobulinimu, kad patirtų nuostabiai didingą patirtį.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • MyMagicWand Wand Massager Purple

    Susipažinkite su galingiausiu turimu lazdelės vibratoriumi: MyMagicWand. Dėl savo galingo variklio ir daugybės naudojimo būdų, tokių kaip skaudamų raumenų masažas ir erogeninių zonų stimuliavimas, jis tikrai nustebins ir džiugins vyrus ir moteris. Atraskite „MyMagicWand“ dabar!

    149 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Suteikite savo vyriškumui jausmingą patobulinimą su mūsų Mighty One. Maloniai lankstus, mūsų žiedas prisitaiko prie visų dydžių ir apkabina jūsų varpą, sukurdamas kraujo stazės efektą, kad būtų ilgesnis malonumas ir jausminga ištvermė.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs SQUEEZE Ball Stretcher Hot Pink

    Norite pridėti šiek tiek tiek sūpynių prie savo žemų pakabų? Apvyniokite SQUEEZE aplink maišą rimtam tempimui. SQUEEZE yra storas, purus rutulinis ištempiklis, skirtas susilieti su jūsų šlamštu kaip antroji oda.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Jett Sleeve with Treble and Bass Technology

    Patentuota aukštųjų ir žemųjų dažnių technologija JETT yra pirmasis Guybrator™, leidžiantis begalinį pasirinkimą dėl vibracijos stiprumo ir dažnio – suteikdamas intensyvų orgazmą be rankų.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O The Ohare XL Black

    „Ohare XL“ dvigubas vibracinis erekcijos žiedas paverčia jį jūsų mėgstamiausiu triušio atmosfera su patogiu erekcijos žiedu ir itin galingu 4 funkcijų varikliu, patobulintu minkštomis, lanksčiomis triušio ausimis!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Tease Us – tai programėlėmis valdomų nešiojamų vibratorių rinkinys, tinkantis kiekvienai porai. Subtiliai erzinkite ir jaudinkite, kad ir kur eitumėte, naudodami vibruojantį stimuliavimo žiedą „Bond“ ir galingą kelnaičių atmosferą „Moxie“.

    269 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Power Clit

    Patirkite bendrą malonumą su dorcel power clit.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vibracijos, kad pamalonintumėte kamuoliukus, tiekiamos naudojant šį Mr Pleasure vibruojantį kapšelį, kad gautumėte maksimalų malonumą! Vibruojantis kapšelio stimuliatorius pagamintas iš minkšto silikono ir turi patogius penio dirželius. Tiesiog paspauskite stimuliatoriaus arba nuotolinio valdymo pulto mygtuką ir mėgaukitės jaudinančiais vibracijos pojūčiais, stimuliuojančiais jūsų kamuoliukus! Vibracijos ritmą lengva pakeisti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Arba padovanokite jį savo partneriui, kuris gali jus nustebinti, valdydamas nuotolinio valdymo pultą per atstumą ir žaisdamas įdomiai!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64308 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.