×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai kiaušiniai už reiklumą

Elementai 33 į 6478 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Medinė riešų ir kapšelio spyna su išskleidžiama jungtimi ir užsegama spyna.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Pig-Hole Fuckplug XXL Black

    Yra keletas tuščiavidurių užpakalinių kamščių, bet nė vienas nėra toks kvailas kaip PIG-HOLE, kuris yra suformuotas taip, kad tilptų į jūsų skylę taip, kaip būtų pritaikytas pagal užsakymą. Pagaminta iš odai lanksčios platinos silikono, vienintelės medžiagos, kuri jaučiasi kaip oda, greitai įšyla iki kūno temperatūros, turi pakankamai tvirtumo, kad užpakaliukas būtų atviras, o viduje vis tiek pakankamai minkšta, kad būtų galima dulkintis… ir velniop… ir velniop… Arba paverskite savo skylę kanalizacija ir tapkite vaikščiojančia šlovės skyle.

    169 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Išbandykite savo ribas su unikaliu rutuliniu neštuvu ir dviem 8 uncijų svarmenimis! Pradėkite nuo valdomo vilkimo, užmesdami neštuvų U dalį ant kapšelio virš kamuoliukų. Mėgaukitės tvirto nerūdijančio plieno trauka, nes gravitacija to reikalauja! Dvi jungčių grandinės kabo su patogiais kabliukais, kad būtų galima pridėti kiekvieną svertinį rutulį... o gal net daugiau! Kiek galite susitvarkyti? Žaisk vienas arba su savo šeimininku ar šeimininke! Patvari medžiaga yra neakyta, todėl ją lengva dezinfekuoti po kiekvieno naudojimo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Transparent

    TRI-SPORT yra naujas futuristinis sportinis ATOMIC JOCK.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Clear

    „Armor Tug“ užraktas turi „Armor Tug“ gaidžio žiedą, kuris yra pritvirtintas prie užpakalio kištuko, kurio perimetras yra 14 cm, kad būtų galima papildomai stimuliuoti. Dirželis suteikia naudotojui nuostabų varpos ir kapšelio atskyrimą, tuo padidindamas pakėlimą.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Ball Buster Testicle Vice

    Skirkite šiek tiek laiko CBT ir, pažadame, nenusivilsite!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Ne per sunkus ir ne per lengvas, jei niekada nepatyrėte sekso nešiodami rutulinius neštuvus, tai puikus žaislas išbandyti vandeniui. Itin tamprus rutulinis neštuvas tinka visų formų ir dydžių kapšeliams.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    Kiotos Steel gaminiai yra pagaminti iš 100% nerūdijančio plieno, tai užtikrina aukščiausią šiandien prieinamą plieno gaminių kokybę.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Pagamintas iš tvirto nerūdijančio plieno, šis parašiuto stiliaus rutulinis neštuvas užsidaro galingu magnetu aplink kapšelį. Patirkite, kaip 8,6 uncijos traukia savo jautrius kamuoliukus, kai masturbuojatės, užsiiminėjate seksu arba jus erzina ir kankina jūsų partneris. Gravitacija padarys savo, sukurdama traukimo pojūtį, kurio trokštate, ir sustiprindama bet kokią seksualinę patirtį.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    VARPOS / KAMULIŲ DALYTUVAS SU SPAUDĖLĖMIS. SVORIAI NEĮSKAIČIUOTI

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • COLT Weighted Ring Large

    Jei norite, galite uždėti šį didelį COLT svertinį žiedą aplink savo gaidį, kamuoliukus ir įkiškite pasvertą galą ten, kur nešviečia saulė!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Išlaisvinkite savo orgazmo potencialą naudodamiesi žaislu, specialiai sukurtu tam, kad jūsų kamuoliukai būtų surišti su erotinėmis vibracijomis – ir daugiau niekada nesijaudinkite dėl laikinų kamuoliukų dūzgimo sprendimų! Įsukite į dvigubą kilpą – vieną varpai, kitą kamuoliukams – ir įstatykite variklį tiesiai už šeimos brangenybių, mėgaudamiesi kreminio silikono lankstumu ir tekstūra. Pasirinkite iš 9 vibracijos modelių, kad rastumėte optimalų ritmą solo ar porų žaidimui, net ir po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas. Perduokite nuotolinio valdymo pultą savo partneriui, kad galėtumėte nustebinti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Mėgaukitės didžiausiu pasitenkinimu, atsižvelgiant į juslinį malonumą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Alien Tail Black

    ALIEN TAIL yra pagaminta iš medžiagos, kuri „vibruoja“ menkiausiais judesiais – šuniukų žaidėjai mėgsta vizginimo efektą. Skirtingai nei mūsų silikoninės uodegėlės, turinčios aukštyn garbanos, ALIEN TAIL vizgina viena į kitą – uodegos dalis yra ilga ir išraiškinga. Vienintelė uodega rinkoje, kuri tampa jūsų dalimi: COCKSLING priekinė dalis saugiai suima jūsų šiukšles, ergo užpakalinis kištukas užrakina uodegą... tai visiškai kitokia patirtis nei naudojant paprastą užpakalio uodegą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Nutter Ball Sling Black

    Jei esate mūsų geriausiai parduodamų SACKSLING gerbėjas, bet turite aukštą ir tvirtą maišą arba norite geriau sukibti su savo prekėmis... tuomet jums patiks mūsų naujas dizainas NUTER.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • E-Stim Python Ball Torture Board

    Sukurtas išskirtinai vyro poreikiams ir pagamintas JK, Python™ elektrinio suspaudimo įtaisas turi 2 paauksuotus elektrinius kontaktinius kilimėlius su reguliuojamu suspaudimu. Išslydus minkštam varpai ir rutuliukams, kamuoliukai kabo tiesiai į reguliuojamos suspaudimo sistemos rankeną.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Transparent

    Jei esate perkamiausių Oxballs SACKSLING ELECTRO gerbėjas, bet turite aukštą ir tvirtą maišą arba norite geriau sukibti su savo prekėmis, tuomet jums patiks naujas Oxballs dizainas – NUTTER ELECTRO.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Aprūpinkite savo pakuotę galingu silikoniniu žiedu, skirtu sustiprinti jūsų veržlumą, su aksominiu žiedu, kad jūsų meilužis galėtų atsitrenkti ir trintis! Šis gaidžio žiedas turi galingą vibruojančią šerdį, padengtą šilkiniu silikoniniu paviršiumi, kad jaustumėtės prabangiai – įrenkite šį žiedą ir patogiai apribokite kotą bei krepšį, kad padidintumėte erekcijos trukmę ir kietumą.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Būti piktam. Būkite tikrai pikti ir sukite, kol skaudės! Tvirtai suimkite rutulinį maišą ar net gaidžio kotą naudodami plieno rutulinį neštuvą su aštriais smaigaliais ir pajuskite tą tvirtą sukibimą su aštriais spygliais ant odos. Lėtai sukite varžtus į vidų, kol jie nebegalės spausti. Šis kankinimo įtaisas yra rutulinis neštuvas, bet taip pat gali apeiti gaidžio kotą, todėl būkite kūrybingi. Būkite ypač pikti ir užrakinkite jį raktu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    Iš nerūdijančio plieno pagamintas Black Label nerūdijančio plieno Black Chastity brutus varpos narvas suteikia jums ir jūsų sekso partneriui valandų valandas. Dėl šiek tiek žemyn lenktos formos iš karto aišku, kad erekcija čia sunkiai įmanoma.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Ball Weight 35mm x 38mm

    Kiotos Steel gaminiai yra pagaminti iš 100% nerūdijančio plieno, tai užtikrina aukščiausią šiandien prieinamą plieno gaminių kokybę.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher-Stretcher

    Pats geriausias „viskas viename“ rutulio tempimo žaislas. Įdėkite riešutų maišelį į šį įrenginį, lėtai pasukite varžtą ir pasiruoškite. Jame yra du patogūs sraigto žiedai su atsukamu anga, kad būtų lengva pasiekti, ir jis pagamintas iš tvirto nerūdijančio plieno. Jis yra hipoalergiškas ir lengvai valomas.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Penis-Ball Straps 7435

    Prabangus odinis aksesuaras peniui ir sėklidėms.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Genitalijos apginkluoti medinę pagalvėlę Juodos medinės gaidžio žiedo pagalvėlės yra veiksmingiausios viduramžių paprastumo. Šis kukulis užsidaro aplink gaidį, kamuoliukus ir riešus priešais arba už kūno, todėl naudotojas tampa visiškai bejėgis ir visiškai kontroliuojamas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Leather Ballstretcher 7437 3cm

    Rimba Bondage Play Ball stretcher iš natūralios odos su raišteliu ir 3 cm aukščio.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Sukurtas raumenų stimuliacijai ir giliųjų audinių masažui, Bodywand VersaWand atpalaiduoja labiausiai įsitempusius raumenis, todėl esate žvalūs ir pasiruošę veiklai. „VersaWand“ komplektuojamas su šešiais priedais, skirtais tam tikriems sąnariams ir raumenims koncentruotai atjauninti ir atsipalaiduoti.

    369 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Penis-Ball Straps 7420

    Prabangus odinis aksesuaras peniui ir sėklidėms.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Leather Ballstretcher 7386 650g

    Sėklidžių svareliai pagaminti iš kokybiškos odos.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 6478 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.