×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Kegelio kamuoliukai makšties

Elementai 65 į 96129 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Yoni Power 1 White

    Galite naudoti Satisfyer Yoni Power 1, kad treniruotumėte dubens dugno raumenis vos per 15 minučių per dieną, kad patirtumėte dar intensyvesnius orgazmus. Skirtingi šių Ben Wa kamuoliukų dydžiai leidžia lėtai, palaipsniui didinti.

    30,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Sweet Smile 4-Piece Kegel Balls Exercise Set Purple

    Stimuliacija ir treniruotės pradedantiesiems, pažengusiems ir profesionalams!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Velvet Balls Red

    Mirksi dvigubi malonumai!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bfit Basic Orchid

    Galiausiai, treniruotė, kurios nekantriai lauksite mūsų Bfit Basic meilės kamuoliukų dėka. Šis išmanus ir įmantrus prietaisas, skirtas stiprinti kegelio raumenis, kad padidėtų susijaudinimas, sukurtas augti kartu su jumis. Du 24 g sveriantys silikoniniai meilės kamuoliukai su viengubais ir dvigubais dirželiais suteikia galimybę treniruotis su vienu ar dviem svarmenimis vienu metu, o kiekviename rutulyje esantys laisvos formos svareliai sukuria subtiliai seksualius pojūčius. Kūnui nekenksmingas neakytas silikonas yra maloniai jausmingas susilietus ir lengvai valomas, kad treniruotės būtų žaidžiamos ir be jokio darbo.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gballs 3 App Petal Rose

    Gvibe Gballs 3 yra pažangus ir patobulintas asmeninis raumenų treniruoklis su valdymu išmaniuoju telefonu. Kegelio treniruotės su Gballs 3 lengvos, lengvos ir žaismingos. Tam nereikia skirti daug laiko, tik pusvalandį per dieną ir po 3-4 savaičių pamatysite tikrus pokyčius. Gballs 3 siūlo tai, ko nepaprasti makšties rutuliukai – atsiliepimus, padedančius suprasti, ką ir kaip daryti su savo kegelio raumenimis.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Yoni Power 1 Red

    Galite naudoti Satisfyer Yoni Power 1, kad treniruotumėte dubens raumenis vos per 15 minučių per dieną, kad gautumėte intensyvesnius orgazmus. Skirtingi šių Ben Wa kamuoliukų dydžiai leidžia lėtai, plėtoti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Royal Fantasies Iduna

    Iduna yra vibruojantis kiaušinis su kegelio kamuoliuku, pagamintas iš kūno saugaus silikono ir ABS, su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu. Galingas variklis siūlo 3 lygius pastovios vibracijos ir 7 skirtingus ritmus. Tai suteikia intensyvų malonumą ir tuo pačiu yra ideali treniruotė jūsų dubens dugno raumenims. Įkiškite kiaušinį švelniai stumdami jį į makštį. Nespauskite jo prie makšties galo. Ištraukite bent 2 cm ištraukimo virvelės.

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Yoni Power 2 Black

    Sustiprinkite dubens dugną ir patirkite gilius orgazmus su Satisfyer Yoni Power 2. Dėl įvairių dydžių šie medicininės klasės silikoniniai Ben Wa kamuoliukai, dar vadinami kegelio kamuoliukais, suteikia galimybę žingsnio žingsnio treniruoti raumenis.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Green

    Meilės kamuoliukų rinkinys, kurį sudaro 1 vienetinis kamuoliukas ir 1 duetas. Jie yra elipsės formos ir sutraukiama juostele su Swarovski® kristalu. Meilės kamuoliukai puikiai tinka dubens dugno mankštai: viduje besisukantys kamuoliukų svareliai su kiekvienu judesiu sukelia vibracijas, kuriuos sustiprina raumenų susitraukimus. Jie taip pat traukia akį savo elegantišku dizainu ir madingu dygsniuotu raštu. Su šilkiniu Soft Touch paviršiumi.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Heavy Metal Duo Spheres Metal

    HEAVY METAL DUO RUTULIAI, kiniški rutuliai yra tvirto metalo, kurie suteikia ypatingą malonumą dėl savo 250 gramų svorio. Jaustis makšties viduje arba ano.Pueden naudojamas visą dieną, plėtojant įprastą veiklą. Stimuliuojama makštis natūraliai sutepama jų išskyromis, išsiplečia ir paruošiama malonesniems santykiams. Išdrįskite tyrinėti naujus malonumus!

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys King Size Balls

    Super dydžio, kad būtų malonus!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Ami Fuchsia

    Malonu, paprasta, naudinga – tonizuoti ir sustiprinti PC raumenis su Ami, kad patirti stipriau orgazmą ir dar daugiau.

    57,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Pink

    Meilės kamuoliukų rinkinys, kurį sudaro 1 vienetinis kamuoliukas ir 1 duetas. Jie yra elipsės formos ir sutraukiama juostele su Swarovski® kristalu. Meilės kamuoliukai puikiai tinka dubens dugno mankštai: viduje besisukantys kamuoliukų svareliai su kiekvienu judesiu sukelia vibracijas, kurios sustiprina raumenų susitraukimus. Jie taip pat traukia akį savo elegantišku dizainu ir madingu dygsniuotu raštu. Su šilkiniu Soft Touch paviršiumi.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Remote Controlled Rotating Love Balls Purple

    Efektyviam dubens dugno treniruotėms!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Šis dvigubas vibruojantis žaislas komplektuojamas su vibruojančiu nuotolinio valdymo pulteliu / stimuliatoriumi ir vibruojančia kulka, skirta visiškai belaidžiam ir nuotoliniam stimuliavimui. Ne tik tai, bet ir žaislas, ir nuotolinio valdymo pultas gali būti naudojami atskirai, nereikalaujant kito, o tai suteikia dvi tikrai skirtingas patirtis už vieno kainą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Crystal Duo Smart Kegel Vibrator with Weight Set

    „Crystal Duo“ suteikia jums neribotą malonumą su savo interaktyviu nuotolinio valdymo pultu ir jausmingomis raumenų treniruotėmis

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibio Clara Vibrating Kegel Balls Purple

    „Clara“ yra ideali vidinė dėvima, kurią galite naudoti su drabužiais arba be jų, rankiniu būdu arba nuotoliniu būdu per „Vibio“ programą. Pripildytas triukšmingų vibracijų, kurios suteiks pilnatvės ir malonumo pojūtį.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • L'amourose Mya Beads Pro

    Elipsės formos, mikrovibracinio dizaino ir jautrios, lengvai valomos išorės MYA karoliukai yra stiprus praktiškumo ir malonumo derinys.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Duo White-Purple

    SMARTBALLS DUO yra paprastas ir efektyvus būdas treniruoti dubens dugno raumenis atliekant įprastą kasdienę veiklą.

    30,90 €

    23,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Misha Double Kegel Balls Silicone Purple

    Miša yra dvigubas Kėgelio kamuoliukas, o tai reiškia, kad prie jo pritvirtinti du rutuliai. Naudojant silikonines medžiagas, jo prisilietimas yra labai minkštas, o įkišimas yra patogus ir maloniausias.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Twistin The Night Away Turquoise

    Nepaprastas kiaušinis, kuris sukasi ir vibruoja pačiu maloniausiu būdu! Naudokite nuotolinio valdymo pultą žaidimui su partneriu arba laisvų rankų įranga ir mėgaukitės intensyviais erotiniais pojūčiais, kuriuos gali sukurti tik besisukanti rutulys! Su 9 galingais vibracijos greičiais ir funkcijomis bei 3 skirtingais sukimosi tempais galite pasirinkti tobulą šio 8 formos žaislo derinį, net ir po vandeniu, nes jis yra visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas. Saugi paėmimo kilpa suteikia jums ramybę ir malonumą, o valymas yra lengvas naudojant žaislų valiklį ir šilto vandens skalavimo priemonę.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Kegel Training Balls Pink

    Maloni treniruotė pradedantiesiems ir patyrusiems!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy for Her Kegel Train-Her Set Purple

    Tai buvo jos maža paslaptis. Beveik prieš dvi savaites ji pradėjo nuo lengviausio Kėgelio traukinio ir pasiekė sunkiausią Kėgelio traukinį. Iš pradžių ji šiek tiek jaudinosi, kai į makštį įkiša ką nors svarbaus. Tačiau lengviausias Kegelio traukinys – jai neatrodė toks sunkus, ir ji pastebėjo, kad kai ji padėjo minkštą silikoną šalia savo angos, jis lengvai slydo jos viduje, tarsi jis ten priklausytų. Ji mėgavosi visaverčiu jausmu ir intymiais pojūčiais, kai kūnas į tai reaguoja, ir seksualia drėgme, kuri kartais patirdavo ją nešiojant.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Ami Black

    Malonu, paprasta, naudinga – tonizuoti ir sustiprinti PC raumenis su Ami, kad patirti stipriau orgazmą ir dar daugiau.

    57,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Maia Toys Kegel Balls Neon Pink

    Silikoniniai kegelio rutuliukai turi sklandžią apdailą, užtikrinančią nenutrūkstamą erotinį judesį, kurio malonumas bus garantuotas kartu su mylimu žmogumi arba pramogaujant vienam.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • La Gemmes Yoni Egg Set Rose Quartz L-M-S

    Pagerinkite savo energiją, naudojamą gyvenimą, sustiprinkite dugno raumenis (iš naujo) susisiekite su savo moteriška pašalinkite erzinančius moterų nepatogumus, tokius kaip PMS simptomai ar nepageidaujamas netikėtas netekimas, mūsų 100% natūralius yoni kiaušinius.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue The Nice and Naughty Gift Set

    Gražiai supakuota Je Joue rožinio aukso plunksnų dizainu, ši dėžutė yra daugiau nei tik dovana, tai meilės gestas ir pažadas praleisti daugiau kokybiško laiko su mylimu žmogumi. Palepinkite tą ypatingą žmogų savo gyvenime su šia riboto leidimo seksualinės gerovės dovanų dėžute, kurią sukūrė Je Joue.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Ben Wa Balls Set Silver

    Palaikykite savo dubens raumenis formos ir padidinkite malonumą sekso metu su šiais Ben Wa Balls. Juos lengva įstatyti ir kiekvieną kartą judant intensyviai masažuosite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jimmyjane Intimate Care Kegel Trainer Set Purple

    Stipresni orgazmai, sveikesni intymūs raumenys, padidėjęs asmeninis malonumas. Sustiprinkite dubens raumenis naudodami šį dviejų dalių rinkinį, skirtą sujungti jus su asmeniniu seksualiniu aš. Ištirkite naudą intymiai sveikatai naudodami sudėtingas dubens tonizavimo priemones, kurios padeda sustiprinti moters makšties ir dubens dugno raumenis. Plieniniai rutuliukai kiekvieno lygaus silikoninio kegelio rutulio viduje sukuria natūralias dinamines vibracijas, reaguodami į jūsų kūno judesius. Jūsų slaptas aksesuaras suteikia jums tiesioginį pasitenkinimą ir teigiamus ilgalaikius rezultatus. Intymi mankšta. Vidinė sveikata. Orgazmo rezultatai.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Mr Boss Dumas Vibrating Kegel Beads with Remote Purple

    MR BOSS pristato naują vibratorių ir rotatorių kolekciją su naujos kartos varikliais, kurie padidina galią ir yra patvaresni. Jo aukščiausios kokybės ypač minkštas silikoninis paviršius yra privalumas reikalaujantiems orgazmų. Visi naujosios MR BOSS kolekcijos vibratoriai ir rotatoriai yra įkraunami per USB, yra elegantiški, o jų aukščiausios kokybės, itin minkšta ir hipoalerginė silikoninė apdaila yra pliusas reikalaujantiems orgazmų.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lust Love Balls Pink

    Malonumo kamuoliai!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Love Balls Vibrating Kegel Balls with Remote Control Plum

    Dorcel's Love Balls be vargo prailgins makšties raumenų treniruotę ir užtikrins stipresnę makšties dubens dugną. Magnetinis karoliukas, esantis Kėgelio rutulyje, sukuriamas automatinis „magnetinės technologijos judesį, suteikiantį jums galingą orgazmą. Dėl paėmimo virvelės Meilės kamuoliukus lengva išimti.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96129 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.