×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai bevielis G taškas

Elementai 33 į 64114 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Šis galingas G taško stimuliatorius turi 2 variklius, belaidį nuotolinio valdymo pultelį su 10 metrų pasiekiamumu ir klitorio stimuliatorių. Jis pagamintas iš saugaus kūno silikono. Tiek stimuliatorius, tiek nuotolinio valdymo pultelis yra įkraunami. Galingas variklis siūlo 9 skirtingus vibracijos modelius.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Pateikiame priežastis, kodėl esame čia ir kodėl sukūrėme prekės ženklą, skirtą visiems ir bet kokiam gyvenimo būdui.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Flex White

    Su 3 galios varikliai „Double Flex“ suteikia vienodą stimuliuojantį dėmesį G taškui, klitoriui ir išorinėms lytinėms lūpoms. Dėl silikoninės lanksčios technologijos prietaisas yra ypač patogus – per programą vis tiek suteikia jaudinančių vibracijų.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Paslaptis, kurios nenorėsite saugoti... Top Secret+ nešiojamasis vibratorius turi plokščią, ergonomišką pagrindą, užtikrinantį maksimalų komfortą, taip pat briaunuotą kotą klitoriui stimuliuoti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes Silicone Vibrating Girth Enhancer with Remote Control Black

    Šis švelnus, aukščiausios kokybės silikoninis žaislas, kuriame nėra ftalatų, suteiks jums intensyvios vibracijos ir padidins jūsų kotą! Naudodami nuotolinio valdymo pultą keiskite nustatymus ir pasirinkite iš 2 greičių ir 8 skanių vibracijų modelių.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Mūsų Air Pump Booty 5 Connect App palepins jus vibracijomis ir pripučiamu velenu. Derinkite dvi jausmines funkcijas, kaip norite. puikiai išskirtiniais potyriais, valdykite vibratorių naudoti „Satisfyer Connect“ programą

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    „Double Love“, mūsų prabangus porų vibratorius, pasižymi jaudinančiu minkštu silikonu ir aukštos kokybės tauriuoju metalu. Dvigubai suporuotas su patogiu belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir mūsų aukštųjų technologijų programėle, galima žaisti dideliais atstumais, o pasirinkimų – begalės!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    „Double Love“, mūsų prabangus porų vibratorius, jaudinančiu minkštu silikonu ir aukštos kokybės tauriuoju metalu. Dvigubai suporuotas su patogiu belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir mūsų technologijų programėle, galima aukštais dideliais atstumais, o pasirinkimų – begalės!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Dėl lanksčios uodegos jis prisitaiko prie jūsų kūno. Labai patogus ir tylus, idealiai tinka žaisti lauke ir viešose vietose. IPX7 atsparumo vandeniui ir dulkėms sertifikatas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT – naujos rūšies G taško stimuliatorius, kuris taip pat stimuliuos klitorį ir tarpvietę!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    „Air Pump Bunny 5 Connect“ programa yra neįtikėtinai universali: leiskite save lepinti dviejų galingų variklių vibracijomis ir jausmingai užpildyti pripučiamu veleno antgaliu. Norėdami mėgautis išskirtiniais potyriais, valdykite vibratorių naudodami „Satisfyer Connect“ programą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Fugu Green

    Būkite valdomas, kad ir kur būtų galima, programą „Magic Motion“. Patogus kišeninio dydžio vibratorius klitoriui ir makšties stimuliacijai, kurį lengva valdyti vienu mygtuko greitu. Šis mini vibratorius yra įkraunamas per USB ir suteikia jums galingą vibraciją įvairiais 7 modeliais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Pridedu tiek muzikos į savo vidinį :G Note (Gerai G-SPOT) šiek tiek leidžia „Freestyle :G“ – belaidį muzikos valdomą vibratorių. Kai jis prijungtas prie iPod / iPhone (arba bet mp3 grotuvo), vibracija pulsuoja pagal kurią nepakartojama, suteikdama jums dvigubą jutimo patirtį su didžiausiu judėjimo ir judėjimo laisve.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    3Some yra aukščiausios kokybės kolekcija malonumų mėgėjams, kurie trokšta įspūdžių, pilnatvės ir seksualaus pasitenkinimo. Kolekcija 3Some suteikia linksmybių su išmoningais intymiais daiktais, kurie siūlo įvairius pojūčius ir tris kartus daugiau malonumo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Yiggo Vibrating Egg with Remote Black

    Atvykite į TardeNoche Yiggo – vibruojantį kiaušinį, kurio nežinojote, kad jums reikia seksualiniame gyvenime.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Pearl2 yra technologiškai pažangus G taško vibratorius, įgalintas lietimui jautria technologija. Jis gali būti naudojamas solo žaidimui, poroms žaisti per atstumą arba galite prijungti prie mėgstamos erotikos.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Technologiškai pažangiausias pasaulyje apdovanojimus pelnęs G taško vibratorius ką tik atnaujintas galios ir baterijos naudojimo laikas. Pearl3 yra technologiškai pažangus G taško vibratorius, įgalintas lietimui jautria technologija. Šiek tiek išlenkta forma puikiai tinka G taško stimuliavimui ir visų rūšių išoriniam malonumui. Trys „Pearl3“ iškilimai intensyviau stimuliuoja G tašką, kai yra įkišti į kūną.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    „Bayek“ yra „ZALO Legend“ serijos dalis ir sukurta siekiant pagerinti porų patirtį. Elegantiškas, minkštas silikonas padengia ergonomišką formą, kuri patogiai telpa tarp dviejų korpusų, kad pagerintų prasiskverbimą iš vidaus ir išorės.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Sync Couples Fuchsia

    Sync™ sukurta taip, kad būtų galima kartu su partneriu sekso. Ji stipriai stimuliuoja klitorį ir G tašką, o jūs abu kartu jaučiate jausmą.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Šis galingas, šildomas silikoninis vibratorius, sulenktu kotu, sumaniai stimuliuoja G tašką ir ramina šildantį poveikį. Šis unikalus ir atpalaiduojantis vibratorius leidžia raumenims atsipalaiduoti, o kraujo tekėjimas maloniai žaidžia.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    ANNE´S DESIR DUAL yra vibratorius poroms, tiek jai, tiek jam. Ypatinga jo forma leidžia sekso metu įspūdingomis vibracijomis stimuliuoti abu poros narius. Moteris sekso metu nešioja vibratorių, kad jis stimuliuotų ne tik jos G tašką ir klitorį, bet ir partnerio penį. Plonesnis šio malonumą teikiančio seksualinės gerovės žaislo galas pirmiausia įkišamas į makštį, o didesnis – ant klitorio.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Pasiekite didįjį O, nepakeldami nė piršto! „Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On“ turi 10 sprogstamųjų vibracijos režimų, kuriuos galima valdyti naudojant pridedamą belaidį nuotolinio valdymo pultą. Žaisk vienas arba su partneriu, namuose ar lauke!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Nesvarbu, ar norite žaisti su partneriu, ar leisti laiką jausmingai solo, šis galingas silikoninis nuotolinio žaidimo rinkinys skirtas įvairiapusiškam malonumui. Šį jaudinantį rinkinį sudaro lenktas stimuliatorius su apyrankės nuotolinio valdymo pulteliu ir kontūrinis stiprinimo žiedas su rankiniu nuotolinio valdymo pultu.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Du galingi varikliai ir ergonomiška Heat Wave forma tuo pačiu metu stimuliuoja G tašką ir klitorį. Malonų masažą užbaigia sušilimo funkcija, kuri programėle valdomą seksualinės gerovės įkaitina iki 39 laipsnių Celsijaus.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Double Fun White

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotolinio žaidimo ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Strap U Supple Swirl 21x Remote Control Silicone Dildo Black

    Mėgaukitės besisukančio pasitenkinimo tekstūra! Šis prabangus dildo, puikiai suprojektuotas taip, kad tilptų į standartinius dirželius, yra pagamintas iš skysto silikono, kad būtų sukurtas aksominis, glotnus ir lankstus apdaila. Mėgaukitės 3 greičiais ir 7 galingos vibracijos režimais, lengvai valdomu belaidžiu nuotolinio valdymo pultu, kad būtų patogiau ir jaudinatės.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser sujungia galingą kelių greičių vibraciją į glaudžiai išlenktą nuotolinio valdymo paketą. Tik vienu mygtuko paspaudimu diskretiškame nuotolinio valdymo pulte jūs arba jūsų meilužis galėsite mėgautis didžiausiu erzinimu bet kada ir bet kur. Lengvai naudojamas stimuliatorius turi 12 vibracijos funkcijų su įvairaus intensyvumo ir modelių pasirinkimu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion FitCute Kegel Rejuve

    Kegel Rejuve, išmanusis kegelio treniruoklis, naudojant itin jautrius daugiataškius plėvelės jutiklius, kad aptiktų subtilią raumenų jėgą, ir Magic Kegel APP su treniruočių kursais, įvertinimu ir patarimais, kad padėtų moterims pagerinti dubens dugno raumenis.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    2 galingi varikliai, besiūlė silikoninė apdaila ir tuo pačiu metu stimuliuojamas G taškas bei klitoris daro Mono Flex kiekvienos kolekcijos akcentu. Jis taip pat turi sudėtingą formą ir programų valdymą.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Hot Lover turi du variklius, vienas klitorio stimuliatoriuje ir kitą veleną. Išlenktas antgalis ant vibratoriaus koto puikiai masažuoja G tašką. Abu varikliai valdomi atskirai – per valdymo pultą arba per Bluetooth programėlę. Be to, Hot Lover suteikia daugiau dimensiją: šis triušio vibratorius gali įkaisti iki 40 laipsnių. Dubens dugno raumenų atsipalaidavimas ir suaktyvėjęs kraujotaka užtikrins stipresnį malonų potyrį, o įsiskverbimas jausis patogiau.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    šį žaislą galite naudoti įsiskverbimo metu. Tai stimuliuoja jos G tašką ir klitorį bei jo gaktą. IPX7 atsparus vandeniui ir dulkėms sertifikatas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    „Bayek“ yra „ZALO Legend“ serijos dalis ir sukurta siekiant pagerinti porų seksualinę patirtį. Elegantiškas, minkštas silikonas padengia ergonomišką formą, kuri patogiai telpa tarp dviejų korpusų, kad pagerintų prasiskverbimą iš vidaus ir išorės.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64114 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.