×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai ypatingas G taškas

Elementai 65 į 96126 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • VIVE Ai Dual Vibrating & Air Wave Tickler Strapless Strapon Purple

    VIVE047 G taško dirželis be petnešėlių su kutenančių oro bangų technologija tikrai tiks abiejuose galuose. Trys nepriklausomai valdomi naujos kartos F1 10 greičių/funkcijų varikliai maitina šį gražaus dizaino žaislą. Žaislą sudaro G taško vibracijos antgalio variklis, vidinis vibracijos variklis ir klitorį stimuliuojantis oro bangomis pulsuojantis variklis su kutenimu.

    139 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue The Nice and Naughty Gift Set

    Gražiai supakuota Je Joue rožinio aukso plunksnų dizainu, ši dėžutė yra daugiau nei tik dovana, tai meilės gestas ir pažadas praleisti daugiau kokybiško laiko su mylimu žmogumi. Palepinkite tą ypatingą žmogų savo gyvenime su šia riboto leidimo seksualinės gerovės dovanų dėžute, kurią sukūrė Je Joue.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Satu Pulse-Wave & Vibrating Strapless Strapon Purple

    SATU yra vienas novatoriškiausių šiuo metu rinkoje esančių vibruojančių dirželių be petnešėlių. Galite naudoti jį su savo partneriu, būdami stimuliuojami patys – siūlome geriausią iš abiejų pasaulių!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Pasimėgaukite savo magiška puse ir burtų, kad gautumėte begalinį malonumą su Pretty Little Wands Charmer. Pasinerkite į naujas malonumo aukštumas su unikaliu plonu masažuokliu su 10 vibracijos greičių, įvairiomis kryptimis lanksčiu korpusu ir maloniu dviejų galų dizainu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Date Night Set

    Pasimatymo naktis atneš jums galingą, mišrų orgazmą dviems su triušio vibratoriumi Nova 2 ir vibruojančiu penio žiedu Pivot. Šis išskirtinis dovanų rinkinys skirtas maksimaliai išnaudoti preliudiją ir mėgautis malonumu visą naktį. Tobulas poravimas norint išsiaiškinti savo poreikius ir norus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Partner Box 2

    „Satisfyer Partner Box“ suteikia papildomo malonumo mylėtis: abu partneriai gali mėgautis jausmingomis vibracijomis su „Double Joy“ poros vibratoriumi ir „Royal One“ gaidžio žiedu. Abu seksualinės gerovės įrenginius galima valdyti naudojant Satisfyer Connect programėlę.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    „Dual Explorer“ turi 9 vibracijos režimus ir 9 stūmimo aukštyn ir žemyn nustatymus, kad stimuliuotų visas erogenines zonas. Stimuliatorius yra labai lankstus ir gali stimuliuoti makštį, klitorį, išangę, tarpvietę ir spenelius.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 89

    Varveklis Nr. 89 yra sukurtas tam, kad sukurtumėte aukščiausią patirtį jaudinančiuose solo sekso seansuose arba pasidalykite ja su partneriu, kad galėtumėte patirti nepaprastų seksualinių nuotykių! Ši glotni g-taško stiklinė lazdelė yra sumaniai išlenkta, kad būtų galima atlikti jausmingus dubens masažus, viliojanti liekna kontūra su storesniu, apvaliu galu. 2 colių (5,2 cm) pagrindas puikiai tinka rankenoms ir diržams.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai. Abu galai turi savo variklį, kuris gali būti valdomas atskirai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Ženkite į sekso žaislų ateitį su blueMotion NEX|2. 2-osios kartos šis programėlėmis valdomas g taško vibratorius puikiai tinka žaidimams solo arba poroms. Žinomas kaip „Šveicarijos armijos sekso žaislų peilis“, mūsų populiariausias dizainas dabar yra su „Bluetooth“ ryšiu ir puikiai tinka tolimiems partneriams! Pradėkite atsisiųsdami nemokamą „OhMiBod Remote“ programą, tada paleiskite, susiekite ir žaiskite. Prisijungus, galimybės yra neribotos! Išbandykite kelis režimus – nuo į garsą reaguojančio klubo režimo iki iš anksto užprogramuotų ritmo režimo impulsų arba net bakstelėkite ir įrašykite savo pulso modelius!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Firefly Glass G-Spot Glass Wand

    Firefly Glass svajingas, žaismingas ir funkcionalus. Viliojantys ir viliojantys, šie tamsoje švytintys maži stebuklai yra jūsų bilietas į begales linksmybes saulei nusileidus. Pagaminta iš aukščiausios kokybės borosilikatinio stiklo su patikrintomis formomis, sukurtomis veikti. Yra įvairių dydžių ir tinka visiems lubrikantams. Išjunkite šviesą ir įjunkite linksmybes.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Bess patogiai telpa rankoje ir siūlo tiksliausią stimuliaciją dėl naujoviškos DirectPower technologijos. Jis sutelkia dėmesį į jautrius taškus su variklio apsisukimais iki 10 000 kartų per minutę, kad suteiktų tobulą orgazmo patirtį.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 88

    Varveklis Nr. 88 yra sukurtas tam, kad sukurtumėte aukščiausią patirtį jaudinančiuose solo sekso seansuose arba pasidalykite ja su partneriu, kad galėtumėte patirti nepaprastų seksualinių nuotykių! Ši šilkinio glotnaus stiklo g-taško lazdelė yra sumaniai išlenkta, kad kiekvieną kartą pataikytų į reikiamą vietą, o viliojanti švelniai raibuliuojančių briaunų serija suvilios jus su paklode sugriebtais orgazmais! 2 colių (5,2 cm) pagrindas puikiai tinka rankenoms ir diržams.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Purple

    „Bayek“ yra „ZALO Legend“ serijos dalis ir sukurta siekiant pagerinti porų patirtį. Elegantiškas, minkštas silikonas padengia ergonomišką formą, kuri patogiai telpa tarp dviejų korpusų, kad pagerintų prasiskverbimą iš vidaus ir išorės.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    „Double Love“, mūsų prabangus porų vibratorius, jaudinančiu minkštu silikonu ir aukštos kokybės tauriuoju metalu. Dvigubai suporuotas su patogiu belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir mūsų technologijų programėle, galima aukštais dideliais atstumais, o pasirinkimų – begalės!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Stainless Steel Arch

    Pasimėgaukite slenkančiomis kulminacijomis ir patirkite begalinį pasitenkinimą su Le Wand arka. Pusmėnulio formos dviejų galų forma šios nerūdijančio plieno lazdelės yra sukurtos naujo lygio G taško stimuliacijai. Nustumkite arką į vietą, prispauskite ją prie savo G taško ir leiskite šiam dvipusiam malonumo įrankiui nusiųsti jus į orgazminę palaimą

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile A & G-Spot Vibrator

    Malonumo davėjas už A ir G tašką!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo King Vibrating Thruster Turquoise Green

    KING taiko naujovišką ZALO technologiją „PowerThrust“, kad integruotų didelio našumo variklių sistemas ir tikslias elektros pavaros struktūras. Tai pažeidžia tradicinių elektromagnetinių pavarų apribojimus ir padidina variklio traukos galią į naują lygį. Su stūmimo dažniu iki 40 kartų per sekundę, King suteikia jums galingiausią orgazmo patirtį.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Suteikite šiek tiek magijos į savo miegamąjį su Enchanted Exciter. Nukeliaukite į malonių stebuklų šalį su 4 veleno sukimosi funkcijomis, 4 stūmimo funkcijomis ir 12 malonių vibracijos funkcijų. Lankstus kotas ir mirgantis zuikio kutenimas lankstosi ir juda kartu su kūnu, kad suteiktų intensyvią G taško ir klitorio stimuliaciją.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Maxima yra briaunotas vibratorius su slankiojančiu karoliuku, kuris erzins ir pradžiugins, o lenkta forma siekia pataikyti į G tašką.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sinner Gear Elegant Seven Metal Dildo

    Elegant Seven yra prabangus G taško ir prostatos dildo iš Easytoys Sinner Gear Unbendable serijos. Šis žaislas pagamintas iš metalo be nikelio, todėl jaučiasi sunkesnis ir lygesnis nei bet kuris kitas sekso žaislas. Metalinis dildo turi du apvalius galus ir įpjovas kotelyje, todėl jį lengva paimti. Kiekvienas galas gali būti naudojamas įsiskverbimui ir P taško bei G taško stimuliavimui. Dildo galima naudoti su bet kokiu lubrikantu, jį galima greitai ir kruopščiai išvalyti. Žaislas pristatomas gražioje laikymo dėžutėje.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMyG G-Spot Vibrator White

    OhMyG yra tylus G taško masažuoklis sekso žaislas kūnams su makštimi. Klausiate, kas yra G taško masažuoklis? Tai sekso žaislas, skirtas vidiniam naudojimui ir sukurtas masažuoti G tašką – sritį, kuri iš tikrųjų yra jūsų klitorio tinklo dalis, esančios makšties viduje,.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    Porų masažuoklis su dviem varikliais, kurie veikia kartu, kad sustiprintų abiejų partnerių pojūčius sekso metu. Lygią, įsegamą uodegą nešioja moteris ir ji teikia malonumą abiem partneriams, o didesnė viršūnė suteikia klitoriui malonių vibracijų.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    MIKI yra vienas novatoriškiausių ir galingiausių vibratorių šiandieninėje rinkoje. Trijų naujoviškų 10 funkcijų naujos kartos F1 variklių ir pažangių technologijų (visi trys varikliai gali būti valdomi nepriklausomai) dėka, tai tikrai svarbiausia!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Vienu metu džiugina makštį, G tašką, klitorį ir išangę!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Glamour Glass Ribbed G-Spot Dildo

    Šis dildo yra pagamintas iš borosilikatinio stiklo, kuris yra labai stiprus, neakytas, higieniškas ir saugus kūnui. Dildo turi muilo burbulų spalvas, kurios suteikia jai žavingą išvaizdą. Sumanus dizainas turi kampuotą antgalį, kuris puikiai tinka lengvai pasiekti G arba P tašką. Ant veleno esantys smaigai suteikia papildomos stimuliacijos. Kad būtų lengviau valdyti, jo apačioje yra traukimo žiedas.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 87

    Varveklis Nr. 87 yra sukurtas tam, kad sukurtumėte aukščiausią patirtį jaudinančiuose solo sekso seansuose arba pasidalykite ja su partneriu, kad galėtumėte patirti nepaprastų seksualinių nuotykių!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Romance Daisy Red

    Nuo tada kai „Dream Toys“ kolekciją „Rom“, mėgavomės didelius klientus ir jų klientus, susidomėjusius žaislų asortimentu. Kolekcija Romance raudona spalva su aukso spalvos akcentais, kurie žaislams suteikia elegantišką pasirinkimą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold New G-spot Vibrator

    Šis Rosy Gold vibratorius G taško naudojamas tikslinei stimuliacijai. Vibratorius turi lenktą galvutę, kuri leidžia lengvai liesti jautriausias vietas. Jis taip pat yra atsparus vandeniui ir gali būti įkraunamas naudojant USB įkroviklį. Šį G-Spot vibratorių galima įjungti paspaudus ir trumpai palaikius apačioje esantį mygtuką. Norėdami pereiti prie kito vibracijos nustatymo, trumpai paspauskite mygtuką žemyn.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Glass Romance G-Spot Dildo GS03PK Pink

    Mėgaukitės visiškai nauju unikalių malonumų pasauliu ir žaiskite su savo nauju jausmingu LoveToy Glass žaislu!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Panthra Nila G-spot Vibrator

    Stimuliuokite savo G tašką su Nila vibratoriumi! Šis vibratorius yra specialiai sukurtas optimaliam G taško stimuliavimui. Jis turi sulenktą viršų ir tvirtą apvalią galvutę, kuri kiekvieną kartą lengvai atras jūsų jautriausią vietą. Vibratorius turi 10 vibracijos nustatymų (3 greičiai ir 7 modeliai) ir jį lengva įkrauti naudojant pridedamą USB įkrovimo laidą. Nuvalykite žaislą po kiekvieno naudojimo drungnu vandeniu ir žaislų valikliu.

    61,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96126 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.