×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai violetinė G taškas

Elementai 129 į 160183 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Šis „Dolphin“ yra puikus vibratorius, skirtas pasiekti kiekvieną jautrią vietą. Viršutinę dalį galite pasukti 8s raštais. Taip pat galite įjungti triušį, kad jo galiukas vibruoti. Čia yra 36 nustatymai. Taip pat galite valdyti sukimosi kryptį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Funky Rabbit Purple

    Funky Rabbit yra linksmas, galingas ryškių spalvų vibratorius. Į dizainą įtrauktas triušio tipo klitorio stimuliatorius. Vibratorius saugus kūnui, yra atsparus iš 100% gryno silikono. Mėgaukitės 4su vibracijos režimu ir 3 lygiu greičiu. Pasiduokite malonumui ir įsigykite Funky!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    Linksmybės prasideda, kai įjungiate 7 pulsavimo režimus. Triušio sekso žaislas pagamintas naudojant magnetinio smūgio technologiją, o tai reiškia, kad viduje esantis variklis pulsuoja aukštyn ir žemyn, sukurdamas judesio jausmą, kuris yra labai artimas tikram, natūraliam potraukiui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rascally Rabbit Purple

    Šis didelis, išdykęs triušis gali pridaryti daug blogo jausmo! Turėdami stumiantį, besisukantį, besisukantį pagrindinį veleną ir galingą triušio stimuliatorių, jums bus įdomu, kuris pojūtis jaučiasi geriausiai.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Centaur Purple

    Šis skirtas tau verkti iš laimės – nesakė kur.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Labai lankstus vibratorius su minkštu paviršiumi, iš silikono ir ABS. 7 galingi vibracijos lygiai, atsparūs vandeniui. apytiksliai 17 cm ilgio, Ø apytiksl. 3,7 cm. Reikalingos 2 AA baterijos (į komplektą neįeina).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Feel Me – vibratorius, stimuliuojantis G tašką ir turintis 16 vibracijos režimų. Vibratorius yra minkštas ir lankstus, sukurtas optimaliai stimuliuoti G tašką ir turi ploną dizainą, kad būtų galima švelniai įterpti.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Geriau nei oralinis seksas!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Miyo Purple

    MIYO buvo sukurtas moteriai, kurie mėgsta padvigubinti savo malonumą! Jis puikiai tiks klijuoti sričiai, nepaisant jūsų formos, tuo pačiu intensyviai stimuliuodamas makšties srityje ir G tašką. Lengva ir patogi rankena leis jums pabėgti į drąsiausias fantazijas ir pasiekti su daugybe orgazmų. Seksualinis susijaudinimas pačiame aukštyje!

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Besas tapo dar geresnis! Su papildomu analinių karoliukų tvirtinimu ir šildymo funkcija perkelkite jausmingą savęs priežiūrą į kitą lygį. Bess 2 yra su keliais galvos priedais, kad galėtumėte pritaikyti malonumą, nesvarbu, ar ieškote tikslios stimuliacijos, g-taško taikymo, ar bet kur viduje.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Lankstus triušio vibratorius Ablaze iš Vibe Couture turi energingą stūmimo funkciją G taško ašyje ir jaudinančią vibraciją klitorio stimuliatoriuje. Jis taip pat turi šildymo funkciją iki maks. 55°C – tikroviškas ir malonus jausmas. 3 varikliai turi 3 greičius ir 7 vibracijos režimus. Viską galima lengvai valdyti mygtuku ant žaislo – kartu arba atskirai.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Gaia 2.0 Purple

    Naujas Gaia 2.0 modelis. Dvigubos stimuliacijos sekso žaislas, G taškas ir klitoris, pilnai masažuoja visą makšties sritį, kad galėtumėte mėgautis, suteikdami intensyvius pojūčius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Besas tapo dar geresnis! Su papildomu analinių karoliukų tvirtinimu ir šildymo funkcija perkelkite jausmingą priežiūrą į kitą lygį. Bess 2 yra su keliais galvos priedai, kad pritaikyti malonumą, nesvarbu, ar ieškote tikslios stimuliacijos, g-taško taikymo, ar bet kur viduje.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    „Wellness G Ball Vibrator“ suteikia vibraciją ir viliojantį riedėjimo judesį! Jo kreivinio judesio technologija sukuria judėjimą pirmyn ir atgal, masažuojantį G tašką. Su 5 galingais vibracijos greičiais ir 5 vibracijos modeliais rasite visą reikalingą galią. Pagamintas iš kūno saugaus platina sukietinto silikono, Wellness G Ball yra atsparus vandeniui, lengvai valomas ir įkraunamas magnetiniu USB.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rewolution Rewocurvy Rechargeable Flexible Vibrator Purple

    Kas nemėgsta gero orgazmo? Ar kuris nors iš jūsų nemėgstate maloniausių intymių santykių? Tegul tas, kuris nesimėgauja, pakelia ranką ir pasijunta išskirtinis pasaulyje, o meilužis jam skiria 1000 per valandą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Kata Purple

    Su trimis 10 funkcijų naujovių kartos F1 varikliai ir pažangiomis technologijomis (visus tris variklius galima valdyti atskirai pagrindiniu įrenginiu arba naujonio valdymo pultu): vienas 10 funkcijų NG F1 impulsų bangų variklis jūsų G taškui, vienas 10-funkcija NG F1 vibruojantis variklis klitoriui stimuliuoti ir 10 funkcijų NG F1 variklis analiniam stimuliavimui – tai tikrai vienas jums maksimalų malonumą visose erogeninėse zonose.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    „Javida“ vibratorius su linkčiojančiu galiuku su lenkiama kliūties stimuliacija intensyviai stimuliuoja makštį giliomis vibracijomis, o ypač G zoną su galingu linguojančiu galvutės galu. Tuo pačiu metu klitorį džiugina ir vibrostimuliatorius, kuris lanksčiai puikiai prisitaiko prie geidžiamos srities visomis kryptimis.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Remote Controlled Motion Love Balls Foxy

    Motion Love Balls iš Feelztoys suteikia velniškai puikų jausmą viduje! Kūgio rutuliai yra žaismingi ir jaudinantys, jie juda ir sukasi, kad suteiktų gerą vibraciją. Kadangi jie yra tylūs ir atsparūs vandeniui, galite juos naudoti visur! Net ir viešai.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Insatiable G™ pripučiamas G-Flutter yra iš CalExotics Insatiable G™ produktų linijos, tačiau su ypatinga funkcija, kuri tikrai patiks jūsų pomėgiams. Galingas tickler yra daugialypis, kad užtikrintų visišką aprėptį, net ir tomis akimirkomis, kai esate apimtas ekstazės.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Sanya Purple

    Moteriai, kuri trokšta tobulumo, SANYA siūlo švelnumą, komfortą ir lankstumą. Jo prabangus ir ergonomiškas dizainas, suderintas su galia, patenkins visus jūsų norus. Jo vibracijų subtilumas jums sukeliantis jaudinančių pojūčių, kurie nuves jus į makšties ar klitorio malonumo viršūnę. Jaudulys stilingai garantuotas!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    „Bound Love Couples“ vibratorius yra sukurtas naudoti kartu su partneriu, norint patirti didingų seksualinių nuotykių, tačiau taip pat gali sukurti geriausią patirtį jaudinančiuose solo sekso seansuose. Ergonomiškas dizainas suteikia maksimalų komfortą ir išliks kiekvieno judesio metu. Be makšties ir klitorio malonumo, atskirai arba kartu atraskite kitas erogenines zonas. „Love Bound“ yra su nuotolinio valdymo pulteliu, leidžiančiu žaisti su keliais vibracijos modeliais naudojimo metu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Jums nereikia būti karališku, kad galėtumėte mėgautis šia elegantiška linija. Dėl aptakaus metalo apdailos šis vibratorius tampa bet kurios kolekcijos karūnos papuošalu. Lenktas antgalis ant JEWEL puikiai tinka tiek vidiniams, tiek išoriniams malonumams.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator Purple

    Tai džiugina makštį, G tašką ir klitorį vienu metu!

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Vibratorius Princess Butterfly yra aukščiausios klasės, universalus Tarzan vibratorius su 2 galingais varikliais. Apvalioje galvutėje yra stimuliuojančių keterų, o atskiras drugelio stimuliatorius stimuliuos jūsų klitorį ir lytines lūpas. Princesės vibratorių galima valdyti tik vienu mygtuku, kuris leidžia sklandžiai pereiti per 3 skirtingus vibracijos nustatymus ir 7 modelius.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    „Getaway Plus 2“ turi sulankstomą kotą, kuris patogiai prisitaiko prie bet kokios žaidimo padėties. Jo lenktas ir suplotas galiukas tiksliai nukreipia jūsų G tašką, maksimaliai padidindamas jūsų malonumą stimuliuojant G tašką, prasiskverbdamas ir tyrinėdamas jūsų intymias zonas. Jis turi labai lygų paviršių, pagamintą iš ypač minkšto silikono. Getaway Plus 2 turi Nomi Tang firminį jutiklinį slankiklį, kuris valdo galingą vibraciją. Jis yra įkraunamas, veikia itin tyliai ir yra atsparus vandeniui iki 1 metro gylio.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Mėgaukitės švelniu jo lenkimų prisilietimu, dviem stipriais varikliais ir išdrįskite tuo pačiu metu stimuliuoti dvi didžiausias malonumo zonas. Jo lenktas ir lankstus korpusas sukurtas taip, kad lengvai pasiektų G tašką, o kitas galas yra atsakingas už klitorio čiulpimą. Sumaišykite vibracijos ir siurbimo režimus, kaip jums patinka, ir šis žaislas leis jums pasiekti ekstazę patogiai ir sprogstamai, būdami geriausiu draugu, kurį galite turėti šalia intymiausiomis akimirkomis.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Purple

    Junona, G taško deivė! Juno yra minkštiausias, glotniausias pasaulyje G taško vibratorius, kuris suteikia galingai gilias, dvelksmingas vibracijas tiesiai į jūsų vidinius malonumo taškus. Unikalios Je Joue žemo dažnio ūžesio vibracijos gali keliauti toliau per kūną, pasiekti daugiau vidinių nervų galūnėlių ir stimuliuoti visą vidinį klitorį. Juno tikrai yra orgazmo rojus!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Šis dvivietis vibratorius iš „Dinky“ etiketės vadinamas Jimmy K. Jis turi 2 variklius, kad perjungtų malonumą į aukštesnę pavarą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sportsheets Astil 8" Silicone G Spot Dildo Purple

    Astil 8 colių tvirtas silikoninis dildo iš Sportsheets Merge Collection – tai malonumo ir universalumo derinys. Dėl platėjančio pagrindo Astil galima naudoti su O-Ring ir apatinio trikotažo tipo diržais bei naudoti išorėje arba viduje žaidimams partneriams ir solo. Didelis kreivumas, nerealistiškas malonumo smūgio kotas ir smailėjantis antgalis skatina G taško ir P taško stimuliavimą, o minkštas silikonas sukuria itin sklandų pojūtį, todėl jaučiatės kaip sapne. Susilieti su malonumu.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Angelique Purple

    Šis g taško vibratorius turi lankstantį kotą, turintį 4 bangavimo funkcijas, stimuliuojančias g tašką, ir stimuliatorių, kuris puikiai tinka maloniai klitorio stimuliacijai. Vibratoriuje yra 12 vibravimo funkcijų.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160183 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.