×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai moterims

Elementai 97 į 128414 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • KinkLab NeonWand Violet Wand Purple

    Pagyvinkite savo seksualinį gyvenimą naudodami šią fantastišką naują violetinę lazdelę – pagaliau tokią, kurią paprasta naudoti ir kuri yra prieinama!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Bloom Coral

    Mėgaukitės tyrinėdami naują Kegelio pratimų atlikimo būdą. Tiesiog įkiškite Bloom į makštį ir suspauskite, kad sustiprintumėte kompiuterio raumenis. Įjunkite vibraciją, kad padidintumėte malonumą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Susisiekite su savo kūnu ir patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu pasaulyje viso kūno masažuokliu. „Smart Wand 2 Medium“ yra puikus preliudijos įrankis jums ar jūsų partneriui. Išlaisvinkite savo kūno įtampą atpalaiduodami stresą ir atpalaiduodami raumenis, atverdami duris seksualinei energijai gauti holistinį orgazmą.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lyla 2 Cerise Red

    Pasaulyje geriausiai veikiantis nuotoliniu būdu valdomas kulkų vibratorius.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Uždegkite savo seksualinį gyvenimą triukšmingomis vibracijomis, kurios jums abiems patiks. Susipažinkite su savo tobulu deriniu. Match yra porų vibratorius, dėvimas sekso metu, intensyviai stimuliuojantis ir vibruojantis tiek G taške, tiek klitoryje.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Jolt Electro Puppy Trainer Shock Collar

    Šis gudrus treniruoklis jūsų šuniukui suteikia daug šoko. Siūlo veiksmingą treniruotę naudojant elektrostimuliaciją, vibraciją, garso tonus ir vaizdinius signalus.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Banger Remote Controlled Fucking Machine

    Kompaktiškas, iš tinklo maitinamas RC Fucking Machine iš You2Toys, įskaitant 2 dildo ir 1 masturbatorių įvairiems begaliniams sekso pramogoms. Lengvas, galingas sekso aparatas turi siurbtukus, kurie tvirtai prilimpa prie visų lygių paviršių. Sekso aparatą ir kampą galima reguliuoti taip, kad žmogus galėtų tuo mėgautis ir nenaudodamas rankų.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Hyphy yra dviejų galų aukšto dažnio vibratorius, skirtas momentiniam orgazmui.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateX Latex Catsuit 2901285 Black

    Juodas lateksas nuo galvos iki kojų!

    279 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani 3 Black

    „Tiani™ 2 Design Edition“ yra patobulinta „Red Dot“ apdovanojimo pelniusio porų masažuoklio versija, skirta moterims mylėtis.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Dar niekada nejautėte tokios lazdelės kaip VIM. Dauguma lazdelių suteikia gryną galią ir nieko daugiau. Esant žemiems nustatymams, jie triukšmauja arba erzina. VIM turi pramonėje pirmą svertinį variklį, kuris skleidžia triukšmingą vibraciją bet kokiu greičiu, įskaitant ir švelniausią.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium yra idealus naujų technologijų ir aukštos kokybės dizaino derinys. Pleasure Air technologija stimuliuoja jūsų klitorį be kontakto – nuo superminkšto iki superpower 12 skirtingų intensyvumo lygių. Naudodami naują autopiloto atnaujinti, savo orgazmą patiriate netikėtai ir stebėtinai būdu. Ritmas keičiasi kiekvieną kartą. Išmanioji tyla jaučia jūsų troškimą. Womanizer Premium pradeda veikti tik tada, kai beveik paliečia jūsų odos paviršių. Taip tik tyliau naudoti, bet ir ne malonumu dar intensyviau. Dėl savo unikalaus apdorojimo Womanizer Premium yra visiškai atsparus vandeniui.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Nora Vibrator

    Originalus Bluetooth Rabbit Vibratorius.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ride Brown

    Vyriškas liemuo Perfect Ride iš PDX Plus su varpa, kurią galima judinti bet kuria kryptimi, didelėmis sėklidėmis ir svetinga išangės anga. Masturbatorius su raumeninga krūtine ir šešių dalių komplektu turi aukštesnius klubus naujojo EZ Bang dizaino, kad būtų patogiau važiuoti. Išangės anga taip pat yra šiek tiek aukštesnėje padėtyje nei įprastai, todėl puikiu kampu patogiam įsiskverbimui. Įtemptas malonumo kanalas turi įvairių stimuliuojančių tekstūrų viduje ir jaučiasi beveik kaip tikra išangė.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock with Balls 12" Flesh

    „Love Toy King“ dydžio dviejų sluoksnių silikoninis gaidys, sukurtas taip, kad suteiktų tikroviškiausią pasitenkinimą, yra neįtikėtinai tikroviškas su dviejų sluoksnių kotu, išsipūtusia galvute ir tekstūruotais kamuoliukais, kurie sukuria autentišką pojūtį tiek viduje, tiek išorėje.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz 4 in 1 Bangin Bench with Sex Machine

    Rinkitės tarp šokinėjančios sėdynės arba tvirtos, minkštos sėdynės... tada rinkitės tarp sekso aparato, mėgstamo dildo ar partnerio veido! Naujasis „Bangin“ suoliukas „4 viename“ yra universalesnis nei bet kada anksčiau – jame yra naujas būdas patogiai jaustis ir naujas būdas susitrenkti.

    1 229 €

    769 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Nature Tongue 10"

    „Love Toy“ dviejų sluoksnių silikoninis liežuvėlis, sukurtas taip, kad suteiktų tikroviškiausią pasitenkinimą, yra neįtikėtinai dviejų sluoksnių kotas ir tekstūros, kurios sukuria įspūdingiausią pojūtį tiek viduje, tiek išorėje.

    129 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Njoy Fun Wand

    Pats universaliausias dizainas, njoy Fun Wand, suteikia daugybę jausmingų galimybių. „Fun Wand“, idealiai tinkantis vienam arba su partneriu, puikiai tinka kombinuotai burnos ir G taško stimuliacijai arba...

    179 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock Elite 8" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Geriau nei tikra: švelni oda, kieta šerdis – ir vibracija!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Tease Us – tai programėlėmis valdomų nešiojamų vibratorių rinkinys, tinkantis kiekvienai porai. Subtiliai erzinkite ir jaudinkite, kad ir kur eitumėte, naudodami vibruojantį stimuliavimo žiedą „Bond“ ir galingą kelnaičių atmosferą „Moxie“.

    269 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Nova 2

    Patirkite mišrų orgazmą – naujoji ir patobulinta Nova lankstosi kartu su jumis, palaikydama nuolatinį ryšį su jūsų klitoriu ir stimuliuodama jūsų G tašką.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strap U 10x Evoke Ergo-Fit Remote Control Inflatable Vibrating Silicone Strapless Strap-On

    Pagalvėlė su įdubomis suteikia klitorio palaimą, kai jie šlifuoja prieš jį. Tuo tarpu kiekvienas postūmis į jų partnerį pasiųs ilgą, lygų veleną. Išlenktas galas nukreiptas į G arba P tašką, kad būtų galima tiesiogiai stimuliuoti. Kad būtų patogiau, bevielis nuotolinio valdymo pultas leidžia valdyti pripūtimo funkciją ir galingus dvigubus variklius. Ištirkite 3 zvimbimo greičius ir 7 kiekvieno partnerio pulsavimo modelius. Jis yra net atsparus vandeniui, kai galima smagiai praleisti laiką šlapioje, karštoje vonioje, duše ar baseine.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Banger Double-Sided Fucking Machine

    Iš maitinimo tinklo maitinamas dvipusis dulkinimo aparatas iš You2Toys, įskaitant 2 dildo ir 1 masturbatorių įvairiems, begaliniams seksualiniams malonumui vienam arba su partneriu. Galingą sekso aparatą galima greitai pastatyti. Galima reguliuoti aukštį ir kampą, todėl sekso aparatas puikiai tinka vien tik pramogoms. Dviejų galų dizaino dėka jį vienu metu ir be rankų gali naudoti du partneriai.

    679 €

    419 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strict Bondage Board Black

    Paverskite bet kurią erdvę sekso požemiu! „Bondage Board“ sukurta tam, kad su savimi atsineštų savo fantazijas, kad ir kur eitumėte! Tiesiog išskleiskite lentą ir pritvirtinkite suvaržymus, kad sukurtumėte universalų BDSM baldą. Su 14 skirtingų D-žiedo tvirtinimo taškų lengva pasiekti daugybę seksualinių pozicijų ir gauti visišką prieigą prie pažeidžiamo partnerio kūno.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Pats intuityviausias We-Vibe® vibratorius poroms – su reguliuojamu prigludimu, lietimui jautriais valdikliais ir laisvų rankų įrangos vibracija, kuri pakelia seksą į visiškai padidintą.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Snail Vibe Purple

    SNAIL VIBE sukūrė profesionalai ir yra pagrįsta moksliniais tyrimais ir plėtra.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Liberator Black Label Wedge/Ramp Combo with Cuffs Black

    Kibimo ir pykčio šventykla. Didžiausias malonumas dabar turi keistą posūkį. „Black Label Combo“ suteikia visas originalaus pleišto ir rampos privalumus, tačiau su papildoma žaismingo suvaržymo parinktimi.

    419 €

    379 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Classic 2 Bordeaux

    Womanizer Classic, kaip jau atskleidžia pavadinimas, yra Womanizer klasika – „maža juoda suknelė“, taip sakant, tarp mūsų žaislų. Jame įdiegta mūsų unikali technologija, kuri sukuria bekontaktį siurbimo efektą anksčiau žinomų vibracijų. 8 intensyvumo lygiai leidžia įvairiais būdais – pirmasis lygis garantuoja švelnų pradžią ir maksimalų kiekį, malonumo viršūnę. Dėl unikalaus apdorojimo Womanizer Classic yra visiškai atsparus vandeniui, todėl puikiai tinka kitam panardinimui į vonią.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ina 2 Purple

    Geriausiai parduodamas dvigubo veikimo vibratorius intensyviems malonumams.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Mona 2 Pink

    MONA™ 2 yra atnaujinta LELO populiaraus visapusiško G taško vibratoriaus versija, dabar su 100 % padidinta vibracijos galia ir visiškai atspari vandeniui universalumu.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black L

    Kokybė ir ergonomika yra strap-on-me® bruožai. Pagamintas iš švelnaus prisilietimo silikono ir aprūpintas 3 itin galingais ir nepriklausomai valdomais varikliais, šį vibruojantį dirželį taip pat labai lengva nešioti dėl lankstaus kaklo su padėties atmintimi, kad puikiai prisitaikytų prie kiekvienos intymios anatomijos. Siūlo dvigubą klitorį ir G taško stimuliaciją, yra įvairių dydžių, kad patenkintų visus norus.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator Black

    Dabar taip pat galima įsigyti kaip Black Edition: Mystim E-Stim Vibes sujungia vibraciją ir elektrinę stimuliaciją viename įrenginyje: Electric Eric vibruoja, dilgčioja ir pulsuoja pats.

    169 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128414 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.