×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai Pipedream moterims

Elementai 161 į 192228 viso

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Pipedream Classix Double Whammy Pink

    Dvigubai malonumas, dvigubai smagus! Šis tvirtas, bet minkštas dvigalas dildo puikiai tinka su įsidarbinti partneriu arba kaip dvigubasskverbimas. Itin lanksčią dildo lengva nuvalyti ir vėl naudoti kitam pilnaverčiam nuotykiui! Pakankamai lankstus, kad būtų galima sulenkti ir formuoti, kad galėtumėte mėgstamas vietas!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy 6" Hollow Rechargeable Strap-On with Remote Flesh

    Ar visada norėjote labiau pasitikėti savo dydžiu ir mėgautis pasitenkinimu seksu su savo partneriu pakankamai ilgai, kad abu pasiektumėte orgazmą? Jūsų mylimasis žino, kad dydis yra svarbus – ir niekas negali išpildyti fantazijų ir įtikti partneriui kaip pasitikintis vyras, žinantis, ką daro!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock 7" Vibrating Cock with Balls 18cm

    Mūsų naujienos King Cock vibruojantys dildo yra patys tikroviškiausi Amerikoje pagaminti vibruojantys gaidžiai pasaulyje! Kiekviena gysla, kiekvienas kotas ir kiekviena galvutė yra rankų darbo, skiriant išskirtinį dėmesį detalėms, kad galėtumėte įsivaizduoti tikrovišką patirtį. Pakeliami velenai leidžia sulenkti vibraciją, kad ji atitiktų jūsų kūno kontūrą, o galingas variklis jus atitraukia.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Wall Banger Deluxe Bunny Purple

    Kitoks medžioklės trofėjus prie sienos!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock 9" Uncut 23cm Flesh

    Ne visi nenukirpti gaidžiai yra lygūs! Šis karališkasis gaidys išpildo jūsų fantazijas su tikroviška judančia apyvarpe, kuri slenka atgal – kaip tikras nenukirptas gaidys!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock Strap-on Harness w/ 9" Cock Skin

    Kai nori, kad jūsų pirmasis diržas atrodytų ir jaustųsi kaip tikras, King Cock dirželis yra būtent tai, ko ieškojote! Kiekviena gysla, kiekvienas velenas ir kiekviena galva yra rankų darbo su išskirtinėmis detalėmis, kad suteiktų jums tikroviškiausią patirtį, ar tik kada nors įsivaizduojate.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Jos silikoninis linksmas liežuvis buvo patogiai įkištas į rankinę... iki šiol! Ji išsitraukė supaprastintą dėklą ir nusišypsojo savo naujam mėgstamiausiam asmeniniam žaislui. Ji paspaudė šildymo mygtuką, kad įjungtų šildymo režimą, kuris visada padėdavo atsipalaiduoti. Tada ji paspaudė maitinimo mygtuką – sugniuždė žadinančios vibracijos, o siūbuojantis liežuvis ėmė erzinančiai judėti pirmyn ir atgal.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock 7" Cock with Balls Tan

    Ar norite, kad jūsų pirmasis dildo atrodytų ir jaustųsi taip, kaip kietas žirgynas, apie kurį visada svajojote? Nustokite svajoti ir nusileiskite su Karaliumi! Kiekviena gysla, kiekvienas kotas ir kiekviena galva yra rankų darbo su išskirtinėmis detalėmis, kad suteiktų jums tikroviškiausią patirtį, ar tik kada nors įsivaizduojate. Galingas siurbtuko pagrindas prilimpa iki beveik bet kokio lygaus paviršiaus ir leidžia suderinti visus dildo diržus.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock Elite 7" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Brown

    Grynas natūralumas su vibracija patogiai nuotolinio valdymo pulteliu!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy 7" Hollow Rechargeable Strap-On with Balls Flesh

    Ar visada norėjote labiau pasitikėti savo dydžiu ir mėgautis pasitenkinimu seksu su savo partneriu pakankamai ilgai, kad abu pasiektumėte orgazmą? Jūsų meilužis žino, kad dydis yra svarbus – ir niekas negali įgyvendinti fantazijų ir įtikti partneriui kaip pasitikintis vyras, žinantis, ką daro!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 66

    Karštas ar šaltas malonumas!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    3Some yra aukščiausios kokybės kolekcija malonumų mėgėjams, kurie trokšta įspūdžių, pilnatvės ir seksualaus pasitenkinimo. Kolekcija 3Some suteikia linksmybių su išmoningais intymiais daiktais, kurie siūlo daugybę būdų mėgautis pojūčiais ir tris kartus daugiau malonumo!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy 6" Hollow Rechargeable Strap-On with Balls Tan

    Ar visada norėjote labiau pasitikėti savo dydžiu ir mėgautis pasitenkinimu seksu su savo partneriu pakankamai ilgai, kad abu pasiektumėte orgazmą? Jūsų meilužis žino, kad dydis yra svarbus – ir niekas negali įgyvendinti fantazijų ir įtikti partneriui kaip pasitikintis vyras, žinantis, ką daro! Dabar su Fetish Fantasy Series 6 colių tuščiaviduriu įkraunamu dirželiu su kamuoliukais galite turėti tokį ilgį ir apimtis, apie kokį visada svajojote, ir būti tokiu vyru, koks tik galite būti.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Dillio Platinum Super Eight 8" Platinum Silicone Dildo Purple

    Dillio® Platinum kolekcija yra pagaminta iš platina sukietinto silikono, kad būtų užtikrintas AUKŠČIAUSIO grynumo laipsnis. Šis itin švarus silikonas tvirtumu, ilgaamžiškumu, lankstumu ir nereaguoja su kūno skysčiais ir oda. Dėl daugybės išskirtinių savybių tai pasirenkama medicinos prietaisų medžiaga.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    Ji vadino savo G tašką kaip savo deivę. Kai ji pirmą kartą bandė jį rasti, ji nebuvo tiksliai tikra, kur jis yra jos makštyje. Tačiau kai ji įsmeigė savo G tašką Stimuliuok ją į savo vidų, lenkta forma automatiškai prisispaudė prie jos nepagaunamo G taško, ir po to ji neabejojo dėl jo vietos. Dabar ji buvo pasirengusi atrasti savo pirmąjį G taško orgazmą. Ji paspaudė šildymo funkcijos mygtuką, kad „Stimulate-Her“ įkaistų iki patogios 104 laipsnių. Šiluma jautėsi gerai.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Mėgaukitės jaudinančia įvairove ir begaliniu universalumu su geriausiu poros rinkiniu! Visi keturi klasikiniai mėgstamiausi gali būti naudojami kartu arba atskirai. Ploną 7 colių kelių greičių vibraciją galima derinti su itin tampria tekstūra rankove ir galinga kulka, skirta jūsų itin stimuliuojančiam triušiui. Pabandykite uždėti C formos žiedą aplink jo kotą arba kamuoliukus, su vibruojančia kulka arba be jos, kad galėtumėte jaudinti sekso žaidimus. Seksualaus partnerio žaidimo galimybės yra neribotos!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock 6" Vibrating Stiffy - Realistic Vibrator 16cm Body

    Kai ieškote tikroviškos nuotaikos, kuri visada pasiruošusi veikti, „King Cock Vibrating Stiffy“ yra puikus pasirinkimas maksimaliam pasitenkinimui! Šis tikroviškas dildo yra pagamintas Amerikoje ir jame yra galingas kelių greičių vibratorius, suteikiantis jaudinantį jaudulį. Jame nėra ftalatų, jis saugus kūnui ir jaučiasi net geriau nei tikras! Išbandykite duše ar SPA ir vonioje praleistą laiką paverskite malonumu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock Elite Comfy Silicone Body Dock Kit

    „King Cock Elite“ „Comfy“ silikoninio kūno stovo rinkinyje yra „Comfy Body Dock“ dirželiai ir labai tikroviškas 7 colių dvigubo tankio silikoninis dildė, skirtas neribotai smagiai prisirišti ir įgyvendinti lesbiečių svajones.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Classix Mr. Right Vibrator Purple

    Palepinkite save paprastais klasikos malonumais! Lankstus lenktas Mr. Right kotas sukurtas taip, kad liestų jus kaip tik. Sureguliuokite kelių greičių ratuką, kad galėtumėte mėgautis pageidaujamu lygiu ir leiskite vibracijai nuvesti jus į aukščiausią kulminaciją. Jis yra kompaktiškas ir atsparus vandeniui, todėl mėgaukitės juo duše ar SPA. Grįžkite prie pagrindų ir išbandykite Classix!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 78

    Elegantiški, aukščiausios klasės ir rankų darbo su nuostabiu dėmesiu detalėms sukurti prabangūs stiklo masažuokliai užgniaužs kvapą. Kiekvienas rankomis pūsta Icicle stiklinė lazdelė yra aptaki, unikali ir skirta sunkiam darbui.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Elite Collection Mega Anal Gaper Clear

    Kai norite pakelti savo analinį žaidimą į kitą, Anal Fantasy Elite Collection yra geriausias klasės analiniam susijaudinimui ir prostatos žaidimui. Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, Elite Collection yra ergonomiškai sukurta siekiant maksimalaus komforto ir garantuoto pasitenkinimo. Ši unisex kolekcija, puikiai tinka bet kuriai lyčiai, turi daug pribloškiančių funkcijų, kurias siūlo tikrai jaudulį ir įspūdingus rezultatus!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy 9" Hollow Rechargeable Strap-On with Balls Flesh

    Ar visada norite labiau pasitikėti savo dydžiu ir nuolat pasitenkinimu seksu su savo partneriu pakankamai ilgai, kad abu pasiekėte orgazmą? Jūsų meilužis žino, kad dydis yra svarbus – ir niekas negali įgyvendinti fantazijų ir įtikti partneriai kaip pasitikintis vyras, žinantis, ką daro!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Elite Collection Large Anal Gaper Clear

    Kai norite pakelti savo analinį žaidimą į kitą lygį, Anal Fantasy Elite Collection yra geriausias pasirinkimas aukščiausios klasės analiniam susijaudinimui ir prostatos žaidimui. Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, Elite Collection yra ergonomiškai sukurta siekiant maksimalaus komforto ir garantuoto pasitenkinimo.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy for Her Kegel Train-Her Set Purple

    Tai buvo jos maža paslaptis. Beveik prieš dvi savaites ji pradėjo nuo lengviausio Kėgelio traukinio ir pasiekė sunkiausią Kėgelio traukinį. Iš pradžių ji šiek tiek jaudinosi, kai į makštį įkiša ką nors svarbaus. Tačiau lengviausias Kegelio traukinys – jai neatrodė toks sunkus, ir ji pastebėjo, kad kai ji padėjo minkštą silikoną šalia savo angos, jis lengvai slydo jos viduje, tarsi jis ten priklausytų. Ji mėgavosi visaverčiu jausmu ir intymiais pojūčiais, kai kūnas į tai reaguoja, ir seksualia drėgme, kuri kartais patirdavo ją nešiojant.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Elite Collection Beginner's Anal Gaper Clear

    Kai norite pakelti savo analinį žaidimą į kitą lygį, Anal Fantasy Elite Collection yra geriausias pasirinkimas aukščiausios klasės analiniam susijaudinimui ir prostatos žaidimui. Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, Elite Collection yra ergonomiškai sukurta siekiant maksimalaus komforto ir garantuoto pasitenkinimo. Ši unisex kolekcija, puikiai tinkanti bet kuriai lyčiai, turi daug pribloškiančių funkcijų, kurios siūlo neįtikėtiną jaudulį ir įspūdingus rezultatus!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock 6" Cock with Balls Tan

    Ar norite, kad jūsų pirmasis dildo atrodytų ir jaustųsi taip, kaip kietas žirgynas, apie kurį visada svajojote? Nustokite svajoti ir nusileiskite su Karaliumi! Kiekviena gysla, kiekvienas kotas ir kiekviena galva yra kruopščiai rankų darbo su išskirtinėmis detalėmis, kad suteiktų jums tikroviškiausią patirtį, kokią tik kada nors įsivaizduojate. Galingas siurbtuko pagrindas prilimpa prie beveik bet kokio lygaus paviršiaus ir leidžia suderinti visus dildo diržus.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy 9" Hollow Squirting Strap-On with Balls Flesh

    Dabar galite sukurti ejakuliuojančios varpos pojūtį ir jaustis labiau pasitikintys savo dydžiu. Mėgaukitės patenkinamu seksu su savo partneriu pakankamai ilgai, kad abu gautumėte orgazmą su šiuo tikrovišku purkštuvu. Išpildykite žaidimo troškimą ir patirkite ilgį apimtį, kokį visada norite beite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Nipple Enhancer Set

    Jai patiko, kaip atrodė jos speneliai, kai jie buvo žvalūs iš malonumo. Vien pamačius jos kietus spenelius ji intymiai sujaudino. Ji prisiglaudė prie krūtinės ir uždėjo mažą pompą ant spenelio. Ji švelniai suspaudė lemputę ir lėtai ją atleido, kad sukurtų stimuliuojantį siurbimą. Ji paraudo, kai pajuto, kaip sustiprėja jos kraujotaka, išsipučia spenelis ir padidėja jautrumas! Jaudinantys pojūčiai sustiprino jos troškimą ir išpildė jos pačios seksualinį pasitenkinimą.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 43

    Šis išskirtinis, rankomis pūstas stiklo dildo puikiai tinka masažams. Dildo gali būti sušildomas arba atvėsinamas vandenyje ir galima patirti nepaprastai jaudinančių malonumo akimirkų. Stiklas yra visiškai besiūlis ir pats savo hipoalerginėmis savybėmis.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 25

    Elegantiški, aukščiausios klasės ir rankų darbo su nuostabiu dėmesiu detalėms sukurti prabangūs stiklo masažuokliai užgniaužs kvapą. Kiekviena rankomis pūsta Icicle stiklinė lazdelė yra aptaki, unikali ir skirta žaisti sunkiai.

    37,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 86

    Varveklis Nr. 86 yra sukurtas tam, kad sukurtumėte aukščiausią patirtį jaudinančiuose solo sekso seansuose arba pasidalykite ja su partneriu, kad galėtumėte patirti nepaprastų seksualinių nuotykių! Ši stiklinė lazdelė turi tikrovišką, geidulingai gyslų falinį dizainą ir 2 colių (5,2 cm) pagrindą, puikiai tinkantį rankenai ir diržams.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 89

    Varveklis Nr. 89 yra sukurtas tam, kad sukurtumėte aukščiausią patirtį jaudinančiuose solo sekso seansuose arba pasidalykite ja su partneriu, kad galėtumėte patirti nepaprastų seksualinių nuotykių! Ši glotni g-taško stiklinė lazdelė yra sumaniai išlenkta, kad būtų galima atlikti jausmingus dubens masažus, viliojanti liekna kontūra su storesniu, apvaliu galu. 2 colių (5,2 cm) pagrindas puikiai tinka rankenoms ir diržams.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 161 į 192228 viso

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.