×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai vyrams violetinė silicio

Elementai 65 į 9696 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • You2Toys Blow Job Vibe Purple

    Kas gali būti geriau už pūtimą? Puikus darbas su vibracija!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Temptasia Bling Plug Small Purple

    Jūsų žaidimas tapo gražus su šiuo mielu „Bling Plug“ kištuku! Temptasia Bling Plug Small turi gražiai suprojektuotą širdies formos pagrindą, įterptą auksiniu brangakmeniu. Šis pradedantiesiems pritaikytas „Bling“ kištukas turi kūginį antgalį, kad jį būtų lengva įkišti. Aptemptas kaklas švelniai spaudžia ir puikiai tinka ilgesniam dėvėjimui. Arba parodykite savo blingą įprasto erotinio žaidimo metu! Norėdami gauti geriausią patirtį, naudokite su mėgstamu kokybišku vandens pagrindu pagamintu lubrikantu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Couples Choice „Couple's Vibrator 2“ sujungia varpos/sėklidės žiedą su labai lanksčiu vibratoriumi ir klitorio stimuliatoriumi. Žiedai užslysti ant varpos ir sėklidžių taip, kad plokščias stimuliuojančios tekstūros vibratorius įsitaisytų ant varpos viršaus. Tai padidina varpos apimtį ir abu sekso metu mėgaujasi įtemptomis vibracijomis. Be to, varpos žiedas ilgą laiką palaiko jo erekciją dėl kraujo stazės efekto, sėklidės žiedas užtikrina tvirtą, patikimą laikymą, o banguotas klitorio stimuliatorius papildomai lepina jos židinį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Temptasia Bling Plug Medium Purple

    Jūsų žaidimas tapo gražus su šiuo mielu „Bling Plug“ kištuku! Temptasia Bling Plug Medium turi gražiai suprojektuotą širdies formos pagrindą, įterptą auksiniu brangakmeniu. Šis satininis silikoninis kištukas turi smailėjantį galiuką, kad būtų lengva įkišti. Aptemptas kaklas švelniai spaudžia ir puikiai tinka ilgesniam dėvėjimui. Arba parodykite savo blingą įprasto erotinio žaidimo metu! Norėdami gauti geriausią patirtį, naudokite su mėgstamu kokybišku vandens pagrindu pagamintu lubrikantu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Luminous Dildo

    Šis didelis šviečiantis dildo turi unikalią žėrinčią vidinę šerdį, kuri kraunasi šviesoje, kad tamsoje būtų smagu ir malonu! Jo tikroviškas didelis kotas pagamintas iš dviejų sluoksnių kūnui nekenksmingo skysto silikono, užtikrinančio tikrą odos pojūtį. Galingas siurbtukas puikiai tinka tvirtam žaidimui be laisvų rankų, o lankstomas, lankstus korpuso velenas juda kartu su jumis, kai viską įsisavinate! Išvalykite akimirksniu su Adam & Eve žaislų valikliu ir šiltu vandeniu nuplaukite.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Avant D7 Ergo Violet

    „Au Naturel“ 7 colių lizdas su siurbimo taurele sujungia „FlexiShaft™“ ir „Sensa Feel®“ dvigubo tankio technologijas, kad būtų pasiektas maksimalus tikroviškumas! Dėl minkšto išorinio sluoksnio, standžios vidinės šerdies ir lanksčios nugarėlės Au Naturel 7 Inch Slim visada jaučiasi stačias, tačiau lenkia kūno judesius. Mėgaukitės 7 Inch Slim papildomo ilgio laisvų rankų įranga priklijuodami tvirtą siurbtuko pagrindą prie bet kokio lygaus, plokščio paviršiaus!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotolinio žaidimo ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Frisky Booty Poppers Silicone Anal Trainer Set Purple

    Šis vingiuotas treniruočių rinkinys puikiai tinka prailginti analinio žaidimo ribas! Ši silikoninių lempučių trijulė, nuo mažų iki didelių, puikiai tiks pradedantiesiems ir analinio žaidimo veteranams – prisistatykite mažiausią lemputę ir sušildykite savo skylę didesniems kamščiams!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Greal 2 Violet

    Gvibe revoliucinė Bioskin medžiaga jaučiasi ir reaguoja kaip kūnas. Beveik reikia patikėti, kokia tikroviška yra šio sekso žaislo medžiaga. Sukūrę „BIOSKIN“, leidime naują masažuoklio medžiagų evoliucijos aukštį. Jis yra kuo arčiau žmogaus kūno.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Firefly Prince Purple Medium

    Silikoninis kištukas „Firefly Prince Glow-in-the-Dark“ sukurtas atsižvelgiant į jūsų malonumą. Tvirtas, elastingas ir tinka visiems lubrikantams. Yra įvairių spalvų ir dydžių. Kai saulė nešviečia, jūs patys sukuriate švytėjimą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Temptasia Bling Plug Large Purple

    Jūsų žaidimas tapo gražus su šiuo mielu „Bling Plug“ kištuku! Temptasia Bling Plug Large turi gražiai suprojektuotą širdies formos pagrindą, įterptą auksiniu brangakmeniu. Šis satininis silikoninis kištukas turi smailėjantį galiuką, kad būtų lengva įkišti. Aptemptas kaklas švelniai spaudžia ir puikiai tinka ilgesniam dėvėjimui. Arba parodykite savo blingą įprasto erotinio žaidimo metu! Norėdami gauti geriausią patirtį, naudokite su mėgstamu kokybišku vandens pagrindu pagamintu lubrikantu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Sweet Treat Purple

    Atrakinkite raktą į užpakalinių durų malonumą su šiais širdelės formos silikoniniais karoliukais, kurių dydis skiriasi, kad galėtumėte rasti jums tinkantį diržą!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Įmantrių žmonių meilužis!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Cheeky Buttplug Purple

    Žaiskime! Prisijunkite prie Cheeky™ analinių kištukų liniją! Kiekvienas gabalas turi savo individualią tekstūrą, o tvirtas flanšinis pagrindas su siurbtuku užtikrina saugų suaugusiųjų automobilį ir maksimalią automobilio gerovę. Šie kištukai, skirti naudoti vienam partneriui, bet papildyti porų žaidimu, bet papasakoti bet kokiam žaidimo laikui.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Cuties Mini Butt Plug 556840 Purple

    Puikus kištukas pradedantiesiems analinės erotikos srityje!

    18,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • ROMP Amp Anal Beads Violet

    ROMP Amp yra mažas ir lankstus silikoninis analinis karoliukas žaislas, skirtas nešioti žaidimo metu arba ištraukti tinkamu momentu, kad sustiprintų orgazmą. ROMP Amp yra puikus įvadas į analinius žaislus arba puikus papildymas jūsų malonumo įrankių rinkiniui. Dydis leidžia įterpti be vargo, o pašalinimas – malonumas – ypač orgazmo viršūnėje.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Radiant Soft Silicone Glow in the Dark Plug Medium Purple

    Tamsus šviečiantis analinis kištukas iš Dream Toys etiketės Radiant, skirtas iš minkšto ir pusiausvyro permatomo silikono su stipriu siurbtuku, naudoti laisvų rankų įrangą.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Suteikite savo grobio dundėjimą su šiuo unikaliai patenkinančiu vibruojančiu analiniu kištuku! Vidiniai karoliukai sukasi pagrindo viduje, kad jaustųsi stuburo drebulys, kuris susilieja su vibracijomis ir giliai numalšina jūsų užpakalinių durų potraukį. Smailėjantis kreminės ir glotnaus koto galiukas sukurtas taip, kad būtų lengva įeiti ir be vargo nukeliauja tiesiai į jūsų P tašką. Prostatos stimuliuojamas orgazmas buvo įvardijamas kaip pats intensyviausias malonumas, kokį tik gali įsivaizduoti žmonės, sergantys prostata, todėl atraskite džiaugsmą patys. Net po vandeniu, nes šis žaislas yra visiškai panardinamas. Nuvalykite žaislų valikliu ir skalaukite karštu vandeniu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Julie Prostate Massager Purple

    Galingas analinis kištukas su nuotolinio valdymo pultu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Violet Dusk

    Drįstame nepastebėti su LOKI Wave™ 2 – naujos kartos mūsų legendiniu prostatos masažuokliu. Perkurtas siekiant pasiūlyti daugiau lankstumo ir su dviem galingais varikliais, šis prietaisas yra svajonių išsipildymas, kuris turi ilgiau trunkantį ir intensyvų orgazmą. Jums patiks partneriu, kad nustebintumėte su nauju orgazmo paslaptimi, vienas n-pateikite daugiau nustatymų, kad jį pasiūlytumėte kaip pirštą.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Piper Purple

    Su 12 vibracijos nustatymų ir 12 pulsacijos nustatymų prostatos vibratorius puikiai papildys visus jūsų išangės poreikius. Naudodami 12 vibracijos ir pulsavimo funkcijų, galite keisti galingas vibracijas, kurios prasideda nuo pagrindo ir eina per įkišamą kotą, esantį galvoje, kad būtų labiau sutelkta stimuliacija. Norėdami tikrai sulenkti kojas, galite perjungti abu mygtukus ir patirti neprilygstamą analinį pasitenkinimą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Kai jūsų „pirštui“ reikia šiek tiek pagalbos ir palaikymo, šis aptakus pirštų vibratorius padės jums! Arba, šiuo atveju geriau, sulenktas stimuliavimo pagalvėlė, skirta malonumui! Pagamintas iš glotnaus 100 % silikono ir su dešimties greičių vibratoriaus kulka, šis žaislas padidins stulbinamą 11 000 aps./min., kad būtų užtikrintas pasitenkinimas! Itin žemas triukšmo lygis, mažesnis nei 60 dB, ir ergonomiškas dizainas daro šį žaislą labai diskretišką ir malonų akims!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Regular Diamond Butt Plug Purple

    Mėgaukitės nuolat stimuliacija dėl šio užpakalio kištuko svorio ir klasikinės formos. Šis užpakalinis kištukas pagamintas iš silikono, turi lankstų kaklelį ir gražų deimantą prie platėjančio pagrindo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Bendable Double Vibrator Purple

    Vienišiems kariams ir komandos žaidėjams!

    80,90 €

    49,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Maia Toys Riley Silicone Dildo Purple

    Šis prabangus, švelnaus prisilietimo silikoninis dongas suteikia jums didelį malonumą, kartu sukeldamas intensyvius, malonius pojūčius. Atraskite išskirtinę aistrą iš prabangaus sūkurio modelio.

    45,90 €

    26,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Lora DiCarlo Tilt Dual Vibration Warming Plug Plum

    G taškas iki P taško ir viskas tarp jų. Tilt yra universalus vibruojantis kištukas, sukurtas makšties ir analiniam malonumui, su unikalia išorine ranka, skirta tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį ar tarpvietę. Sukurta taip, kad būtų patogu ir nešioti, ji puikiai tinka privačiam ar viešam atlyginimui, vienam ar su partneriu. Su giliomis, triukšmingomis vibracijomis ir raminančia atšilimo funkcija „Tilt“ yra lytims palankus kištukas, suteikiantis malonią analinio žaidimo patirtį bet kokiam patirties lygiui.

    289 €

    179 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. Koncentro 10 skirtingų galia nuramina modelių traumų raumenis ir masažo stresą, o tvirtesnė rankena ir net ilgiau trunkantis įkrovimas reiškia, kad galite daug valandų valandų patirti malonų.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Susisiekite su savo kūnu ir patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. „Smart Wand 2 Medium“ yra puikus preliudijos įrankis jums ar jūsų partneriui. Išlaisvinkite savo kūno įtampa atpalaiduodami stresą ir atpalaiduodami raumenis, atverdami duris seksualinei energijai gauti holistinį orgazmą.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Opulence

    Didelės galios masažuoklis sukurtas su lanksčiu korpusu, leidžiančiu be vargo valdyti stimuliaciją.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Mėgaukitės naujomis malonumo bangomis su šiuo intensyviu masažuokliu! Dėl ypatingos formos ir galingo variklio viduje šis Super Power Gun puikiai tinka tiems, kurie mėgsta galingesnį žaislą. Leiskite gilioms vibracijoms pataikyti į reikiamą vietą, kai lanksti galva lenkiasi pagal jūsų kūno formą. Masažuoklis gali efektyviai sumažinti raumenų sustingimą ir skausmą, padidinti kraujotaką ir pagerinti kūno minkštųjų audinių sveikatą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    „Satisfyer Elastic Joy“ turi du variklius ir lanksčią laidą, todėl jį galima sulenkti į mūsų formas. Elastic Joy visada palieka gerą įspūdį, nesvarbu, ar tai poros vibratorius, gaidžio žiedas ar paguldomas vibratorius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas

Elementai 65 į 9696 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.