×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai masažuotojams

Elementai 33 į 6466 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Le Wand Petite yra mažesnė mūsų ikoninio, įkraunamo lazdelės masažuoklio versija. „Le Wand Petite“ yra mažesnio dydžio, bet didelės galios.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Išskirtinė, įkraunama masažo lazdelė Wand Vibrator su 2 priedais nuo 40 metų. Jis turi 8 vibracijos režimus 3 greičiais, kurie suteikia nuostabų masažo malonumą, kuris atitiks vartotojo poreikius. Vibracijos režimus galima lengvai reguliuoti vienu mygtuko paspaudimu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. Koncentro 10 skirtingų galia nuramina modelių traumų raumenis ir masažo stresą, o tvirtesnė rankena ir net ilgiau trunkantis įkrovimas reiškia, kad galite daug valandų valandų patirti malonų.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Jei ieškote universalaus masažuoklio, kuris išvaduotų jus nuo kasdienio gyvenimo streso, Relyme yra tai, ko jums reikia. Su galingu varikliu su 10 vibravimo funkcijų Relyme perkels jus nuo švelnių ir atpalaiduojančių vibracijų prie kitų galingų ir jaudinančių. Norėdami padidinti malonumą, naudokite gerą vandens pagrindo lubrikantą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    DOXY Number 3 yra naujas mažesnis DOXY masažuoklis su lazdele. DOXY Number 3 yra lengviau laikomas ir manevringesnis. Mažesnė galvutė leidžia vartotojui tiksliau nukreipti vibracijas į norimą sąlyčio sritį ir yra mažiau įkyri, todėl lengviau žaisti poroje.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Didžiausias vibruojantis malonumas – ši neįtikėtina masažo lazdelė yra įkraunama ir pripildyta energijos. Tvirčiausia PalmPower kolekcijos lazdelė, PalmPower Extreme turi unikalią kreivę, kuri leidžia patogiau laikyti ir naudojimo metu galite pakreipti galvą.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Nami Purple

    NAMI yra naujas mūsų dvipusės VIVE019 masažo lazdelės posūkis. Su dviem0 funkcijų naujos kartos F1 varikliai ir pažangiomis technologijomis (du variklius galima valdyti1).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Power Wand yra labai galingas lazdelės masažuoklis su elegantišku ir gražiu dizainu. Masažuotojo galvutė padengta silikonu, turinčiu reikšmingų patogų paviršiaus plotą, kuris galingą vibraciją jūsų kūnui. Galva suteikia gilią ir neprilygstamą galią be diskomforto dėl stingdančios rankenos. Power Wand yra belaidis ir įkraunamas, todėl galite jį pasiimti visur, kur tik norite! Palieskas!

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Power Wand Pink

    Pretty Love – tai nauja prabangių sekso žaislų kolekcijos linija. Tai naujausias pažangus ir naujoviškas dizainas, pagamintas iš silikono. Pretty Love jums naujų jausmų potyrių, kurių niekada anksčiau nepajutote. Kadangi sveikos mes profesionalios komandos, kurias naudojasi revoliucine koncepcija, kad atrastu, sukurtu nauju būdu patenkinti moterų poreikius.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    „Mini Wanderful“ turi galingą variklį, kuris skleidžia stiprias vibracijas, būdamas tylus ir diskretiškas. Lankstus kaklas sukasi, kad kuo geriau prisitaikytų prie jūsų anatomijos. Su 8 greičiais ir 20 vibracijos režimų įvairiems deriniams, šis mažo dydžio klitorio stimuliatorius suteiks maksimalų malonumą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    Cheeky be vargo įkūnija grožį, linksmumą ir jėgą prabangioje lazdoje, kurią norėsite neštis į lovą naktį iš vakaro. Kiekviena kruopščiai suprojektuota funkcija buvo sukurta tam, kad galėtumėte mėgautis. Rankena suteikia paminkštintą pagalvėlės tekstūrą, kuri užtikrina komfortą ir sukibimą, o viską valdote vienu mygtuku, kuris apakina Swarovski kristalais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    „Megawand“ yra įkraunamas išorinis stimuliatorius, suteikiantis begalę orgazmo derinių. 20 vibracijos režimų ir 8 intensyvumo nustatymų „Megawand“ siūlo 160 skirtingų galimybių. Lanksti silikoninė galvutė švelniai stimuliuoja klitorį ir visas erogenines kūno zonas.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Sukurtas raumenų stimuliacijai ir giliųjų audinių masažui, Bodywand VersaWand atpalaiduoja labiausiai įsitempusius raumenis, todėl esate žvalūs ir pasiruošę veiklai. „VersaWand“ komplektuojamas su šešiais priedais, skirtais tam tikriems sąnariams ir raumenims koncentruotai atjauninti ir atsipalaiduoti.

    369 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Šis juodas silikoninis Wand vibratorius yra kompaktiška klasikinės formos versija, kurią mėgsta visi. Jo galingas 10 funkcijų variklis yra tylus ir diskretiškas, o aukštos kokybės higieniškas silikonas yra visiškai saugus kūnui. USB įkraunamas naudojant pridedamą laidą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana yra lazdelės stimuliatorius, pagamintas iš minkšto kieto silikono ir ABS su PU danga. Jis yra saugus kūnui, be latekso ir be ftalatų. Su 3 vibracijos greičiais ir 7 ritmais Nana siūlo visų mėgstamą vibracijos nustatymą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Vibez Viento Inflatable Plug

    Kiotos-Vibez Viento Plug yra pripučiamas analinis vibratorius jam ir jai. Yra 7 vibracijos greičiai, įjungus vibratorių suaktyvinama ir pripūtimo funkcija, tad dydį galima reguliuoti pagal savo skonį. Visiškai pagamintas iš aukštos kokybės silikono, užtikrinantis saugų seksą ir ypač sklandų įsiskverbimą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Šis tvirtas lazdelės masažuoklis iš „Dinky“ etiketės vadinamas Jacky O. Jis turi tvirtą galvutę ant lankstaus kaklo, kad pasiektų visas karštas vietas.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    OMG! Lazdelė – tai viskas, kas jums patinka dėl patogaus asmeninio dydžio lazdelių. #SUGUNKITE save šilkine silikonine galvute, lanksčiu kaklu ir galingu įkraunamu varikliu, kuris yra ikoniškos lazdelės formos, kuri sukurta taip, kad būtų diskretiška ir paruošta kelionėms. #ENJOY 3 triukšmingų vibracijos lygių ir 4 jaudinančių vibracijos modelių mygtuko paspaudimu. Ir jis yra atsparus vandeniui, kad būtų galima smagiai praleisti laiką duše ir vonioje. Suteikite sau malonumą, kurio nusipelnėte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Your New Favourite Wand Massager Super Strong Yellow

    Dinamiška geltona masažo lazdelė iš „Your New Favorite“ su lanksčia, ypač didele masažo galvute, skirta viso kūno masažams ir taškiniam stimuliavimui. 5 vibracijos režimai 3 greičiais suteikia karšto masažo malonumą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pixey Aquamini Black Edition

    Šio vibratoriaus savybės puikiai tinka jo dydžiui, tokios kaip tylus ir galingas variklis, lanksti silikoninė galvutė ir, žinoma, vandenį atstumiantis efektas, taip pat unikali magnetinės įkraunamos sistemos savybė (todėl jokių kištukinių laidų).

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cala Azul Maria Wand Vibrator

    Šis lazdelės vibratorius iš Cala Azul kolekcijos puikiai tiks įdomiai nakčiai miegamajame! Dėl savo kompaktiško dydžio vibratorius puikiai tinka kelionėms ir dėl itin minkšto silikono patogiai telpa rankoje. Mėgaukitės 10 vibracijos nustatymų net vonioje, nes vibratorius yra visiškai atsparus vandeniui. Lengvai įkraukite vibratorių naudodami pridedamą USB laidą ir po naudojimo nuvalykite drungnu vandeniu ir žaislų valikliu.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Mushroom Silicone Wand Vibrator Teal

    REAL TOUCH technologija sukūrė švelnaus prisilietimo pojūtį. OTOUCH Clitoris Massager Mushroom suteikia jums aistros, kūrybiškumo ir patirties.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fluid Maane Powerful Massager Burgundy

    Maane – masažuoklis, kuris jus labai maloniai nustebins, patikėkite. Palyginti gerai žinoma jo forma – pailgas kūnas ir svogūninis galas.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon The Personal Wand Fuchsia

    Susipažinkite su nauju geriausiu draugu: asmenine lazdele, kurią sukūrė XOCOON. Ši įkraunama lazdelė turi įspūdingą stiprią, gilią ir triukšmingą vibraciją, tačiau beveik jokios vibracijos rankena užtikrina maksimalų komfortą. Pasirinkite iš 3 skirtingų greičių ir 10 vibracijos modelių ir mėgaukitės puikiu viso kūno masažu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Yiva Massager Black

    Mėgaukitės intymiomis akimirkomis su savimi arba su savo partneriu su šiuo kompaktišku lazdelės masažuokliu! Vibratorius puikiai tinka pradedantiesiems ir yra idealus žaislas išoriniam stimuliavimui. Jis turi 10 skirtingų vibracijos nustatymų, kurie stimuliuos visas jautrias vietas. Lazdelės vibratorius turi lanksčią galvutę ir galingą variklį. Dėl to žaislas tinka tiek kūno masažams, tiek intymių vietų stimuliavimui. Lazdelės masažuoklis yra įkraunamas ir lengvai valomas žaislų valikliu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Dark Pecker Dick Drip Candle Red

    Sukurkite nuotaiką šia žvake, tada užgesinkite liepsną, kad vakaras būtų tikrai karštas! Ši varpos žvakė puikiai tinka aplinkai ir žaidimui su vašku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon The Traveller Wand Fuchsia

    Susipažinkite su nauju geriausiu draugu: „XOCOON“ keliautojo lazdele. Ši įkraunama lazdelė turi įspūdingą stiprią, gilią ir triukšmingą vibraciją, tačiau beveik jokios vibracijos rankenėlė užtikrina maksimalų komfortą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Dark Pecker Dick Drip Candle Black

    Sukurkite nuotaiką šia žvake, tada užgesinkite liepsną, kad vakaras būtų tikrai karštas! Ši varpos žvakė puikiai tinka aplinkai ir žaidimui su vašku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Mini Pleasures Collection 4pcs

    „Le Wand Mini Pleasures“ rinkinyje yra mažesnės, puikiai dovanojamos dviejų geidžiamiausių produktų versijos. Komplekte yra universalus mini lazdelės vibratorius, kuris įrodo, kad didelės galios gali būti tiekiamos mažose pakuotėse, ir maža mūsų dviejų galų nerūdijančio plieno malonumo įrankio versija, puikiai išlenkta g taško stimuliavimui. Idealiai tinka pradedantiesiems, Mini Pleasures yra aptakus ir stilingas rinkinys, sukurtas stimuliuoti visas jūsų erogenines zonas.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon The Curved Wand Fuchsia

    Susipažinkite su nauju geriausiu draugu: XOCOON „Curved Wand“. Ši įkraunama masažinė lazdelė turi įspūdingą stiprią, gilią ir triukšmingą vibraciją, tačiau beveik jokios vibracijos rankenoje užtikrina maksimalų komfortą. Pasirinkite iš 3 skirtingų greičių ir 10 vibracijos modelių ir mėgaukitės puikiu viso kūno masažu.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Mini Wand Massager Pink

    Naujos ir patobulintos Bodywand Mini Wands puikiai tiks kelionėms ir pramogoms keliaujant. Vos 4 colių aukščio šios lazdelės buvo sukurtos stipriai ir nuolat stimuliuoti. Maitinamas iš vienos AAA baterijos (pridedama), kuri užtikrina ilgesnį veikimo laiką, o valdomas paprastu pasukimu ant dugno.

    49,90 €

    17,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas
  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Belaidis lazdelės masažuoklis su 5 galingais greičiais, 10 vibracijos modelių, skirtų kaklo nugaros giliųjų audinių masažui, PALOQUETH rankinis lengvas įkraunamas kūno masažuoklis su nuimamu 360° sulenkiamu silikonu

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 6466 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.