×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai už reiklumą

Elementai 33 į 6492 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine

    Apsvaisk! Pristatome LoveBotz Saddle – galingą vibruojančią mašiną, kuri nuves jus į jūsų gyvenimo kelionę! Turite tai jausti, kad patikėtumėte!

    1 349 €

    959 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Nauja
  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Le Wand įkraunamas vibruojantis masažuoklis suteikia intensyvų ir jausmingą malonumą. Ši prabangi lazdelė turi 10 išskirtinių, triukšmingų vibracijos greičių ir 20 vibracijos raštų. Galingas, skvarbus malonumas suteikiamas dėl įkraunamos lazdelės patogumo ir universalumo.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Imprisoned Metal Stockade with Dildo

    Nubausk ir pamalonink savo žaisliuką šiame apgaulingai išskirtiniame pavėsyje! Suvaržykite savo mylimąjį už kaklo, abiejų riešų ir kulkšnių, nes juos perveria gyslotas juodas gaidys! Visos šio nuostabaus daikto dalys yra reguliuojamos, todėl galite išplėsti pagrindo juostą, pritaikyti dildo ir apykaklės aukštį ir pakeisti savo meilužių riešų ir kulkšnių vietas. Konstravimas negali būti lengvesnis, naudojant paprastus varžtais sandarius jungiamuosius vamzdžius. Visi prabangūs, patvarūs rankogaliai yra užbaigti su fiksuojamuoju laikikliu, užtikrinančiu, kad jie negalėtų ištrūkti, ir D formos žiedu, skirtu prijungti juos prie audeklo ar net naudoti kitose vergijos scenose! Praturtinkite savo BDSM fantazijas, kai jos atgyja, naudodami unikalų instrumentą, skirtą užblokuotam skverbimuisi.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Patarimas F1S V2 m-cup dizainas leidžia optimizuoti optimalų pasitenkinimą, naudojant lanksčią movą, platesnį garso intensyvumo diapazoną ir keturias pulsuojančias programas. Šioje atviroje sąsajoje „Sextech“ yra 10 naujausių jutiklių, leidžiančių realiuoju laiku gauti grįžtamąjį ryšį per LELO programėlę. Tai leidžia jums sukurti maloniausią programų rinkinį, kad patirti orgazmą. Atsi „AndroidiOS“ arba „Android“ SDK, kad sukurtumėte savo kiberseksualią programą, sinchronizuokite su interaktyviu pasauliu ir leiskite savo vaizduotei paleisti jus laukinius.

    399 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Suck-O-Mat

    Naujoviška SUCK-O-MAT® HANDS FREE MASTUBATION TECHNOLOGIJA su intervalais valdoma stimuliacija leidžia tai padaryti. Jei turite SUCK-O-MAT®, jums nereikia daryti įprastų rankų judesių – tereikia atsigulti ir mėgautis. Galingi siurblio/siurbimo impulsai priverčia minkštą, lanksčią silikoninę movą automatiškai, ritmingai judėti aukštyn ir žemyn varpą – imituoja aistringą burną, teikiančią karštą malonumą... Oho! Be to, integruotas malonumo žiedas padidins nuostabų čiulpimo pojūtį!

    379 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Skin

    „Twerks“, „Shakes“ IR „Grates“ kaip išprotėjęs! Melžimas daro gerą gaidį! Tikimės, kad esate pasiruošę, nes ruošiatės mėgautis intensyviausia ir tikroviškiausia melžimo patirtimi pasaulyje su Milk Me Silly! Šis milžiniškas burbulinis užpakalio masturbatorius yra paruoštas numelžti jūsų gaidį su dviem itin galingais sukimo varikliais, kurie vibruoja ir masažuoja tuo pačiu metu. Galite rinktis iš 5 skirtingų sukimosi ir 5 skirtingų vibravimo funkcijų, kad galėtumėte mėgautis begaliniu melžimo malonumo deriniu. Nieko tokio, kaip sušikuoti didelį sultingą burbulo užpakalį ir sveriantį daugiau nei 20 svarų. mūsų firminio Fanta FleshTM, Milk Me Silly tikrai perkelia jį į kitą lygį!

    1 169 €

    729 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Queening / Kinging Chair

    Laikas rimčiau žiūrėti į veidą su išskirtiniu BDSM baldu, kuris oralinį seksą padaro patogesnį ir ilgaamžiškesnį! „Queening“ taburetės arba „Kinging“ taburetės džentelmenams leidžia užimti jums teisėtą vietą savo žaislų veido soste. Šioje konkrečioje sėdynėje yra reguliuojamas galvos hamakas, kuris puikiai jas išdėsto taip, kad jų burna ir nosis būtų tvirtai įkišti į jūsų važiuoklę.

    859 €

    539 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Keon Duo Pack Including Stroker

    Būkite vienas pirmųjų, įžengusių į interaktyvų pasaulį su galingiausiu automatizuotu vyrų masturbatoriumi.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Vienas taikinys. Dviejų rūšių stimuliacija. Galingiausias We-Vibe mini-vibe ir originalus Womanizer Premium dabar sujungti į vieną išskirtinį dėžutę. Sukurta švęsti dviejų prekių ženklų sąjungą.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz Thrust-Bot Handheld Versatile Sex Machine

    Jūs niekada nejautėte nieko panašaus į intensyvią šio sekso pjūklo veržimosi galią! Šiame „viskas įskaičiuota“ pakete yra viskas, ko jums reikia, kad galėtumėte daužytis iki 2000 aps./min. Jūsų gaiduko traukimas valdo greitį, todėl galite žaisti lėtai, jausmingai sukdami arba greitai, įnirtingai mušdamiesi. Apsaugos jungiklis užtikrina, kad viskas nebus pernelyg kontroliuojama! Komplekte esantis dildo yra storas ir tekstūruotas, kad būtų didžiulis pasitenkinimas, tačiau jis taip pat labai susilenkia į jūsų idealią formą!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Extreme Bondage Table

    Perkelkite erotinį santūrumą į kitą lygį su šiuo Extreme Bondage Table! Šis lygus ir paminkštintas stalas su patogia anga priekyje ir visiškai atvira tarpkojo anga yra sukurta taip, kad sudarytų galimybes mėgautis malonumu ir žaisti. Komplekte esantys riešo ir kulkšnies rankogaliai puikiai papildo stalą ir lengvai pritvirtinami prie bet kurio iš 20 D žiedų, kad galėtumėte sutramdyti savo partnerį, kaip jums patinka, iki ekstazės slenksčio!

    1 539 €

    959 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Plus Perfect 10 Torso Skin

    Žvilgtelėkite į jos tobulai apvalią stelažą ir puikiai išdėstytus asmenis ir sužinosite, kodėl mes ją vadiname „Perfect 10“! PDX Plus+ Perfect 10 Torso ne tik atrodo neįtikėtinai; tai atrodo taip tikroviška, kad iš tikrųjų gali pamiršti, ką tu velni! Pagaminta iš mūsų apdovanojimus pelniusio Fanta Flesh® TPE, ši itin aukščiausios kokybės formulė imituoja natūralios odos išvaizdą ir jausmą, kad būtų neįtikėtinas tikroviškumas ir sprogstamos kulminacijos.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • MOI Submission The BDSM Sex Chair 2.0

    Patobulinta BDSM sekso kėdė.

    1 539 €

    959 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Patirkite intensyvius pojūčius ir pasiekite asmeninio seksualinio pasitenkinimo viršūnę su Milker Pro. Leiskite sau tyrinėti, kaip melžiamas kiekvienas iš jūsų išeinantis šlapias lašas, kai jaučiate tekstūruotą, tamprią rankovę su grioveliais ir gumbeliais, trina jūsų falą kiekvienu siurbimu ir smūgiu.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    „Hot Octopuss Pulse Solo Interactive“ yra jūsų vartai į visiškai naują vyrų masturbacijos pasaulį. Originalus Pulse Solo Essential buvo pavadintas pirmuoju pasaulyje Guybrator, o dabar jis yra interaktyvus! Daugybę apdovanojimų pelnęs „Hot Octopuss“ vyriškas sekso žaislas gali padėti jums naudotis laisvų rankų įranga ir nereikia glostyti. Jo universalus dizainas reiškia, kad tai puikus žaislas kiekvienam, turinčiam penį.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zado Andreaskreuz BDSM Cross

    Juodas kryžius, stabili konstrukcija, skirta tvirtinti prie sienos. Su metaliniais žiedais ir keturiais reguliuojamais odiniais dirželiais riešui ir kulkšnims. Pristatymas vyksta dalimis - lengvai montuojamas!

    379 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • E-Stim ElectroPebble XPF Pack

    Štai vienas iš mūsų naujausių „Electroplay“ premijų paketų – „ElectroPebble® XPF“. Su ElectroPebble® ši pakuotė suteikia jums viską, ką gaunate su ElectroPebble® ir DAUGIAU.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ride Brown

    Vyriškas liemuo Perfect Ride iš PDX Plus su varpa, kurią galima judinti bet kuria kryptimi, didelėmis sėklidėmis ir svetinga išangės anga. Masturbatorius su raumeninga krūtine ir šešių dalių komplektu turi aukštesnius klubus naujojo EZ Bang dizaino, kad būtų patogiau važiuoti. Išangės anga taip pat yra šiek tiek aukštesnėje padėtyje nei įprastai, todėl puikiu kampu patogiam įsiskverbimui. Įtemptas malonumo kanalas turi įvairių stimuliuojančių tekstūrų viduje ir jaučiasi beveik kaip tikra išangė.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz 4 in 1 Bangin Bench with Sex Machine

    Rinkitės tarp šokinėjančios sėdynės arba tvirtos, minkštos sėdynės... tada rinkitės tarp sekso aparato, mėgstamo dildo ar partnerio veido! Naujasis „Bangin“ suoliukas „4 viename“ yra universalesnis nei bet kada anksčiau – jame yra naujas būdas patogiai jaustis ir naujas būdas susitrenkti.

    1 229 €

    769 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Naujausias Revo šeimos papildymas turi dvigubą gaidžio žiedą, kad galėtumėte dirbti sunkiau ir ilgiau!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Liberator Black Label Wedge/Ramp Combo with Cuffs Black

    Kibimo ir pykčio šventykla. Didžiausias malonumas dabar turi keistą posūkį. „Black Label Combo“ suteikia visas originalaus pleišto ir rampos privalumus, tačiau su papildoma žaismingo suvaržymo parinktimi.

    419 €

    379 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    „Twerks“, „Shakes“ IR „Girates“ kaip išprotėjęs! Melžimas daro gerą gaidį! Tikimės, kad esate pasiruošę, nes ruošiatės mėgautis intensyviausia ir tikroviškiausia melžimo patirtimi pasaulyje su Milk Me Silly! Šis milžiniškas burbulinis užpakalio masturbatorius yra paruoštas numelžti jūsų gaidį su dviem itin galingais sukimo varikliais, kurie vibruoja ir masažuoja tuo pačiu metu. Galite rinktis iš 5 skirtingų sukimosi ir 5 skirtingų vibravimo funkcijų, kad galėtumėte mėgautis begaliniu melžimo malonumo deriniu.

    1 229 €

    769 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Keliaukite malonumo bangomis – dabar su papildoma šildymo ir laižymo funkcija! Novatoriška vibro-pagalvėlė vibepad 2 turi 2 variklius ir 2 anatominės formos stimuliuojančias bangas, puikiai pritaikytas prie makšties, klitorio ir išangės. Abi bangos turi 7 galingus vibracijos režimus – didesnė banga išsiskiria ir integruotu vibro liežuviu (7 laižymo režimai), o mažesnė banga turi papildomą atšilimo funkciją (maks. 55°C).

    269 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Sex Swing

    Nesvariems seksams ir BDSM seansams!

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Keon Single Pack

    Būkite pirmųjų, įžengusių į interaktyvų pasaulį su galingiausiu automatizuotu vyrų masturbatoriumi.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectraStim Axis High Specification Electro Stimulator

    AXIS by ElectraStim yra aukštos kokybės dvigubos išvesties elektrinis sekso stimuliatorius ir pirmasis pasaulyje, kuriame yra keli įvesties jutikliai, kad būtų galima išties pritaikoma e-stim patirtis.

    619 €

    379 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Serious Toys Rubber Sling XL

    Guminis stropas XL versija... tai turi būti stipriausias diržas, kokį tik kada nors rasite! Pagaminta iš storos gumos, itin atspari, gali tilpti net sušiktą automobilį! kad galėtumėte žaisti kiek tik galite!

    919 €

    579 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Zero Red and Flip Warmer Set

    Šis išskirtinis rinkinys yra puikus perkurtų detalių švelnaus gelio ir karšto malonumo derinys. Tankios detalės išdėstytos taip, kad tilptų kartu, kad būtų visiškai apgaubiamos, o kartu su kūno šilumą primenančia šiluma suteikia svaiginantį malonumą.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz Mega-Pounder Hand-Held Thrusting Dildo

    Patirkite itin galingą daužymą su šiuo rankoje laikomu stumiančiu dildo. Atraskite 2 intensyvius pramoninio variklio greičius iki 200 stūmimų per minutę. Apdaužykite save arba savo partnerį apibrėžtomis tikroviško dongo briaunomis ir gyslomis! Dar niekada nebuvote taip sumuštas...

    489 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2-Way Wand yra būtent tai, kaip skamba – unikalus žaislas, turintis galvos ir uodegos puses. Vienoje pusėje yra klasikinė lazdelės masažuoklio galvutė, puikiai tinkanti išoriniam stimuliavimui, o kitoje pusėje yra ergonomiška forma, puikiai tinkanti nukreipti į g tašką. Luxe 2-Way Wand turi du atskirus variklius, yra pagamintas iš kūnui saugaus silikono ir yra įkraunamas USB.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    KING taiko naujovišką ZALO technologiją „PowerThrust“, kad sujungtų didelio našumo variklių sistemos ir tikslios elektros pavaros struktūros. Tai pažeidžia tradicinių elektromagnetinių pavarų apribojimus ir padidina variklio traukos galią į padidintą lygį. Su stūmimo dažniu iki 40 kartų per sekundę, King suteikia jums galingiausią orgazmo patirtį.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Kennel Adjustable Bondage Cage

    Imobilizuokite savo povandeninį vienetą mėgstamoje padėtyje! Veislynas yra reguliuojamas narvas su paminkštinta lenta ir pasirenkamais padėties nustatymo strypais. Užrakinkite savo žaislą dengtame metaliniame korpuse ir būkite kūrybingi! Įkiškite jų galvą tarp priekinių įėjimo strypų su silikoniniu paminkštinimu, kad jie būtų idealiai išdėstyti jėgos tiekimui.

    1 149 €

    919 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 6492 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.