×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai už reiklumą silicio

Elementai 129 į 160346 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • We-Vibe Melt Blue

    Vienintelis Pleasure Air™ stimuliatorius, sukurtas poroms, su pulsuojančiomis bangomis ir švelniu siurbimu, nepanašiu į nieką kitą.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Dar niekada nejautėte tokios lazdelės kaip VIM. Dauguma lazdelių suteikia gryną galią ir nieko daugiau. Esant žemiems nustatymams, jie triukšmauja arba erzina. VIM turi pramonėje pirmą kartą svertinį variklį, kuris skleidžia triukšmingą vibraciją bet kokiu greičiu, įskaitant ir švelniausią.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 3 Black

    Ženkite kitą svarbų žingsnį savo santykiuose ir užtikrinkite svarbų abipusį pasitenkinimą TOR™ 3 malonumo žiedu. Daugiau vibracijos nustatymų suteikia daugiau erdvės eksperimentams ir unikaliems tinkinimo modeliams naudojant LELO programą. TOR tinka™ visų 3 iš aukščiausios kokybės saugaus silikono, todėl puikiai tinka formoms ir dydžiams, idealiai pojūčius abiem partneriams.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Clear

    „Armor Tug“ užraktas turi „Armor Tug“ gaidžio žiedą, kuris yra pritvirtintas prie užpakalio kištuko, kurio perimetras yra 14 cm, kad būtų galima papildomai stimuliuoti. Dirželis suteikia naudotojui nuostabų varpos ir kapšelio atskyrimą, tuo padidindamas pakėlimą.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz Mega-Pounder Hand-Held Thrusting Dildo

    Patirkite itin galingą daužymą su šiuo rankoje laikomu stumiančiu dildo. Atraskite 2 intensyvius pramoninio variklio greičius iki 200 stūmimų per minutę. Apdaužykite save arba savo partnerį apibrėžtomis tikroviško dongo briaunomis ir gyslomis! Dar niekada nebuvote taip sumuštas...

    489 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Lust Tunnel Plug with Stopper

    Viskam atvira – galima ir uždaryti! Šį tuščiavidurį užpakalio kamštį gali laikyti raumenys. Tada galėsite smagiai žiūrėti pro jį ir pilti į jį skysčio... Galite uždaryti kamštį su pridedamu kamščiu, kad skystis neištekėtų. Revoliucinis žaislas tikriems išangės mylėtojams! Platus pagrindas užtikrina, kad kištukas liktų ten, kur yra analinio pramogų metu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSA128 Dual-Density Realistic Silicone Curved Dildo KlicLok 8.86" Skin

    Hismith yra integruotos įmonės projektavimas, plėtra ir gamyba. daugiausia dėmesio skiriame aukščiausios klasės sekso mašinų projektavimui ir gamybai. Mūsų tikslas – padėti klientams siekti didžiausio malonumo asmeniniame gyvenime. Mūsų verslo filosofija yra simbiozė ir abipusiai naudingi su kitais prekių ženklais.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 44

    Šis nuostabus gyvūnas Dildo BEAST iš Kiotos Monstar atrodo kaip tikras gyvūno gaidys su 2 spalvų efektu. Šis Dildo Beast pasižymi nuostabiomis savybėmis, dėl kurių įkišus jį į makštį ar užpakalį jis jaučiasi itin maloniai. Su nuostabiu raudonos, baltos ir juodos spalvų deriniu, šis dildo yra 22 cm ilgio ir 4,6 cm skersmens ir pagamintas iš kūnui saugios medicininės silikoninės medžiagos.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Infinite Thrusting Sex Machine Purpurinis vibratorius. Šis didelis vibratorius leidžia jūsų vaizduotei paleisti tikras fantazijas, nes jis švelniai arba stipriai stumia, priklausomai nuo jūsų troškimo. Pasiekite kuo arčiau tikro įsiskverbimo jausmo su prabangiai minkštu silikoniniu kotu, kuris slysta ir išslysta pasirinktu greičiu, su intensyvia vibracija, kuri pasiųs jus iki galo. Dydis 11,75 colio x 1,5 colio, 3,5 colio stūmimo diapazonas.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSA111 Super Huge Silicone Dildo KlicLok 12.4" Black

    Hismith Super Huge silikoninis dildo su kliclok jungtimi suteikia jums neįtikėtiną patirtį. Pritvirtintas prie Hismith aukščiausios kokybės sekso aparatų, galinčių patenkinti visus jūsų poreikius.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Ne per sunkus ir ne per lengvas, jei niekada nepatyrėte sekso nešiodami rutulinius neštuvus, tai puikus žaislas išbandyti vandeniui. Itin tamprus rutulinis neštuvas tinka visų formų ir dydžių kapšeliams.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 75

    Šis nuostabus Dildo BEAST iš Kiotos Monstar atrodo kaip tikras pabaisa gyvūno gaidys su 3 spalvų efektu. Šis Dildo Beast pasižymi nuostabiomis savybėmis, dėl kurių įkišus jį į makštį ar užpakalį jis jaučiasi itin maloniai. Su nuostabiu raudonos, auksinės ir pilkos spalvų deriniu šis dildo yra 24,3 cm ilgio, o skersmuo nuo 4,8 cm iki 7 cm.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Šio lazdelės vibratoriaus dizaino įkvėptas galingų Egipto faraonų skeptro. Vibratorius skleidžia stiprias vibracijas, sutelktas ant lazdelės galvutės, kad būtų galima tiesiogiai stimuliuoti. Didelė masažo galvutė padeda nuramintius raumenis ir sumažinti stresą. „Kyro“ aprūpintas dviem daugiafunkciniais silikoniniais priedais, praplečiančiais malonumo galimybes. Vienas priedas gali būti naudojamas jautrioms vietoms, pavyzdžiui, speneliams, erzinti ir stimuliuoti, o kitas aksesuaras puikiai tinka tyrinėti G tašką ir tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HellHound Hydra Dildo Black Purple L

    Pro pragaro vartus plitęs iš piktųjų pono B karalystės ateina malonumų ir skausmo, ugnies ir vandens, tamsos ir šviesos sosto valdovas, tai HellHound.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, trečios kartos, įspūdingai išmanus žaislas, didelis malonumas tiek moterims, tiek vyrams.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 27

    Šis nuostabus gyvūnas Dildo BEAST iš Kiotos Monstar atrodo kaip tikras gyvūno gaidys su 2 spalvų efektu. Šis Dildo Beast pasižymi nuostabiomis savybėmis, dėl kurių įkišus jį į makštį ar užpakalį jis jaučiasi itin maloniai.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Goldplay Deep XL

    „Goldplay“ dildo jūsų giliam žaidimui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2-Way Wand yra būtent tai, kaip skamba – unikalus žaislas, turintis galvos ir uodegos puses. Vienoje pusėje yra klasikinė lazdelės masažuoklio galvutė, puikiai tinkanti išoriniam stimuliavimui, o kitoje pusėje yra ergonomiška forma, puikiai tinkanti nukreipti į g tašką. Luxe 2-Way Wand turi du atskirus variklius, yra pagamintas iš kūnui saugaus silikono ir yra įkraunamas USB.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Ženkite kitą didelį žingsnį savo santykiuose ir užtikrinkite didelį abipusį pasitenkinimą TOR™ 3 malonumo žiedu. Daugiau vibracijos nustatymų suteikia daugiau erdvės eksperimentams ir unikalioms tinkinimo parinktims naudojant LELO programą. TOR™ 3 pagamintas iš aukščiausios kokybės kūnui saugaus silikono, todėl puikiai tinka visų formų ir dydžių, idealiai perduoda pojūčius abiem partneriams.

    239 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Iš naujoviškos PulsWave™ technologijos ZALO taip pat siekia suteikti visiškai naują G taško tyrinėjimo patirtį. Skirtingai nuo tradicinės vibracinės stimuliacijos, PulsWave™ taiko išskirtinę bangų variklio pavarą. Tinkamas kreivės kampas ir švelnus atvartas ant G taško sudaro piršto minkštimo dydžio plotą, todėl moterys gali lengviau pajusti savo G tašką ir patirti malonumą. Bendradarbiau su PulseWave™ varikliu ir kitu nepriklausomu vibruojančiu varikliu, taip pat šildymo funkcija, moterys gali atskleisti gilius malonumus.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Tikrai universalus! Šis žaislas turi dvigubo tankio, raibuliuotą, lankstantį, vibruojantį kotą. Galima naudoti į makštį arba analiniu būdu, į vidų arba išoriškai. Rankena palengvina valdymą tiek vienam, tiek su partneriu. Galima rinktis iš 6 vibracijos nustatymų.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off The-Vibe

    The-vibe yra unikalus visiškai lankstus daugiafunkcis vyriškas dirželis ir analinis stimuliatorius, kurį galima suformuoti taip, kad jis puikiai priglustų prie kūno. Profesionaliai sukurtas skiriant absoliutų dėmesį detalėms „The-Vibe“ užtikrins, kad jūs ir jūsų partneris mėgausitės bendrais malonumais. Plonas įkišamas analinis kotas buvo sukurtas taip, kad jūsų partneris tilptų kartu ir pagerintų jūsų žaidimą.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 73 Glow in the Dark

    Šis tamsus švytintis dildė BEAST iš Kioto Monstar atrodo iš šio pasaulio su švytėjimo tamsoje ryškių spalvų efektas ir madingu ilgo dildo dizainas. Šis švytintis dildo žvėris nuostabiomis savybėmis, dėl kurių įkišus jį į makštį ar užpakalį jis jaučiasi itin maloniai.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSD40 Monster Tentacle Dildo Suction Cup 25.7cm Blue-Green

    Jei ieškote tekstūros, „Beleala“ pristato kastuvais! Dėl savo ryškios galvos, plonesnio ko ir tekstūruotos atramos jis sukurtas begaliniams pojūčiams. Slysdami per didelį iškilimų, griovelių ir pojūčių kupinų tekstūrų, pajusite tikrai malonų malonumą.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSD18 Huge Dragon Egg Dildo Suction Cup 9.96" Purple-Pink

    Hismith yra integruotos įmonės projektavimas, plėtra ir gamyba. daugiausia dėmesio skiriame aukščiausios klasės sekso projektavimui ir gamybai. Mūsų tikslas – padėti klientams siekti didžiausio malonumo asmeniniame gyvenime. Mūsų verslo filosofija yra simbiozė ir abipusiai naudingi su kitais prekių ženklais.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HellHound Cerberus Dildo Black Purple S

    Pro pragaro vartus prasiveržęs iš piktųjų pono B karalysčių ateina malonumų ir skausmo, ugnies ir vandens, tamsos ir šviesos sosto valdovas, tai HellHound.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Duke Black

    Seras DUKE'as: Kunigaikščio klasės P-taško stimuliavimo įvykdymas.

    76,90 €

    62,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Šokiruokite ir šurmuliuokite viduje ir išorėje su šiuo E-Stim silikoniniu kiaušiniu! Su galingais vidiniais varikliais, užtikrinančiais intensyvų vibravimą ir lengvą elektrinį stimuliavimą, nereikia maitinimo dėžutės, laidų ar elektrodų. Puikiai tinka žmonėms, kurie nori paprasto būdo žaisti elektromobiliais – šokiruokite save arba savo mylimąjį vidumi ir išore mėgaudamiesi intensyviu zvimbimu ir įelektrinkite savo pojūčius!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Iš naujoviškos PulsWave™ technologijos ZALO taip pat siekia suteikti visiškai naują G taško tyrinėjimo patirtį. Skirtingai nuo tradicinės vibracinės stimuliacijos, PulsWave™ taiko išskirtinę bangų variklio pavarą. Tinkamas kreivės kampas ir švelnus atvartas ant G taško sudaro piršto minkštimo dydžio plotą, todėl moterys gali lengviau pajusti savo G tašką ir patirti malonumą. Bendradarbiau su PulseWave™ varikliu ir kitu nepriklausomu vibruojančiu varikliu, taip pat šildymo funkcija, moterys gali atskleisti gilius malonumus.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 45

    Šis nuostabus ypač ilgas gyvūno dildo Dong BEAST iš Kiotos Monstar atrodo kaip tikras gyvūno gaidys su 2 spalvų efektu. Šis Dildo Beast pasižymi nuostabiomis savybėmis, dėl kurių įkišus jį į makštį ar užpakalį jis jaučiasi itin maloniai. Su nuostabiu raudonos, baltos ir juodos spalvų deriniu šis dildo yra 37,5 cm ilgio, o skersmuo nuo 3 cm iki 5,7 cm ir yra pagamintas iš kūnui saugios medicininės silikoninės medžiagos.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 67

    Šis nuostabus Dildo BEAST iš Kiotos Monstar atrodo kaip tikras pabaisos gaidys su 2 spalvų efektu. Šis Dildo Beast pasižymi nuostabiomis savybėmis, dėl kurių įkišus jį į makštį ar užpakalį jis jaučiasi itin maloniai. Su nuostabiu vyšnių raudonos ir juodos spalvų deriniu šis dildo yra 24,5 cm ilgio, o skersmuo prasideda nuo 48 mm iki 55 mm.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160346 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.