×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai ypač stiprios vibracijos

Elementai 65 į 96418 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine

    Apsvaisk! Pristatome LoveBotz Saddle – galingą vibruojančią mašiną, kuri nuves jus į jūsų gyvenimo kelionę! Turite tai jausti, kad patikėtumėte!

    1 349 €

    959 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Nauja
  • Satisfyer Men Wand

    Kam reikalingos rankos, kai „Satisfyer Men Wand“ savo darbą atlieka kur kas geriau? Lankstūs sparnai tvirtai ir aistringai apgaubia jūsų penį, o ypač galingos vibracijos masažuoja jus nuo orgazmo iki orgazmo. Jums negali pakakti tokio intensyvumo!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Novatoriška oro pagalvių technologija sukurta taip, kad išsipūstų ir išsisklaidytų, tuo pačiu apjuosiant kotą stimuliuojančiu suspaudimu ir atpalaidavimo malonumu. Kelios oro pagalvės su įvairiomis funkcijomis kartu su galingu hermetišku siurbimu, kad melžtų kiekvieną gaidžio colį, suteiks jums geriausią masturbacijos patirtį jūsų gyvenime!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Ji visada troško oralinio sekso ir norėjo, kad galėtų mėgautis dažniau. Dabar ji galėjo. Jos Ultimate Pleasure galės suteikti jai intymią ekstazę, kurios ji ieškojo. Pirmiausia ji paspaudė mygtuką, kad suaktyvintų vibraciją, o paskui atsekė savo kūną pulsuojančiu taško malonumu. Ji žinojo, kad vėliau tai jausis taip gerai, bet pirmiausia norėjo ištirti burnos pojūčius.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Skin

    „Twerks“, „Shakes“ IR „Grates“ kaip išprotėjęs! Melžimas daro gerą gaidį! Tikimės, kad esate pasiruošę, nes ruošiatės mėgautis intensyviausia ir tikroviškiausia melžimo patirtimi pasaulyje su Milk Me Silly! Šis milžiniškas burbulinis užpakalio masturbatorius yra paruoštas numelžti jūsų gaidį su dviem itin galingais sukimo varikliais, kurie vibruoja ir masažuoja tuo pačiu metu. Galite rinktis iš 5 skirtingų sukimosi ir 5 skirtingų vibravimo funkcijų, kad galėtumėte mėgautis begaliniu melžimo malonumo deriniu. Nieko tokio, kaip sušikuoti didelį sultingą burbulo užpakalį ir sveriantį daugiau nei 20 svarų. mūsų firminio Fanta FleshTM, Milk Me Silly tikrai perkelia jį į kitą lygį!

    1 169 €

    729 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable Black-Gold

    Belaidis lazdelės masažuoklis su 5 galingais greičiais, 10 vibracijos modelių, skirtų kaklo nugaros giliųjų audinių masažui, PALOQUETH rankinis lengvas įkraunamas kūno masažuoklis su nuimamu 360° sulenkiamu silikonu

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu pasaulyje viso kūno masažuokliu. Koncentruota 10 skirtingų masažo modelių galia nuramina skausmingus raumenis ir mažina stresą, o tvirtesnė rankena ir net ilgiau trunkantis įkrovimas reiškia, kad galite mėgautis valandų valandas patirtais malonumais.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Elise 2 Purple

    Viso kūno vibratorius su šilkiniu lygiu paviršiumi

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Unikali Eternal forma ir galingos vibracijos puikiai tinka žaisti iki naujų orgazmo aukštumų. Dvigubas galas su tvirta kiaušinio forma viename gale ir lenkta minkšta virvelė, užtikrinanti neįtikėtiną bendrą įsiskverbimą.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ši spurga tikrai yra gaidžio žiedas su didžiuliu noru pasaldinti jūsų meilės gyvenimą. „Satisfyer“ žiedas suteikia jūsų vyriškumui jausmingumo ir užtikrina, kad jūs ir jūsų partneris mėgausitės dilgčiojančiu malonumu. Didelis klitorio stimuliatorius turi platų skersmenį ir 10 intensyvių vibracijos nustatymų, siūlantis jūsų moters meilės karoliuką žadinančią stimuliaciją vienu mygtuko paspaudimu. Tačiau net per audringus solo seansus jis suvilios jus savo giliomis vibracijomis ir neklystamai katapultuos iki kulminacijos.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold

    Šios naujos riboto leidimo galios kupinos malonumo kulkos sujaudins ir erzins jus su 7 priklausomybę sukeliančiais nuodėmingais grynos ekstazės nustatymais!

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Golden Boy 2.0 Bullet Vibrator Gold

    Golden Boy 2.0 yra kulkų vibratorius, dėl kurio jūsų žaidimo laikas spindės kaip auksas! Šis įkraunamas vibratorius turi galingą variklį, kuris suteikia 10 vibracijos režimų. Kulkos vibratorius turi smailėjantį antgalį, kuris užtikrina patogų įkišimą. Jo įkraunama baterija gamina mažiau atliekų, o tai reiškia, kad jūsų malonumas yra geresnis aplinkai.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Nuotolinio valdymo pultas vibruojanti kulka.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    „Multifun 1“ džiugina jus labai ypatinga forma, kurią galima meistriškai integruoti į bet kokį mylėjimąsi, ir turi 3 galingus variklius: kai vienas yra viršutinėje pagrindinio korpuso dalyje, kiekvienas iš kitų dviejų apatinių malonumo svirties taškų suteikia gerą atmosferą. Tai reiškia: Nesvarbu, ar prieš, viršuje, viduje, po ar tarpais – dangaus mėlynos spalvos universalus prietaisas stimuliuoja jus taip, kaip jums to reikia! Du apatiniai varikliai gali būti valdomi atskirai nuo pagrindinio variklio, todėl abi vibratoriaus dalys turi 10 įdomių vibracijos programų. Su 2 mygtukais galite sukurti net 100 derinių.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. Koncentro 10 skirtingų galia nuramina modelių traumų raumenis ir masažo stresą, o tvirtesnė rankena ir net ilgiau trunkantis įkrovimas reiškia, kad galite daug valandų valandų patirti malonų.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ yra pirmieji pasaulio nuotoliniu būdu valdomi malonumo karoliukai, kurie sukasi ir vibruoja tuo pačiu metu. Suteikia visiškai naujų pojūčių.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Šio išangės stimuliatoriaus pagrindinė savybė yra labai švelnus ir minkštas prisilietimas dėl dvigubo silikono sluoksnio sistemos. Itin patrauklaus melsvo atspalvio, ergonomiškos formos ir ypač dviejų sluoksnių sistema „Little Rocket“ užtikrina lengvą įdėjimą, puikiai prisitaikanti prie anatomijos.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved The Butterfly Effect

    Plaukioti kaip drugelis ant tyro malonumo sparnų ir vienu metu pildyti vidines fantazijas, pasirenkant asmeninį intensyvumo lygį. Su šiuo unikaliu žaislu vibruojantis drugelis buvo išlaisvintas iš porų žiedo stiliaus ir atsidūrė dėmesio centre kaip dviguba vibracija, suteikianti gilų klitorio pasitenkinimą, kurį gali pasiūlyti tik plačiai pasiekiantys sparnai, kartu su kelių greičių kotu, kuris užbaigia patirtį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Vienas taikinys. Dviejų rūšių stimuliacija. Galingiausias We-Vibe mini-vibe ir originalus Womanizer Premium dabar sujungti į vieną išskirtinį dėžutę. Sukurta švęsti dviejų prekių ženklų sąjungą.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Vini

    Būkite valdomas, kad ir kur būtumėte, naudodami programą „Magic Motion“.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium eco

    Atsižvelgėme į viską, dėl ko mūsų pavyzdinis produktas Womanizer PREMIUM buvo toks geras, ir sumažinome kiek įmanoma daugiau plastiko. Žinoma, jis turi tuos pačius 12 intensyvumo lygių, yra įkraunamas per USB ir yra atsparus purslams. Naudinga planetai, NEĮTIKĖTINA jūsų kūnui – tai puikus sekso žaislas tiems, kurie rūpinasi aplinka.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Lush Kira Velvet

    Pasiruošę neribotoms malonumo galimybėms? Lush Kira triušis turi du vibracijos taškus ir stumiantį, besisukantį ir šildantį veleną. Triušio ausys siūlo erdvinio garso stiliaus klitorio stimuliavimą. „Kira“ siūlo 7 vibravimo funkcijas, kurios siūlo daugybę pasirinkimų! UltraSilk silikonas maloniai priglunda prie kūno. USB magnetinis įkraunamas ir atsparus purslams, todėl jį lengva valyti.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ši masažo lazdelė sukuria jausmingiausias vibracijas, kurias kada nors pajusite! Su 10 greičių režimu ir ypač stipriu, bet mažai triukšmingu (55 dB) varikliu, dangus yra riba! Minkšta silikoninė medžiaga puikiai jaučiasi prie odos ir greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Jo lanksti galvutė suteikia didelį komfortą ir malonumą naudoti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Moto Blower Black

    Automatinis pūtimas – nereikia rankų!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Mėgaukitės geriausiais iš abiejų pasaulių su tvirta, jaudinančia pūlinga ir puikia oralinio sekso patirtimi! Unikaliai išlenktas, kad jaustųsi kaip tikroviška gerklė ir pūlingas, dvigubos prasiskverbimo vibruojantis glostiklis yra išklotas itin tikrovišku Fanta Flesh, kad masturbacija būtų kuo tikroviškesnė.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Tiesios ir smailėjančios formos „Bcute Classic“ puikiai tinka klitoriams, speneliams, varpos galvutei ir bet kuriai kitai jūsų norimai erogeninei zonai nustatyti.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantiškame G-Spot vibratoriuje yra du moderniausi F1 varikliai, užtikrinantys neįtikėtiną galią. Vienas yra antgalyje, o kitas - kaip pratęsimas dvigubai stimuliacijai. Šie naujos kartos F1 varikliai vibruoja atitinkamai 7200 ir 14 000 aps./min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Susisiekite su savo kūnu ir patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. „Smart Wand 2 Medium“ yra puikus preliudijos įrankis jums ar jūsų partneriui. Išlaisvinkite savo kūno įtampa atpalaiduodami stresą ir atpalaiduodami raumenis, atverdami duris seksualinei energijai gauti holistinį orgazmą.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Glorious Duo

    Dėl kompaktiškos, tačiau didelės formos, vibruojantis klitorio stimuliatorius ir du žiedai varpai ir sėklidėms silikoninis Satisfyer Glorious Duo yra idealus kompanionas ilgoms naktims.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Padvigubinkite malonumą ir dvigubai smagiau su neįtikėtinu nuotolinio valdymo pulteliu „Double Penetrator“! Nustokite kovoti dėl nuotolinio valdymo pulto ir mėgaukitės dvigubo įsiskverbimo jauduliu, neįvesdami į rinkinį trečiojo partnerio!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Mini Wanachi Massager Black

    Mėgaukitės raminančia vibracija, kad ir kur eitumėte su šiuo belaidžiu mini masažuokliu. Mini Wanachi masažuoklis, varomas tylaus variklio, yra geriausias pasirinkimas pavargusių raumenų atgaivinimui.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Patobulintas F1S V2 m-cup dizainas leidžia mėgautis optimaliu pasitenkinimu, naudojant lanksčią movą, platesnį garso intensyvumo diapazoną ir keturias pulsuojančias programas. Šioje atviroje sąsajoje „Sextech“ yra 10 naujausių jutiklių, leidžiančių realiuoju laiku gauti grįžtamąjį ryšį per LELO programėlę. Tai leidžia jums sukurti maloniausią programų rinkinį, kad galėtumėte patirti orgazmą. Atsisiųskite „iOS“ arba „Android“ SDK, kad sukurtumėte savo kiberseksualią programą, sinchronizuokite su interaktyviu pasauliu ir leiskite savo vaizduotei paleisti jus laukinius.

    399 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96418 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.