×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai ypač tylus

Elementai 33 į 64509 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • We-Vibe Chorus Purple

    Pats intuityviausias We-Vibe® vibratorius poroms – su reguliuojamu prigludimu, lietimui jautriais valdikliais ir laisvų rankų įrangos vibracija, kuri pakelia seksą į visiškai naują lygį.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Tri Purple

    Šio silikoninio vibratoriaus švelnus kreivė aukštyn padės jums atrasti erotinį jūsų A ir G taškų potencialą, kai patirsite visavertį 6 colių skverbimąsi į šį 7 funkcijų, trigubo variklio, vandeniui atsparų vibratorių.

    71,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Handy 1.1 Interactive Stroker

    „Handy“ yra revoliucinis sekso žaislas, suteikiantis sekso technologijų pramogą masėms. Handy filosofija remiasi seksualinio smalsumo normalizavimu ir sekso pozityvumo skatinimu kiekvienam. Štai kodėl jis sukurtas taip, kad būtų kuo patogiau pritaikomas, nes pilnai reguliuojamas rankenos ir eigos ilgis, kad atitiktų visas formas, dydžius ir pageidavimus.

    549 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Mini Magic Wand Purple

    Šis lazdelės masažuoklis yra puikus įrankis, padedantis atsipalaiduoti po ilgos ir sunkios dienos. Kaip jau seniai visi žinome, vibracijos yra gyvybiškai svarbios norint išgydyti nuovargį, numalšinti raumenų įtampą, malšinti kūno skausmus ir padėti atsigauti sportuojant.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Hush 2 Butt Plug S 38mm

    „Hush 2“ yra antrosios kartos galingas „Bluetooth“ valdomas analinis kištukas. Naujas aptakus ir sklandus dizainas daro jį patogesnį trumpiems ar ilgiems užsiėmimams bet kur.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Loki Wave Black

    Dėl savo novatoriškos WaveMotion technologijos LOKI Wave yra didžiausias naujas malonumo produktas vyrams, besisukantis pirmyn ir atgal viliojančiu judesiu, kad gautų labiausiai patenkinamą prostatos masažą.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz Robo Fuk Deluxe Adjustable Sex Machine

    Šioje universalioje mašinoje yra reguliuojamo greičio nuotolinio valdymo pultas, todėl pasukdami ratuką galėsite pasirinkti idealų stūmimo lygį. Įsiskverbimo kampą ir aukštį galima greitai reguliuoti naudojant ant rėmo esančias lengvai pasukamas rankenėles. Yra su dviem užsukamais priedais: lankstus, lankstomas dildo ir pliušinis rožinis pūlingas.

    689 €

    579 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Black

    Apgaulingai galingas masažuoklis, sukurtas stipriai ir nuolatinei stimuliacijai.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25mm

    „Hush 2“ yra antrosios kartos galingas „Bluetooth“ valdomas analinis kištukas. Naujas aptakus ir sklandus dizainas daro jį patogesnį trumpiems ar ilgiems užsiėmimams bet kur.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Classic Slim Vibrator Skin

    Šis plonas vibratorius yra mažiausias asortimente. Neleiskite dydžiui jūsų apgauti, 7 galingos funkcijos suteikia jums tikrą pasiūlymą.

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Hula Beads Black

    HULA Beads™ yra pirmieji pasaulyje nuotoliniu būdu valdomi malonumo karoliukai, kurie sukasi ir vibruoja tuo pačiu metu. Suteikia visiškai naujų pojūčių.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" Pink

    „SilexD“ siūlo ypač minkštą aukštos kokybės silikoną su dvigubo tankio SILEXPLAN užpildu ir vidine kieta šerdimi, užtikrinančia itin tikrovišką pojūtį ir neprilygstamą malonumą. Revoliucinė patentuota SILEXPLAN formulė, naudojama mūsų gaminiams medžiagai, užtikrina didesnį dildo tankį ir didesnį lankstumą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    3 galios varikliai daro silikoninį Satisfyer Curvy Trinity 4 universalų universalų įrenginį. Malonumo atnešėjas gali būti naudojamas kaip gulimo, slėgio bangos ir G taško vibratorius, jis gali pasigirti intensyviais virpesiais ir pulsuojančiomis slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Number One

    Naujausia „Satisfyer 1“ versija! Intensyvesniam, greitesniam ir daugkartiniam orgazmui.

    53,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    Su 3 varikliais silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 3 sugadins visas jūsų karštąsias vietas: naudokite jį kaip gulimą vibratorių, slėgio bangų vibratorių arba G taško vibratorių, kad galėtumėte mėgautis įvairiapusiškumu, kai mėgaujatės vienu metu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Top Secret Pink

    Dėl plataus, plokščio pagrindo iš minkšto silikono pagamintą Top Secret galima diskretiškai ir patogiai dėvėti kelyje. Gilios, galingos tūrinio veleno vibracijos taip pat gali būti valdomos intuityviai ir individualiai per programėlę.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Desirable Black

    Desirable turi itin galingą naujos kartos F1 variklį su 10 vibracijos režimų ir lankstų galiukų vibratorių, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad atsitrenktų į jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! Desirable turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra minkštas liesti, sklandus ir vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš medicininio silikono, todėl pageidautina lengvai valoma.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Unite Purple

    Išbandykite naująjį We-Vibe II Plus! Garsus porų vibratorius. Lankstus ir universalus We-Vibe II Plus kelia poras į naujas malonumo aukštumas.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Cotton Candy Light Red

    Satisfyer Cotton Candy išsiskiria ovalo forma ir kompaktišku dizainu. Padedamas vibratorius, pagamintas iš kūnui draugiško silikono, lepina klitorį įdomiu slėgio bangų ir vibracijos deriniu.

    49,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Shots GC Mini G-spotter Black

    Šis aptakus ir tvirtas G taško masažuoklis pagamintas iš aukštos kokybės ABS ir pataikys į reikiamą vietą kai kuriems orgazmams! Naudoti šią 13 cm ilgio „meilės raketą“ labai paprasta, tiesiog pasukite, kad paleistumėte, sustabdytumėte arba atidarytumėte, kad pakeistumėte vieną AA bateriją.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Royal One Ring

    Suteikite savo vyriškumui jausmingą patobulinimą su mūsų Royal One. Maloniai lankstus, mūsų žiedas prisitaiko prie visų dydžių ir apkabina jūsų varpą, sukurdamas kraujo stazės efektą, kad būtų ilgesnis malonumas ir jausminga ištvermė.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orctan Automatic Masturbator

    Susipažinkite su Orctan: automatinis masturbatorius, suteikiantis iki šiol tikroviškiausią oralinio sekso pojūtį, sukurtas Womanizer išradėjo. Šis ateities sekso žaislas aprūpintas masažiniais voleliais ir 9 programomis, kurios sukuria naujus susijaudinimo pojūčius, kurių kulminacija yra orgazmas. Dar intensyvesnei stimuliacijai Orctan įrengta galios didinimo funkcija, vibracijos stiprintuvas, apvado funkcija ir 3 automatiniai režimai.

    429 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • We-Vibe Chorus Cosmic Pink

    Pats intuityviausias We-Vibe® vibratorius poroms – su reguliuojamu prigludimu, lietimui jautriais valdikliais ir laisvų rankų įrangos vibracija, kuri pakelia seksą į visiškai padidintą.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Patchy Paul G5 sladce Pink

    Jau daugelį metų PATCHY PAUL buvo laimingas, įžūlus FUN FACTORY veidas. Neperšlampamas, įkraunamas vibratorius „Pagaminta Vokietijoje“ iš kūnui draugiško ir bekvapio silikono.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Europe Magic Wand Massager

    Vibratorius „Magic Wand“ yra žinomas dėl savo galingų vibracijų. Jis veikia esant 230 V įtampai, todėl nepriklauso nuo baterijų. Veiksminga vibracija nebus įmanoma naudojant akumuliatorių maitinamą įrenginį.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium yra idealus naujų technologijų ir aukštos kokybės dizaino derinys. Pleasure Air technologija stimuliuoja jūsų klitorį be kontakto – nuo superminkšto iki superpower 12 skirtingų intensyvumo lygių. Naudodami naują autopiloto funkciją, savo orgazmą patiriate netikėtai ir stebėtinai nauju būdu. Ritmas keičiasi kiekvieną kartą naudojant. Išmanioji tyla jaučia jūsų troškimą. Womanizer Premium pradeda veikti tik tada, kai beveik paliečia jūsų odos paviršių. Taip ne tik tyliau naudoti, bet ir mėgautis malonumu dar intensyviau. Dėl savo unikalaus apdorojimo Womanizer Premium yra visiškai atsparus vandeniui.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Išskirtinis „Satisfyer Luxury Haute Couture“ yra pagamintas iš itin minkšto skysto silikono ir puikiai detalizuotas su natūralia oda ir tauriuoju metalu. Palepinkite save geriausiu vien todėl, kad esate to verti! Ar prabangus dizainas, geriausios medžiagos ir žavesys yra jūsų alėjoje? Tada šis rafinuotas perlas iš naujosios „Satisfyer Luxury Collection“ su ypač jaudinančiu vibracijos režimu yra puikus jūsų žaislų kolekcijos akcentas.

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • FUN FACTORY Big Boss G5 Flesh

    BIG BOSS yra vibratorius visiems, kuriems patinka didelis. Ypač savimi pasitikinčios moterys ir poros, žinančios ko nori ir mėgstančios intensyvų malonumą, ringe su BIG BOSS ras daug sparingo partnerį.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bcute Classic Guava

    Tiesios ir smailėjančios formos „Bcute Classic“ puikiai tinka klitoriui, speneliams, varpos galvutei ir bet kuriai kitai jūsų norimai erogeninei zonai nustatyti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" Flesh

    „SilexD“ siūlo daugybę dildo su ypač minkšta aukštos kokybės silikonine oda su dvigubo tankio SILEXPLAN užpildu ir vidiniu kietu šerdimi, kad jaustumėte itin tikrovišką ir nepakartojamą malonumą. Revoliucinė patentuota SILEXPLAN medžiagos formulė, naudojama mūsų gaminiams užpildyti, užtikrina didesnį dildo tankį ir didesnį lankstumą. Suteikia nuostabų pojūtį ir didesnį elastingumą. Siekdami didžiausių orgazmo malonumų, SilexD savo kolekciją papildo vibracijos funkcija, kuri patenkins jūsų giliausias seksualines fantazijas. Nėra termoreaktyvios funkcijos.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Gigi 2 Purple

    Geriausiai parduodamas G taško vibratorius pasaulyje. GIGI™ 2 yra patobulinta LELO nepaprastai populiaraus G taško vibratoriaus versija, be abejonės, labiausiai teigiamai įvertintas kada nors sukurtas malonumo objektas.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Saugus magnetinis dangtelis užtikrina, kad žaislas neliktų naudojimo metu ir stimuliuoja klitorį vaikštant, sėdint, šokant ar gulint. Puikus pasirinkimas norint paerzinti ar patirti orgazmą, nesvarbu, kokioje aplinkoje atsiduriate!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64509 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.