×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai ypač moterims

Elementai 129 į 160976 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Je Joue Ami Purple

    Malonu, paprasta, naudinga – tonizuoti ir sustiprinti PC raumenis su Ami, kad patirtumėte stipresnį orgazmą ir dar daugiau.

    57,90 €

    44,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibrating Strapless Strap-On

    Kvapą gniaužiančiai intensyvioms malonumo akimirkoms! Vibratorius laukiniams žaidimams ir jaudinančiams vaidmenų žaidimams be blaškančių diržų. Trumpesnis, sustorėjęs galas įkišamas į makštį ir laikomas dubens dugno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Black

    Kitas klasikinis ir stulbinantis asmeninis masažuoklis iš Toy Joy yra nuostabus Toy Joy Diamond Superb, nuostabus karštas raudonas klasikinis raketos formos malonumas, kuris nuves jus iki stulbinančios kulminacijos.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango Vibrator

    Dar labiau jaudinantis nei bendravardis, Charlie Tango yra ypač sklandus klasikinis vibratorius, pasiruošęs nukelti jus į naujas malonumo aukštumas.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Incantation Pink

    Vibratorius „Vibe Therapy“ prekės ženklo užkalbėjimas. Šis visiškai vandeniui atsparus vibratorius suteikia tylų, bet galingą vibraciją ir turi 7 intensyvumo programas.

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lyla 2 Purple

    Pasaulyje geriausiai veikiantis nuotoliniu būdu valdomas kulkų vibratorius.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova vilioja klitorį jausmingomis oro impulsų bangomis, o G tašką stimuliuoja galingomis vibracijomis. Dėl lanksčios grandinės jungties silikoninis vibratorius prisitaiko prie jūsų anatomijos, kad džiugintų jus tobula stimuliacija.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down

    Lybaile Mr. Rabbit yra vibratorius su klito stimuliatoriumi, sukurtas žaismingam malonumui. Violetinės spalvos dizainas pagamintas iš TPE ir pasižymi unikaliu veleno judėjimu aukštyn ir žemyn.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Elise 2 Purple

    Viso kūno vibratorius su šilkiniu lygiu paviršiumi

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Pasiruoškite būti sužavėtam su unikaliu šios 10 funkcijų kulkos vibracijos dizainu. Elegantiškas ir diskretiškas, stilingas rožinio aukso apdaila, jūsų meilės mygtukas bus lygus paviršius, smailiais kraštais ir intensyviai vibruojančiu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    „Curvy Trinity 5“ iš „Satisfyer“ yra oro impulsų stimuliatorius, žaislas „trys viename“, skirtas didžiulėms pramogoms!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Mia 2 Purple

    Nekaltoje MIA 2 išorėje slypi raktas į jūsų slaptus troškimus. Mažas, bet galingas, šis USB įkraunamas vibratorius yra puikus priedas prie jūsų piniginės malonumui keliaujant. Tyli vibracija, vandeniui atspari išorė (iki 1 metro gylio) ir 6 vibracijų modeliai garantuoja, kad niekada nepavargsite nuo intensyvių MIA2 pojūčių – kad ir kur jie jus nuvestų.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Dėl kompaktiško žuvies dizaino ir dilgčiojančio slėgio bangų bei vibracijos derinio silikoninis Satisfyer Sugar Rush yra idealus palydovas keliaujant. Jo du varikliai yra ypač galingi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Mūsų Curvy 1+ džiugina klitorį subalansuota oro impulsų stimuliacija ir intensyvi vibracija. Be to, jo ergonomiškas suapvalintas korpusas puikiai formuoja jūsų intymiausias vietas.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Kegel Balls Set with Remote Purple

    Skirtingai nuo daugelio kitų Kegelio pratimų gaminių, mūsų rinkinyje yra 4 skirtingo svorio kamuoliukai. Nuimamas dizainas leidžia surinkti skirtingus svorius pagal valią arba pagal sistemingą stiprinimo planą. Siūlome naudotis mūsų vadovu, norėdami išmokti modernizuotų metodų per visą mokymo programą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Temptasia Titilator

    Atraskite visiškai naują malonumų pasaulį. Naujausias „Blush“ kūrinys „Titillator“ yra spenelius stimuliuojantis prietaisas, kaip niekas kitas. Ką tai daro? Kaušelių viduje esantys minkštos tekstūros kutenimai yra tiesiai virš jūsų spenelių ir aplink juos. Ticklers sukasi skirtingu greičiu, skirtingais raštais jus masažuoja ir glamonėja. Naudoti. Uždėkite kaušelius ant krūtų Pasukite kaušelių viršūnę ir nustatykite kutenimą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium yra idealus naujų technologijų ir aukštos kokybės dizaino derinys. Pleasure Air technologija stimuliuoja jūsų klitorį be kontakto – nuo superminkšto iki superpower 12 skirtingų intensyvumo lygių. Naudodami naujus autopiloto naujus, savo orgazmą patiriate netikėtai ir stebėtinai būdu. Ritmas keičiasi kiekvieną kartą. Išmanioji tyla jaučia jūsų troškimą. Womanizer Premium pradeda veikti tik tada, kai beveik paliečia jūsų odos paviršių. Taip tik tyliau naudoti, bet ir ne malonumu dar intensyviau. Dėl savo unikalaus apdorojimo Womanizer Premium yra visiškai atsparus vandeniui.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Silicone Ben Wa Balls

    Greitas rezultatas treniruojant Kegelio kamuoliukus. 15-30 minučių per dieną 8 savaites turėsite stipresnius ir įtemptus dubens raumenis, kad pagerintumėte šlapimo pūslės kontrolę, atsigavimą po gimdymo ir pasitikėjimą.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    2 vibruojančių žaislų rinkinys vienoje pakuotėje. Įkraunamas guldomas vibratorius taip pat yra nuotolinio valdymo pultelis intymiam vibruojančiam kiaušiniui. Antklodė gali būti naudojama kaip rankinis kišeninis vibratorius arba kaip stimuliatorius, dėvimas kelnaičių viduje. Įkraunami vibruojantys kegelio kamuoliukai gali būti valdomi nuotoliniu būdu ir padeda treniruoti dubens dugną, kad išsiugdytų stipresnius intymius raumenis ir padidintų seksualinį malonumą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ella Purple

    Ella yra klasikinio dizaino malonumo objektas – vien žvilgsnis į ją sužadina intymiausias galimybes. Sklandžiai ir vientisai liesti, jos sklandi forma yra pritaikyta asmenims ir poroms tyrinėti savo slapčiausias fantazijas.

    64,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Ocean Blue

    Atraskite naujus seksualinius horizontus su TIANI Duo. Pasidalykite gilių vidinių ir išorinių vibracijų pojūčiu, kad poros būtų patenkintos. Apdovanojimus pelnęs glotnus, raižytas silikoninis dizainas yra belaidžiu būdu valdomas nuotolinio valdymo pulteliu, todėl galite valdyti malonumą pagal savo norą.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser naudoja cinko lydinio stimuliatorius, kad automatiškai tonizuoja ir sustiprina dubens raumenis, atsakingus už susijaudinimą ir kulminaciją. Mūsų dilgčiojančio kegelio svarelis turi 7 vibravimo funkcijas, 5 elektrostimuliatorius ir lankstų paėmimo laidą. Tonuokite, stiprinkite ir įtempkite dubens dugno raumenis, kol jūs arba jūsų meilužis naudojasi patogiu nuotolinio valdymo pultu, kad galėtumėte mėgautis galingais pojūčiais iki 10 m atstumu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ yra pirmieji pasaulio nuotoliniu būdu valdomi malonumo karoliukai, kurie sukasi ir vibruoja tuo pačiu metu. Suteikia visiškai naujų pojūčių.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Elemental Purple

    Šis vibratorius suteikia neįtikėtinai malonų stimuliavimą, derindamas itin intensyvias vibracijas su sumaniai išlenktu dizainu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Vibrating Ecstasy Lounge

    Itin storas ir gyslas 6 colių vibruojantis penis. Tvirta apvali pripučiama kėdė su rankenomis. Pripūtimo vožtuvas. Kelių greičių vibracijos ir rinkimo valdiklis.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Mona Wave Purple

    Kad orgazmas užbaigtų visus orgazmus. Pasiduokite bangai po bangos intensyvių pojūčių su pirmuoju pasaulyje G taško stimuliatoriumi, kuris tikrai masažuoja jus viduje.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Grynas malonumas! Sweet Smile stumiantis perlinis vibratorius su lanksčiu klitorio vibratoriumi ir besisukančiomis karoliukais kotelyje, kad orgazmas būtų malonus, pasiekiantis net G tašką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved The Butterfly Effect

    Plaukioti kaip drugelis ant tyro malonumo sparnų ir vienu metu pildyti vidines fantazijas, pasirenkant asmeninį intensyvumo lygį. Su šiuo unikaliu žaislu vibruojantis drugelis buvo išlaisvintas iš porų žiedo stiliaus ir atsidūrė dėmesio centre kaip dviguba vibracija, suteikianti gilų klitorio pasitenkinimą, kurį gali pasiūlyti tik plačiai pasiekiantys sparnai, kartu su kelių greičių kotu, kuris užbaigia patirtį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160976 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.