×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Electrosex moterims

Elementai 33 į 6470 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • KinkLab NeonWand Power Tripper Human Electrode

    Pasidalykite Spark™ su KinkLab® ElectroErotic™ Power Tripper™ - elektriniu sekso žaislu, kuris iš tikrųjų priverčia kibirkštis skraidyti iš jūsų pirštų galiukų!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Medium Butt Plug

    ElectraStim Rocker Butt Plug buvo sukurtas tikrai naudoti laisvų rankų įrangą. Unikaliose išlenktose „Rocker“ bazėse yra įmontuotos 2 mm įvestys, leidžiančios ir reikia, siūbuoti šlifuoti prie „e-stim“ užpakalinio kištuko.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Barry Bite Clamps

    Šie dvipoliai elektrai laidžios kūno apkabos sukuria dilgčiojantį, geidulingą malonumą speneliuose, lūpose ir įvairiose kitose kūno vietose.

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Laikas persvarstyti žodžio „širdies troškimas“ prasmę, nes mūsų Širdies troškimas ją įgyvendins kiekvieną kartą. Galite tuo pasikliauti dėl jo dizaino, kuris yra suformuotas taip, kad atitiktų jūsų natūralius kontūrus, taip pat dėl galingo ir labai tylaus variklio, kuris jus džiugins 8 vibracijos programomis. Ir lyg to būtų negana, taip pat galite įjungti elektrostimuliaciją ir pasilepinti švelniu dilgčiojimu ar intensyviai stipriu pulsavimu – tai, kas jums tinka.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Ieškote universalaus ir paprasto naudoti žaislo? Šis įkraunamas kiaušinių vibratorius puikiai papildys jūsų žaidimą solo, tačiau jis taip pat yra puikaus dydžio rankena žaidžiant porą. Pagamintas iš purpurinio silikono su lanksčia virvele, kiaušinis puikiai tinka išoriniam stimuliavimui, bet tinka ir nešioti viduje. Kodėl gi nepabandžius nešioti šio stimuliuojančio kiaušinio per preliudiją su savo partneriu ar net neįkišus jo išdykusiai kelionei į parduotuves?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Kiekvienas, kuris mėgaujasi šiek tiek / daug užpakalio žaidimo, tikriausiai sutiks, kad analinis tyrinėjimas gali būti gana įkvepiantis ir išmintingas. Tačiau pridėkite šiek tiek tikros elektros, ir vidinio saldaus taško masažo menas taps nuo metaforiškai šnypščiančio iki tiesiog šokiruojančio – labai gerąja prasme! Klasikinę vibraciją sujungęs su jaudinančios elektros dilgčiojimu, bakstelėjimais ir smūgiais, Ouch! E-Stim vibruojantis užpakalio kištukas jums arba jums ir jūsų partneriui įteikia ne vieną, o dvi unikalias pojūčių parinktis.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Tristan Plug

    Mystim's Tristan yra makšties ir analinis zondas su ypač didelėmis plieninėmis kontaktinėmis sritimis, todėl elektriniai impulsai perduodami labai tolygiai.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Kolekcija „Impulse E-stimulation“ skirta „Intimate E-Stimulator Petite Wand“ energijos tiekimui. Šiame elegantiškame masažuoklyje yra 5 elektrostimuliacijos ir 7 vibracijos funkcijos, kad kaskart būtų malonu mėgautis.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Taboom Prick Stick Electro Shock Wand

    Pakluskite arba būk nubaustas su TABOOM PRICK STICK ELECTRO SHOCK WAND! PRICK STICK erzina garsia, bet nekenksminga traškančia kibirkštimi. Jūsų žaidimų draugas šoks iš susijaudinimo kiekvieną kartą, kai žaibas drąsiai glamonės jo intymias zonas.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • E-Stim Moaner Flanged Electrode

    Moaner elektrodas pagamintas iš mūsų geriausiai parduodamo flanšinio elektrodo, tačiau turi šiek tiek ilgesnį kaklą ir didesnę galvutę. Taip vadinama, nes viena iš mūsų bandytojų komandos pasakė, kad tai privertė ją dejuoti!!! Galvutė leidžia lengvai įsiskverbti ir jaustis tvirta, kai įkišama, tačiau ji nėra per didelė, kai naudojama tiek makštyje, tiek analiniu būdu, o didelis flanšinis pagrindas užtikrina, kad elektrodas negalėtų prasiskverbti per toli.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Šokiruokite ir šurmuliuokite viduje ir išorėje su šiuo E-Stim silikoniniu kiaušiniu! Su galingais vidiniais varikliais, užtikrinančiais intensyvų vibravimą ir lengvą elektrinį stimuliavimą, nereikia maitinimo dėžutės, laidų ar elektrodų. Puikiai tinka žmonėms, kurie nori paprasto būdo žaisti elektromobiliais – šokiruokite save arba savo mylimąjį vidumi ir išore mėgaudamiesi intensyviu zvimbimu ir įelektrinkite savo pojūčius!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Ar jums patinka tikri vaikinai? Tada mūsų Real Deal Neal jums turėtų patikti. Galingas variklis ir jaudinantis dizainas nudžiugins jus ir e-stim, ir vibracija. Galite mėgautis nusileidimu ir išsipurvinimu su Nealu – jis jus pradžiugins 8 vibravimo ir 5 e-stim programomis – arba netgi gali tapti jūsų nauju mėgstamiausiu treniruočių partneriu. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Bal(l)Zac Ball Dildo

    Jackpot su papildomu kremu: šis itin ilgas dildo – tai kvietimas palepinti save arba savo partnerį tiek vaginaliniu, tiek analiniu būdu. Lygus metalas jausmingai slysta per odą, kai kišate kamuolį po kamuolio. Pačių stiprių išlinkimų jau pakanka didėjančiam jauduliui, suteikiant naujų geidulingų malonumų su kiekvienu mažu judesiu. Stimuliacija yra stipriausia taške, kuris stimuliuojamas storiausia kamuoliukų dalimi.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zeus Electrosex Bum Shock E-Stim Silicone Anal Plug Black

    Siųsk užpakalį! Pasiruoškite šokiruojančiam analiniam malonumui su šiuo elektrai laidžiu silikoniniu kištuku. Mėgaukitės klasikine smailėjančia forma, todėl ją lengva įkišti ir patogu nešioti ilgai žaidžiant. Pridedami švino laidai, skirti prijungti jį prie Zeus Power Box, parduodamo atskirai, todėl galite patirti dilgčiojimą ir sukrėtimą savo skylėje! Kiek galite susitvarkyti? Ši šilko glotnumo medžiaga yra be ftalatų ir neakyta, tačiau nesuderinama su silikoniniais lubrikantais. Po naudojimo nuvalykite švelniu muilu arba žaislų valikliu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Large Butt Plug

    „ElectraStim Rocker Butt Plug“ asortimentas buvo sukurtas tikrai naudojimui laisvų rankų įranga. Unikaliose išlenktose „Rocker“ bazėse yra įmontuotos 2 mm įvestys, leidžiančios dėvėti, siūbuoti ir šlifuoti prie „e-stim“ užpakalinio kištuko.

    159 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • E-Stim A-Box 2

    Naujasis ABox Mk2 yra unikalus elektrožaidimo įrenginys, sukurtas specialiai erotiniam garsu valdomai elektrostimuliacijai. Paprasta naudoti ir labai efektyvu. Atnaujinta mūsų klasikinio ABox versija, kuri iš pradžių buvo sukurta 2006 m., Mk2 dabar yra mažesnis, lengvesnis ir galingesnis su jautresniu mikrofono atsaku ir aukštesniu išvesties lygiu.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Groovey George e-stim dildo

    Masyvus rilldildo Groovey George yra didžiausias ir storiausias Mystim dildo šiuo metu ir dėl savo garbingų matmenų ypač intensyviai stimuliuoja makštį ar išangę. Nepaisant to, jo viršūnėlė leidžia lengvai įsiskverbti, nepaisant jo apimties.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Estim Remote Teaser Purple

    Impulse™ Intimate E Stimulator Remote Teaser naudoja cinko lydinio stimuliatorius, kad automatiškai tonizuoja ir sustiprina dubens raumenis, atsakingus už susijaudinimą ir kulminaciją. Mūsų dilgčiojančio kegelio svarelis turi 7 vibravimo funkcijas, 5 elektrostimuliatorius ir lankstų paėmimo laidą.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Small Butt Plug

    ElectraStim Rocker Butt Plug buvo sukurtas tikrai naudoti laisvų rankų įranga. Unikaliose išlenktose „Rocker“ bazėse yra įmontuotos 2 mm įvestys, leidžiančios dėvėti, siūbuoti ir šlifuoti prie „e-stim“ užpakalinio kištuko.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectraStim Maxi Electro Butt Plug L

    Idealus užpakalio kištukas tiems, kurie nori jaustis pilni ir pasitempę, mūsų Maxi Electro užpakalio kištukas peržengia jūsų analinio malonumo ribas, turėdamas storesnę, ilgesnę formą ir didesnį svorį.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Volt Electro Spark Black

    Įelektrinkite pojūčius su jaudinančia Volt™ Electro-Spark. Šis unikaliai lankstus elektrostimuliacinis masažuoklis aprūpintas 5 nepriklausomomis e-stim lygių funkcijomis ir 7 vibracijos funkcijomis, kad įelektrintų malonumą. Ploną ir lanksčią lazdelę galima sulenkti į beveik bet kokią padėtį, kad pulsuojanti stimuliacija būtų teikiama bet kokiu įspūdingu kampu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    „Sleek Freak“ yra tikra klasika. Tiesia briauna ir be smulkmenų, jis gali suteikti jums viską, kas svarbu tikrai puikiame žaisle: galingą ir labai tylų variklį, 8 vibracijos programas ir 5 e-stim programas bei dubens dugno treniravimo programą. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectroShock Electrogel 50ml

    ELECTROGEL buvo specialiai sukurtas tam, kad pagerintų jūsų E-Stim žaidimą, sukuriant laidų sluoksnį ant odos / žaislo, kad pagerintumėte jūsų elektrinio žaidimo pojūčius. Užtepkite plonu sluoksniu ant žaislo arba odos, kad pasiektumėte geriausių rezultatų.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Cable 4mm Bananajacks

    Mystim apvalus kištukas (vyriškas) → 4 mm bananų kištukas (vyriškas)

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Mystim Cable Female Mystim to Female 2mm Bananajacks

    Mystim apvalus kištukas (moteris) → 2 mm kištukas (moteris)

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Volt Electro Charge Black

    Įelektrinkite pojūčius su jaudinančiu Volt™ Electro-Charge. Šis unikaliai lankstus elektrostimuliacinis masažuoklis aprūpintas 5 nepriklausomomis e-stim lygių funkcijomis ir 7 vibracijos funkcijomis, kad įelektrintų malonumą. Jausmingą lanksčią lazdelę galima sulenkti į beveik bet kokią padėtį, kad pulsuojanti stimuliacija būtų teikiama bet kokiu sensacingu kampu. https://www.youtube.com/watch?v=uv_Gbu_RUVk

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Extra Spiny Spencer Pinwheel 5 Wheels

    Jis dažnai painiojamas su makaronų ratuku, bet, tarkime, jis yra gana tinkamas naudoti ant makaronų, mūsų Extra Spiny Spencer pagrindinis tikslas nėra: jis yra vienpolis e-stim žaislas su mažais ratukais, kurie suteikia švelnumo. intensyvi visų kūno dalių stimuliacija.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectraStim Kix Electro Sex Stimulator

    ElectraStim KIX sukurtas nuo pradedančiųjų iki elektro-sekso ir tobulas įvadinis elektrostimuliatorius, sukurtas atsižvelgiant į paprastumą. Kompaktiškas, lengvas ir pakankamai galingas, kad išryškintų geriausias daugumos mūsų priedų* galimybes, KIX yra įdomus ir funkcionalus stimuliatorius su daugybe įdomių funkcijų.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Spiny Spencer Pinwheel 1 Wheel

    Spiny Spencer yra vienpolis e-stim žaislas su mažais ratukais, kurie švelniai ir intensyviai stimuliuoja visas kūno dalis.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • E-Stim New Black Collection Large

    Trečias naujosios Black Collection yra Black Collection Large. Skirta labiau pažengusiems žaidėjams, kurie nori pilnesnio jausmo ir mėgaujasi dar daugiau tempimo. Black Collection Large tinka.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 4

    Mūsų „Mystim Sultry Subs“ yra tikri komandos žaidėjai: bet koks jų skaičius paklus savo šeimininkui „Mystim Cluster Buster“ ir siųs elektros impulsus vienam, dviem, trims arba neribotam Mystim žaislų skaičiui, kad palepintų ar kankintų jus. – taip, kaip nori nemokamai. Kad pasirinkti programą, būtinai naudoti „Sultry Subs“ su kanalų numeriais (1–8).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Egg-Cellent Egon Lust Egg S

    Šis Mystim mažasis Lustegg yra ypač žavus dėl to, kad leidžia labai giliai įsiskverbti.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 6470 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.