×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai dviguba stimuliacija

Elementai 129 į 160498 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    2 galingi varikliai, besiūlė silikoninė apdaila ir tuo pačiu metu stimuliuojamas G taškas bei klitoris daro Mono Flex kiekvienos kolekcijos akcentu. Jis taip pat turi sudėtingą formą ir programų valdymą.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy The Ultra Soft Double Vibrating Strap-On Anal Dildo Skin

    Padvigubinkite jos malonumą su šiuo tikrovišku vibruojančiu 5,8 colio analiniu dildo

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys The Hammer Pink

    Stiprios tekstūros vibratorius su ryškia galva, triušio formos kliterio kutenimu ir mygtuku valdomu galios intensyvumo lygiu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Haydon yra tikroviškas dildo su 20 vibracijos režimų, kuriuos galite greitai ir lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Jame yra priedas papildomai stimuliuoti klitorį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alive Supreme Jelly Dildo

    Supreme pagamintas iš 100% hipoalerginės želė, minkštos ir be ftalatų. Jis yra visiškai atsparus vandeniui.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Snail Vibe Pink

    SNAIL VIBE sukūrė profesionalai ir yra pagrįsta moksliniais tyrimais ir plėtra.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson iRide Pink

    Važiuokite juo, sūpuokite ar šaukštu! iRide yra galingas naujas žaislų judėjimas. Jūs kontroliuojate ritmą, greitį ir pojūčius pačiu savo kūno judesiu, atlaisvindami rankas svarbesniems, įdomiems dalykams! Yra net dvi nepriklausomai valdomos 3 lygių vibruojančios zonos, nukreiptos tiesiai į dvi jūsų erogeniškiausias zonas! Natūraliai išlenktas dizainas leidžia jausmingai ritmingai judėti, o paminkštinta pagalvė užtikrina minkštą ir sklandų važiavimą. Pateikiama permatomoje pakuotėje. Sukurtas taip, kad tarnautų iš aukščiausios kokybės žaislams žinomų medžiagų, patogiai pritvirtinsite „iRide“ ir įsijausite į ekstazę.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 vibracijos modeliai – su 3 stumiančiais koto judesiais ir 7 triušio ausų vibracijos modeliais, PALOQUETH stumiamasis vibratorius suteikia jums 3x7 parinktis. Nedvejodami perjunkite režimus, kad jie atitiktų jūsų meilės greitį.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Soraya 2 Black

    Jei esate toks žmogus, kuris mano, kad du orgazmai yra geresni už vieną, jums tikrai patinka. Soraya™ 2 yra prabangiausias pasaulyje triušio vibratorius, siūlantis optimizuotas dvigubą stimuliaciją tiek klitorio, tiek G taško orgazmui pasiekti visiškai naujame lygyje. Prabangaus dizaino ir neabejotinos formos Soraya™ 2 yra puikus jėgos ir tikslumo derinys.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Tracy Purple

    Šis itin minkštas silikoninis 7 funkcijų triušio vibratorius yra nuostabiai įrengtas, kad naktį po nakties teiktų intensyvų malonumą. Šio aptakaus ir elegantiško purpurinio žaislo forma yra lygi ir išlenkta, stora galva, kad pasiektų vidinį G tašką, ir mažesnis lenktas triušio klipas, užtikrinantis kumštį suspaudžiantį orgazmą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Minds of Love Magnus Purple

    Galingas patrauklaus ir ergonomiško dizaino vibratorius be dirželių, kuris stebina savo išvaizda ir funkcionalumu. Banguotas trumpas vibratoriaus galas įkišamas į makštį arba išangę, o ryškūs pagrindo grioveliai stimuliuoja klitorį, o ilgesnis kotas įvairiapusiškai stimuliuoja jautriausias partnerio vietas.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Ring True

    Uždėkite žiedą ant liežuvio, kad sustiprintumėte savo partnerio oralinį potyrį ir leiskite galingoms vibracijoms veikti kartu su jūsų liežuviu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Mūsų Embrace Me triušio vibratorius stimuliuoja klitorį ir G tašką vienu metu dviejų galingų variklių vibracijomis. Dėl tvirtinimo žiedo vibratorius suderina praktišką naudojimo paprastumą ir visišką jūsų malonumo vietų stimuliavimą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani 3 Purple

    „Tiani™ 2 Design Edition“ yra patobulinta „Red Dot“ apdovanojimo pelniusio porų masažuoklio versija, skirta moterims mylėtis.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Intensyvus hotspot masažuotojas!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Minds of Love Timo Purple

    Galingas vibratorius su klijavimo mygtuku ir nuotolinio valdymo pulteliu. Antgalis ir klitorinis kaipimas idealiai tinka jūsų G taškui ir klitoriui stimuliuoti. 2 galingi varikliai su 10 funkcijų (vibravimo ir pulsavimo režimai) suteikia išskirtinę stimuliaciją. Pridedamas satininis maišelis laikymui. Medžiaga: silikonas, minkštas, lankstus, bekvapis, lengvai valomas, atsparus vandeniui, paprastas valdymas įjungimo/išjungimo mygtuku arba patogiai naudojant nuotolinio valdymo pultą, įkraunama naudojant USB laidą (adapterio komplekto nėra).

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Triušio vibratorius su klitorio stimuliatoriumi ir analiniu kamščiu. Lankstus ir šiek tiek sulenktas kotas su lygiu viršumi puikiai tinka stimuliuoti G tašką. Klitorio stimuliatorius turi 2 minkštus zuikio ausų kutenimą, o išangės ilgintuvas yra karoliukų formos.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Įeikite į erotinių žaislų pasaulį su Go Power asortimentu – daugiausia priklausomybę sukeliančius žaislais rinkoje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    CASUAL LOVE RING 26 TRANSPARENT – tai klitorį stimuliuojantis žiedas ir makšties žadintuvas, su kuriuo galite padidinti malonumą intymiuose santykiuose iki net neįtariamų ribų.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Pocket Wand yra kompaktiškas kišeninis lazdelės vibratorius, puikiai tinkantis bet kur ir bet kada. Jis suteikia nuostabiai galingas ir giliai ūžesines vibracijas bei įvairius pulso ir bangų modelius, patenkinančius tuos, kurie mėgaujasi malonumu pagal poreikį. Jame yra du universalūs priedai, skirti tyrinėti ir smagiau praleisti laiką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    „Action“ žinome, kad jūsų fantazijos ne visada vienodos, ir kad galėtumėte mėgautis kiekviena akimirka, sukūrėme žaislą Nr. Fifteen su trimis varikliais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Suteikite savo kotui ir sėklidėms impulsą šiuo sklandžiu silikono stiprinimo žiedu, kuris atlieka dvigubą funkciją. Itin tamprus, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas, žiedas tvirtai suima jūsų gaidį ir kamuoliukus, kad padidėtų išlikimo galia ir būtų patogiai prilaikomas kapšelis. Išnaudokite geriausius savo gaidžio žiedus naudodami vandens pagrindo lubrikantą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Flex White

    Su 3 galios varikliai „Double Flex“ suteikia vienodą stimuliuojantį dėmesį G taškui, klitoriui ir išorinėms lytinėms lūpoms. Dėl silikoninės lanksčios technologijos prietaisas yra ypač patogus – per programą vis tiek suteikia jaudinančių vibracijų.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Renée stimuliatorius iš Dream Toys Elite kolekcijos yra juodas stimuliatorius su stilingais aukso spalvos akcentais, užapvalinta galvute ir lanksčia jungtimi tarp abiejų galų. Renée turi 2 galingus variklius, po vieną kiekviename gale, kurie siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Malonumo teikėjas su laižymo funkcija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Marvelous Four

    „Satisfyer Marvelous Four“ sudaro 4 keičiami geriausiai parduodami silikoniniai gaminiai. Mėgaukitės maksimalia įvairove ir įvairiapusiška stimuliacija su triušiu, analiniu ir slėgio bangų vibratoriumi bei masažuokliu.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Locker Black

    Mėgaukitės tobula seksualine patirtimi su šiuo vibruojančiu žiedu peniui ir sėklidėms. Jis specialiai sukurtas siekiant suteikti komfortą ir funkcionalumą, efektyviai pagerinti lytinį aktą. Pagaminta iš silikono, kuris lengvai tempiasi, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas, taip pat yra vibruojanti kulka, kuri stimuliuos ir jį, ir ją.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel yra universalus vibratorius, kurio nenorite praleisti! Tai galinga, talentinga ir elegantiška. Jis sukurtas ergonomiškai, kad būtų patogu laikyti. Jame yra 2 ypač galingi varikliai, kuriuos galima naudoti savarankiškai arba įmonėje. Idealiai tinka klitoriui, G taškui ir speneliams stimuliuoti. Jei norite viliojančių preliudijų ar kvapą gniaužiančių santykių, solo sekso ar žaidimo su partneriu, Angel patenkins visus jūsų poreikius.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sunray Pink

    Mėgaukitės tuo pačiu metu G taško ir klitorio stimuliavimu su Satisfyer Sunray vibracijos ir oro impulsų savybėmis. Programėlėmis valdomas silikoninis triušis turi lanksčią jungtį, kuri lengvai prisitaiko prie jūsų anatomijos.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Šis galingas gaidžio žiedas yra puikus stimuliatorius jums ir jūsų partneriui! Naudodami šį silikoninį gaidžio žiedą abu galėsite mėgautis ilgalaike erekcija, o tai reiškia, kad galėsite tęsti ilgiau. Viršuje yra papildomas stimuliatorius su Triušio ausimis ir nuimamas mini kulkų vibratorius, kuris stimuliuoja klitorį, kad jūsų partneris taip pat pasiektų nuostabų orgazmą.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Pristatome „Satisfyer Heated Affair“ vibratorių ir garantuojame, kad jis jus išprotės! Patirkite nekontroliuojamus orgazmus su šiuo galingu vibratoriumi, kuris tuo pačiu metu stimuliuoja tiek makšties viduje, tiek konkrečiai G taške ir išorėje klitoryje. Jis turi 12 skirtingų vibracijos funkcijų ir specialią šildymo funkciją, kuri pakyla iki 40 laipsnių Celsijaus, kad naudotojo patirtis būtų tikroviškesnė.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY MiSS Bi Pink

    „MiSS Bi – DER Vibrator“ sujungia fenomenalią klitorio stimuliaciją su žadinančia vibracija tiesiai jūsų G taške. Du atskirai reguliuojami varikliai garantuoja, kad pasieksite kulminaciją!

    139 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160498 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.