×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai dviguba stimuliacija

Elementai 33 į 64498 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Glorious Duo

    Dėl kompaktiškos, tačiau didelės formos, vibruojantis klitorio stimuliatorius ir du žiedai varpai ir sėklidėms silikoninis Satisfyer Glorious Duo yra idealus kompanionas ilgoms naktims.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Queens S Pink

    Naujas dirželis be petnešėlių, pagamintas iš itin minkšto, lankstaus, vandeniui atsparaus silikono ir trijų dydžių. Jis bus geriausias daugelio iš jūsų sąjungininkas!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Raskite savo mėgstamus žaislus INTOYOU, kad ir ko ieškotumėte. Rush Nova yra naujausias „Intoyou“ narys. Vibratorius su klitorio siurbtuku.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 2 Black

    Patogus ir puikiai prigludęs vibruojantis poros žiedas, kurį nešioja vyrai mylėdamiesi, TOR™ 2 sustiprina abiejų partnerių sekso pojūčius.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvigubas malonumas, dvigubas malonumas – visiškai naujas „Satisfyer DUAL PLEASURE“ yra „Bluetooth“ palaikantis klitorio stimuliatorius ir vidinis G taško vibratorius. Sukurta susieti su apdovanojimus pelniusia Satisfyer Connect programėle, DUAL PEASURE tiesiog perkėlė jūsų jausmingą kelionę į naują lygį!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Pasimėgaukite aistringu žaidimu su Foreplay Frenzy™ Pucker ir paleiskite fantazijas. Tobulo dydžio dvigubas stimuliatorius komplektuojamas su 10 galingų vibracijos funkcijų, 4 intymaus siurbimo greičiais ir nepriklausomai valdomais dvigubais varikliais.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Suteikite savo vyriškumui jausmingą patobulinimą su mūsų Mighty One. Maloniai lankstus, mūsų žiedas prisitaiko prie visų dydžių ir apkabina jūsų varpą, sukurdamas kraujo stazės efektą, kad būtų ilgesnis malonumas ir jausminga ištvermė.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O The Ohare XL Black

    „Ohare XL“ dvigubas vibracinis erekcijos žiedas paverčia jį jūsų mėgstamiausiu triušio atmosfera su patogiu erekcijos žiedu ir itin galingu 4 funkcijų varikliu, patobulintu minkštomis, lanksčiomis triušio ausimis!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Dual Kiss sužavės jus nuostabių slėgio bangų ir vibruojančio įkišamo koto deriniu. Odai nekenksmingas, minkštas silikonas ir vandeniui atspari apdaila užbaigia dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring Silicone 10 Functions Black

    Su šiuo silikoniniu vibruojančiu gaidžio žiedu savo meilės seansui pridėkite ką nors papildomo. Su 10 vibruojančių režimų, kurie suteiks jums intensyvaus malonumo ir neklaužada linksmybių valandų, šis žaislas patiks jums ir jūsų partneriui!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Fugu Red

    Būkite valdomas, kad ir kur būtumėte, naudodami programą „Magic Motion“. Patogus kišeninio dydžio vibratorius klitoriui ir makšties stimuliacijai, kurį lengva valdyti vienu mygtuko paspaudimu. Šis mini vibratorius yra įkraunamas per USB ir suteikia jums galingą vibraciją įvairiais 7 modeliais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bcharmed Basic Plus Black

    Nori pakilti lygiu? „Bcharmed Basic Plus“ yra dvigubas masažinis žiedas su stipriu mini varikliu, puikiai tinkantis žaisti tiek solo, tiek partneriams. 100 % kūnui nekenksmingas silikonas suteikia jai lanksčios tempimo, kad priglustų taip patogiai, kad greitai tarnausite ilgiau. Jo šilkinis pojūtis kartu su penkiais vešliais vibracijos modeliais jam suteikia stipresnę erekciją ir tuo pačiu metu jai malonumą klitoriui.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One gaidžio žiedas, pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono, suteiks daugiau ištvermės ir standumo bei atitolins ejakuliaciją. Gilios vibracijos taip pat stimuliuoja abu partnerius ir gali būti valdomos per programėlę.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Su šiuo porų stimuliatoriaus žiedu vyrai neabejotinai mėgausis visais jaudinančiais pojūčiais per visą varpos ilgį. Padarykite varpą jautresnę, atitolinkite orgazmą ir pailginkite erekciją naudojant žiedą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Jaudinanti stimuliacija poroms!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibro Ring Blue

    Norėdami padidinti seksualinę galią! Iš labai lanksčios, silikoną primenančios medžiagos, prigludęs prie odos ir integruota vibruojančia kulka.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black L

    Kokybė ir ergonomika yra strap-on-me® bruožai. Pagamintas iš švelnaus prisilietimo silikono ir aprūpintas 3 itin galingais ir nepriklausomai valdomais varikliais, šį vibruojantį dirželį taip pat labai lengva nešioti dėl lankstaus kaklo su padėties atmintimi, kad puikiai prisitaikytų prie kiekvienos intymios anatomijos. Siūlo dvigubą klitorį ir G taško stimuliaciją, yra įvairių dydžių, kad patenkintų visus norus.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alive Supreme Jelly Dildo

    Supreme pagamintas iš 100% hipoalerginės želė, minkštos ir be ftalatų. Jis yra visiškai atsparus vandeniui.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Haydon yra tikroviškas dildo su 20 vibracijos režimų, kuriuos galite greitai ir lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Jame yra priedas papildomai stimuliuoti klitorį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sunray Pink

    Mėgaukitės tuo pačiu metu G taško ir klitorio stimuliavimu su Satisfyer Sunray vibracijos ir oro impulsų savybėmis. Programėlėmis valdomas silikoninis triušis turi lanksčią jungtį, kuri lengvai prisitaiko prie jūsų anatomijos.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Irresistible Mythical Purple

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių kartos F1 vartos su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas todėl iš medicininio silikono, Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Minds of Love Magnus Purple

    Galingas patrauklaus ir ergonomiško dizaino vibratorius be dirželių, kuris stebina savo išvaizda ir funkcionalumu. Banguotas trumpas vibratoriaus galas įkišamas į makštį arba išangę, o ryškūs pagrindo grioveliai stimuliuoja klitorį, o ilgesnis kotas įvairiapusiškai stimuliuoja jautriausias partnerio vietas.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Ring True

    Uždėkite žiedą ant liežuvio, kad sustiprintumėte savo partnerio oralinį potyrį ir leiskite galingoms vibracijoms veikti kartu su jūsų liežuviu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Queens M Purple

    Naujas dirželis be petnešėlių, iš viso minkšto, lankstaus, vandeniui atsparaus silikono ir trijų dydžių. Jis bus geriausias iš jūsų sąjungininkas!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Minds of Love Timo Purple

    Galingas vibratorius su klijavimo mygtuku ir nuotolinio valdymo pulteliu. Antgalis ir klitorinis kaipimas idealiai tinka jūsų G taškui ir klitoriui stimuliuoti. 2 galingi varikliai su 10 funkcijų (vibravimo ir pulsavimo režimai) suteikia išskirtinę stimuliaciją. Pridedamas satininis maišelis laikymui. Medžiaga: silikonas, minkštas, lankstus, bekvapis, lengvai valomas, atsparus vandeniui, paprastas valdymas įjungimo/išjungimo mygtuku arba patogiai naudojant nuotolinio valdymo pultą, įkraunama naudojant USB laidą (adapterio komplekto nėra).

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    CASUAL LOVE RING 26 TRANSPARENT – tai klitorį stimuliuojantis žiedas ir makšties žadintuvas, su kuriuo galite padidinti malonumą intymiuose santykiuose iki net neįtariamų ribų.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Suteikite savo kotui ir sėklidėms impulsą šiuo sklandžiu silikono stiprinimo žiedu, kuris atlieka dvigubą funkciją. Itin tamprus, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas, žiedas tvirtai suima jūsų gaidį ir kamuoliukus, kad padidėtų išlikimo galia ir būtų patogiai prilaikomas kapšelis. Išnaudokite geriausius savo gaidžio žiedus naudodami vandens pagrindo lubrikantą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Mythical Black

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių naujos kartos F1 variklį su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra minkštas liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš medicininio silikono, todėl Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Double Diver Pink

    Patrigubinkite malonumą miegamajame, kai įslysite į silikoninį įkraunamą Double Diver™. Nors tamprus žiedas prilaiko jus tvirtai, jaudinantis zondas ir burzgiantis erzintuvas suteikia viso kontakto stimuliaciją.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Šis galingas gaidžio žiedas yra puikus stimuliatorius jums ir jūsų partneriui! Naudodami šį silikoninį gaidžio žiedą abu galėsite mėgautis ilgalaike erekcija, o tai reiškia, kad galėsite tęsti ilgiau. Viršuje yra papildomas stimuliatorius su Triušio ausimis ir nuimamas mini kulkų vibratorius, kuris stimuliuoja klitorį, kad jūsų partneris taip pat pasiektų nuostabų orgazmą.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Locker Black

    Mėgaukitės tobula seksualine patirtimi su šiuo vibruojančiu žiedu peniui ir sėklidėms. Jis specialiai sukurtas siekiant suteikti komfortą ir funkcionalumą, efektyviai pagerinti lytinį aktą. Pagaminta iš silikono, kuris lengvai tempiasi, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas, taip pat yra vibruojanti kulka, kuri stimuliuos ir jį, ir ją.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    ENIGMA – tai prabangus dvigubo veiksmo garsinis masažuoklis, sukurtas suvirpinti visą klitorį – jo matomas ir nematomas dalis – ir G tašką, kad orgazmas būtų toks intensyvus, kad manytumėte, kad palikote šią planetą. Pasižymi geriausiomis garso bangomis klitorio išorėje ir švelniu vidinės rankos pulsavimu jūsų kūne, ENIGMA™ plazda visose tinkamose vietose, kad orgazmas, kurio nepamiršite.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64498 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.