×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai dviguba stimuliacija vibruojantis

Elementai 65 į 96449 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Evolved The Butterfly Effect

    Plaukioti kaip drugelis ant tyro malonumo sparnų ir vienu metu pildyti vidines fantazijas, pasirenkant asmeninį intensyvumo lygį. Su šiuo unikaliu žaislu vibruojantis drugelis buvo išlaisvintas iš porų žiedo stiliaus ir atsidūrė dėmesio centre kaip dviguba vibracija, suteikianti gilų klitorio pasitenkinimą, kurį gali pasiūlyti tik plačiai pasiekiantys sparnai, kartu su kelių greičių kotu, kuris užbaigia patirtį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Grynas malonumas! Sweet Smile stumiantis perlinis vibratorius su lanksčiu klitorio vibratoriumi ir besisukančiomis karoliukais kotelyje, kad orgazmas būtų malonus, pasiekiantis net G tašką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Jums nebe „Tinder“, kad reikia vienam maloniu seksu ar su partneriu. Atsparus vandeniui, galingas, švelnios tekstūros, kviečiančios pasilepinti, kad padidintumėte trynimo malonumą, ir su dviem varikliais, o ne vienu varikliu precedentu neturinčiam dvigubam stimuliavimui, Bruno by Intense yra poroms skirtas vibratorius su nuotolinio valdymo pulteliu, kuris suartins jus. . Nei safaris per savaną

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Patirkite stiprius ir intensyvius orgazmus su vibratoriumi ETERNAL LOVE. Šis žaismingas vibratorius pasižymi trimis stulbinančiomis funkcijomis: vibracija kotelyje masažuoja makšties sienelę, pulsuojanti funkcija stimuliuoja g tašką, o mikrovibracijos stimuliatoriuje teikia palaimingą malonumą klitoriui. Pasiruoškite protą pribloškiančiam orgazmui ir, jei jis taps per intensyvus, visas funkcijas galėsite naudoti atskirai.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Lush Kira Velvet

    Pasiruošę neribotoms malonumo galimybėms? Lush Kira triušis turi du vibracijos taškus ir stumiantį, besisukantį ir šildantį veleną. Triušio ausys siūlo erdvinio garso stiliaus klitorio stimuliavimą. „Kira“ siūlo 7 vibravimo funkcijas, kurios siūlo daugybę pasirinkimų! UltraSilk silikonas maloniai priglunda prie kūno. USB magnetinis įkraunamas ir atsparus purslams, todėl jį lengva valyti.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantiškame G-Spot vibratoriuje yra du moderniausi F1 varikliai, užtikrinantys neįtikėtiną galią. Vienas yra antgalyje, o kitas - kaip pratęsimas dvigubai stimuliacijai. Šie naujos kartos F1 varikliai vibruoja atitinkamai 7200 ir 14 000 aps./min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Mini dvipusis vibratorius su nuimamu dildo apvalkalu, idealiai tinkantis poroms!

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Pats intuityviausias We-Vibe® vibratorius poroms – su reguliuojamu prigludimu, lietimui jautriais valdikliais ir laisvų rankų įrangos vibracija, kuri pakelia seksą į visiškai padidintą.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Ocean Blue

    Atraskite naujus seksualinius horizontus su TIANI Duo. Pasidalykite gilių vidinių ir išorinių vibracijų pojūčiu, kad poros būtų patenkintos. Apdovanojimus pelnęs glotnus, raižytas silikoninis dizainas yra belaidžiu būdu valdomas nuotolinio valdymo pulteliu, todėl galite valdyti malonumą pagal savo norą.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Glorious Duo

    Dėl kompaktiškos, tačiau didelės formos, vibruojantis klitorio stimuliatorius ir du žiedai varpai ir sėklidėms silikoninis Satisfyer Glorious Duo yra idealus kompanionas ilgoms naktims.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Beck Purple

    Prabangus silikoninis G taško vibratorius, skirtas intensyviam įsiskverbimui ir stimuliavimui, suteikia jums neįtikėtiną malonumą naktį iš nakties. Šio aptakaus ir stilingo žaislo forma yra lygi ir šiek tiek išlenkta su į varpą panašia galvute, užtikrinančia tobulą G taško ir klitorio stimuliaciją.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 2 Black

    Patogus ir puikiai prigludęs vibruojantis poros žiedas, kurį nešioja vyrai mylėdamiesi, TOR™ 2 sustiprina abiejų partnerių sekso pojūčius.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Mėgaukitės galinga vibracija viduje ir išorėje su šiuo tekstūruotu prostatos masažuokliu ir elastingu gaidžio žiedu su tarpvietės stimuliatoriumi! Dvigubi varikliai siunčia virpulį į jūsų išangę ir suteršia, kol jūsų varpa yra kieta. Nesvarbu, ar vertinate patogumą žaisdami solo, ar galią žaisdami poromis, belaidis nuotolinio valdymo pultas yra įdomi funkcija, skirta naudoti namuose ar mieste... 30 pėdų veikimo nuotolis!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    U formos dvigubo naudojimo G taško vibratorius. Labai lankstus ir gali būti naudojamas lytinių santykių metu. Išskirtinai universalus ir reguliuojamas, šis stilingas vibratorius yra varomas 2 atskirų galingų variklių ir siūlo daugybę kampų eksperimentuoti ir mėgautis maksimaliu malonumu! Pasukite jį tiesiai, kad naudotumėte kaip tradicinį atmosferą, arba sulenkite per pusę, kad padvigubintumėte G tašką ir klitorio stimuliaciją. 100% aksominis liesti silikonas.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Purple

    Dvigubos stimuliacijos vibracija, pilnai masažuojanti visą makšties sritį, kad būtų galima mėgautis, suteikdama intensyvius pojūčius. Ergonomiškos formos. Galingas klitorio stimuliatorius.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Whale

    Naujasis banginis partneris įtikina savo mielu, gaiviu dizainu ir suteikia abipusių akcentų mylintis. Jis skirtas pirmą kartą besinaudojantiems meilės žaislais, taip pat jaunesnėms poroms, kurios ieško linksmo žaislo, kuris paįvairintų savo seksualumą.

    80,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Lygi ir suapvalinta, šio dildo vibratoriaus galvutė yra ergonomiškai pasvirusi, kad lengvai pasiektų jūsų nepagaunamą malonumo zoną, o zuikio ausys yra puikioje padėtyje, kad stimuliuotų jūsų klitorį švytinčia vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Mūsų apkabinimas Me triušio vibratorius stimuliuoja klitorį ir G tašką vienu metu dviejų galingų variklių vibracijomis. Dėl tvirtinimo žiedo vibratoriaus praktinio naudojimo paprastumo suderinimas ir jūsų malonumo vietų stimuliavimas.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Uždegkite savo seksualinį gyvenimą triukšmingomis vibracijomis, kurios jums abiems patiks. Susipažinkite su savo tobulu deriniu. Match yra porų vibratorius, dėvimas sekso metu, intensyviai stimuliuojantis ir vibruojantis tiek G taške, tiek klitoryje.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Sujungdamas tikslią klitorio stimuliaciją su išskirtiniu vidiniu intensyvumu, „Oh My triušis“ sukuria jaudinantį mišrų pojūtį ir užburiančią ekstazę. Formuotas velenas šešėliuoja jūsų kūno kontūrus, nulenktas lenktu kūgiu, kad padidintų G taško slėgį.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani 3 Black

    „Tiani™ 2 Design Edition“ yra patobulinta „Red Dot“ apdovanojimo pelniusio porų masažuoklio versija, skirta moterims mylėtis.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Suteikite savo vyriškumui jausmingą patobulinimą su mūsų Mighty One. Maloniai lankstus, mūsų žiedas prisitaiko prie visų dydžių ir apkabina jūsų varpą, sukurdamas kraujo stazės efektą, kad būtų ilgesnis malonumas ir jausminga ištvermė.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Dar kartą „Dorcel“ siūlo jums naują produktą, kuris privers jus apie tai kalbėti ir rėkti iš malonumo!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson The Naturals Vibrating Double Penetrator

    Šis vibruojantis dvigubas skverbtuvas siūlo dvigubą vaginalinį ir analinį žaidimą, pagamintas iš gumos ir suteikia tikrovišką pojūtį! Makšties dongas yra 5 colių ilgio ir 5 colių apimties. Analinis dongas yra 5 colių ilgio ir 3,5 colio apimties. Šis „Naturals“ dongas yra tikroviško stiliaus ir storų gyslų, kurios suteikia papildomo malonumo, o dugnas yra pasukamas, kad jį įjungtumėte!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Pasimėgaukite aistringu žaidimu su Foreplay Frenzy™ Pucker ir paleiskite fantazijas. Tobulo dydžio dvigubas stimuliatorius komplektuojamas su 10 galingų vibracijos funkcijų, 4 intymaus siurbimo greičiais ir nepriklausomai valdomais dvigubais varikliais.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O The Ohare XL Black

    „Ohare XL“ dvigubas vibracinis erekcijos žiedas paverčia jį jūsų mėgstamiausiu triušio atmosfera su patogiu erekcijos žiedu ir itin galingu 4 funkcijų varikliu, patobulintu minkštomis, lanksčiomis triušio ausimis!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvigubas malonumas, dvigubas malonumas – visiškai naujas „Satisfyer DUAL PLEASURE“ yra „Bluetooth“ palaikantis klitorio stimuliatorius ir vidinis G taško vibratorius. Sukurta susieti su apdovanojimus pelniusia Satisfyer Connect programėle, DUAL PEASURE tiesiog perkėlė jūsų jausmingą kelionę į naują lygį!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Pateikiame priežastis, kodėl esame čia ir kodėl sukūrėme prekės ženklą, skirtą visiems ir bet kokiam gyvenimo būdui.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Daring Danny eStim Vibrator Black

    Mūsų e-stim vibracijos yra žaislai, kurie leidžia jums mėgautis tiek vibracija, tiek elektrine stimuliacija vienu metu, ir jiems net nereikia nervų stimuliatoriaus rinkinio. Jokių laidų, jokių įrenginių – drąsus Danny vibruoja, dilgčioja ir pulsuoja pats. Danny turi ne tik dvi, bet keturias laidžias sritis, kad galėtų stimuliuoti makštį ir klitorį vienu metu.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Dual Kiss sužavės jus nuostabių slėgio bangų ir vibruojančio įkišamo koto deriniu. Odai nekenksmingas, minkštas silikonas ir vandeniui atspari apdaila užbaigia dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Bill Purple

    Jei miegamajame viskas šiek tiek atvėso, Billas yra tai, ko jums reikia. Skirtingų porų stimuliatorius. Šis porų stimuliatorius, be 12 vibravimo funkcijų ir nuotolinio valdymo pulto, užtikrinančio didesnį komfortą, turi papildomą klitorio stimuliatorių su triušio ausimis, dėl kurių jūs paliksite be žado.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Naujausias Revo šeimos papildymas turi dvigubą gaidžio žiedą, kad galėtumėte dirbti sunkiau ir ilgiau!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96449 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.