×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai dviguba stimuliacija vyrams

Elementai 33 į 6495 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    CASUAL LOVE RING 26 TRANSPARENT – tai klitorį stimuliuojantis žiedas ir makšties žadintuvas, su kuriuo galite padidinti malonumą intymiuose santykiuose iki net neįtariamų ribų.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Suteikite savo kotui ir sėklidėms impulsą šiuo sklandžiu silikono stiprinimo žiedu, kuris atlieka dvigubą funkciją. Itin tamprus, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas, žiedas tvirtai suima jūsų gaidį ir kamuoliukus, kad padidėtų išlikimo galia ir būtų patogiai prilaikomas kapšelis. Išnaudokite geriausius savo gaidžio žiedus naudodami vandens pagrindo lubrikantą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Renée stimuliatorius iš Dream Toys Elite kolekcijos yra juodas stimuliatorius su stilingais aukso spalvos akcentais, užapvalinta galvute ir lanksčia jungtimi tarp abiejų galų. Renée turi 2 galingus variklius, po vieną kiekviename gale, kurie siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Locker Black

    Mėgaukitės tobula seksualine patirtimi su šiuo vibruojančiu žiedu peniui ir sėklidėms. Jis specialiai sukurtas siekiant suteikti komfortą ir funkcionalumą, efektyviai pagerinti lytinį aktą. Pagaminta iš silikono, kuris lengvai tempiasi, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas, taip pat yra vibruojanti kulka, kuri stimuliuos ir jį, ir ją.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Šis galingas gaidžio žiedas yra puikus stimuliatorius jums ir jūsų partneriui! Naudodami šį silikoninį gaidžio žiedą abu galėsite mėgautis ilgalaike erekcija, o tai reiškia, kad galėsite tęsti ilgiau. Viršuje yra papildomas stimuliatorius su Triušio ausimis ir nuimamas mini kulkų vibratorius, kuris stimuliuoja klitorį, kad jūsų partneris taip pat pasiektų nuostabų orgazmą.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Aštuoni atskiri komponentai viename nuostabiame malonumo rinkinyje, kad jūsų poros galėtų žaisti kuo daugiau! Tvirtas ir tamprus penio žiedas užtikrina ilgalaikį veikimą ir vibruojančią kulką jo ir jos malonumui. Erotiškas Ben Wa rutulys erzina ją nepaprasta vidine stimuliacija, o subtiliai briaunotas analinis kištukas sukuria žavingą galinių durų žaidimą su smailėjančiu antgaliu, kad būtų lengva įeiti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    Pirmasis pasaulyje Guybrator™ su patentuota PulsePlate Technology™. PULSE yra daug apdovanojimų pelnęs vyriškas stimuliatorius, kuris stimuliuoja vyrą naudojant svyravimus. Nors PULSE III SOLO buvo sukurtas vyrams solo, PULSE III DUO su nuotolinio valdymo pultu ir vibruojančia apatine dalimi buvo specialiai sukurtas poroms.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Double Diver Pink

    Patrigubinkite malonumą miegamajame, kai įslysite į silikoninį įkraunamą Double Diver™. Nors tamprus žiedas prilaiko jus tvirtai, jaudinantis zondas ir burzgiantis erzintuvas suteikia viso kontakto stimuliaciją.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Itin lankstus įvairiai stimuliacijai!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Vibruojantis varpos žiedas Joël iš Dream Toys Elite kolekcijos turi stilingą aukso spalvos vibruojančią kulką, kuri puikiai atrodo su minkštu juodu žiedo siliciu. Kulką laikančioje rankovėje yra triušis su dviem lanksčiomis ausimis ir nutrinta tekstūra, kuri kutena ir stimuliuoja klitorį.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Mio Black

    Itin švelnus, lankstus, galingas – pasidalykite stipresniu, ilgesniu, tuo pačiu metu orgazmu su savo partneriu naudodami Mio.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Ypač galingos vibracijos vidinei ir išorinei stimuliacijai!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    „Satisfyer Elastic Joy“ turi du variklius ir lanksčią laidą, todėl jį galima sulenkti į mūsų formas. Elastic Joy visada palieka gerą įspūdį, nesvarbu, ar tai poros vibratorius, gaidžio žiedas ar paguldomas vibratorius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PicoBong Transformer Pink

    Kam tenkintis viena pozicija, kai galima išbandyti 2? Kam tenkintis su 2 pozicijomis, kai gali turėti 3? Sulenk mane formuoti mane, vis tiek tau manęs reikia! Nesvarbu, ar jums patiko vienas, ar su laimingu partneriu, „Transformeris“ yra milijonai sekso žaislų viename.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    „Satisfyer Elastic Joy“ turi du variklius ir lanksčią laidą, todėl jį galima sulenkti į mūsų formas. Elastic Joy visada palieka gerą įspūdį, nesvarbu, ar tai poros vibratorius, gaidžio žiedas ar paguldomas vibratorius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag – tai sėklidžių ir varpos stimuliatorius, gerinantis erekciją ir atitolinantis ejakuliaciją. Vibruojantis žiedas yra ypač tamprus ir patogus nešioti. Jis veiksmingai stimuliuoja sėklides, varpą ir tarpvietę. „Fun Bag“ lengva nešioti ant koto pagrindo, kuris apgaubia kamuoliukus. Kabelio žiedo skersmuo Ø 3,3 cm.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Fun White

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotolinio žaidimo ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Nexus Simul8 Plug Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock & Ball Toy

    „Nexus SIMUL8 But Plug Edition“ yra dvigubas analinis ir tarpvietės gaidžio ir kamuoliuko žaislas, puikiai tinkantis maksimaliam pasitenkinimui vienam arba su partneriu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Šis lankstus prostatos vibratorius Cock Shaped Butt Plug with Vibration iš ANOS yra penio dizaino. Jis ne tik stimuliuoja P tašką ir tarpvietę, bet taip pat gali tiksliai stimuliuoti G tašką ir klitorį.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Patirkite gilesnį ir malonesnį ryšį jums ir savo partneriui naudodami galingą Link Up™ Edge. Dvigubas stimuliuojantis žiedas suteikia intensyvų malonumą su 10 galingų vibracijos funkcijų, pridėtu Ultra-Soft™ atraminiu žiedu ir erzinanti briaunota tekstūra.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Nori pakilti lygiu? „Bcharmed Basic Plus“ yra dvigubas masažinis žiedas su stipriu mini varikliu, puikiai tinka žaisti tiek solo, tiek partneriams. 100% kūnui nekenksmingas silikonas suteikia jai lanksčios tempimo, kad priglustų taip patogiai, kad greitai tarnausite ilgiau. Jo šilkinis pojūtis kartu su penkiais vešliais vibracijos modeliais jam suteikia stipresnę erekciją ir tuo pačiu metu jai malonumą klitoriui.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Mėgaukitės maksimaliu lankstumu su Satisfyer Elastic Game, pagamintu iš silikono: 2 variklių ir vidinės lankstinės vielos dėka universalaus prietaiso gali būti naudojamas kaip uždedamas vibratorius, penio žiedas ar partnerio vibratorius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zeus Electrosex Amplifier Cock & Ball Strap with Penis E-Stim

    Siųskite elektrą aplink gaidžio pagrindą ir kamuoliukus ir tiesiai į kotą! Į šį rinkinį įeina viskas, ko reikia, kad Zeus Power Box paverstumėte varpos stimuliatoriumi, įskaitant būtinus laidus, reguliuojamą elastinį dirželį, kuris apgaubia e-stim pakuotę, ir 14 colių ilgio silikoninį zondavimo strypą, kuris praleidžia srovę.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    „Satisfyer Elastic Joy“ turi du variklius ir lanksčią laidą, todėl jį galima sulenkti į skirtingas formas. Elastic Joy visada palieka gerą įspūdį, nesvarbu, ar tai poros vibratorius, gaidžio žiedas ar paguldomas vibratorius.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Double Fun Purple

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotolinio žaidimo ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Iker Black

    Du varikliai vienam neįtikėtinai aukštam. 7 vibracijos režimai? 11 vibracijų pasiekiama per programą) su 5 intensyvumo lygiais viename gale ir 5 pulsuojančiais režimais kitame gale, kad pakeistumėte orgazmą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Stipri erekcija su nuostabiomis vibracijomis!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PicoBong Transformer Yellow

    Kam tenkintis viena pozicija, kai galima išbandyti 2? Kam tenkintis su 2 pozicijomis, kai gali turėti 3? Sulenk mane formuoti mane, vis tiek tau manęs reikia! Nesvarbu, ar jums patiko vienas, ar su laimingu partneriu, „Transformeris“ yra milijonai sekso žaislų viename.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Fun Black

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotoliniu žaidimu ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    Dorcel - Perfect Lover C formos poros žaislas su nuotolinio valdymo pulteliu

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 6495 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.