×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai Dream Toys

Elementai 97 į 128190 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Maxima yra briaunotas vibratorius su slankiojančiu karoliuku, kuris erzins ir pradžiugins, o lenkta forma siekia pataikyti į G tašką.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Šis tvirtas lazdelės masažuoklis iš „Dinky“ etiketės vadinamas Jacky O. Jis turi tvirtą galvutę ant lankstaus kaklo, kad pasiektų visas karštas vietas.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Star Trooper Venus Rotating Anal Plug with Remote Blue

    Venera suteiks jums nuostabų malonumą dėl besisukančių karoliukų, kurie suteikia nepaprastų analinių pojūčių! Šis analinis kištukas su besisukančiais karoliukais iš Startroopers asortimento yra su nuotolinio valdymo pulteliu, leidžiančiu lengvai valdyti 7 sukimosi ritmus ir 3 greičius su 2 mygtukais. Taip pat galite naudoti vieną mygtuką ant kištuko.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Booty Pleaser Black

    Šis Booty Pleaser skirtas analiniam ir prostatos stimuliavimui. Ilgiausias vyriškojo grobio galas, trumpiausias galas stimuliuos tarpvietę. Žaislas gali būti naudojamas ir kitais būdais. Moterims jis taip pat gali būti naudojamas kaip analinis vibratorius, tokiu atveju trumpas galas gali stimuliuoti lytines lūpas. Booty Pleaser gali būti naudojamas kaip makšties vibratorius su klitorio stimuliacija.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black

    Suspaudžiamas masturbatorius pagamintas iš lygaus silikono ir siūlo 6 vibracijos ritmus su 3 greičiais. Jis yra minkštas ir suspaudžiamas, todėl vartotojai gali laikyti jį taip tvirtai arba laisvai, kaip nori, ir patys reguliuoti slėgį. Šildymo funkcija padaro visa tai dar patogesnę, nes masturbatorius jausis taip maloniai ir šiltai su patogia kūno temperatūra, kad bus malonu įsiskverbti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Double Dipper

    SVAJONIŲ ŽAISLAI DVIGUBAS KALŠTUKAS

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Šis lenktas vibratorius iš „Dinky“ etiketės vadinamas Jaimy D.. Jis gali lengvai pasiekti jos G tašką ir įjungti jos aistros variklį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Rose Gold Medium

    Kolekcija Gleaming Love pristato šį kūginės formos ir blizgantį vidutinio dydžio analinį kamštį su brangakmeniu apačioje. Pagamintas iš lygaus lengvo aliuminio ir besiūlių, šis malonumo žaislas lengvais, o daugiausiai plotis sukels malonumą. Platėjantis pagrindas užtikrina saugumo jausmą, o papuošalas patogiai sėdi tarp užpakalio skruostų.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Double Dipper

    Šis galingas dueto vibratorius tinka poroms ir solo žaidimams. „Double Dipper“ yra lankstus. Trumpasis galas gali judėti 120 laipsnių kampu. Jis gali būti naudojamas kaip dirželis be petnešėlių.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dark Desires Alexandra Vibrating Anal Plug Black

    Verona yra visiškai juodas vibruojantis analinis kištukas su nuotolinio valdymo pulteliu. Šis stimuliatorius yra puikus, jei mėgstate naudotis užpakalinėmis durimis. Partneriai gali atskleisti įdomių galimybių paerzinti ir nustebinti vienas kitą naudodami šį nuotykį, kuris gali baigtis intensyviu orgazmu kaip absoliučia kulminacija.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Romance Ivy Ruby Red

    Romantiški gaminiai ryškia rubino raudonumo spalva ir prabangia išvaizda. Aukštos kokybės našumas, kurį galite tikėtis iš prabangių Dream Toys.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Glamour Glass Ribbed G-Spot Dildo

    Šis dildo yra pagamintas iš borosilikatinio stiklo, kuris yra labai stiprus, neakytas, higieniškas ir saugus kūnui. Dildo turi muilo burbulų spalvas, kurios suteikia jai žavingą išvaizdą. Sumanus dizainas turi kampuotą antgalį, kuris puikiai tinka lengvai pasiekti G arba P tašką. Ant veleno esantys smaigai suteikia papildomos stimuliacijos. Kad būtų lengviau valdyti, jo apačioje yra traukimo žiedas.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Romance Daisy Red

    Nuo tada kai „Dream Toys“ kolekciją „Rom“, mėgavomės didelius klientus ir jų klientus, susidomėjusius žaislų asortimentu. Kolekcija Romance raudona spalva su aukso spalvos akcentais, kurie žaislams suteikia elegantišką pasirinkimą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Rose Gold Large

    Kolekcija „Gleaming Love“ pristato šį kūginės formos ir blizgantį didelį analinį kamštį su brangakmeniu apačioje. Pagamintas iš lygaus lengvo aliuminio ir besiūlių, šis malonumo žaislas lengvai slysta, o didėjantis plotis sukels malonumą. Platėjantis pagrindas užtikrina saugumo jausmą, o papuošalas patogiai sėdi tarp užpakalio skruostų.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Vibratorius Panacea iš Dream Toys Royal Fantasies kolekcijos yra purpurinis vibratorius su stilingu roségold spalvos akcentu apačioje ir permatomu žiedu, skirtu apšviesti raudona ir mėlyna LED lemputėmis. Panacea yra tvirtas ir tvirtas, su 2 galingais varikliais, kurie siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Glam XL Wand Vibrator Green

    Patirkite žavingo kerėjimo pasaulį su dideliu „Glam Wand“ vibratoriumi. Šis lazdelės vibratorius, sukurtas atsižvelgiant į jūsų pasitenkinimą, yra XL dydžio, užtikrinantis visišką aprėptį ir maksimalų malonumą. Lankstus kaklas leidžia lengvai manevruoti ir lengvai prisitaikyti prie jūsų kūno linkių. Pasiruoškite užburti 5 gaivinančiais vibracijos ritmais. Naudodami 3 reguliuojamus intensyvumus, galite pritaikyti savo patirtį, padidindami savo malonumą iki tobulumo.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Radiant Soft Silicone Glow in the Dark Dildo Small Green

    Tamsoje šviečiantis dildė iš Dream Toys etiketės Radiant, pagamintas iš minkšto ir pusiau permatomo silikono su stipriu siurbtuku, skirtas naudoti laisvų rankų įranga.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Midnight Magic Black Butterfly G

    Black Butterfly G yra galingas lenktos formos vibratorius, lankstus ir puikiai tinka G taško stimuliacijai. Jis pagamintas iš saugaus kūnui silikono, įkraunamas ir turi lengvai naudojamą valdymo mygtuką tarp drugelio sparnų. Variklis siūlo 3 lygius pastovios vibracijos ir 9 skirtingus ritmus.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Ramrod Rabbit Vibrating Cockring Black

    Patirkite malonumą į kitą lygį su Ramrod Rabbit vibraciniu žiedu! Šis novatoriškas penio žiedas pasižymi vibruojančiu triušio dizainu, kuris vienu metu stimuliuoja klitorį ir varpą, o tai suteikia nepakartojamą malonumą abiem partneriams.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Radiant Soft Silicone Glow in the Dark Dildo Large Pink

    Tamsu šviečianti dildė iš Toys etiketės Radiant, pagaminta iš minkšto ir pusiau permatomo silikono su stipriu siurbtuku, skirta naudoti laisvų rankų įrangą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Nuo tada, kai „Dream Toys“ pristatė kolekciją „Romance“, mėgavomės dideliu klientų ir jų klientų, vartotojų susidomėjimu žaislų asortimentu. Kolekcija Romance pasižymi bordo raudona spalva su aukso spalvos akcentais, kurie žaislams suteikia elegantišką išvaizdą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Flirts Anal Training Kit Gem Stone Purple

    „Flirts“ – tai kolekcija „Dream Toys“, kurios ryškios spalvos ir pakuotė primena pavasarį, žydrą dangų, saulėtas dienas ir gėles. Šis 3 violetinės spalvos silikoninių kištukų rinkinys puikiai tinka vartotojams, norintiems keisti kištukų dydžius arba norintiems treniruotis nuo mažų iki didelių. Kištukų apačioje yra širdies formos brangakmenis, todėl atrodysite žaižaruojantis ir viliojantis. Mėgaukitės analiniu malonumu su šiuo Flirts 3 vnt kištuku rinkiniu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Mr. Dixx 7.1 Inch Dual Density Dildo Skin

    Šis Mr Dixx 7,1 colio dvigubo tankio dildo turi tvirtą šerdį su minkštesne, tikroviška išore. Tai vadinama dvigubu tankiu ir padidina naudojimo patirtį: įsiskverbimas atrodys kaip tikras! Prie šios patirties prisideda ir galvutė bei kapšelis. Dildo turi siurbtuko pagrindą, todėl jis tvirtai prilips prie bet kokio lygaus paviršiaus ir yra suderinamas su dirželiais. Pagaminta iš antibakterinio TPE, be ftalatų ir latekso, nekvepiantis ir saugus kūnui.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Colourful Love Colourful Plug L

    Spalvingas Love Anal kištukas pagamintas iš skysto silikono, kuris yra minkštas ir be ftalatų, su rainbow Pride spalvomis ir siurbtuko pagrindu, kuris tvirtai prilimpa prie bet kokio lygaus, lygaus paviršiaus.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    Susipažinkite su Metal Mike – daugiafunkciniu metaliniu stimuliatoriumi, kuris gali būti naudojamas klitoriui, analiniam ir makšties stimuliavimui, taip pat spenelių, tarpvietės ir kapšelio stimuliavimui. Su 14,2 cm ilgio vibratoriumi manevruoti lengva, o rutulio forma ant galiuko puikiai tinka stimuliuoti smeigtuku. Vibratorius pagamintas iš metalo su silikoniniu dugnu, kuriame yra vienas mygtukas, skirtas valdyti 9 vibracijos ritmus. Naudojimo metu mygtukas bus apšviestas mėlyna LED lempute. Nesijaudindami naudokite Metal Mike vonioje ar duše, nes jis yra atsparus vandeniui. Pridedamas magnetinis USB laidas įkrovimui.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Coloured Large

    Kolekcija „Gleaming Love“ pristato šį kūginės formos ir blizgantį didelį analinį kamštį su brangakmeniu apačioje. Pagamintas iš lygaus lengvo aliuminio ir besiūlių, šis malonumo žaislas lengvai slysta, o didėjantis plotis sukels malonumą. Platėjantis pagrindas užtikrina saugumo jausmą, o papuošalas patogiai sėdi tarp užpakalio skruostų.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vivre Panty Vibe Gigi Pink

    Gigi yra švelnus kelnaičių vibratorius su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir blizgančiu rožinio aukso spalvos magnetu, kuris pritvirtins vibratorių apatiniuose drabužiuose. Jis pagamintas iš kieto silikono ir ABS, saugus kūnui, be latekso, be ftalatų.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dark Desires Angelina Remote Rotating Plug Black

    Angelina iš „Dark Desires“ etiketės yra besisukantis vibruojantis analinis kištukas su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu, siūlantis įvairią stimuliaciją, kad būtų galima stipriau stimuliuoti išangę. Išangės stimuliatorius turi 9 kombinuotus vibracijos ir sukimosi ritmus. Valdymas stimuliatoriaus mygtuku arba belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu. Vibracijos pasklido per visą kištuką.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Set Multicolour

    Kolekcija Gleaming Love pristato šį kūgio formos ir blizgių analinių kamščių rinkinį su brangakmeniu apačioje. Pagaminti iš lygaus lengvo aliuminio ir besiūliai, šie malonumo žaislai lengvai slysta, o didėjantis dydis garantuos malonumą. Platėjantis pagrindas užtikrina saugumo jausmą, o papuošalas patogiai sėdi tarp užpakalio skruostų.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Mr. Dixx 9 Inch Dual Density Dildo Skin

    Šis Mr Dixx 9 colių dvigubo tankio dildo turi tvirtą šerdį su minkštesne, tikroviška išore. Tai vadinama dvigubu tankiu ir padidina naudojimo patirtį: įsiskverbimas atrodys kaip tikras! Prie šios patirties prisideda ir venos, gaktikaulis ir kapšelis. Dildo turi siurbtuko pagrindą, todėl jis tvirtai prilips prie bet kokio lygaus paviršiaus ir yra suderinamas su dirželiais. Pagaminta iš antibakterinio TPE, be ftalatų ir latekso, nekvepiantis ir saugus kūnui.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Coloured Small

    Kolekcija Gleaming Love pristato šį kūgio formos ir blizgantį mažą analinį kamštį su brangakmeniu apačioje. Pagamintas iš lygaus lengvo aliuminio ir besiūlių, šis malonumo žaislas lengvai slysta, o didėjantis dydis užtikrins malonumą. Platėjantis pagrindas užtikrina saugumo jausmą, o papuošalas patogiai sėdi tarp užpakalio skruostų.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dark Desires Regina Squirming Vibrator Black

    Jei mėgstate naudoti galines duris, jums patiks Regina iš Dark Desires kolekcijos. Šis standus besisukantis vibratorius skirtas analinio malonumo mėgėjams. Šis nuostabus žaislas giliai jūsų viduje suteikia naujų pojūčių. Regina patenkins troškimus, kurių net nežinojai turįs!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128190 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.