×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Dirželiai

Elementai 161 į 192334 viso

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Ouch! Double Vibrating Silicone Strap-On Adjustable Black

    Kaip sakoma, duoti – tai gauti, ir šiame rinkinyje yra „dvigubo vibratoriaus/dildo“ funkcija, užtikrinanti pasitenkinimą iš abiejų pusių! Pagaminta iš 100 % šilko lygaus medicininio silikono; aptakus vibratoriaus/dildo rinkinys yra su trijų taškų tvirtinimo sistema ir dvigubi mygtukai, kad jie būtų tvirtai pritvirtinti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • strap-on-me Harness Diva Red

    Šie nėrinių diržai suvilios jus savo elegancija ir komfortu su savo antruoju odos dizainu. Jame taip pat yra elastinga juosmens juosta, o keliaraiščių diržai yra reguliuojami, kad jūsų savijauta būtų maksimali.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Multi Orgasm Strap-On Vibrator with Licking Stimulator Black L

    Pabrėždamas Strap-on-me paveldą savo ikonišku dizainu, Multi Orgasm sujungia eleganciją ir modernumą.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock 7" Uncut Cock with Strap-on Harness Flesh

    Jei norite neįtikėtinai tikroviško prisisegimo, šis nenukirptas karališkasis gaidys su dirželiais išpildys jūsų fantaziją su tikroviška judančia apyvarpės oda, kuri slysta atgal – kaip tikras nenukirptas gaidys! Lankstus kotas ir apyvarpė yra išskirtinai rankų darbo, kad suteiktų intensyviai stimuliuojančius pojūčius. Platus siurbtuko pagrindas tvirtai priglunda prie diržų, kad būtų patikimai prigludęs, ir gali būti naudojamas net be diržų – priklijuokite jį prie bet kokio lygaus, lygaus paviršiaus, kad smagiai daužytumėte sieną. Pagaminta pažangiausioje Pipedream gumos gamybos įmonėje, kiekvienas King Cock yra be ftalatų, latekso, saugus kūnui ir hipoalergiškas.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Temptasia Twist Kit Set of Three Black

    „Temtasia Twist“ rinkinyje yra visi trys „Temptasia Twist“ dildo, todėl galite rasti tinkamą dydį bet kokiam žaidimui. „Twist“ dildės suteikia besisukančios tekstūros, kuri puikiai tinka švelniai stimuliuoti G tašką arba išangę. Jų mielos širdies formos pagrindai turi tvirtus siurbtukus ir yra suderinami su dirželiais ir dirželiais.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy 8" Hollow Rechargeable Strap-On with Remote Brown

    Ar visada norite labiau pasitikėti savo dydžiu ir nuolat pasitenkinimu seksu su savo partneriu pakankamai ilgai, kad abu pasiekėte orgazmą? Jūsų mylimasis žino, kad dydis yra svarbus – ir niekas negali išpildyti fantazijų ir įtikti partneriai kaip pasitikintis vyras, žinantis, ką daro!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ibiza Strapless Vibrator with Remote Control Push Button Black

    Atostogos Ibisoje gali būti įvairių formų, tačiau geriausia tai padaryti kaip įdomią kelionę su šiuo vibratoriumi be petnešėlių! Ji turi malonią formą, kuri bus skirta ir G taškui, ir nepamirštant dėvėtojo klitorio, nes jame yra 3 galingi varikliai! Žaiskite su juo kaip pora, jis turi vibraciją abiems.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-On 25cm

    Pakelkite seksą su dirželiais į kraštutinumus su „Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-On“. Šis tvirtas tuščiaviduris dirželis turi 10 colių ilgio, 2,5 colio storio guminį fiksatorių be ftalatų, kurį laiko plieninis sandarinimo žiedas ir odiniai diržai. Patogūs odiniai diržai lengvai prisitaiko prie daugelio dydžių, o patvarūs metaliniai sandarinimo žiedai laiko viską kartu. Ilgas tuščiaviduris plastikinis vamzdelis, kurio skersmuo yra 1 colio, yra guminio dongo viduje, todėl jis puikiai tinka abiejų lyčių atstovams. Kiekvienas, kuris sako, kad dydis nesvarbu, nėra patyręs šio didžiulio dirželio!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Harness Leatherette Curious

    Šis unikalaus dizaino „Strap-on-me Curious“ diržas džiugins jus savo paprastumu ir patogumu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Platinum Luxe Harness Black

    Liukso diržai yra elegantiško dizaino, paprastų linijų ir patogios konstrukcijos. Lengvai reguliuojamas iki 69 colių su užveržiamais dirželiais, atviru tarpukoju ir galine dalimi bei užsegamu priekiu, kad būtų galima pakeisti priedus. Pagamintas iš lygaus juodo neopreno, Luxe veikia su visais Vac-U-Lock priedais ir žaislais, suderinamais su dirželiu. Apima du O-žiedus. Sukurta naudoti moterims ir vyrams. Plaunamas.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Queen

    Pasiruoškite maloniam malonumui ir aukščiausios kokybės zondo žaidimui, kuris tikrai tinka karališkiesiems asmenims su The Regal™ Queen. Prabangūs Her Royal Harness™ diržai yra sukurti našumui ir patogumui su korsetą primenančiu nėriniu, pliušiniu aksominiu pamušalu ir reguliuojamu užsegimu. Drąsus dizainas be tarpkojų patiks net labiausiai dominuojantiems, nes diskretiški užsegimai pritaikyti bet kokio dydžio zondo žiedui.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Realistic 6 Inch Strap-On Black

    Įsiskverbkite į savo partnerio kūną su šiuo tikrovišku 6 colių „Ouch“ dirželiu! Diržai yra elastingi ir užtikrina, kad pritvirtintas gaidys laikysis vietoje. Realistišką dildo galima atsegti nuo diržų. Medžiaga yra labai minkšta viduje ir labai patogus nešioti, todėl kiekvienas gali įgyvendinti savo neklaužadas fantazijas.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Strap-On Silicone Sleeve +6cm Large

    Tuščiaviduris tikroviškas dildo ant elastinių dirželių - su tvirtu gaktikaliu, kuris pailgina varpą 6 cm. Tuščiaviduris dirželis yra puikus įrankis vyrams, kurie nori padidinti savo penio ilgį ir plotį ir tuo pačiu pagerinti jo standumą bei stiprumą. Jūsų partneris taip pat gali mėgautis saldaus sotumo jausmu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Silicone Strap-On Smooth Black

    Padovanokite intymius užsiėmimus su savo partneriu su šiais dirželiais ir dilde! Rinkinį sudaro reguliuojami diržai ir silikoninė dildė. Diržus gali nešioti visi, kurių klubų apimtis ne didesnė kaip 110 cm. Juostos lengvai reguliuojamos, todėl visada puikiai priglunda. Silikono dildė yra kompaktiško dydžio, todėl tinka ir pradedantiesiems. Naudokite jį kartu su vandens pagrindu pagamintu lubrikantu ir atraskite įdomiausias pozicijas.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Real Body Real Manly Solid Realistic Dildo Body Suit

    Išlaisvinkite savo vidinę alfa su Real Manly Solid Realistic Dildo iš REAL BODY. Sukurtas turint omenyje išrankųjį žinovą, šis dildo įkūnija tvirtą vyriškumą ir neprilygstamą malonumą.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strap U Supple Swirl 21x Remote Control Silicone Dildo Black

    Mėgaukitės besisukančio pasitenkinimo tekstūra! Šis prabangus dildo, puikiai suprojektuotas taip, kad tilptų į standartinius dirželius, yra pagamintas iš skysto silikono, kad būtų sukurtas aksominis, glotnus ir lankstus apdaila. Mėgaukitės 3 greičiais ir 7 galingos vibracijos režimais, lengvai valdomu belaidžiu nuotolinio valdymo pultu, kad būtų patogiau ir jaudinatės.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Share Lite Double Dildo Deep Sea Blue

    Ir jums patiks mūsų dviguba dildė SHARE LITE, kuris suteikia maksimalų artumo jausmą ir spontanišką, be diržų prisirišimą ir žaidimą. Naudodami žaislą galite greitai pakeisti ir tiksliai stimuliuoti abi puses.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Platinum Edition Supreme Harness with Vac-U-Lock Plug Black

    „Supreme“ diržai sukurti taip, kad būtų patogu ir griežtai žaisti. Jis suteikia seksualią atramą ir yra lengvai reguliuojamas iki 69 colių su užveržiamais dirželiais, atvira tarpkoju ir galine dalimi bei užsegamu priekiu, kad būtų galima pakeisti priedus. Pagaminti iš lygaus juodo neopreno, Supreme diržai tinka visais Vac-U-Lock priedais ir žaislais, suderinamais su dirželiu. Apima du sandarinimo žiedus. Sukurta naudoti moterims ir vyrams. Plaunamas.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Multi Orgasm Strap-On Vibrator with Licking Stimulator Black XL

    Pabrėždamas Strap-on-me paveldą savo ikonišku dizainu, Multi Orgasm sujungia eleganciją ir modernumą.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strap U Pro Rider 9X Vibrating Silicone Strapless Strap On with Remote Control Black

    Paspausdami nuotolinio valdymo pultelio mygtuką, siųskite vibraciją į šio dvipusio dildo ploną kotą ir tekstūruotą lemputę. Šis įkraunamas malonumo įrankis turi du variklius, užtikrinančius 3 greičius ir 6 galingo vidinio smūgio modelius abiem partneriams.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Harness Curious Metallic Fuchsia

    Šis unikalaus dizaino „Strap-on-me Curious“ diržas nudžiugins jus savo paprastumu ir patogumu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Rechargeable IJOY Strapless Strap-on LV430103 Flesh

    Įkraunamas Ijoy dirželis be petnešėlių

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Brutus Packer Silicone Small Skin

    Šis BRUTUS Packer yra idealus supakuotas varpos su labai tikroviška išvaizda ir išvaizda. Jis puikiai iš minkšto skysto silikono, todėl yra puikiai minkštas, tamprus, lankstus ir lankstus. Štai kodėl šis labai tikroviško dizaino pakuotę yra labai patogu.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Realistic 8 Inch Strap-On Black

    Įsiskverbkite į savo partnerio kūną su šiuo tikrovišku 8 colių „Ouch“ dirželiu! Elastingi dirželiai užtikrina, kad pritvirtintas gaidys liks vietoje. Realistišką dildo galima atsegti nuo diržų. Dėl minkštos medžiagos viduje yra dirželis. labai patogus nešioti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Soft Realistic Dildo Black L

    Makšties ar analiniam naudojimui šis dildo tinka bet kokiam naudojimui!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy 6" Hollow Rechargeable Strap-On with Balls Tan

    Ar visada norėjote labiau pasitikėti savo dydžiu ir mėgautis pasitenkinimu seksu su savo partneriu pakankamai ilgai, kad abu pasiektumėte orgazmą? Jūsų meilužis žino, kad dydis yra svarbus – ir niekas negali įgyvendinti fantazijų ir įtikti partneriui kaip pasitikintis vyras, žinantis, ką daro! Dabar su Fetish Fantasy Series 6 colių tuščiaviduriu įkraunamu dirželiu su kamuoliukais galite turėti tokį ilgį ir apimtis, apie kokį visada svajojote, ir būti tokiu vyru, koks tik galite būti.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Silicone Bendable Dildo Black XL

    Sukūrėme „Bendable Dildo“ su išoriniu sluoksniu, kad galėtum pasiūlyti tikroviškiausią prisilietimą, kuris nors buvo sukurtas, kad sukeltumėte maloniausius pojūčius!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strap U Double Charmer Silicone Double Dildo with Harness Purple

    Šis dvigubas žavingas dvigubas dildo su diržais yra kitas karščiausias dalykas žaidžiant juosteles ir pririšant! Dvigubas dildo įterpiamas į abu žaidimo draugus vienu metu; vienas diržų dėvėjo viduje, o kitas – imtuve.

    129 €

    80,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 161 į 192334 viso

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.