×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Diržai diržams

Elementai 65 į 8383 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Pipedream Dillio Platinum Body Dock SE Strap On Harness Black

    Patentuota Body Dock® SE universali diržų sistema yra lengviausia ir patogiausia mūsų sukurta Body Dock®! Tai taip paprasta, kaip prie silikoninės prijungimo plokštės pritvirtinti mėgstamo dildo ar vibratoriaus siurbtuką. Be žiedų. Jokių spragtelėjimų. Jokio vargo. Geriausia, kad jis veikia su dauguma šiandien rinkoje esančių dildo, įskaitant kai kuriuos, kuriuos jau turite.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Body Dock Lap Strap Harness Black

    Daugiau informacijos apie šį gaminį netrukus Visi mėgsta gerą šokį ant ratų, bet ar nenorėtumėte, kad kartais galėtumėte jį patobulinti? Na, dabar tai galite padaryti naudodami patentuotą „Body Dock®“ juosmens dirželį! Jame yra aukščiausios kokybės silikoninė prijungimo plokšte ir reguliuojamos šoninės sagtys, todėl galite patogiai nešioti ją aplink koją / šlaunis, kol jūsų partneris šoks seksualiausią šokį.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Ultra-Soft Set

    Sukurtas tam, kad įstumtų jus į jaudinantį abipusiai tenkinančio malonumo pasaulį su Her Royal Harness™ The Royal Ultra-Soft™ rinkiniu. Kiekviename rinkinyje yra Regal™ Princess ir ME2™ Ultra-Soft™ G-zondas su 3 keičiamais zondo žiedais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Excellent Power Deluxe Strap-on-String Leopard Frenzy

    Suteikia galimybę prisirišti ir užkariauti lesbietes!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • No-Parts Taylor Adjustable Strap On Harness with double O-Ring

    Mėgaukitės fantastiška patirtimi kartu su šiuo be dalių dirželiu! Šie diržai turi 2 O žiedus, todėl galite dvigubai stimuliuoti savo partnerį.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Sensual Set

    Sukurtas tam, kad įstumtų jus į jaudinantį pasaulį, teikiantį gilų pasitenkinimą, su Her Royal Harness™ The Royal Sensual Set. Kiekviename rinkinyje yra Regal™ Princess ir Sensual Probe su 3 keičiamais zondo žiedais

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sportsheets Ultra Thigh Strap On

    Atraskite naujus intymumo lygius. „Sportsheets® ULTRA THHIGH STRAP ON“ yra pagamintas su 6 colių plačia juostele iš minkšto, tampraus neopreno, todėl jis yra patogus visiems kūnams, ir komplekte su visiškai susiūtu ir sustiprintu 1,75 colio (4,5 cm) nitrilo O žiedu, kuris saugiai laiko suderinamas „Sportsheets“. ® jūsų pasirinktas dildo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag Harness & Dong Black

    Žaisk savo būdu! Šie patogūs juodi veganiškos odos diržai yra padengti plona, kvėpuojančia medžiaga. Paprasta skylė priekyje leidžia lengvai naudoti su pridedamu plonu silikoniniu dongu.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bedroom Bliss Velvet Kiss Strap-On Harness

    Paprasta, elegantiška ir patogi. Šie Velvet Kiss dirželiai puikiai apgaubia jūsų klubus ir šlaunis, o aksominis vidinis pamušalas švelniai glosto jūsų odą kiekvienu judesiu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sportsheets Dual Penetration Thigh Strap On

    Atraskite naujas intymumo plotmes. „Sportsheets®“ dvigubo įsiskverbimo šlaunų dirželis yra pagamintas ant plačios juostos iš minkšto, tampraus neopreno, todėl jis yra patogus visiems kūnams, o komplektas su dviem visiškai susiūtais ir sustiprintais nitrilo O žiedais, kurių matmenys 1,75 ir 1,25 colio, kurie saugiai laiko Sportsheets® dildo tavo pasirinkimas.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sportsheets Ove Dildo and Harness Silicone Cushion

    „Sportsheets Merge“ kolekcijos „Ove Dildo“ ir „Harness Cushion“ pagalvėlė yra glotni silikoninė rankovė, kuri lengvai tęsiasi virš 2–3,75 colio dildo pagrindo. Ploni, levandų spalvos pagalvėlė padeda stabilizuoti dildo, pagerina diržų nešiotojo komfortą ir sumažina mėlynių atsiradimą gaktos srityje. Apvalios formos „Ove“ galima derinti su „O-Ring“ ir „Apatinio trikotažo“ stiliaus diržais, kad stūmimo metu būtų suteikta papildoma amortizacija. Tai puiki pagalvėlė visiems jūsų stumdymuisi! Naudokite su dirželiais, apatinio trikotažo dirželiais, keičiamais O žiedais ir dildo, kurių pagrindai nuo 2 iki 3,75 colio.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bedroom Bliss Lover’s Thigh Harness

    Šis seksualus meilužio šlaunų diržas leidžia jūsų partneriui sėdėti ant jūsų šlaunų! Jis pagamintas iš patvaraus, tampraus neopreno. Medžiaga yra lygi ir suteikia paminkštinimo. Jis taip pat yra sugeriantis, jei jie tikrai labai sušlaptų! Nugaroje yra du velcro dirželiai, todėl galite lengvai jį uždėti, nuimti ar reguliuoti. Jame jau yra įmontuotas 1,5 colio O žiedas, todėl galite lengvai įsisegti daugumą dirželiu pririšamų dildo ir žaisti! Skalbimas mašinoje šaltame vandenyje, kad išlaikytų elastingumą; džiovyklėje ant žemos temperatūros. Jei norite, taip pat galite skalbti rankomis.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Dual Density Extreme Set Vanilla

    Rekomenduojamas tik labai patyrusiems žaidėjams, Vac-U-Lock™ dvigubo tankio ekstremalus rinkinys siūlo gilesnį įsiskverbimą ir intensyvesnį pilnumo jausmą nei bet kuris kitas pilnas Vac-U-Lock™ rinkinys su trimis ypač dideliais dvigubo tankio ULTRASKYN™ priedais, pilnas diržas su nuimamais sandarinimo žiedais ir kamščiu bei buteliukas Mood vandens pagrindo tepalo.

    399 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Body Extensions BE Ready Black

    BŪK kuo tik nori būti. Body Extensions Hollow Strap-On System, sukurta Doc Johnson®, yra unisex diržų ir tuščiavidurių silikoninių priedų kolekcija, skirta stimuliuoti kūną ir suteikti galimybę įsiskverbti nepriklausomai nuo naudotojo anatomijos tipo ar funkcijos.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Ultra Harness With Plug Black

    Pristatome Doc Johnson's Ultra Harness II. Šie diržai turi reguliuojamą juosmenį iki 53 colių, atvirą tarpkojį, užtikrinantį maksimalų patogumą, lengvą prieigą ir neslidų veikimą; viskas sukurta tam, kad duotų jums vadovavimą ir kontrolę dėl erotinių malonumų.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Body Dock Strap-On Suspenders Black

    Patentuotos „Body Dock®“ su dirželiu prisegamos pakabos pakelia dirželį į visiškai naują lygį! Jie ne tik stilingi, bet ir suteikia maksimalią atramą bei komfortą su paminkštinta kūno plokšte, nuimamomis petnešomis, reguliuojamomis šoninėmis sagtimis ir nuimamomis pečių pagalvėlėmis. Pakeisti mėgstamą dirželį priedą dar niekada nebuvo greičiau ar lengviau!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strap U Bodice Corset Style Strap On Harness Black

    Šie viliojantys korseto dildo diržai atrodys nuostabiai ant beveik bet kokio kūno tipo! Reguliuojamomis sagtimis ties klubais, slankiojančiomis D formos žiedo sagtimis ties sėdmenimis ir suvarstoma korseto stiliaus užsegimu nugaroje galite rasti idealų prigludimą.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strict Leather Dildo Strap Black

    Paverskite bet kurią kėdę sekso žaislu su šiuo dildo laikikliu. Šis dirželis pagamintas iš tvirto žiedo ir patvarios odos, kad galėtumėte laikyti pasirinktą siurbtuko dildo, kad galėtumėte važiuoti ir šlifuoti iki širdies gelmių! Sukurtas taip, kad tiktų daugumai kėdžių, šis odinis dirželis leidžia lengvai važiuoti mėgstamu siurbtuko dildo ant mėgstamos kėdės, neatsižvelgiant į paviršių.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sportsheets Face Strap On

    Ištirkite daugybę intymumo veidų. „Sportsheets® Face Strap On“ yra pagamintas su 1 colio plona ir elastinga juostele, pagaminta iš minkšto, tampraus neopreno, todėl jis yra patogus visiems kūnams. „Face Strap On“ pristato mažesnį, visiškai susiūtą ir sustiprintą 1,25 colio O žiedą tiems, kurie pradeda naudotis Strap On žaisti. Didelis 27,5 colio neištemptas ilgis su užsegimu kabliuku ir kilpa suteikia saugų ir daug lankstumo, kurį galima panaudoti daugeliui mobilumo tipų.

    45,90 €

    15,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas

Elementai 65 į 8383 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.