×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai klitoris

Elementai 129 į 1601578 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Easytoys Bunny Vibe Ring Black

    Mėgaukitės papildoma stimuliacija kartu su savo partneriu su Bunny Vibe Ring! Šis gaidžio žiedas užtikrina, kad naudotojo erekcija tęstųsi ilgiau ir jaustųsi kietesnė. Orgazmas taip pat bus intensyvesnis. Žiedas aprūpintas zuikio stimuliatoriumi su vibruojančia kulka, kuris suteikia ir partneriui papildomos stimuliacijos.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Universalumas, intensyvumas, galia ir tyrinėjimas – tai žodžiai, apibūdinantys naująjį DEXTER. Viskas viename, universalus masažuoklis, kuriame yra 10 galingų vibracijos režimų nuo švelnios iki labai stiprios.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Meilė tvyro ore su nuotoliniu būdu valdomu vibruojančiu meilės žiedu iš Amaysin. Su 9 vibracijos režimais, šilkiniu silikoniniu prisilietimu ir tvirkinančiai tvirta rankena galite gauti triukšmingą stimuliaciją ir padidinti erekciją.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Le Wand įkraunamas vibruojantis masažuoklis suteikia intensyvų ir jausmingą malonumą. Ši prabangi lazdelė turi 10 išskirtinių, triukšmingų vibracijos greičių ir 20 vibracijos raštų. Galingas, skvarbus malonumas suteikiamas dėl įkraunamos lazdelės patogumo ir universalumo.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Red Hot Ember

    Diskretiškas „visur nueina“ masažuoklis, kuris džiuginančiu malonumu patenkina kiekvieną gašlų geismą. Taip, tai „Red Hot“, padidinantis kiekvieną jūsų norą. Su intensyviu 10 funkcijų varikliu ir vingiuotu korpusu, pagamintu iš bekvapio, neporingo ir hipoalerginio aukščiausios kokybės silikono, jūs kenčiate ne dėl geriausio malonumo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer DUO 2 Bordeaux

    DUO 2 yra unikalus aukščiausios kokybės triušio žaislas – Pleasure Air klitorio stimuliatorius ir galingas G taško vibratorius kartu sukuria pažangius, mišrius orgazmus.

    229 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Hyman Pink

    Nesvarbu, ar jau esate nusiteikęs, ar ieškote kažko, kas jus ten patektų, „Pretty Love Pepe“ yra puikus, švelnus, švelnus žaislas, kuris visada pasiruošęs paerzinti ar pamaloninti. Elegantiškame korpuse yra du stimuliavimo taškai: vienas yra švelniai suformuoto koto gale, o kitas - smailėjančiame klitoriniame tinkle. Šis dizainas užtikrina, kad abiem pagrindinėms erogeninėms zonoms būtų skiriama tiek dėmesio, kiek jos nusipelnė. intensyvumo.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Céline lazdelės stimuliatorius iš Elite kolekcijos Dream Toys yra juoda lazdelė su stilingais aukso spalvos akcentais, tvirta rankena, užapvalinta galva ir šiek tiek lanksčiu kaklu. Céline turi 2 galingus variklius, vieną galvoje ir kitą pagrindą, kurie siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Dual Kiss sužavės jus nuostabių slėgio bangų ir vibruojančio įkišamo koto deriniu. Odai nekenksmingas, minkštas silikonas ir vandeniui atspari apdaila užbaigia dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Hot Lover turi du variklius, vienas klitorio stimuliatoriuje ir kitą veleną. Išlenktas antgalis ant vibratoriaus koto puikiai masažuoja G tašką. Abu varikliai valdomi atskirai – per valdymo pultą arba per Bluetooth programėlę. Be to, Hot Lover suteikia daugiau dimensiją: šis triušio vibratorius gali įkaisti iki 40 laipsnių. Dubens dugno raumenų atsipalaidavimas ir suaktyvėjęs kraujotaka užtikrins stipresnį malonų potyrį, o įsiskverbimas jausis patogiau.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Išmaniuoju telefonu valdomas drugelio vibratorius (iPhone ir Android).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Replacement Caps

    „Satisfyer Pro2“ pakaitiniai dangteliai.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Revel Vera Pink

    „Vera by Revel“ turi pulsuojančių oro impulsų technologiją, kuri plazdančius jausmus užtikrina visose tinkamose vietose. Pagaminta iš ypač minkšto silikono, Vera yra patogi kelionėms, atspari vandeniui ir įkraunama.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    „TheMultifun 2“ džiugina jūsų libido labai ypatinga forma su 3 galingais varikliais, kuriuos galima meistriškai integruoti į jūsų mylėjimąsi: kai vienas iš jų yra tūriniame viršutiniame pagrindiniame korpuse, o kiti – apatiniame dviejų lenktų malonumų gale. rankos suteikia jaudinančių emocijų. Tai reiškia: ar prieš, ant viršaus, viduje, po ar tarpais – rožinė universali priemonė stimuliuoja jus taip, kaip jums to reikia! Du apatiniai varikliai gali būti valdomi atskirai nuo viršutinės galvutės, todėl abi vibratoriaus dalys turi 10 įvairių vibracijos programų. Su 2 mygtukais galite sukurti net 100 derinių.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Labai ypatingas Doxy Massager leidimas, pagamintas iš poliruoto aliuminio/titano lydinio. Stipresnis nei originalus Doxy.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Visi žino, kad klitorio stimuliacija yra raktas į mūsų kulminaciją. Tačiau kiekvienas išgyvename malonumą skirtingai. Kai kurie mėgsta intensyvią stimuliaciją, kiti mėgsta švelnų. Taigi, rasti jums tinkantį žaislą gali būti sudėtinga. Štai kodėl mes sukūrėme Trinitii.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cupping Vacuum Cupset

    Žaidžiant fetišą šios taurės yra tokios įvairios. Juos galima tepti ant krūtų, spenelių, klitorio, penio ir net ant sėdmenų!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Gladys Pink

    Ši silikoninė lazdelė, turinti 30 vibracijos funkcijų, yra lygus ir apvalus masažuojamasis žaislas, kuris pavers jus ir jūsų partneriu prabanga. Forma yra vientisai lygi su nuostabia silikonine danga ir suapvalintais kontūrais, kurie pasakiškai masažuos odą.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine

    Apsvaisk! Pristatome LoveBotz Saddle – galingą vibruojančią mašiną, kuri nuves jus į jūsų gyvenimo kelionę! Turite tai jausti, kad patikėtumėte!

    1 349 €

    959 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Nauja
  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masažuoklis ir perlinis vibratorius viename!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Sugar Craze Pink

    Patirkite didžiausią pojūtį su Sugar Craze – mirgančiu liežuvio stimuliatoriumi, sukurtu jūsų malonumui pakelti į naujas aukštumas. Šis kompaktiškas ir patogus kelionėms žaislas yra su keliaujančiu dėklu, leidžiančiu mėgautis jo malonumais, kad ir kur eitumėte.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    Pasiruoškite dešimčiai neįtikėtinų seksualinių intrigų dienų ir džiaukitės su šia žavia dovanų dėžute. Pasidalykite jauduliu kiekvieną dieną atidarydami paslaptingas duris su savo mylimuoju ir atraskite jausmingą ar vergišką skanėstą su daiktais jam, jai ir jums abiem.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Funky Massager Pink

    Funky Massager yra su 4 unikaliais masažo dangteliais. Super mini masažuoklis įdeda visas jėgas į viršų. Šis nuostabus masažuoklis yra žaislas, kuris turėtų būti ant moters naktinio staliuko. Mini masažuoklis gali tiesiog patirti palaimingą orgazmą.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Pagaliau jis patenkintas: nauja malonumo banga jau čia su programa įgalinta Satisfyer Pro 2 Generation 3. Su mūsų novatoriška Liquid Air technologija, naujausias kartos šis klasikinis Satisfyer imituoja jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion Vibrating Silicone Cock Ring Red

    Aukščiausios kokybės produktas už neprilygstamą kainą!

    14,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Ji visada troško oralinio sekso ir norėjo, kad galėtų mėgautis dažniau. Dabar ji galėjo. Jos Ultimate Pleasure galės suteikti jai intymią ekstazę, kurios ji ieškojo. Pirmiausia ji paspaudė mygtuką, kad suaktyvintų vibraciją, o paskui atsekė savo kūną pulsuojančiu taško malonumu. Ji žinojo, kad vėliau tai jausis taip gerai, bet pirmiausia norėjo ištirti burnos pojūčius.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 1601578 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.