×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai vibruojantis violetinė klitoris

Elementai 33 į 64302 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Orgazmo ažiotažas tęsiasi! Virusinis OG PRO buvo atnaujintas su nuotolinio valdymo pulteliu ir stipresniu, ilgiau trunkančiu siurbimu, kuris gali nusiųsti jus į pomirtinį gyvenimą.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Wand Massager Purple

    Doxy yra galingiausias pasaulyje iš tinklo valdomas lazdelės masažuoklis. 2013 m. pristatytas jis pritraukia vis daugiau entuziastų, norinčių eksperimentuoti su šiuo sunkiu, bet valdomu intymiu masažuokliu.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Ieškote laimės kartu? Tada šis C formos žiedas suteiks jums didžiausią malonumą. Happiness C formos žiedas apsunkina erekciją ilgiau. Mėgaukitės šio C formos žiedo geromis vibracijomis. Stimuliuokite klitorį ir tuo pačiu metu siųskite vibraciją į varpos ašį. Mėgaukitės dvigubu linksmumu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Purple

    Galingesnė, gražesnė ir diskretiškesnė, LILY 2 puikiai tinka žaisti solo arba įsitaisyti tarp partnerių mylėjimosi metu, subtiliai užlieta išskirtinio kvapo, kad patenkintų visus jūsų pojūčius.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Purple

    „Bayek“ yra „ZALO Legend“ serijos dalis ir sukurta siekiant pagerinti porų patirtį. Elegantiškas, minkštas silikonas padengia ergonomišką formą, kuri patogiai telpa tarp dviejų korpusų, kad pagerintų prasiskverbimą iš vidaus ir išorės.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona 2 Purple

    Šis patobulintas masažuoklis SONA 2 skleidžia galingas, tačiau santūrias garso bangas, kurios stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurios nematote – ir sukuria nepanašų į kurį kitą pojūtį. Kiekviena švelnaus rezonansinio malonumo banga remiasi paskutine ir baigiasi išskirtiniu ir giliu pasitenkinimu teikiančiu orgazmu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Jei negalite atsispirti seksą stiprinančiai gaidžio žiedo galiai, tuomet jums patiks šis triušio gaidžio žiedas. Pats žiedas apkabins jo kotą ir padės ilgiau išlaikyti sunkesnę erekciją. Šilkinis silikonas trins jos klipą ir siųs intensyvias vibracijas į klipą ir visą jo kotą, kad būtų nuostabiai stimuliuojama kaip niekada anksčiau. Pritvirtinta kulka gali pasigirti dešimčia skirtingų vibracijos modelių, todėl ji gali suteikti bet kokį pojūtį. Mėgaukitės šiuo aukštos kokybės silikoniniu gaidžio žiedu už prieinamą kainą ir neprilygstamą jausmą.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down

    Lybaile Mr. Rabbit yra vibratorius su klito stimuliatoriumi, sukurtas žaismingam malonumui. Violetinės spalvos dizainas pagamintas iš TPE ir pasižymi unikaliu veleno judėjimu aukštyn ir žemyn.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Mažas žaislas įvairioms pramogoms!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Tiesios ir smailėjančios formos „Bcute Classic“ puikiai tinka klitoriams, speneliams, varpos galvutei ir bet kuriai kitai jūsų norimai erogeninei zonai nustatyti.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Purple

    Šis galingas pliušinis kiaušinis yra pasirengęs patikti ir patenkinti – naudokite šį kiaušinį savo viduje ir išorėje ir mėgaukitės aksominiu išore, suspaudžiamu korpusu ir galingomis vibracijos funkcijomis. Puikiai tinka solo ar žaidimui su partneriu! Prailgintame laide yra maitinimo mygtukas ir galite perjungti funkcijas, kol kulka įkišta, kad galėtumėte valdyti vibraciją, kai įkištas.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit Remote Control Cock Ring Purple

    Prie šio glotnaus, elastingo silikoninio gaidžio žiedo pridėjome savo ikonines laimingas triušio ausis ir suteikėme jam nuostabių 30 nuotoliniu būdu valdomų vibracijos režimų, kad būtų begalinis malonumas laisvų rankų įranga.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    „Pussy & The Knight“ pristatymas. Vibruojantis poros žiedas „Pussy & The Knight“ sukurtas atsižvelgiant į poras. Galite perkelti poros žiedą priklausomai nuo to, kokioje padėtyje esate, kad žaislas visada pakeltų tiek jo, tiek jos dvasią. Pussy & The Knight yra lengvas ir turi 10 skirtingų režimų, kad atitiktų kiekvieno poreikius.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ina 2 Purple

    Geriausiai parduodamas dvigubo veikimo vibratorius intensyviems malonumams.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Ieškote laimės kartu? Tada šis C formos žiedas jums didžiausią malonumą. Happiness C formos žiedas apsunkina erekciją ilgiau. Mėgaukitės šio C formos žiedo geromis vibracijomis. Stimuliuokite klitorį ir tuo pačiu metu paspauskite vibraciją į varpos ašį. Mėgaukitės dvigubu linksmumu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Purple

    „Ocean Breeze 2.0“ skiriasi nuo savo pirmtako „Ocean Breeze“ tuo, kad turi galiu su daug galingesnėmis vibracijos galimybėmis. Jei anksčiau jie buvo labai dabar stimuliuojantys, jie tiesiog patiria orgazmą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Mėgaukitės sensacingu klitorio stimuliavimo malonumu su „Divine Love“ rankiniu pulso stimuliatoriumi. Šis išskirtinis dizainas turi dvi funkcijas. Stimuliuokite klitorį naudodamiesi proto pūtimo funkcija, kuri imituoja oralinį seksą, arba naudokite kitą banguotos tekstūros pusę, kad masažuotumėte vulvą galingomis vibracijomis. Abi funkcijas galima valdyti atskirai, todėl pasiruoškite stulbinančiam orgazmui.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani 3 Purple

    „Tiani™ 2 Design Edition“ yra patobulinta „Red Dot“ apdovanojimo pelniusio porų masažuoklio versija, skirta moterims mylėtis.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Mėgaukitės švelniu jo lenkimų prisilietimu, dviem stipriais varikliais ir išdrįskite tuo pačiu metu stimuliuoti dvi didžiausias malonumo zonas. Jo lenktas ir lankstus korpusas sukurtas taip, kad lengvai pasiektų G tašką, o kitas galas yra atsakingas už klitorio čiulpimą. Sumaišykite vibracijos ir siurbimo režimus, kaip jums patinka, ir šis žaislas leis jums pasiekti ekstazę patogiai ir sprogstamai, būdami geriausiu draugu, kurį galite turėti šalia intymiausiomis akimirkomis.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Paloqueth Clitoral Sucking & Vibrating Pleasure Wave Stimulator Purple

    Klasikiniai ir stilingi krešulių siurbtukai moterims žaislinis čiulpimo slėgio bangos vibratorius su G taško klitorio stimuliacija, sekso žaislas moterims, aprūpintas mūsų NAUJA technologija, švelnus ar intensyvus klitorio siurbimas be tiesioginio kontakto. Vienas mylintis suaugusiųjų sekso žaislų žaidimai jaudinantys pulsacijos.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pixie Dust Violet-Pink

    Kerinčio dizaino bekontaktis klitorio stimuliavimas: susipažinkite su Satisfyer Pixie Dust – naujausiu Satisfyer Double Air Pulse vibratorių asortimento papildymu. Šis patogus gulimas vibratorius stimuliuoja jūsų klitorį spaudimo bangomis arba intensyvia vibracija ir išpildo visus jūsų seksualinės gerovės norus.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Clitoral Sucking Vibrator with Fingers Purple

    Klitorio siurbimo vibratorius su pirštais – tai sekso žaislas, kuris sujaudins jūsų mintis. Naudodami klitorio siurblį ir makšties stimuliavimą galite patirti naujus malonumo pojūčius. Be to, jame yra 7 siurbimo režimai, todėl galite pasirinkti jums tinkamiausią intensyvumą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics 5 Bead Maximus Ring Purple

    Pliušinis kūnui saugus silikoninis žiedas pagerina ištvermę ir apimtį, kad jūsų meilužis aimanuotų daugiau, daugiau, dar daugiau. Tamprus žiedas yra išklotas 5 karoliukais, kad padidintų jautrumą ir pakeltų pojūtį visoje varpoje, kad vyrai galėtų mėgautis ilgesniu ir galingesniu malonumu. Kol pasieksite kitą malonumo lygį, 12 vibravimo funkcijų ir smeigtukai paliks jūsų moterį orgazminės palaimos būsenoje. Ponios, kol jo malonumas didėja, didės ir jūsų! Jausmingas dygliuotas stimuliatorius suteikia aiškų malonumą intymiausiose saldžiosiose vietose.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Los Analos Double Delight Silicone Strap-On Purple

    O trise? Jei tai skamba gerai, šis purpurinės spalvos dirželis jums puikiai tiks! Džiaukitės savo partneriu iš nugaros, taip pat iš priekio – tuo pačiu metu! Vibro kulka klitorio stimuliatoriuje (nuimama) ir dilde suteikia papildomo malonumo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Legend Massager Purple

    The Legend yra masažuoklis, pasižymintis gryna stimuliuojančia galia. Švelnus prisilietimas, prašmatnus dizainas turi lygią rankeną ir šiek tiek lanksčią, apibrėžtą galvą, kad jaustumėte visaapimantį malonumą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    Galingesnė, gražesnė ir diskretiškesnė, LILY 2 puikiai tinka žaisti solo arba įsitaisyti tarp partnerių mylėjimosi metu, subtiliai užlieta išskirtinio kvapo, kad patenkintų visus jūsų pojūčius.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Aukštos kokybės vibratorius, specialiai sukurtas g taško ir klitorio stimuliavimui. Galingas ir itin tylus vibratorius su septyniais laukiniais režimais.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Beau Purple

    Pagaminta iš medicininio silikono, turi 12 vibracijos funkcijų. Dėl madingo, elegantiško išvaizdos dizaino, patrauklių spalvų ir patogių prisilietimų jis sukurtas taip, kad patenkintų moterų poreikius. Jo ergonomiškas dizainas yra patogus valdyti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Pasigrožėkite šiuo itin dideliu kulkos vibratoriumi! Sužavėkite savo pojūčius šilkine, lygia medžiaga, žaisdami su 3 galingais vibracijos greičiais tiek išorėje, tiek viduje. Nepaprastas variklis priblokš jūsų mintis. Erzinkite save link kažko didelio ir gražaus, mėgaudamiesi kiekvienu sukrėtimu per savo šerdį, kai esate vis arčiau krašto... iki BANG! Žaisti su partneriu? Parodykite jiems, kaip jums tai patinka, tada leiskite jiems valdyti – arba sužinokite, kur jiems patinka šiek tiek vibracijos!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Dual G-Spot & Licking Tongue Vibrator Purple

    Eksperimentuokite su 7 laižymo režimais, kad gautumėte įvairiausių pojūčių: 7 skirtingus laižymo režimus turintis kaušelio formos stimuliatorius moterims puikiai tinka jūsų neklaužadoms. Pritvirtinkite jo lanksčią angą aplink jautriausias vietas, įjunkite, kaušelio viduje esantis vibruojantis liežuvis pradės „mirksėti“ per visas jūsų dalis, kad patirtumėte nuostabią patirtį.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Pro Purple

    Trokštate neįtikėtino oralinio sekso žaidimo ir nuostabios g taško stimuliacijos? Gaukite geriausią iš abiejų pasaulių su Her Ultimate Pleasure Pro! Ši naujausia naujovė suteikia jums visus jaudinančius, apdovanojimus pelniusius originalaus „Her Ultimate Pleasure“ veiksmą, PLIJUUS visas intensyvaus g taško stimuliavimo privilegijas, kurios neabejotinai nuves jus per slenkstį gniaužiant lapą.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Pirštų vibratorius su 9 galingomis vibracijos tekstūros galvutėmis intensyviam stimuliavimui

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64302 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.