×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai klitoris vyrams

Elementai 65 į 96223 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Jei negalite atsispirti seksą stiprinančiai gaidžio žiedo galiai, tuomet jums patiks šis triušio gaidžio žiedas. Pats žiedas apkabins jo kotą ir padės ilgiau išlaikyti sunkesnę erekciją. Šilkinis silikonas trins jos klipą ir siųs intensyvias vibracijas į klipą ir visą jo kotą, kad būtų nuostabiai stimuliuojama kaip niekada anksčiau. Pritvirtinta kulka gali pasigirti dešimčia skirtingų vibracijos modelių, todėl ji gali suteikti bet kokį pojūtį. Mėgaukitės šiuo aukštos kokybės silikoniniu gaidžio žiedu už prieinamą kainą ir neprilygstamą jausmą.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibio Rivera Vibrating Anal Plug Green

    Rivera yra dunksantis žaislas, ieškantiems alternatyvos vibracijai. Pojūtis yra švelnesnis ir labiau panašus į „tom-tom-tom“, o ne į „brrrrrrr“.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Super Sex Bomb Purple

    „Super Sex Bomb“ dėžutė yra akį traukiančio dizaino su dideliu purpuriniu lankelio atspaudu, suteikiančiu papildomos šventinės detalės. Viduje jūsų klientai ras riešų rankogalius, vibratorių, vibruojantį kiaušinį, plunksnų kutenimą, rožių žiedlapius, akių kaukę, vienkartinį vibruojantį gaidžio žiedą, lubrikantą ir masažinę žvakę.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pixey Aquawand White Edition

    Galiausiai čia yra „Pixey Aquawand“. Sukūrė prekės ženklas Pixey. Šio vibratoriaus savybės yra tobulos, tokios kaip tylus ir galingas variklis, lanksti silikoninė galvutė ir, žinoma, vandenį atstumiantis efektas, taip pat unikali magnetinės įkraunamos sistemos savybė (todėl nereikia prijungti kabelių). „Aquawand“ beveik visas pagamintas iš silikono, ne tik galva (55 mm skersmens), bet ir rankena pagaminta iš silikono, todėl jausmingas jausmas tampa dar intensyvesnis.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pepino Premium Vibrating Ring

    Norite savo seksualiniam gyvenimui suteikti naują dimensiją? Išbandykite šį vibruojantį Pepino žiedą, kuris dėl daugybės stimuliuojančių išsikišimų pažadins jumyse begalinį jaudulį. Žiedas maloniai minkštas ir lankstus, todėl patogus nešioti. Uždėkite jį ant erekcijos penio, įjunkite ir mėgaukitės vibracijomis!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Purple

    „Bayek“ yra „ZALO Legend“ serijos dalis ir sukurta siekiant pagerinti porų patirtį. Elegantiškas, minkštas silikonas padengia ergonomišką formą, kuri patogiai telpa tarp dviejų korpusų, kad pagerintų prasiskverbimą iš vidaus ir išorės.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Padidinkite savo seksualinį gyvenimą! „OptiMALE“ įkraunamas vibruojantis C žiedas turi 7 galingus nustatymus ir daugybę dizaino funkcijų, leidžiančių optimizuoti ir pagerinti jūsų žaidimą miegamajame.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Varpos žiedas, skirtas padėti pasiekti ilgalaikę ir stipresnę erekciją. 2 varikliai su 10 galingų vibracijos funkcijų papildomai stimuliuoja klitorį, tačiau šis žiedas idealiai tinka ir sėklidėms stimuliuoti. Pridedamas satininis maišelis laikymui.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Įmantrių žmonių meilužis!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Mio Purple

    Itinus, lankstus, galingas – pasidalykite stipresniu, ilgesniu, tuo pačiu metu orgazmu su savo švelniu partneriu pritvirtinkite Mio.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Ženkite kitą svarbų žingsnį savo santykiuose ir užtikrinkite svarbų abipusį pasitenkinimą TOR™ 3 malonumo žiedu. Daugiau vibracijos nustatymų suteikia daugiau erdvės eksperimentams ir unikaliems tinkinimo modeliams naudojant LELO programą. TOR tinka™ visų 3 iš aukščiausios kokybės saugaus silikono, todėl puikiai jaučiasi formų ir dydžių, idealiai pojūčius abiem partneriams.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Ieškote laimės kartu? Tada šis C formos žiedas suteiks jums didžiausią malonumą. Happiness C formos žiedas apsunkina erekciją ilgiau. Mėgaukitės šio C formos žiedo geromis vibracijomis. Stimuliuokite klitorį ir tuo pačiu metu siųskite vibraciją į varpos ašį. Mėgaukitės dvigubu linksmumu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    „Dual Explorer“ turi 9 vibracijos režimus ir 9 stūmimo aukštyn ir žemyn nustatymus, kad stimuliuotų visas erogenines zonas. Stimuliatorius yra labai lankstus ir gali stimuliuoti makštį, klitorį, išangę, tarpvietę ir spenelius.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Partner Box 2

    „Satisfyer Partner Box“ suteikia papildomo malonumo mylėtis: abu partneriai gali mėgautis jausmingomis vibracijomis su „Double Joy“ poros vibratoriumi ir „Royal One“ gaidžio žiedu. Abu seksualinės gerovės įrenginius galima valdyti naudojant Satisfyer Connect programėlę.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Date Night Set

    Pasimatymo naktis atneš jums galingą, mišrų orgazmą dviems su triušio vibratoriumi Nova 2 ir vibruojančiu penio žiedu Pivot. Šis išskirtinis dovanų rinkinys skirtas maksimaliai išnaudoti preliudiją ir mėgautis malonumu visą naktį. Tobulas poravimas norint išsiaiškinti savo poreikius ir norus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Trap Black

    Gražus penio žiedas sekso mėgėjams. Trap yra lankstus ir tamprus, pagamintas iš ypač minkšto silikono. Jis turi labai intensyvų vibratorių, kuris paskirsto vibraciją per visą varpą ir savo ruožtu palaiko erekciją ilgiau. Šis žiedas yra su vidine vibruojančia kulka, kurią galima nuimti ir naudoti preliudijai, klitoriui ar speneliui stimuliuoti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Stimuliatorius poroms su 12 vibracijos ritmų ir belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu. Jie pagaminti iš kūno saugaus silikono ir ABS. Abu yra įkraunami naudojant pridedamą magnetinį USB laidą. Mažąjį Pandoros galą įkišus į makštį, penis gali prasiskverbti, o didžioji dalis stimuliuos klitorį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Small 2 pcs

    Šis spenelių čiulptukų rinkinys sukurtas tam, kad jūsų speneliai atrodytų ir jaustųsi itin kieti! Šis galingas siurblys priglunda prie jūsų krūtų, kad daugiau niekada nepaleistų arba bent jau labai greitai. Juos lengva valdyti naudojant patogų sukamąjį kodavimo įrenginį ir galite juos naudoti bet kuriai kitai kūno daliai.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Cock & Ball Ring Rabbit

    Stimuliuojantis klitoris ir makšties žiedo žadintuvas, su kuriuo galite padidinti malonumą intymiuose santykiuose iki absoliučių ribų.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Tai kulka, kuri ir toliau duoda! Šia galinga įkraunama šilko švelnumo kulka galima mėgautis atskirai, kad pagerintumėte bet kokį seksualinį potyrį, ji taip pat suderinama su daugeliu kulkomis varomų žaislų, nes lengvai įslysta į daugelio glostymo, penio priauginimo ar prostatos masažuoklių dėklą! Atnaujinkite savo dabartinę kulką ir mėgaukitės beribiu žaidimu, kurį taip pat galite įsinešti į vonią ar dušą, nes jis visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas! Lengvai nuvalykite su Zero Tolerance Toy Cleaner ir nuplaukite šiltu vandeniu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Partner Box 3

    Mėgaukitės jausminga mylėjimosi įvairove – su Satisfyer Partner Box! Jame yra „Double Joy“ poros vibratorius, „Sexy Secret“ kelnaičių vibratorius ir „Royal One“ gaidžio žiedas, kurie yra suderinami su „Satisfyer Connect“ programa.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    Dorcel - Perfect Lover C formos poros žaislas su nuotolinio valdymo pulteliu

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Fun Black

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotoliniu žaidimu ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Struktūrinio dizaino varpos rankovė su antgaliu iš vientisos medžiagos (apie 2,30 cm / 0,91 colio) ir vibracine kulka. Antgalis vizualiai prailgina ir intensyviai stimuliuoja jūsų partnerį su kiekvienu postūmiu. Klitorio stimuliatorius su 10 galingų vibracijos funkcijų suteikia partneriui rafinuotą pasitenkinimą. Tamprus silikonas geriausiai tinka jūsų peniui. Pridedamas satininis maišelis laikymui.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PicoBong Transformer Yellow

    Kam tenkintis viena pozicija, kai galima išbandyti 2? Kam tenkintis su 2 pozicijomis, kai gali turėti 3? Sulenk mane formuoti mane, vis tiek tau manęs reikia! Nesvarbu, ar jums patiko vienas, ar su laimingu partneriu, „Transformeris“ yra milijonai sekso žaislų viename.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMama Dragon Penis Sleeve with Vibrating Bullet 229811

    O mama! Žinome, kad yra keletas dalykų, geresnių už gerą orgazmą ir geros seksualinės sveikatos išsaugojimo svarbą dėl daugybės privalumų: gerina kraujotaką, pakelia nuotaiką, padeda užmigti, pagerbti kūno sveikatą, yra natūralus analgetikas, palaikomas stresas, be geros savijautos užtikrinimo ir emocinės sveikatos gerinimo.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Stipri erekcija su nuostabiomis vibracijomis!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    MĖGAUKITE SAVO LAISVĖS SU DOXY NUMERIU 3R – ŽAISKITE VISUR, KAD ATKREIPĖME KABELĮ.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    „Bayek“ yra „ZALO Legend“ serijos dalis ir sukurta siekiant pagerinti porų seksualinę patirtį. Elegantiškas, minkštas silikonas padengia ergonomišką formą, kuri patogiai telpa tarp dviejų korpusų, kad pagerintų prasiskverbimą iš vidaus ir išorės.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotolinio žaidimo ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Vibruojantis žiedas Thor of Feelztoys pailgina ir sustiprina erekciją, turi stiprią vibraciją ir gali būti naudojamas žaidimams solo arba poroms.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Prabangi, prieinama kaina Charged™ linija didžiuojasi galėdama pristatyti įkraunamą galimybę vienam iš populiariausių Screaming O žaislų BigO®, todėl tai yra puikus pradinio lygio įkraunamas vibracinis žiedas. Storas, tamprus gaidžio žiedas su vibruojančiu varikliu, The Charged™ BigO® tuo pačiu metu pagerina erekciją ir stimuliuoja klitorių.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96223 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.