×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

BDSM ir fetišas

Elementai 129 į 160259 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Brutus Cyborg Cage Chastity Cage Black-Red

    BRUTUS Cyborg Cock Cage yra pagal užsakymą reguliuojamas grožiomo narvas, pagamintas iš tvirto plastiko. Jis puikiai priderinamas prie asmeninio dydžio, todėl labai tinka nešioti ilgesnį laiką. Rakto turėtojas nusprendžia – ar išdrįsi atiduoti raktą?

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    Mister B vibruojantys šlaplės garsai yra puikus būdas pakelti savo skambesį į kitą lygį. Ši ypač ilga vibruojanti lazdelė puikiai tinka tiems, kuriems reikia papildomo stūmimo. Jo storiausia dalis yra 7 mm skersmens, todėl ne naujokams, bet puikiai tinka tiems, kurie jau mėgsta skambėti metalinėmis lazdelėmis. Tai bus stiprus ir intensyvus ir tikrai tinkamas metas keiksmažodžiui. Idealiai tinka vartotojams, kurie trokšta intensyvumo.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Nutter Ball Sling Black

    Jei esate mūsų geriausiai parduodamų SACKSLING gerbėjas, bet turite aukštą ir tvirtą maišą arba norite geriau sukibti su savo prekėmis... tuomet jums patiks mūsų naujas dizainas NUTER.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Neoprene Pink Pig BDSM Hood

    Kiaulės gobtuvas yra minkštas ir elastingas. Nereikia užsegti užtrauktukų ar nerimo su virvelėmis. Tiesiog patraukite per galvą ir jis tinka.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Cone of Shame Chastity Device

    Leisk tam šuniukui nustoti laižyti ir kubėti, čiupinėti ir glostyti su OXBALLS skraidymu/skaistybės žaislu CONE OF SHAME... Leisk jam žaisti tik tada, kai nori žaisti...

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Xtreme Zip-up Full Sleeve Arm Restraint Black

    Ženkite į intensyvaus BDSM pasaulį su šiuo pilnų rankovių rišikliu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Pup Hero Dogtail M

    Ponas B sukūrė geriausią šuns uodegą. Mister B Pup Hero šuns uodega pagaminta iš aukštos kokybės minkšto silikono ir turi specialiai suprojektuotą užpakalio kištuką, kurį patogu ir lengva įkišti. Dėl uodegos dalies dizaino jūsų uodega vizgins tobula kryptimi. Rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Transparent

    Man|Cage Chastity Cages yra gaminamos iš aukštos kokybės polikarbonato, labai lengvos, patvarios ir hipoalerginės medžiagos. Narvelis susideda iš trijų dalių, kurios puikiai dera tarpusavyje. Du nukreipiamieji kaiščiai jungia viršutines dalis, o ovalus kūginis kaištis sujungia žiedus su narve. Įvairių dydžių ir atstumų žiedų įvairovė leis jums sukurti tobulą dydį! Žiedai patogiai priglunda ir yra visiškai saugūs.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strict Arm Binder

    Sugaukite savo nuolankias rankas už nugaros, kol su jomis susitvarkysite. Pagamintas su fiksuojamomis sagtimis, jūsų žaislas bus gerai įstrigęs, kol pastatysite juos į bet kurią norimą padėtį! Kiekvienas rankos dirželis yra reguliuojamas, kad atitiktų daugybę skirtingų dydžių, apvyniodamas bicepsą ir dilbius, kad jūsų apatinė dalis būtų visiškai suvaržyta. Šis aksesuaras pagyvins jūsų žaidimo sesijas savo unikaliu ir patraukliu dizainu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strict Collar with Cuffs Restraint Set Black

    Prisekite savo nuolankius dirželius su šiais nuo kaklo iki riešo atramais! Dviguba kaip apykaklė, minkštas vidinis pamušalas švelniai priglunda prie odos, todėl apykaklę ir riešų rankogalius galite suspausti taip, kaip jums patogu. Veganams pritaikytą PU odą lengva valyti ir ji išlaiko seksualią, klasikinę odos išvaizdą! Dideli sandarinimo žiedai pagaminti iš tvirto, be nikelio metalo ir prie jų gali būti pritvirtinti kiti surišimo elementai. Naudokite sagtį, kad prisitaikytumėte prie tobulo prigludimo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Male Chastity Device with Padlock 7991

    Pirmasis žiedas Ø 45 mm, o narvelio įėjimo anga Ø 35 mm.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dusedo Acrylic Ball Butcher With Spikes

    Ar jums patinka pavojus ir niekas jūsų taip nejaudina, kaip kankinimai ir skausmas? Su šiuo įrankiu mėgausitės daugybe pramogų! Tai sėklidžių smulkintuvas, skirtas kiekvienam, kuris taip myli skausmą, kad išdrįsta spygliuoti ir nori visa tai pamatyti savo akimis per skaidrią medžiagą. Tiesiog daryk tai, kas tau patinka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Wrist Cuffs

    Erotinio atradimo ir išsipildymo dešimtmečio šventė „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Xtreme Lace-up Full Sleeve Arm Restraint Black

    Nuo Ouch! Xtreme, nuožmi viso ilgio rankos atrama su raišteliais ir dirželiais. Tinka tiek pradedantiesiems, kurie nori išbandyti intensyvesnę baudžiavą, tiek labiau patyrusiems, norintiems praplėsti savo kolekciją.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Cuff Double Lock with Hoop Steel

    Manžetai juos! Laikykite tas rankas kartu ir neišleiskite jų naudodami „Mister B Cuff Double Lock“ su lanku! Šie rankogaliai yra geras būdas paerzinti povandeninį automobilį, nes jie gali pasukti rankas, kai yra užrakinti, bet negali išeiti. Laikykite juos vietoje su šiais rankogaliais, kol atrakinsite raktu. Tai blizgūs plieniniai rankogaliai ir puikiai tinka prie bet kokios fetišo aprangos ar vergijos scenos

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boneyard Piss Holer Black

    Vibrating Sounds yra garso rinkinys pradedantiesiems ir pažengusiems entuziastams. Į komplektą įeina trys graduoto ilgio ir storio silikoniniai zondavimo strypai. Karoliukai lankstūs garsai lenkia kartu su kūnu, kad būtų lengviau įsigilinti ir atsitrenkti į prostatą. Karoliukų konstrukcija leidžia lubrikantui likti tarp karoliukų juos įkišus, kad būtų lengviau įstumti, netepant taip dažnai.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Shining Line Glow in the Dark Bondage Set 5pcs

    Intoyou Shining Line iš naujo apibrėžia asmeninę išraišką ir malonumą, sukurta tiems, kurie visapusiškai priima savo seksualumą ir fetišizmą.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lock a Willy

    Abstinencija sukelia didesnį ir intensyvesnį susijaudinimo lygį. „Lock-a-Willy“ buvo pagamintas linktelėjus į originalų skaistybės diržą, kuris anksčiau buvo nešiojamas, kad vyras ar moteris negalėtų turėti lytinių santykių. Kai kurį laiką negalite mylėtis, atsiranda įtampa, o išskyros tampa dar intensyvesnės. Praeities skaistybės diržas taip pat buvo naudojamas siekiant išvengti svetimavimo. Jei vyras ar moteris keliaudavo su skaistybės diržu, seksas nebuvo įmanomas.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Red

    Pristatome raudonos spalvos BDSM Deluxe 5 elementų rinkinį – išsamią kolekciją, sukurtą jūsų drąsiausioms BDSM norams įgyvendinti. Į šį rinkinį įeina specialiai sukurtas apvalus nešiojimo dėklas/piniginė, apykaklė, grandinėlė, antrankiai ir kulkšnių rankogaliai – visa tai sukurta skiriant kruopštaus dėmesio detalėms ir orientuojantis į estetiką ir funkcionalumą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Pajuskite didžiausią galią kaip savo partnerių intymiausių dalių raktų turėtojas. Patirkite išlaisvinančius jausmus atidarydami spyną. Visa kontrolė yra jūsų dominuojančiojo rankose. Šis „Mancage“ yra būtinas žmonėms, kurie mėgsta BDSM! Naudodami šį Mancage užkertate kelią erekcijai „įdėdami į narvą“ savo varpą, kuris, pašalinus jį, labai atsipalaiduoja. Šis mancage yra iš medicininio silikono ir yra dviejų dydžių.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Liebe Seele Vivid Rainbow Soft Bondage Set 8 Pieces

    Ryški spalva, kuri pažadina, o blizgi tekstūra parinkta taip, kad švelniai apkabintų. Šis lazerinės rožinės spalvos 8 dalių „Vivid“ rinkinys, kuriame yra beveik visi jūsų BDSM fantazijų pagrindai, gali patenkinti visus jūsų, kaip naujoko, reikia arba atnaujinti jūsų pavarų dėžę kaip patyręs žaidėjas.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Whipsmart Diamond Bed Restrain Kit Black

    Paverskite savo lovą puikia vergovės žaidimo vieta. Prisekite savo laimingąjį nuolankią diržą ir nepamirštamai nakčiai žaisdami nelaisvėje su Diamond Bed Ties rinkiniu, kurį sudaro riešo ir kulkšnies rankogaliai, kurie patogiai išskleis galūnes, kad galėtumėte mėgautis. Paminkštinti rankogaliai patogiai ir saugiai užsisega, kad galėtumėte mėgautis visiško pasidavimo malonumu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Tapered Vibrating Penis Wand

    Reikalinga 1 x AAA baterija (nepridedama) Kiotos Steel gaminiai yra pagaminti iš 100% nerūdijančio plieno, tai užtikrina aukščiausią šiandien prieinamų plieno gaminių kokybę. Su Kioto Toycleaner žaislus išvalyti lengva.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    „Mister B Vibrating Steel Gentle Vibe“ yra aukščiausios kokybės vibratorius, sukurtas tiems, kuriems reikia papildomo stūmimo. Jis yra stiprus, intensyvus ir eina tiek giliai, kiek jums reikia. Šis žaislas sukurtas išrankiausiems naudotojams ir gali pasiekti visas reikiamas vietas bei intensyviai stimuliuoti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dominate Me Leather Ankle Cuffs D21 Black-Red

    Minkšti, tačiau tvirti ir patvarūs odiniai kulkšnių rankogaliai pagaminti Čekijoje. Paįvairinkite savo lovos žaidimus ir suaktyvinkite savo kolegą. Vaizduotėje ribos nenustatytos, todėl jūs turite jomis mėgautis. Kad būtų patogu priglusti, rankogaliai yra reguliuojamo dydžio ir sujungti 2 užsegamais kabliukais (be grandinėlės), todėl juos patogiai atsegsite ir pritvirtinsite kiekvieną koją atskirai, pavyzdžiui, prie lovos ar prie šildytuvo.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Stung Silicone Whip Black

    Nubausk savo meilužį silikoniniu tawse arba perskeltu dirželiu, kuris kiekvieną kartą smūgiu į nugarą suteikia jam geliantį kąsnį! Pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono, jis yra šiek tiek sunkesnis nei putplasčio arba dirbtinės odos dirželis ir daug lengviau valomas! Naudodami šį padalintą diržą galite atlikti šykščius smūgius, kurie gali palikti pėdsaką, nebent būsite atsargūs!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Taboom Bondage in Luxury Wrist To Thigh Cuff Set Red

    Paerzinkite ir mėgaukitės prabangiu ir madingu TABOOM RIŠO TO ŠLAUNŲ RIŠKINIU RIŠKUMU ir skirkite kokybiško laiko su savo partneriu. Lengvai naudojamus riešų rankogalius tvirtais spaustukais prisekite prie šlaunų rankogalių, kad būtų tikras apribojimas. Rankogaliai yra tvirti, pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų ir puikiai tinka puikiai BDSM seansui. Rankogaliai taip pat puikiai tinka nešioti kaip seksualų aksesuarą. Pasiruoškite prabangiai vergauti su šiuo veganiškos odos rankogalių rinkiniu nuo riešo iki šlaunų.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strict Cock Head Silicone Mouth Gag

    Užkimškite pyrago angą silikoniniu snapeliu, pritvirtindami prie žaislo veido. Šis patogiai paminkštintas kamštelis juos užrakins, kol jūs susitvarkysite su jų kūnu. Džiaukitės savo meilužio, kurio burna pilna penio, užgniaužtais aikčiojimais ir dusliais verkšlenimais! Reguliuojamas dirželis leidžia puikiai pritaikyti šį patvarų BDSM įrenginį prie savo partnerio, apribodamas jo veidą, kad galėtumėte mėgautis jų bejėgiškumu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Label Stainless Steel Spiked Ball Crusher with Scrotum Separator

    Black Label nerūdijančio plieno spygliuotas rutulinis trupintuvas su kapšelio skyrikliu

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker

    Užrakinkite savo meilužį naudodami tvirtą silikoninį gaidžio blokatorių! Pritvirtinkite spyną, paslėpkite raktą ir įsitikinkite, kad jūsų partneris laiko gaidį ten, kur jis priklauso! Šis aukščiausios klasės skaistumo narvas pagamintas iš mūsų kūnui saugaus elitinio silikono be ftalatų ir sukurtas patogiam ilgalaikiam dėvėjimui. Skaistumo įtaisas yra lengvas, lankstus ir pralaidus orui, tačiau uždėjus užraktą, subjektas netaps kietas, kad ir koks būtų susijaudinęs!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 11cm

    Mister B vibruojantys šlaplės garsai yra smagus ir keblus būdas pakelti savo skambesį į kitą lygį. Naudodami šią aukščiausios kokybės vibruojančią lazdelę dabar galite patirti viliojančius pojūčius, kurių visada norėjote iš savo penio. Šio 6 mm skersmens garsas nėra pats mažiausias garsas, kurį galite ten sutalpinti, tačiau tai puikus pradedančiųjų kūrinys iš šios nuostabios vibruojančių garsų serijos!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Padded Thigh Sling with Hand Cuffs Black

    Pasiruošę kito lygio malonumui? Šis žaidimo keitiklis leidžia tobulai išdėstyti savo kūną, kad įsiskverbtumėte giliai ir pasitenkintumėte, ir atsiduokite suvaržymų jauduliui. Su reguliuojamais riešo ir šlaunų rankogalių dirželiais šis BDSM priedas puikiai tinka energijos mainų dinamikai.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160259 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.