×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

BDSM ir fetišas

Elementai 97 į 128246 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Rimba Latex Play Men's Briefs Black

    Ar jus vilioja mintis dėvėti šias seksualias lateksines kelnaites? Jei tai padarysite, pavojingai seksualiai paryškinsite savo vyriškumą! Kas bus toliau? Tai priklauso nuo jūsų, bet neabejotina, kad kelnaitės padės jums įgyvendinti latekso fantazijas ir fantazijas. Pagaminti iš aukštos kokybės latekso, yra elastingi ir gražiai priglunda. Pasilepinkite latekso efektu, kuris daro stebuklus.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Body Harness with Thigh and Hand Cuffs Black

    Tai bus laukinis pasivažinėjimas! Plačiai išskleiskite šias kojas ir suimkite už riešų, kad galėtumėte žaisti labai keistą BDSM. Galite lengvai reguliuoti nugaros diržą, kad partnerio riešus pakeltų aukštyn arba žemyn nugara.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Latex Play Top with Zipper Black

    Ar jus vilioja mintis dėvėti šį seksualų latekso viršų su priekiniu užtrauktuku? Jei tai padarysite, pavojingai seksualiai paryškinsite savo siluetą ir biustą! Kas bus toliau? Tai priklauso nuo jūsų, tačiau neabejotina, kad viršutinė dalis padės jums įgyvendinti latekso fantazijas ir fantazijas. Pagaminta iš aukštos kokybės latekso, yra tampri ir gražiai priglunda. Pasilepinkite latekso efektu, kuris daro stebuklus.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Anal Spreader Device

    Perkelkite savo išangės (arba makšties) sklaidos patirtį į kitą lygį su šiuo analinio sklaidytuvo įrenginiu. Įkiškite 3 antgalius į išangę (arba makštį) ir pradėkite sukti kiekvieną muselinę veržlę, kad pailgintumėte skleistuvo padėtį.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Cadence Extreme Vibrating Sound

    Mūsų kol kas ilgiausias vibruojantis garsas – „Cadence Extreme“ leidžia žaisti 14 colių ilgio! Lankstus silikonas puikiai tinka sekti natūralias jūsų koto vingius, taip pat perduoti galingą vibraciją! Naudokite paprastą vieno prisilietimo mygtuką, kad perjungtumėte 3 greičius ir 7 pulsavimo būdus, kad surastumėte pojūtį, kuris jaučiasi geriausiai trankantis per jūsų varpą. Šis aukščiausios kokybės silikoninis šlaplės garsas yra neakytas, be ftalatų, tačiau nesuderinamas su silikoniniais tepalais. Išvalykite šį vandeniui atsparų prietaisą švelniu muilu ir šiltu vandeniu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Šis ilgai išlenktas Kankinimo skaistybės prietaisas pagamintas iš nerūdijančio plieno. Tai tikras BDSM skausmo ir malonumo įrenginys pažengusiems vartotojams. Įkiškite savo varpą į narvą, kurio dydis yra apie 60–80 mm.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    Kiotos Steel gaminiai yra pagaminti iš 100% nerūdijančio plieno, tai užtikrina aukščiausią šiandien prieinamą plieno gaminių kokybę.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size S Pink

    Rimba P-Cage kolekcijoje yra įvairių tipų varpos narvai. Pagaminti iš aukštos kokybės ABS medžiagos, šie tyrumo narvai patogiai priglunda ir užtikrina ilgalaikį patvarumą. Skaistumo narvas neleisti dėvėtojui turėti erekciją.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Taboom Spreader Bar with Ankle Cuffs Gold-Red

    Atverkite kojas naudodami TABOOM išplečiamą sklaidytuvo juostą su kulkšnies rankogaliais, specialiai sukurtą patyrusiems BDSM mėgėjams. Paskirstymo juostelėje yra 4 žiedai, kuriais galima užsegti pridedamus kulkšnies rankogalius.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Juosmens diržas su kojų rankogaliais ir nuimamais ZADO antrankiais, visiškai pagamintas iš odos. Kiekvienas reguliuojamas antrankis turi odinį dirželį, kurio kiekviename gale yra karabinas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Level Short Sleeveless Vinyl Dress 2851636 Black

    Ekspozicija su akį traukiančia iškirpte!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Pagamintas iš tvirto nerūdijančio plieno, šis parašiuto stiliaus rutulinis neštuvas užsidaro galingu magnetu aplink kapšelį. Patirkite, kaip 8,6 uncijos traukia savo jautrius kamuoliukus, kai masturbuojatės, užsiiminėjate seksu arba jus erzina ir kankina jūsų partneris. Gravitacija padarys savo, sukurdama traukimo pojūtį, kurio trokštate, ir sustiprindama bet kokią seksualinę patirtį.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Shibari Ring Tri

    Šis „Shibari“ žiedas idealiai tinka virvių surišimui.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Latex Play Mini Skirt with Open Backside 32cm Long Black

    Ar jus vilioja mintis dėvėti šį seksualų užpakaliuką atidengiantį lateksinį mini sijoną? Jei tai padarysite, pavojingai seksualiai paryškinsite savo siluetą ir nugarą! Kas bus toliau? Tai priklauso nuo jūsų, bet neabejotina, kad sijonas padės jums įgyvendinti latekso fantazijas ir fantazijas. Pagaminta iš aukštos kokybės latekso, yra tampri ir gražiai priglunda. Pasilepinkite latekso efektu, kuris daro stebuklus.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LatexWear Long Latex Gloves Pink

    Padarykite kiekvieną išvaizdą dar įdomesnį su šiomis latekso pirštinėmis iš Latexwear. Ilgos pirštinės yra tamprios, jaučiasi sensacingai ant kūno ir įgauna gražų blizgesį po procedūros su blizgesio purškikliu. Rožines pirštines derinkite prie seksualaus apatinio trikotažo ar įdomių latekso drabužių ir kiekvieną vakarą paverskite nepamirštamu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Triune The Anal Impaler Stainless Steel

    Apatinė dalis yra užrakinta į skleistuką su kulkšnies rankogaliais (kurie pritvirtinami prie skleisto juostos d-žiedų su nedidele spyna). Kai kojos išskleistos 24 colių atstumu, reguliuojamą analinį imtuvą galima įkišti į išangę arba makštį. Galima reguliuoti nuo 18 iki 32 colių.

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size M Pink

    Rimba P-Cage kolekcijoje yra įvairių tipų varpos narvai. Pagaminti iš aukštos kokybės ABS medžiagos, šie tyrumo narvai patogiai priglunda ir užtikrina ilgalaikį patvarumą. Skaistumo narvas neleisti dėvėtojui turėti erekciją.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zado Leather Whip 2040328

    Botagas su plačiais odiniais dirželiais ir rankena iš nerūdijančio plieno su kilpele. Juoda/sidabrinė. Bendras ilgis apytiksl. 73 cm.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Cock Tube Cage Chastity

    Šis švarus kioto narvas pagamintas iš nerūdijančio plieno, be chromo ir nikelio, tik nupoliruotas rankomis. Įdėjus varpą į narvą, gaunamas 35 mm skersmuo. Pirmiausia ant kamuoliukų reikia uždėti išlenktą 45 mm skersmens žiedą, o po to jį galima lengvai pritvirtinti prie narvelio magnetiniu raktu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos BDSM Luxury 9 Item Kit Black

    Pristatome BDSM Luxury 9 Item Kit juodos spalvos – išsamią kolekciją, kuri patenkina visus jūsų BDSM norus. Į šį rinkinį įeina nešiojimo krepšys, irklas, apykaklė, burnos užsegimas, užrišamos akys, keturių krypčių raištelis, pavadėlis, antrankiai ir kulkšnies rankogaliai – visa tai sukurta skiriant kruopštaus dėmesio detalėms ir daugiausia dėmesio skiriant prabangai bei funkcionalumui.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Level Vinyl Dress Lacing 2851440 Black

    Blizgi suknelė su daugybe dekoratyvinių detalių!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Triune Kalis Teeth Spiked Chastity Device Large

    Tai labai efektyvus skaistumo prietaisas: uždėkite jį aplink varpos kotą ir erekcijos metu taškai įsigis į jautriausią mėsą. Kaip spygliuotas gaidžio žiedas: padėkite jį prie gaidžio ir kamuoliukų pagrindo ir užfiksuokite pakabinama spyna. Kaip žiaurus rutulinis neštuvas: apvyniokite jį aplink kapšelį. Kankinimo būdas priklauso nuo jūsų! Žiedas turi dvi eiles 0,25 colio ilgio nerūdijančio plieno dantų. Tai nėra savaime užsifiksuojantys žiedai, nes jiems pritvirtinti reikės nedidelės spynos.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Intermediate Bondage Kit Black

    Poroms, norinčioms pakelti savo fetišą į kitą lygį, šis rinkinys. Viskas, ko jums reikia, kad galėtumėte toliau tyrinėti savo keistesnę pusę. Komplekte yra kvėpuojantis rutulinis užtrauktukas, pūkuoti odiniai rankų ir kojų rankogaliai, satininė akių kaukė, 11 colių plunksnų kaukė, 10 metrų japoniška šilko virvė, šlamučių jungtis, spenelių spaustukai ir pūkuota odinė apykaklė su metaliniu pavadėliu.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Label Stainless Steel Police Handcuffs

    „Black Label“ nerūdijančio plieno policijos antrankiai tiesiog puikiai tinka žavingam pateikimo žaidimui.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Purple

    Pagaliau viskas, ką norėjote įrodyti iš BDSM šiame Bondage rinkinyje. Visa sintetinė oda (100% veganiška). Visa violetinė ir juoda. Supakuota gražioje metalinėje dėžutėje. Tinka pradedantiesiems arba profesionalams. Nieko nepraleisite, ribos yra tik jūsų fantazijos.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tailz Puppy Play Set Black

    Viskas, ko reikia norint išleisti savo vidinį šuniuką, yra įtraukta į šį šuniuko žaidimų rinkinį! Šiame universaliame rinkinyje yra silikoninis kaulo kamštelis, lankstus uodegos užpakalio kaištis ir minkšta reguliuojama apykaklė – naudokite kiekvieną daiktą iš karto, jei norite pašėlti, arba naudokite kiekvieną daiktą atskirai, kad šuniukas būtų subtilesnis.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Inflatable Gag with Dildo

    Sukurtas atlikti dvi funkcijas vienu metu, šis pripučiamas kamštelis su Dildo tikrai padarys viską įdomiu. Vidinė dalis veikia kaip burnos tarpiklis, kurį saugiai uždėjus galima pripūsti. Uždėjus kamštelį ir, jei pageidaujama, išpūsti, kitas partneris gali panaudoti išorinį dildo įsiskverbimui. Užkimštas partneris galės iš arti pamatyti veiksmą, kai dildo įeina ir išeina.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Bizarre Nipple Pullers

    Kiotos Steel gaminiai yra pagaminti iš 100% nerūdijančio plieno, tai užtikrina aukščiausią šiandien prieinamų plieno gaminių kokybę.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Latrine Extreme Funnel Gag

    Pavadinimas viską pasako! Supilkite pasirinktą skystį į savo vergų gerklę, priversdami juos nuryti kiekvieną lašą! Šis novatoriškas ir neįprastas kamštelis prisitaiko prie jūsų nuolankaus įsimylėjėlio galvos, suveržia ir netgi užrakina, kad jie negalėtų pabėgti nuo jūsų iškreiptų troškimų.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Chastity Belt with Chain 7240

    Natūralios balno odos švaros diržai su metaline grandine ir pakabinama spyna. Šios kelnaitės reguliuojamos ties grandinėle ir yra 2 dydžių: SM ir ML.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Būti piktam. Būkite tikrai pikti ir sukite, kol skaudės! Tvirtai suimkite rutulinį maišą ar net gaidžio kotą naudodami plieno rutulinį neštuvą su aštriais smaigaliais ir pajuskite tą tvirtą sukibimą su aštriais spygliais ant odos. Lėtai sukite varžtus į vidų, kol jie nebegalės spausti. Šis kankinimo įtaisas yra rutulinis neštuvas, bet taip pat gali apeiti gaidžio kotą, todėl būkite kūrybingi. Būkite ypač pikti ir užrakinkite jį raktu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Šis Kankinimo skaistybės prietaisas pagamintas iš nerūdijančio plieno. Tai tikras BDSM skausmo ir malonumo įrenginys pažengusiems vartotojams. Įkiškite savo varpą į narvą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128246 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.