×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

BDSM ir fetišas

Elementai 33 į 64281 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fifty Shades of Grey Darker Adrenaline Spikes Metal Pinwheel

    Vienas iš nedaugelio jutimo žaislų, kurį galite naudoti bet kurioje kūno vietoje. Pridėkite šį gražų smaigalį, kad pajudintumėte kiekvieną savo mylimojo nervų galūnėlę.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Submissive Handcuffs Vegan Leather

    FETISH SUBMISIVE Pristato pirmąsias veganiškas odines žmonas su metalu be nikelio! Užrakinkite savo meilužį su šiomis seksualiomis, efektyviomis ir patogiomis žmonomis. Klasikinis vergovės žaidimų priedas.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Japanese Style Bondage Cotton Cuffs Wrist or Ankle Black

    Virvė yra originalus surišimo ir suvaržymo įrankis, todėl norint saugiai ir maloniai žaisti būtina rasti tinkamą virvę. Šie minkšti rankogaliai, pagaminti iš mūsų 100 % medvilnės japoniško stiliaus Bondage virvių, puikiai supažindina su virvių žaidimu pradedantiesiems, o patyrusiems naudotojams – greitesniam žaidimui su virve bet kada ir bet kur.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Renegade Paddle Black

    Sveiki atvykę į džiungles, turėjome linksmybių ir žaidimų. Turime viską, ko nori, pavyzdžiui, akių raiščius, botagas ir grandines. Vyriškas dizainas ir konstrukcija geriausiems šeimininkų ir vergų priedams. Patvari vinilo konstrukcija reiškia, kad ją lengva valyti, paprasta naudoti ir lengva dominuoti. Visa kolekcija kaip tik jums. Tikri vyrai dėvi Renegage Bondage – taip pat suprasti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Mouth Gag Black Mouth

    Juodas gražus burnos kamštis. Šis burnos atidarytuvas užtikrina, kad visada būsite pasiruošę. Įdėkite savo lūpas į šį burnos atidarytuvą, o visa kita eis savaime. Visada norėjote purškiamų lūpų su oraliniu seksu? Dabar jūsų šansas su šiuo minkštos gumos PU odos burnos atidarytuvu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Kokybiško prekės ženklo Steel Power Tools Cockring RVS yra aptakus, modernus gaidžio žiedas, kokybiškas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Šis tvirtas žiedas padidina erekcijos ištvermę ir ištvermę. Cockring RVS yra saugus kūnui, sukurtas malonumui ir ilgaamžis. Išmėginkite savo kietąją pusę su plieno elektriniais įrankiais!

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Taboom Nipple Enlargers with 8 Rings Black

    Speneliai yra jautriausia krūtų dalis. Dėl daugybės nervų galūnėlių speneliuose tai, be jokios abejonės, yra svarbi erogeninė zona. Patirkite pilnesnius ir stačiusius spenelius naudodami TABOOM spenelių didintuvus. Šiame rinkinyje yra įvairių dydžių žiedai, kad jie būtų patogiai prigludę.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel Single

    Šis prabangus viengubas ratukas buvo specialiai termiškai apdorotas, kad plieno spalva būtų pakeista į gražų vaivorykštės efektą. Šis ratukas turi vieną dygliuotą ratą, kuris yra labai lengvas ir puikiai tinka pradedantiesiems. Ši vaivorykštės versija suteikia puikų jausmą žaidžiant su juo ir galite lengvai padidinti spaudimą, kad jausmas būtų intensyvesnis.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Heart Shaped Spring Nipple Clamps

    Pristatome mūsų širdies formos spyruoklinius spenelių spaustukus – žavingą jūsų intymios produktų kolekcijos papildymą. Šie spaustukai sukurti tam, kad jūsų jausmingiems potyriams suteiks žaismingo ir romantiško posūkio.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey The Pinch Nipple Clamps

    Išbandykite puikų malonumo ir skausmo derinį, pritvirtindami šiuos reguliuojamus spenelių spaustukus prie kiekvieno mūsų spenelio ir varžtais reguliuodami slėgio lygį.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Luxury Collar With Leash Black

    Kai jums reikia visiškos kontrolės, ši tvirta, bet patogi apykaklė su pritvirtintu pavadėliu puikiai tinka visiems! Sukurta su deimantiniu raštu, stilingu neoprenu ir dirbtine oda, penkios skylės leis pakankamai reguliuoti, kad tilptų dauguma.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Metal Ring Professional 38

    Labai vaizdingas ir ergonomiškas dizainas. Medžiaga: nerūdijantis plienas (304), be nikelio. Svoris: 92g, Ø 3,8cm.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Exclusive Collar & Leash Black

    Nesvarbu, ar norite dominuoti savo meiluže, ar pasiduoti visiškam paklusnumui, Ouch! Išskirtinė apykaklė ir pavadėlis yra puikus žaislas.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Silicone Plug & Cock Ring Set Urethral Sounding Black

    Oi! Pristatome naują žaislų liniją šlaplės tyrinėtojams! Jei šlaplės zondavimas jums kelia problemų, leiskite šiems sklandiems zondams suteikti didžiausią malonumą! Šlaplė yra išklota itin jautriomis nervų galūnėlėmis, kurios gali būti labai malonios, kai stimuliuojamos.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos 2 Twist Cups Black L 31mm

    Kioto taures galima pritaikyti bet kuriai kūno daliai. Sukamuoju judesiu puodelis virsta siurbimo įtaisu. Kuo daugiau sukiesi, tuo stipriau siurbia. Nuostabus jausmas, kai jį uždeda ant spenelių dėl beprotiškai geros siurbimo galios šių susuktų juodų kaušelių, kuriuos, žinoma, galite reguliuoti patys. taip pat ir kitoms kūno dalims.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Bit Gag Black

    Gagai paprastai siejami su vaidmenų žaidimu, susijusiu su vergove, tačiau tai nebūtinai visada būna. Kai kurie žmonės patiria erotinį malonumą iš žioplumo, būdami paklusnūs arba dominuojantys. Derinant su kitais fiziniais suvaržymais, užsikimšimas gali padidinti naudotojo bejėgiškumo jausmą BDSM scenoje, nes jis negali kalbėti seksualinės veiklos metu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Penis Plug with Glans Cage Black

    Itin minkšta medžiaga, kuri jaučiasi labai maloniai!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • beGLOSS Special Wash Latex 250ml

    beGLOSS SPECIAL WASH LATEX - Special Wash & Ultra Clean - švelnus valiklis, skirtas prižiūrėti ir intensyviai valyti guminius ir lateksinius drabužius.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Small

    Pasinerkite į spenelių palaimą su šiais permatomais spenelių čiulptukais! Šie stūmokliai padidina spenelių jautrumą ir padidina jų dydį, kad galėtumėte geriau įvertinti savo gražius įdubimus. Paprastas dizainas ir aukščiausios kokybės medžiagos yra patikimas žaislas su speneliais, kuriuo galite pasikliauti, kai užklumpa nuotaika. Šis mažesnio dydžio stūmoklio rinkinys puikiai tinka tiems, kurių nipeliai yra mažesnėje pusėje, o jo angos skersmuo yra 1,2 colio ir įterpiamas 1 colio gylis.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Devil Sticks Crop Polished Leather 023 Black-Red 66cm

    Aukštos kokybės odinis mušimo irklas yra puiki įžanga į mušimo malonumą. Ypatinga forma užtikrina didelį aprėpties plotą, o ilga rankena yra lengvai suimama, kad būtų malonu trenkti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey No Peeking Eye Mask 2 pack

    Prabangių akių raiščių pora, kuri idealiai tinka poroms, norinčioms įnešti į miegamąjį lengvą vergijos žaidimą ir jaudulį.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Magnus Magnetic Orbs

    Šis dviejų itin įmagnetintų rutuliukų rinkinys gali būti mažo dydžio, tačiau šie intensyvūs rutuliai sukelia rimtą spaudimą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Bamboo Cane Thin

    Šios populiarios bambukinės lazdelės yra su patogiu pavadėliu ant rankenos, pagamintos iš pintos dirbtinės odos, raudonos ir juodos spalvos.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Subversion Mask Black

    Su šia Subversion kauke išlaikykite nuolankų inkognito režimą. Šis patogus gobtuvas su atvira burna ir akimis sukurtas taip, kad visiškai išsitiestų virš galvos. Dėl lengvo audinio lengva kvėpuoti ir girdėti, o svarbiausia – subjektas vis tiek mato, o jūs vis tiek galite pasiekti jo burną!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Nothing but Sensation Nipple Teasers

    Patobulinkite potyrius po tamsos ir atraskite susijaudinimą skatinantį šiek tiek subtilaus siurbimo intensyvumą naudodami Nothing but Sensation, 2 spenelių erzintuvų rinkinį.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers Large Clear

    Šie Super Nipple Suckers yra pagaminti iš gryno silikono ir turi stiprų siurbimą. Tiesiog juos ir išspauskite šiek tiek tiek oro. Kuo daugiau oro išstumiama, tuo jie stipresni. Jūs pradėsite jausti nuolatinį tempimą spenelius.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bad Kitty Bondage Collar 2490404 Black

    Bondage apykaklė iš juodos dirbtinės odos. Su mažu žiedeliu centre. Dvisluoksnė medžiaga su dygsniuotais kraštais. Dydis: 49 x 2,5 cm. Su poliuretano danga.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bad Kitty Mask Shiny Wet Look Black

    Leidžiamas akių kontaktas ir pokalbis atgal!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Mouth Gag Red Mouth

    Raudonas gražus burnos kamštis. Šis burnos atidarytuvas užtikrina, kad visada būsite pasiruošę. Įdėkite savo lūpas į šį burnos atidarytuvą, o visa kita eis savaime. Visada norėjote purškiamų lūpų su oraliniu seksu? Dabar jūsų šansas su šiuo minkštos gumos PU odos burnos atidarytuvu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Hemp Rope 10m

    Virvė yra originalus surišimo ir suvaržymo įrankis, todėl norint saugiai ir maloniai žaisti būtina rasti tinkamą virvę.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Collar Slave 9114

    Tobula apykaklė jūsų vergui.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Gag Ball Black

    Mėgstate neklaužadą žaidimą? Nutildykite savo mylimąjį su šiuo išskirtiniu kvėpavimo kamuoliuku. Šis gagas turi kokybiškus odinius dirželius su elegantiškomis siūlėmis per visą dirželių ilgį. Dirželis turi 10 skylių ilgiui reguliuoti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64281 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.