×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

BDSM ir fetišas stimuliuojantis

Elementai 97 į 128397 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • You2Toys Penis Plug Sperm Stopper 0518433

    Lėtai įkiškite lanksčią mėlyną penio kištuką į šlaplę ir mėgaukitės šiuo nepaprastai stimuliuojančiu meilužiu. Su kamuoliuku ant galo. 9,6 cm ilgio, įterpimo gylis 8 cm, Ø 0,4–1,6 cm. Medžiaga: silikonas, be ftalatų pagal ES reglamentą REACH.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey The Pinch Nipple Clamps

    Išbandykite puikų malonumo ir skausmo derinį, pritvirtindami šiuos reguliuojamus spenelių spaustukus prie kiekvieno mūsų spenelio ir varžtais reguliuodami slėgio lygį.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveBoxxx 14-Days of Love Gift Set

    Nustebinkite savo mylimąjį šia gražia meilės dėžute ir kartu mėgaukitės įvairiais žaislais bei aksesuarais! Dovanų rinkinį „14 Days of Love“ sudaro širdies formos dėžutė su 14 skyrių. Kiekvieną dieną atidarykite vieną skyrių ir kiekvieną dieną eksperimentuokite su nauju žaislu. Šis rinkinys puikiai tinka tam, kad seksualinis gyvenimas taptų dar įdomesnis ir dvi savaites kiekvieną dieną išbandytumėte ką nors naujo. Dėl gražaus dizaino dėžutės šis rinkinys yra puiki dovana kiekvienai progai.

    119 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Tease Us – tai programėlėmis valdomų nešiojamų vibratorių rinkinys, tinkantis kiekvienai porai. Subtiliai erzinkite ir jaudinkite, kad ir kur eitumėte, naudodami vibruojantį stimuliavimo žiedą „Bond“ ir galingą kelnaičių atmosferą „Moxie“.

    269 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Fetish Collection Sensual Hot Wax Candles 3 pcs

    Su šiuo smagiu SM žvakių rinkiniu galite sukurti įmantriausias figūras ir formas ant savo partnerio kūno, o jūsų partneris gali mėgautis skausmingu karšto vaško lašelių malonumu ant jo kūno.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Silicone Plug & Cock Ring Set Urethral Sounding Black

    Oi! Pristatome naują žaislų liniją šlaplės tyrinėtojams! Jei šlaplės zondavimas jums kelia problemų, leiskite šiems sklandiems zondams suteikti didžiausią malonumą! Šlaplė yra išklota itin jautriomis nervų galūnėlėmis, kurios gali būti labai malonios, kai stimuliuojamos.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Please, Sir Whip

    Kutenkite, erzinkite ir kankinkite savo partnerį su daugybe zomšinių lapelių, kad galėtumėte mėgautis malonumu ir skausmu.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Kompaktiškas ir labai paprastas naudoti masturbatorius su jaudinančiomis vibracijomis ir daugybe minkštų taškelių džiugina gaktą ir blauzdą. 3 lankstūs skirtingų dydžių plečiamieji įtaisai gali būti įkišti arba pakeisti papildomai šlaplės stimuliacijai, jei reikia. 10 vibracijos režimų suteikia įvairų malonumą ir gali būti lengvai valdomi žaislo mygtuku.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sinner Gear Small Silicone Penis Plug with Pull Ring 095

    Ar pavargote nuo visų įprastų žaislų ir ar esate pasiruošę naujam iššūkiui? Tada galbūt šis varpos kištukas yra jums tinkamas pasirinkimas. Varpos kamštis įkišamas į šlaplę ir stimuliuoja gaktą bei apatinę šlaplės dalį.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    Pubic Enemy No 1 Black Edition yra mūsų tvarkingas, skaidrus gaidžio narvas su e-stim funkcija: jis leidžia laikyti audringą valiovę užraktą po užraktu ir raktu, kad jis negalėtų sustingti, kol neateis meilužė ar šeimininkas. su raktu ir išleidžia jį.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sinner Gear Smooth Silicone Penis Plug 091

    Ar pavargote nuo visų įprastų žaislų ir ar esate pasiruošę naujam iššūkiui? Tada galbūt šis varpos kištukas yra jums tinkamas pasirinkimas. Varpos kamštis įkišamas į šlaplę ir stimuliuoja gaktą bei apatinę šlaplės dalį.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy Deluxe Silky Rope Black

    Neprivalote būti ekspertu, kad galėtumėte mėgautis japoniško stiliaus vergijos žaidimu, kai naudojate itin minkštą ir šilkinį Deluxe Silky Rope.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Small

    Pasinerkite į spenelių palaimą su šiais permatomais spenelių čiulptukais! Šie stūmokliai padidina spenelių jautrumą ir padidina jų dydį, kad galėtumėte geriau įvertinti savo gražius įdubimus. Paprastas dizainas ir aukščiausios kokybės medžiagos yra patikimas žaislas su speneliais, kuriuo galite pasikliauti, kai užklumpa nuotaika. Šis mažesnio dydžio stūmoklio rinkinys puikiai tinka tiems, kurių nipeliai yra mažesnėje pusėje, o jo angos skersmuo yra 1,2 colio ir įterpiamas 1 colio gylis.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Electric Shock & Vibro Bullets Pink

    Priverskite spenelius ir makštį dilgčioti iš džiaugsmo naudodami šiuos vibruojančius kiaušinių ir spenelių spaustukus. Visiškai reguliuojamas, kad tiktų bet kokios formos ir dydžio speneliams, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas. Turi 7 vibracijos funkcijas, 1 funkciją ir 3 elektros stimuliacijos intensyvumo lygius

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alive Secret Desires BDSM Kit Black 8pcs

    BDSM 8 dalių rinkinys: 1 antrankiai, 1 čiurnos rankogaliai, 1 vėrinys + 1 pavadėlis, 1 kamštelis, 1 plaktukas, 1 kaukė, 1 shibari virvė.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Pure Pete Corona Strap

    Puristams: mūsų „Pure Pete“ tvirtai priglunda prie jūsų vainiko ir perduoda dilgčiojimo ar stūmimo impulsus į pritvirtintą lanką, kuris tęsiasi virš varpos galo – būtent ten, kur yra visi jautrūs taškai.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Snug Black

    Ieškote malonumo ir kontrolės? Ištempkite tą maišelį minkštu, tačiau tvirtu ir lanksčiu jautienos rutuliniu neštuvu. Pailginkite kapšelį, kai jaučiate, kaip jūsų rutuliai traukiami žaisdami partnerius ar pavieniui. Galimi keli skersmenys ir ilgiai – patikrinkite juos visus! Norėdami žaisti ekstremalesnius, sudėkite du jautienos rutulinius neštuvus! Pagaminta iš saugaus kūno, be ftalatų TPE.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sport Fucker Cum Play Kit

    Norite pabandyti sunaikinti savo paskutinę sekso vyšnią? Skambutis greitai tampa vienu sparčiausiai augančių fetišų tarp vyrų. Jau pusę savo laisvo laiko praleidžiate besitrindami ir traukdami savo tikslą priedą. Kodėl jo nepaskatinus iš vidaus?

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Label Cum Stopper with 2 Silicone Rings 25mm & 30mm

    Mūsų kamštelis STOPPER pagamintas iš silikono, prie kurio pritvirtintas judantis specialus laikiklis su 8 mm storio rutuliuku. Tvirtai priglundantis žiedas yra tiesiai po gaktika, o laikiklio galas su kamuoliuku įkišamas į varpą.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Devil Sticks Crop Polished Leather 023 Black-Red 66cm

    Aukštos kokybės odinis mušimo irklas yra puiki įžanga į mušimo malonumą. Ypatinga forma užtikrina didelį aprėpties plotą, o ilga rankena yra lengvai suimama, kad būtų malonu trenkti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Magnus Magnetic Orbs

    Šis dviejų itin įmagnetintų rutuliukų rinkinys gali būti mažo dydžio, tačiau šie intensyvūs rutuliai sukelia rimtą spaudimą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Manila Skinned Rubber Grip Cane 10mm

    Klasikinis fizinių bausmių instrumentas su papildoma funkcija: gražia gumuota rankena, kuri gražiai guli skausmo administratoriaus korekcinėje rankoje.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Po metų testavimo ir dizaino koncepcijos dydžio nustatymo, išbandydami galutinę savo naujojo sekso žaislo versiją, vos nesugriovėme!

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Bamboo Cane Thin

    Šios populiarios bambukinės lazdelės yra su patogiu pavadėliu ant rankenos, pagamintos iš pintos dirbtinės odos, raudonos ir juodos spalvos.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Darker Just Sensation Beaded Clitoral Clamp

    Klitoris gali pasigirti daugiau nei 8000 nervų galūnėlių, bet ar žinojote, kad dauguma jų yra šonuose?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Nipple Clamps

    Šis „du viename“ BDSM kamuoliukas leis jūsų partneriui elgtis kaip geriausiam nuolankiam, kurio trokštate. Užkimškite jų burną minkštu silikoniniu rutuliniu kamščiu, atimdami jų gebėjimą kalbėti ir jaustis bejėgiškai raguoti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy BDSM Starter Kit

    Pradinis BDSM rinkinys yra puiki dovana mėgėjams, norintiems leistis į BDSM pasaulį. Rinkinyje yra viskas, ko jiems prireiks žaismingai ir saugiai kūno atradimų kelionei.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Elite Ass-gasm Cock Blocker

    Pasitikėjimas yra gerai, kontrolė yra geriau!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveBoxxx First. Kinky [S]Experience Starter Set

    Pirmas. Kinky (S)Experience rinkinys yra puikus starteris tiems, kurie domisi minkšta vergove, bet neturi patirties arba neturi jokios patirties.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers Large Clear

    Šie Super Nipple Suckers yra pagaminti iš gryno silikono ir turi stiprų siurbimą. Tiesiog juos ir išspauskite šiek tiek tiek oro. Kuo daugiau oro išstumiama, tuo jie stipresni. Jūs pradėsite jausti nuolatinį tempimą spenelius.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Beginner Urethral Sounding Black

    Oi! Pristatome naują žaislų liniją šlaplės tyrinėtojams! Jei šlaplės zondavimas jums kelia problemų, leiskite šiems sklandiems zondams suteikti didžiausią malonumą! Šlaplė yra išklota itin jautriomis galiūnėlėmis, kurios gali būti labai malonios, kai stimuliuojamos. Be to, gilus šlaplės žaidimas yra vienintelis būdas tiesiogiai masažuoti prostatą.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Nothing but Sensation Nipple Teasers

    Patobulinkite potyrius po tamsos ir atraskite susijaudinimą skatinantį šiek tiek subtilaus siurbimo intensyvumą naudodami Nothing but Sensation, 2 spenelių erzintuvų rinkinį.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128397 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.