×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Nekaltybės diržas vyrams

Elementai 97 į 128230 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Black

    Man|Cage Chastity Cages yra gaminamos iš aukštos kokybės polikarbonato, labai lengvos, patvarios ir hipoalerginės medžiagos. Narvelis susideda iš trijų dalių, kurios puikiai dera tarpusavyje. Du nukreipiamieji kaiščiai jungia viršutines dalis, o ovalus kūginis kaištis sujungia žiedus su narve. Įvairių dydžių ir atstumų žiedų įvairovė leis jums sukurti tobulą dydį! Žiedai patogiai priglunda ir yra visiškai saugūs. Metalinė spyna arba surišama spyna gali lengvai uždaryti narvą.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    „MEATLOCKER“ yra „Oxballs“ didelė, tvirta skaistybės apranga, kuri apvynioja jūsų varpą ir krepšį itin tampria guma PLUS+SILICONE™, tai pirmasis mūsų pilnai dengiantis švaros prietaisas – jį lengva užsidėti + patogu dėvėti ilgą laiką. Šis daiktas tampri, kad tiktų, ir sugriebia jus kaip pirštinė. Jame jaučiamas šiltas silikonas, TPR tvirtumas ir tamprumas bei dvigubai pradurto penio išvaizda.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Triune The Pleasure Dome Chastity Cage

    Šis skaistumo įtaisas yra daug pažangesnė klasikinio KTB skaistybės prietaiso versija, kuri veiksmingai apsaugo nuo erekcijos. Patogu, kol penis suglebęs, tačiau „įkanda“ susijaudinus dėl kokios nors priežasties, užkertant kelią bet kokiai draudžiamai veiklai. Narvelio spygliai buki, nesukelia traumų. Kai kurios žymės gali likti kelias dienas po ilgalaikio naudojimo, tačiau jį nešioti visiškai saugu. Jame taip pat yra nuimamas 7 mm varpos kištukas su šlapinimosi anga. / Rakinamas varpos kištukas – jo negalima išimti be rakto.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cock Cage Pink

    Kitas CB-X® jausmingo santūrumo žingsnis. Ponas Stubb® yra jūsų vartai į užrakinimą, kurio laukėte. Suteikite savo raktų laikikliui dar daugiau kontrolės naudodami šį naują įrenginį, kuris saugo jus užrakinus ir griežtesnius suvaržymus.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Brutus Cyborg Cage Chastity Cage Black-Red

    BRUTUS Cyborg Cock Cage yra pagal užsakymą reguliuojamas grožiomo narvas, pagamintas iš tvirto plastiko. Jis puikiai priderinamas prie asmeninio dydžio, todėl labai tinka nešioti ilgesnį laiką. Rakto turėtojas nusprendžia – ar išdrįsi atiduoti raktą?

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Chastity Belt with Padlocks

    Rimba BondagePlay Natūralios balno odos švarios pakinktų kelnaitės su 2 pakabinamomis spynomis. Diržai turi angą varpui perkišti. Šios kelnaitės reguliuojamos iš abiejų pusių 7 padėtyse nuo 78 iki 115 cm.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • World Cage SFW Padlock

    Naudokite šią pakabinamą spyną, kad pakeistumėte SFW pakabinamą spyną, kurią gavote kartu su World Cage vyriško skaistybės rinkiniu. Tai nėra TSA draugiška spyna. Komplekte yra 2 raktai.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Bond Charcoal Black

    Šis nešiojamas stimuliacinis žiedas, valdomas programėle arba nuotolinio valdymo pulteliu, švenčia seksualinių partnerių ryšį ir pabrėžia smalsaus, nuotykių kupino intymumo svarbą. Dėvėkite Bond po drabužiais, kad kiekviena akimirka būtų maloni, ir naudokite jį, kad jūsų preliudija pakiltų į kitą lygį.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Double Lockdown Locking Customizable Chastity Cage Black

    Šis kvėpuojantis, lengvas plastikinis skaistybės narvas puikiai tinka skaistybės entuziastams, kurie nori kažko patogesnio nei sunkusis metalas. Plastikas yra atlaidesnis nei stiprus metalo tempimas ir puikiai tinka ilgalaikiam dėvėjimui. Kvėpuojantis dizainas leidžia jį lengvai valyti ir leidžia visiškai išdžiūti tarp dušų, todėl narvas yra higieniškas ir saugus naudoti.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CB-X CB-3000 Chastity Cock Cage Pink

    Suteikite saugaus gaidžio narvelio rinkiniu CB-3000®, pakelkite savo seksualinį gyvenimą iki galo. Sužinokite savo vietą, kai pasiduosite skaistybei, kuri sukūrė pramonę.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Šis Kankinimo skaistybės prietaisas pagamintas iš nerūdijančio plieno. Tai tikras BDSM skausmo ir malonumo įrenginys pažengusiems vartotojams. Įkiškite savo varpą į narvą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Transparent

    Man|Cage Chastity Cages yra gaminamos iš aukštos kokybės polikarbonato, labai lengvos, patvarios ir hipoalerginės medžiagos. Narvelis susideda iš trijų dalių, kurios puikiai dera tarpusavyje. Du nukreipiamieji kaiščiai jungia viršutines dalis, o ovalus kūginis kaištis sujungia žiedus su narve. Įvairių dydžių ir atstumų žiedų įvairovė leis jums sukurti tobulą dydį! Žiedai patogiai priglunda ir yra visiškai saugūs.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Male Chastity Device with Padlock 7991

    Pirmasis žiedas Ø 45 mm, o narvelio įėjimo anga Ø 35 mm.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Label The Tap Stainless Steel Chastity Cage

    „Tap Cage“ skaistybės prietaisas yra unikalus skaistybės įrenginys. Be to, kad jis yra patogus ir saugus, jis turi UŽRAKINAmą tuščiavidurį šlaplės garsą su TAP gale! Dėl šio gaidžio narvelio visi skysčiai yra kontroliuojami!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strict Safety Net Male Chastity Belt

    Šis tvirtas odinis gabalas puikiai atrodo ant jūsų berniuko žaislo ir neleidžia jam žaisti be jūsų leidimo. Jo pakuotė yra suvaržyta odiniame maišelyje, o tinklinio stiliaus dizainas leidžia daiktams kvėpuoti ir suteikia puikų vaizdą apie jo narve esančias prekes. Užrakinama juosmens juosta leidžia jums valdyti prieigą, o juosmens ir galinės juostos yra reguliuojamos, kad būtų patogiai prigludusios.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size S Black

    Rimba P-Cage kolekcijoje yra įvairių tipų varpos narvai. Pagaminti iš aukštos kokybės ABS medžiagos, šie tyrumo narvai patogiai priglunda ir užtikrina ilgalaikį patvarumą. Skaistumo narvas neleidžia dėvėtojui turėti erekciją. Kiekvieno P-narvelio priekyje esanti anga leidžia nešiotojui nusišlapinti neišimant narvelio.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cage Clear

    Kitas neigimo žaidimo lygis, visiškai naujasis Mr. Stubb iš CB-X pristato naujus apribojimus, kurie išbandys jūsų ribas ir dar labiau sulaikys jus. Toks pat puikus saugumo ir komforto jausmas yra įdėtas į šį mažytį paketą su visais mūsų apdovanojimus pelniusių skaistumo prietaisų požymiais. Jūsų raktų laikiklis perims valdymą naujais būdais, todėl jums nebeliks vietos pabėgti.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lockdown Chastity Cage Clear Large

    Ar esate susijęs jaudinančiai vergijos patirčiai? Šis užrakintas grožio narvas negali naudotojui pasiekti erekcijos. Skaidrus narvas vis tiek leidžia pro jį žiūrėti. Narvą galima nešioti net kelias dienas iš eilės, kad pasiūlyti intensyviai.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Vice Standard Chrome

    Vice Chastity Device yra pirmasis ir neišvengiamas grožio prietaisas pasaulyje, kuriam nereikia PA (princo Alberto) auskarų. Tai suteikia saugumo užtikrinimą, anksčiau nebuvo kituose grožiomo kurio įrenginiuose. Tekstūruotas dizainas ant vidinių anti-ištraukimų skirtukų yra raktas į teiginį, kad jis yra neišvengiamas. Kuo ilgiau įrenginys dėvimas, tuo saugesnis jis tampa. Po 2 dienų nuolatinio dėvėjimo jis tampa neišvengiamas!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage with Plug 3.5 Inch Model 10 Transparent

    Man|Cage Chastity Cages yra gaminamos iš aukštos kokybės polikarbonato – labai lengvos, patvarios ir hipoalerginės medžiagos. Narvelis susideda iš trijų dalių, kurios puikiai dera tarpusavyje. Du kreipiamieji kaiščiai jungia viršutines dalis, o ovalus kūginis kaištis jungia žiedus su narve. Įvairių dydžių ir atstumų žiedų įvairovė leis jums sukurti tobulą dydį! Žiedai patogiai priglunda ir yra visiškai saugūs.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lockdown Chastity Cage Clear Medium

    Ar esate pasirengęs jaudinančiai vergijos patirčiai? Šis užrakintas skaistumo narvas neleidžia naudotojui pasiekti erekcijos. Skaidrus narvas vis tiek leidžia pro jį žiūrėti. Narvą galima nešioti net kelias dienas iš eilės, kad galėtumėte žaisti intensyviai.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lock a Willy

    Abstinencija sukelia didesnį ir intensyvesnį susijaudinimo lygį. „Lock-a-Willy“ buvo pagamintas linktelėjus į originalų skaistybės diržą, kuris anksčiau buvo nešiojamas, kad vyras ar moteris negalėtų turėti lytinių santykių. Kai kurį laiką negalite mylėtis, atsiranda įtampa, o išskyros tampa dar intensyvesnės. Praeities skaistybės diržas taip pat buvo naudojamas siekiant išvengti svetimavimo. Jei vyras ar moteris keliaudavo su skaistybės diržu, seksas nebuvo įmanomas.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Vice Chastity Cock Cage Clitty Black

    Jei Mini ir Micro dydžiai yra per dideli, Clitty yra puikus gaidžio narvas jums! Clitty yra mažiausias gaidžio narvas iš The Vice, net mažesnis nei Micro, todėl jis yra puikus narvas skaistybės entuziastams, kuris nori kuo mažesnio narvelio. Mažytis narvas didžiausią neigimo patirtį, neleisdamas net „išpūsti“ narve.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size M Pink

    Rimba P-Cage kolekcijoje yra įvairių tipų varpos narvai. Pagaminti iš aukštos kokybės ABS medžiagos, šie tyrumo narvai patogiai priglunda ir užtikrina ilgalaikį patvarumą. Skaistumo narvas neleisti dėvėtojui turėti erekciją.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Šis „Modern Torture“ skaistumo prietaisas pagamintas iš nerūdijančio plieno. Tai tikras BDSM skausmo ir malonumo įrenginys pažengusiems vartotojams. Įkiškite savo penį į narvą, kurio dydis yra apie 70 mm.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Vice Standard Black

    Vice Chastity Device yra pirmasis ir vienintelis neišvengiamas skaistumo prietaisas pasaulyje, kuriam nereikia PA (princo Alberto) auskarų. Tai suteikia saugumo lygį, kurio dar nebuvo kituose skaistybės įrenginiuose. Tekstūruotas dizainas ant vidinių anti-ištraukimų skirtukų yra raktas į teiginį, kad jis yra neišvengiamas. Kuo ilgiau įrenginys dėvimas, tuo saugesnis jis tampa. Po 2 dienų nuolatinio dėvėjimo jis tampa neišvengiamas!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    Iš nerūdijančio plieno pagamintas Black Label nerūdijančio plieno Black Chastity brutus varpos narvas suteikia jums ir jūsų sekso partneriui valandų valandas. Dėl šiek tiek žemyn lenktos formos iš karto aišku, kad erekcija čia sunkiai įmanoma.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Pajuskite didžiausią galią kaip savo partnerių intymiausių dalių raktų turėtojas. Patirkite išlaisvinančius jausmus atidarydami spyną. Visa kontrolė yra jūsų dominuojančiojo rankose. Šis „Mancage“ yra būtinas žmonėms, kurie mėgsta BDSM! Naudodami šį Mancage užkertate kelią erekcijai „įdėdami į narvą“ savo varpą, kuris, pašalinus jį, labai atsipalaiduoja. Šis mancage yra iš medicininio silikono ir yra dviejų dydžių.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots ManCage Model 29 TPE Chastity Cage Transparent

    Perkelkite savo BDSM žaidimą į kitą lygį ir užrakinkite dalykus! Nesvarbu, ar norite kontroliuoti, ar būti kontroliuojamas, „ManCage“ yra tam, kad įgyvendintų jūsų norus. TPE konstrukcija užtikrina ilgalaikį naudojimą, o strategiškai išdėstytos angos suteikia viliojantį žvilgsnį į tai, kas slypi viduje.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Brutus Air Mesh Cage Chastity Cage Clear

    BRUTUS Airmesh Cage yra idealus skaistybės narvas ilgalaikiam nešiojimui. Kadangi šis „Airmesh“ narvas pagamintas iš lengvo plastiko ir turi mažas ventiliacijos angas, jis yra toks patogus, kad beveik nepastebėsite, kad esate užrakintas.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba P-Cage PC05 Soft Silicone Penis Cage Black

    P-Cage kolekcijoje yra įvairių tipų varpos narvai. Šis skaistumo narvas yra pagamintas iš silikono, kuris patogiai priglunda ir užtikrina ilgalaikį patvarumą. Skaistumo narvas neleidžia dėvėtojui turėti erekciją.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Vice Mini Pink

    Vice Inescapable Mini dydžio Chastity gaidžio narvas

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128230 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.