×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

BDSM ir fetišas silicio

Elementai 97 į 128157 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Silicone Blindfold

    Unikali šilko glotnumo kaukė užrištomis akimis, pagaminta iš aukštos kokybės silikono, šviesa neprasiskverbs į šią medžiagą, todėl matote tik juodą! Šis „Kiotos X“ prekės ženklo raištelis akims yra būtinas jūsų BDSM kolekcijoje.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Extreme Silicone Cock Blocker Black

    Užblokuokite savo meilužį naudodami „Extreme Silicone Cock Blocker“! Pritvirtinkite spyną, paslėpkite raktą ir įsitikinkite, kad jūsų partneris laiko gaidį ten, kur jis priklauso! Šis aukščiausios klasės skaistumo narvas pagamintas iš mūsų kūnui saugaus elitinio silikono be ftalatų ir sukurtas patogiam ilgalaikiam dėvėjimui. Skaistumo įtaisas yra lengvas, lankstus ir pralaidus orui, tačiau uždėjus užraktą, subjektas netaps kietas, kad ir koks būtų susijaudinęs!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Brutus Cruncher Silicone Lockable Spiked Ball Stretcher Black

    Brutus Cruncher sujungia klasikinį rutulinį trupintuvą su šilkiausia silikonine medžiaga, kurią kada nors pajusite. Pajuskite lygaus silikono ir aštrių spyglių derinį, kai Cruncher apsivynioja aplink jūsų kamuoliukus. Smulkintuvą galima lengvai laikyti vietoje, sujungus abi puses su pridedama spynele.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Vibrating Nipple Suckers Black

    Pasinaudokite šiais OUCH! Spenelių siurbtukai, kai norima susikaupti rankiniu būdu šiauriniuose regionuose! Šie vibruojantys spenelių siurbliai veikia kaip papildoma rankų pora, kad gautumėte geriausią iš abiejų pasaulių! Pagaminti iš lygaus ABS ir aukštos kokybės silikono be ftalatų, šie maži brangakmeniai gali vibruoti iki 10 000 aps./min. sukeldami virpėjimą ir protą sukrečiantį orgazmą!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Mėgaukitės didžiausiu pasitenkinimu, atsižvelgiant į juslinį malonumą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Nipple Suckers with Ring 8098

    Rimba Bondage Play čiulptukų pora iš medicininio silikono su metaliniu žiedu. Suspauskite dangtelį, kad siurbtukai laikytųsi vakuume.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CleanStream Silicone Beaded Lube Launcher

    Su šiuo 6 lempučių tepalo paleidimo įrankiu gilus tepalo naudojimas atitinka malonumą! Mėgaukitės kiekvienu lygiu, apvaliu karoliuku, kai jie stumiasi į jūsų skylę. Šis makšties arba analinis priedas skirtas patogiam naudojimui viena ranka.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Mouthgag with O-Ring 9105

    Silikoninė burnos kamštelė su sandarinimo žiedu ir metaline sagtimi.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tailz Puppy Play Set Black

    Viskas, ko reikia norint išleisti savo vidinį šuniuką, yra įtraukta į šį šuniuko žaidimų rinkinį! Šiame universaliame rinkinyje yra silikoninis kaulo kamštelis, lankstus uodegos užpakalio kaištis ir minkšta reguliuojama apykaklė – naudokite kiekvieną daiktą iš karto, jei norite pašėlti, arba naudokite kiekvieną daiktą atskirai, kad šuniukas būtų subtilesnis.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    „MEATLOCKER“ yra „Oxballs“ didelė, tvirta skaistybės apranga, kuri apvynioja jūsų varpą ir krepšį itin tampria guma PLUS+SILICONE™, tai pirmasis mūsų pilnai dengiantis švaros prietaisas – jį lengva užsidėti + patogu dėvėti ilgą laiką. Šis daiktas tampri, kad tiktų, ir sugriebia jus kaip pirštinė. Jame jaučiamas šiltas silikonas, TPR tvirtumas ir tamprumas bei dvigubai pradurto penio išvaizda.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Collection Heavy Duty Knebel Dildo

    Pusiau rutulinis burnos gaubtas su dilde (12 cm, 3 cm skersmens) ant sintetinės odos virvelės. Reguliuojamas dydis su sagtimi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers with Travel Case Black

    Šie Super Nipple Suckers yra pagaminti iš gryno silikono ir turi stiprų siurbimą. Tiesiog juos ir išspauskite šiek tiek tiek oro. Kuo daugiau oro išstumiama, tuo jie stipresni. Jūs pradėsite jausti nuolatinį tempimą savo spenelius.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Sissy Mouth Gag

    Šis žeminantis aksesuaras, puikiai tinkantis žaisti sissy ir bimbo, primins jūsų partneriui, kad pagrindinė jų funkcija yra oralinis seksas! Užkimškite jiems burną silikoniniu kamščiu už dantų arba tiesiog už lūpų. Jie negalės kalbėti, kaip jums patinka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Balldo Starter Set Steel Grey

    Atraskite visiškai naują įsiskverbimo būdą su Balldo prekės ženklu! Šio starterio rinkinio dėka galite prasiskverbti į savo partnerį su kapšeliu.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Pee Gasm Dilator for Women

    Šlaplės malonumas ypač moterims!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Bond Charcoal Black

    Šis nešiojamas stimuliacinis žiedas, valdomas programėle arba nuotolinio valdymo pulteliu, švenčia seksualinių partnerių ryšį ir pabrėžia smalsaus, nuotykių kupino intymumo svarbą. Dėvėkite Bond po drabužiais, kad kiekviena akimirka būtų maloni, ir naudokite jį, kad jūsų preliudija pakiltų į kitą lygį.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Penis Plug Piss Play with Glans Ring & Stopper

    Žaislas, skirtas šlaplės malonumo ekspertams!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners V-shape Ball Splitter

    Boners V formos kamuoliukų skirstytuvas yra silikoninis žaislas, kuris atskiria kamuoliukus. Sekso žaislas nešiojamas aplink varpos pagrindą. Maži žiedeliai nešiojami aplink sėklides, todėl suteikia traukimo ir spaudimo pojūtį. Skirstytuvas reguliuojamas užsegimais, todėl galite būti tikri, kad puikiai tiks. Galite patys nuspręsti, ar norite ją kuo labiau aptempti, ar norite nešioti šiek tiek laisviau. Silikoninė medžiaga yra lanksti ir minkšta, kad būtų patogu dėvėti.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Pup Hero Dogtail M

    Ponas B sukūrė geriausią šuns uodegą. Mister B Pup Hero šuns uodega pagaminta iš aukštos kokybės minkšto silikono ir turi specialiai suprojektuotą užpakalio kištuką, kurį patogu ir lengva įkišti. Dėl uodegos dalies dizaino jūsų uodega vizgins tobula kryptimi. Rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Silicone Rope 5m Black

    Ši 5 metrų ilgio juoda Deluxe silikoninė virvė yra pagaminta iš aukštos kokybės silikonų ir yra minkšta. Idealiai tinka nelaisvei ir priveržkite savo partnerį arba įsisukite į keistą vergijos vakarėlį!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Collar & Nipple Clamps

    Ši satininė apykaklė yra itin prašmatni, įrodanti, kad žaidimas gali būti elegantiškas. Dėvėkite spenelių spaustukus su silikoniniais antgaliais po drabužiais, kad suteiktumėte jums ir jūsų meilužiui keistą paslaptį. Mėgaukitės nuostabiu žiupsneliu ir ugdykite seksualinį laukimą.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Bondage Fetish Silicone Comfort Nipple Suckers Black

    Kad padidintumėte jautrumą švelniai siurbiant, silikoniniai patogūs spenelių čiulptukai idealiai tinka pradedantiesiems, besinaudojantiems žaislais.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro

    Jei jūsų galva skundžiasi, turite ją treniruoti! Tapkite profesionaliu gilios gerklės gerklės specialistu su Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro! Pradėkite nuo mažo dydžio ir eikite iki olimpinio lygio gilios gerklės.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    Oi! Pristatome naują žaislų liniją šlaplės tyrinėtojams! Jei šlaplės zondavimas jums kelia problemų, leiskite šiems sklandiems zondams suteikti didžiausią malonumą! Šlaplė yra išklota itin jautriomis nervų galūnėlėmis, kurios gali būti labai malonios, kai stimuliuojamos. Be to, gilus šlaplės žaidimas yra vienintelis būdas tiesiogiai masažuoti prostatą.

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Pajuskite didžiausią galią kaip savo partnerių intymiausių dalių raktų turėtojas. Patirkite išlaisvinančius jausmus atidarydami spyną. Visa kontrolė yra jūsų dominuojančiojo rankose. Šis „Mancage“ yra būtinas žmonėms, kurie mėgsta BDSM! Naudodami šį Mancage užkertate kelią erekcijai „įdėdami į narvą“ savo varpą, kuris, pašalinus jį, labai atsipalaiduoja. Šis mancage yra iš medicininio silikono ir yra dviejų dydžių.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Rose Ball Gag

    Patentuotas rožės formos dizainas turi skylę, kurią galima panaudoti pirštų erzinimui ir kitiems netikėtumo gestams.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Silicone Rope 5m Red

    Ši 5 metrų ilgio raudona Deluxe silikoninė virvė yra pagaminta iš aukštos kokybės silikonų ir yra minkšta. Idealiai tinka nelaisvei ir priveržkite savo partnerį arba įsisukite į keistą vergijos vakarėlį!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba P-Cage PC05 Soft Silicone Penis Cage Black

    P-Cage kolekcijoje yra įvairių tipų varpos narvai. Šis skaistumo narvas yra pagamintas iš silikono, kuris patogiai priglunda ir užtikrina ilgalaikį patvarumą. Skaistumo narvas neleidžia dėvėtojui turėti erekciją.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Stung Silicone Whip Black

    Nubausk savo meilužį silikoniniu tawse arba perskeltu dirželiu, kuris kiekvieną kartą smūgiu į nugarą suteikia jam geliantį kąsnį! Pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono, jis yra šiek tiek sunkesnis nei putplasčio arba dirbtinės odos dirželis ir daug lengviau valomas! Naudodami šį padalintą diržą galite atlikti šykščius smūgius, kurie gali palikti pėdsaką, nebent būsite atsargūs!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker

    Užrakinkite savo meilužį naudodami tvirtą silikoninį gaidžio blokatorių! Pritvirtinkite spyną, paslėpkite raktą ir įsitikinkite, kad jūsų partneris laiko gaidį ten, kur jis priklauso! Šis aukščiausios klasės skaistumo narvas pagamintas iš mūsų kūnui saugaus elitinio silikono be ftalatų ir sukurtas patogiam ilgalaikiam dėvėjimui. Skaistumo įtaisas yra lengvas, lankstus ir pralaidus orui, tačiau uždėjus užraktą, subjektas netaps kietas, kad ir koks būtų susijaudinęs!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Brutus Squeezer Liquid Silicone Ball Tugger 40x34mm

    BRUTUS Squeezer Skystas silikoninis rutulinis traukiklis 40 x 34 mm

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Silicone Remote Nipple Clamps Black

    Dar labiau suliekite malonumo ir skausmo ribas naudodami žaidimą keičiančius silikoninius nuotolinio spenelių spaustukus. Šis drąsus dizainerio sukurtas spenelių gnybtų rinkinys turi 12 nepriklausomai valdomų vibracijos, nuotolinio valdymo pulto ir USB įkraunamos baterijos funkcijų.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128157 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.