×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

BDSM ir fetišas Mister B

Elementai 33 į 6484 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Mister B Toy Bag Red S

    Šis Mister B žaislų krepšys puikiai tinka jūsų žaislams laikyti.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro

    Jei jūsų galva skundžiasi, turite ją treniruoti! Tapkite profesionaliu gilios gerklės gerklės specialistu su Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro! Pradėkite nuo mažo dydžio ir eikite iki olimpinio lygio gilios gerklės.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Cuff Double Lock with Hoop Steel

    Manžetai juos! Laikykite tas rankas kartu ir neišleiskite jų naudodami „Mister B Cuff Double Lock“ su lanku! Šie rankogaliai yra geras būdas paerzinti povandeninį automobilį, nes jie gali pasukti rankas, kai yra užrakinti, bet negali išeiti. Laikykite juos vietoje su šiais rankogaliais, kol atrakinsite raktu. Tai blizgūs plieniniai rankogaliai ir puikiai tinka prie bet kokios fetišo aprangos ar vergijos scenos

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Elastrator Set Spare Bag 100 Rings

    Krepšys su 100 atsarginių guminių žiedų Elastrator.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Hardware Ball Crusher

    Tai tikras efektyvus pramoninės išvaizdos rutulinis trupintuvas. Tai veikia labai paprastai: kiekvienas varžto posūkis jį dar šiek tiek priveržia. Kai jis yra tvirtai pritvirtintas, varžto gale esantis žiedas gali būti naudojamas svarmenims pakabinti, kad būtų dar daugiau CBT įspūdžių.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    „Mister B Vibrating Steel Gentle Vibe“ yra aukščiausios kokybės vibratorius, sukurtas tiems, kuriems reikia papildomo stūmimo. Jis yra stiprus, intensyvus ir eina tiek giliai, kiek jums reikia. Šis žaislas sukurtas išrankiausiems naudotojams ir gali pasiekti visas reikiamas vietas bei intensyviai stimuliuoti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 11cm

    Mister B vibruojantys šlaplės garsai yra smagus ir keblus būdas pakelti savo skambesį į kitą lygį. Naudodami šią aukščiausios kokybės vibruojančią lazdelę dabar galite patirti viliojančius pojūčius, kurių visada norėjote iš savo penio. Šio 6 mm skersmens garsas nėra pats mažiausias garsas, kurį galite ten sutalpinti, tačiau tai puikus pradedančiųjų kūrinys iš šios nuostabios vibruojančių garsų serijos!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Beaded 8cm

    „Mister B Vibrating Sounds Beaded“ yra aukščiausios kokybės vibratorius, sukurtas tiems, kuriems reikia papildomo stūmimo, be to, jūsų malonumui yra rumbuotas. Jis yra stiprus, intensyvus ir gilus. Šis žaislas sukurtas išrankiausiems naudotojams ir intensyviai stimuliuoja savo karoliukų forma, traukdamas jus į vidų. Suapvalintas galiukas palengvina įkišimą ir malonumą prasiskverbti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Toy Bag Red M

    Šis Mister B žaislų krepšys puikiai tinka jūsų žaislams laikyti.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Rubber Police Truncheon

    Mister B Police Baton yra pagamintas iš 41 cm ilgio vientisos gumos strypo, kurio skersmuo 2,5 cm. Pridedama patogi riešo kilpa.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Pup Hero Dogtail L

    Ponas B skirtas šuns uodegą. Mister B Pup Hero šuns uodega pagaminta iš aukštos kokybės minkšto silikono ir turi specialiai suprojektuotą užpakalio kištuką, kurį patogu ir lengva įkišti. Dėl uodegos dalies dizaino jūsų uodega vizgins tobula kryptimi. Rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantą.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Pinch Japanese Clover Clamps with Chain

    Ponas B PINCH taip gerai skauda! „Mister B Pinch Japanese Clover“ spaustukai su grandine yra skirti pakabinti bures ir tinklus žvejybos pramonėje, kad žinotumėte, kad jie gali gražiai ir tvirtai prispausti prie jūsų spenelių. Užsegę šiuos papus traukite ir suprasite, kodėl jie tokie populiarūs. Jūsų speneliai jums padėkos už tokį skausmą!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Pup Hero Dogtail XL

    Ponas B sukūrė geriausią šuns uodegą. Mister B Pup Hero šuns uodega pagaminta iš aukštos kokybės minkšto silikono ir turi specialiai suprojektuotą užpakalio kištuką, kurį patogu ir lengva įkišti. Dėl uodegos dalies dizaino jūsų uodega vizgins tobula kryptimi. Rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Acrylic Cock and Ball Crusher

    Nori būti tikrai piktas? Kankinkite tuos gaidžius ir kamuoliukus geriausiu prietaisu. Akrilinis gaidukas ir rutulinis smulkintuvas bus visais geriausiais būdais piktas, nes lėtai suspausite tuos rutulius tarp dviejų kietų akrilo plokščių, o tuo pačiu metu imsitės kelių piktų metodų ant atviro gaidžio. Šis prietaisas skirtas pažengusiems CBT žaidėjams.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Steel Black Brutal Chastity Cage

    Užrakink tą nenaudingą penį ir neišleisk! Plieninis juodas brutalus skaistumo narvas yra niekingas įrankis užrakinti savo gaidį. Jis storas ir sunkus metalas ir nepalieka vietos jūsų peniui sukietėti. Jis sumaniai pavadintas brutalus, nes tai kietas ir sunkus prietaisas, kuris neišleidžia jūsų nenaudingo gaidžio. Ypač kai jis užrakintas raktu, nėra galimybės išlipti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Hardware Spike Ball Stretcher

    Jei ieškote kamuoliuko kankinimo, kamuoliukų neštuvų ir puikiai atrodančio žaislo, kuris gali atrodyti viename, tada jūs jį radote!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Hardware Oval Spike Ball Stretcher

    Jei ieškote kamuoliuko kankinimo, kamuoliukų neštuvų ir puikiai atrodančio žaislo, kuris gali atrodyti viename, tada jūs jį radote!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Torquator Collar Topped

    Kai jį suspaudžiate, tai tikrai jaučiate! „Torquator Collar Topped“ yra unikali kankinimo apykaklė, kuri gali būti tikras būdas apsaugoti jūsų povandeninį dangtelį nuo judėjimo. Jame yra 16 bukių galiukų, kurie lėtai įsikiša į kaklą, kai jungiamoji grandinė traukiama toliau. 16 antgalių yra su guminiais buferiais, kad galėtumėte atlaidžiau patirti, bet jei norite būti pikti, galite lengvai juos nuimti.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Leather Lead Weighted Ball Bag 2kg

    Minkšti ir sunkūs: šie rutuliniai svareliai pagaminti iš minkštos odos, užpildytos švinu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher yra rutulinis neštuvas, kankinimo įtaisas ir puikiai atrodantis žaislas viename.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Hardware Nose Hook Small

    Oink! Oink! Išskleisdami šnerves išskleiskite savo kiaulės fantaziją, nes negalite išsivaduoti iš „Mister B Hardware Nose Hook“ gniaužtų.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B CARE Leather Polish Transparent 150 ml

    Ilgą laiką laikykite savo lengvą ir spalvotą odinę aprangą puikios būklės su Mister B CARE Leather Polish Transparent 150 ml. Šiuo kokybišku kremu odinius drabužius ir drabužius tepkite vieną ar du kartus per metus, priklausomai nuo to, kaip dažnai juos dėvite, ir galėsite nešioti bei džiaugtis ilgus metus.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Steel Snake Chastity Cage

    Užrakink tą nenaudingą penį ir neišleisk! Plieninis gyvatės skaistumo narvas yra niekingas įrankis užrakinti savo nenaudingą gaidį. Nors yra vietos ilgesniam peniui, jis neturės vietos augti stačiam. Šis plieninis narvas yra gražus ir kietas, todėl jūsų penis nebūtinai turi būti. Užrakinkite jį raktu ir neišleiskite.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Prisukite, kol skaudės! Tvirtai suimkite krepšį ar net gaidžio kotą naudodami plieninius rutulinius neštuvus su nuobodžiais smaigaliais. Lėtai sukite varžtus į vidų, kol jie nebegalės spausti. Šis kankinimo įtaisas yra rutulinis neštuvas, bet taip pat gali apeiti gaidžio kotą, todėl būkite kūrybingi su savo auka ir praneškite jai, kas yra viršininkas. Būkite ypač pikti ir užrakinkite jį raktu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Pinch Tweezer Clamps with Chain

    Mister B Pinch Tweezer Clamps yra menkas. Jie sukurti taip, kad tarp dviejų galų būtų stiprus spaudimas, kaip ir pincetas. Jūsų speneliai jums padėkos už tokį skausmą!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Steel Glans Ring with Spikes

    Gaidžio kankinimas dar niekada nebuvo toks smagus kaip naudojant plieninį žiedą su smaigaliais! Lėtai suspauskite tą gaiduką vis tvirčiau šešiais atskirais smaigaliais, kol nebeištversite. Arba nebegalite duoti – priklauso nuo to, kurioje kankinimo pusėje esate. Bet kuriuo atveju kažkieno gaidys turi didelę bėdą!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Pinch Battery Clamps Adjustable with Chain Black

    Ponas B PINCH taip gerai skauda! „Mister B Pinch Battery Clamps“ yra labai veiksmingi žnypliai. Dizainas įkvėptas automobilių ir elektronikos pramonės, todėl žinote, kad tai yra laikiklis. Slėgis ant šių spaustukų yra pastovus dėl centre esančios spyruoklės, o reguliavimo varžtai gali nustatyti, koks slėgis taikomas. Seksuali grandinėlė sujungia abi puses, kad galėtumėte kartu sutraukti spenelius ir sukurti vienodai skausmingą ir malonią patirtį.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Stainless Steel Nipple Clips

    Tvirtai suspauskite šiuos spenelius naudodami šiuos sunkiųjų metalų nerūdijančio plieno spenelių spaustukus! Jie atrodo kaip paprasti skalbinių segtukai, tačiau veikia daug sunkiau nei jūsų tradiciniai mediniai segtukai. Jie turi tam tikrą sunkų svorį ir vilks tuos prastus spenelius, įspaustus į rankeną.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Impact Wooden Tenderizer Paddle

    Suminkštinkite tą mėsą! „Mister B Impact Wooden Tenderizer Paddle“ švelniai pataiko į odą, todėl kiekvienas mažas taškelis sukuria malonumo ir skausmo jausmą vienu metu su kiekvienu smūgiu. Apverskite, kad kvapas būtų lygesnis, o jų sėdmenys įgautų raudoną spalvą ir pojūtį.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Pinch Mawa Nipple Clamps

    „Mister B Pinch Mawa Nipple Clamps“ yra vienas populiariausių spenelių gnybtų, dabar taip pat yra pagrindinė nereguliuojama versija.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Hardware Clamp Forceps

    Gydytojas yra namuose... saugokis! Atšiauriam ir vingiuotam spenelio skausmui ir malonumui malšinti Mister B Hardware Clamp Forceps yra tinkami įrankiai šiam darbui.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Pinch Alligator Clamps Adjustable with Chain

    „Mister B Pinch Alligator Clamps“ yra niekšiški ir taikliai pavadinti pinchers. Dizainas įkvėptas aligatoriaus burnos ir jūs žinote, kad nenorite patekti į aligatoriaus žandikaulio gniaužtus... bet jis puikiai tinka jūsų papams! Slėgis reguliuojamas varžtais, todėl galite nustatyti, kokį spaudimą taikyti, taigi galite pereiti nuo lengvo suspaudimo iki purškimo kelnėse šiek tiek prispaudus. Seksuali grandinėlė sujungia abi puses, kad galėtumėte kartu sutraukti spenelius ir sukurti vienodai skausmingą ir malonią patirtį.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 6484 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.