×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

BDSM ir fetišas mažiau nei 2 cm

Elementai 33 į 6483 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Stimuliuokite savo varpą viduje ir išorėje su šiuo garso ir galvos erzinančio žaislo deriniu. Galingas galvos trinktelis vibruos ant jūsų varpos galvos, o lankstus silikoninis šlaplės įdėklas stimuliuos jūsų narį iš vidaus. Pagaminta iš aukščiausios kokybės, be ftalatų, saugaus kūno silikono, todėl galite žaisti ramiai.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Label 4-Way Urethral Stretcher

    Šis 4 kryptimis reguliuojamas šlaplės neštuvas iš nerūdijančio plieno suteikia unikalų šlaplės žaidimą. Šis šlaplės atkūrimo įrenginys akimirksniu nustato toną. Keturios tvirtos reguliuojamos rankos leidžia ištiesti šlaplę tiek, kiek norite.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sport Fucker Silicone Cum Stopper Black

    „Sport Fucker“ pristato visiškai naują „Cum Stopper“. Perkelkite savo gaidžio žaidimą į kitą lygį. Su elastingu, 100% medicininiu silikonu, „Cum Stopper“ galima naudoti, kai gaidys yra ramybėje ir kietas. Kalbant apie kietumą, kai įkišate Cum Stopper, suspauskite galvą ir pajuskite, kiek tvirtesnė jūsų galva su šiuo įdėklu.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Oi! Pristatome naują žaislų liniją šlaplės tyrinėtojams! Jei šlaplės zondavimas jums kelia problemų, leiskite šiems sklandiems zondams suteikti didžiausią malonumą! Šlaplė yra išklota itin jautriomis galiūnėlėmis, kurios gali būti labai malonios, kai stimuliuojamos. Be to, gilus šlaplės žaidimas yra vienintelis būdas tiesiogiai masažuoti prostatą.

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds 8pcs

    Rosebud Urethral Sounds yra gražiai suprojektuotų šlaplės žaislų rinkinys, sukurtas jausmingam malonumui.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sinner Gear Ribbed Hollow Silicone Penis Plug 097

    Ar pavargote nuo visų įprastų žaislų ir ar esate pasiruošę naujam iššūkiui? Tada galbūt šis varpos kištukas yra jums tinkamas pasirinkimas. Varpos kamštis įkišamas į šlaplę ir stimuliuoja gaktą bei apatinę šlaplės dalį.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Skinned Rotan Cane - Switch

    BDSM mėgėjas atėjo pas mus, sakydamas, kad jam taip nepatinka mūsų standartinės lazdelės ir jis gali pagaminti daug geresnių, todėl pasakėme, kad gerai, pirmyn! Dabar jis mums tiekia dviejų skirtingų tipų rotanines lazdas.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Išbandykite savo ribas su unikaliu rutuliniu neštuvu ir dviem 8 uncijų svarmenimis! Pradėkite nuo valdomo vilkimo, užmesdami neštuvų U dalį ant kapšelio virš kamuoliukų. Mėgaukitės tvirto nerūdijančio plieno trauka, nes gravitacija to reikalauja! Dvi jungčių grandinės kabo su patogiais kabliukais, kad būtų galima pridėti kiekvieną svertinį rutulį... o gal net daugiau! Kiek galite susitvarkyti? Žaisk vienas arba su savo šeimininku ar šeimininke! Patvari medžiaga yra neakyta, todėl ją lengva dezinfekuoti po kiekvieno naudojimo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Thick Bondage Rope 10m Black

    Ach! Stora Bondage Rope 10m Juoda

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Mėgaukitės ypač ilga vientiso šlaplės kamščio lazdele su šiuo nerūdijančio plieno kietu varpos kamščiu su dideliu karoliukų raštu. Plieninis varpos kaištis yra sklandžiai nupoliruotas ir lengvai įkišamas, kad patirtumėte dar intensyvesnį orgazmą. Dėl didelės įkišamos rankenos stenkitės kuo giliau. Kioto plienas pagamintas iš 100% nerūdijančio plieno ir sklandžiai poliruotas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Japanese Mini Rope Black 1,5m

    Ar svajojote apie seksualų žaidimą su jumis dėl dominuojančio vaidmens? Tada tai bus jūsų produktas! Įsitikinkite, kad jūsų meilės vergas negali pajudėti, kol jūs jį erzinate ir viliojate. Pririškite jį į norimą padėtį.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Nipple Clamps Rounded Special

    Mėgaukitės jaudinančia spenelių stimuliacija su šiuo spenelių stimuliatoriumi su varžtais. Tai dailiai išbaigtas apvalus sekso žaislas, suteikiantis didelį malonumą.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sinner Gear Unbendable Hollow Metal Penis Plug 006

    Jestli potřebujete vyzkoušet něco nového, tato hračka je ideálním řešením. Je plug do penisu, který bude stimulovat vaší močovou trubici zevnitř, užijete si s ním úžasnou citlivou a dokonalé orgasmy. Navíc je dutý, takže jím pohodlně projde sperma. Snadno se s ním manipuluje, můžete jen zahřát či ochladit v teplé nebo naopak ve studené vodě a okusit tak ještě další rozmanitější prožitky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Fetish Bondage Rope 10m Red

    Su šia itin minkšta japoniškos medvilnės virve jums nereikia būti ekspertu, kad patartumėte japoniško stiliaus verginio žaidimo malonumu. Tai idealiai tinka tiems, kurie tiesiog nori surišti savo partnerio rankas ir kojas, bet pakankamai ilgas ir patvarus tiems. kurie nori užsiimti shibari stiliaus virvių vergove. Virvė yra 1/3 colio storio ir 33 pėdų ilgio, todėl puikiai tinka sukurti sudėtingus kūno diržus ir lynų suvaržymus.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Grappling Hook Hollow Penisstick

    Nuostabus nerūdijančio plieno varpos kištukas yra kaip grappling kabliukas, įkvėptas garsaus juodos spalvos superherojaus! Įkišus jis ne tik puikiai jaučiasi ir atrodo, bet ir jūsų partneris patirs papildomą malonumą įkišęs varpą į vidų su šiuo nuostabiu kištuku!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head Plug

    Mėgaukitės dar labiau su šia nerūdijančio plieno penio lazdele ir padarykite savo orgazmą dar intensyvesnį ir purslesnį. Plieninis varpos kištukas yra sklandžiai poliruotas ir lengvai įkišamas, kad orgazmas būtų net intensyvus.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    „Mister B Hardware Sounds Devil“ yra itin siaurėjantis išplėtimas, skirtas patyrusiems žaidėjams.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Trainer Long 6-9mm

    Mėgaukitės itin ilgo tvirto treniruoklio lazdelės patirtimi su šiuo nerūdijančio plieno tvirtu varpos kištuku su sklandžiu žingsnis po žingsnio raštu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Fetish Bondage Rope 10m Pink

    Su šia itin minkšta japoniškos medvilnės virve jums nereikia būti ekspertu, kad galėtumėte mėgautis japoniško stiliaus vergijos žaidimo malonumu. Tai idealiai tinka tiems, kurie tiesiog nori surišti savo partnerio rankas ir kojas, tačiau pakankamai ilgas ir patvarus tiems. kurie nori užsiimti shibari stiliaus virvių vergove. Virvė yra 1/3 colio storio ir 33 pėdų ilgio, todėl puikiai tinka sukurti sudėtingus kūno diržus ir lynų suvaržymus.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Šis šlaplės garso rinkinys labai tinka groti šlaplę. Nerūdijančio plieno garsai lengvai ir sklandžiai patenka į šlaplę. Ištempimas suteiks jums didelį malonumą. Atraskite intensyvius žaidimo su šlaple malonumus! Šlaplėje yra didžiausia nervų galūnėlių koncentracija visame kūne.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Pee Gasm Dilator for Women

    Šlaplės malonumas ypač moterims!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Fire Sticks Fetish Drip Candles Set of 3 Red

    Įkaitinkite dalykus šiomis seksualiomis lašelinėmis žvakėmis! Unikali parafino vaško formulė idealiai tinka pojūčių žaidimui – be kvapų ir žemos lydymosi temperatūros (122 laipsniai Farenheito / 50 laipsnių Celsijaus), o numatomas degimo laikas yra 30 minučių.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Japanese Rope Black 10m

    Ar svajojote apie seksualų žaidimą su jumis dėl dominuojančio vaidmens? Tada tai bus jūsų produktas! Įsitikinkite, kad jūsų meilės vergas negali pajudėti, kol jūs jį erzinate ir viliojate.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Penisstick Vader Round Tip

    Mėgaukitės dar labiau su šia nerūdijančio plieno penio lazdele ir gerai savo orgazmą dar intensyviau ir purslesnį. Plieninis varpos kištukas yra sklandžiai poliruotas ir lengvai įkišamas, kad orgazmas būtų net intensyvus.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Tapered Vibrating Penis Wand

    Reikalinga 1 x AAA baterija (nepridedama) Kiotos Steel gaminiai yra pagaminti iš 100% nerūdijančio plieno, tai užtikrina aukščiausią šiandien prieinamų plieno gaminių kokybę. Su Kioto Toycleaner žaislus išvalyti lengva.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Kai Proper Finn padarys savo nykstantį triuką, jūs būsite pirmasis, kuris pastebės. Tvirtas ir lengvas korpusas šlaplę plečiantis prietaisas perkelia visą elektrostimuliacijos pojūčių diapazoną į įdomiai neįprastas vietas. Švelniai suapvalinti galiukai ir sklandus perėjimas tarp polių ne tik suteikia stilingą išvaizdą, bet ir palengvina įkišimą į šlaplę – šiek tiek pasipraktikavus (ir tepant).

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Vibrating Samurai Sound Dilator

    Kioto nerūdijantis vibruojantis plienas. Šis gražus samurajų kardas turi lygią poliruotą apdailą, plieninį vibratorių, kuris pakels jus į naujas aukštumas. Pagaminta iš 100% nerūdijančio plieno ir aukščiausios kokybės.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Leather Poing

    „Kiotos“ PVC lazdelė „Poing“ driekiasi tarp malonumo ir bausmės.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Pagaminti iš patentuoto laidžio silikono, šie lankstūs silikono garsai buvo patobulinti, kad suteiktų maloniausią elektros pojūtį naudojant tokį mažą priedą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Penisstick Screw Drive

    Mėgaukitės dar labiau su šia nerūdijančio plieno penio lazdele ir gerai savo orgazmą dar intensyviau ir purslesnį. Plieninis varpos kištukas yra sklandžiai poliruotas ir lengvai įkišamas, kad orgazmas būtų net intensyvus.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Penis Stick Wand XL

    Mėgaukitės dar daugiau su šiuo nerūdijančio plieno XL varpos kištuku ir padarykite savo orgazmą dar intensyvesnį. Plieninis varpos kištukas yra švelniai poliruotas ir lengvai įkišamas, kad orgazmas būtų dar intensyvesnis. Kioto velenas pagamintas iš 100% nerūdijančio plieno ir sklandžiai poliruotas.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Collin Small Anal Speculum

    Šis kolinas yra toks mažas, kad gali būti naudojamas įvairiems tikslams. Tai tikrai pradedančiųjų kolinas pradedantiesiems ir yra labai mažas, bet jei norite išbandyti analinį pratimą, kad patirtumėte tempimo jausmą, tai puikus kolinas pradžiai.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 6483 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.