×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klinika Kiotos

Elementai 65 į 7575 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Umberalla 8mm

    Mėgaukitės kištuko patirtimi su šiuo nerūdijančio plieno kietu varpos kištuko skėčiu ir pabandykite savo orgazmą dar intensyviau. Plieninis varpos kištukas yra sklandžiai nupoliruotas ir lengvai įkišamas, kad orgazmas būtų dar intensyvesnis. Įdėjus skėčio dangtelį, jūsų varpos galiukas padengs stilingu nerūdijančio plieno poliruotu dangteliu. Kioto plienas pagamintas iš 100% nerūdijančio plieno ir sklandžių poliruotas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Umberalla 5mm

    Mėgaukitės varpos kištuko patirtimi su šiuo nerūdijančio plieno kietu varpos kištuko skėčiu ir padarykite savo orgazmą dar intensyvesnį. Plieninis varpos kištukas yra sklandžiai nupoliruotas ir lengvai įkišamas, kad orgazmas būtų dar intensyvesnis. Įdėjus skėčio dangtelį, jūsų varpos galiukas padengs stilingu nerūdijančio plieno poliruotu dangteliu. Kioto plienas pagamintas iš 100% nerūdijančio plieno ir sklandžiai poliruotas.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Metal Claw Black

    Pristatome BDSM Metal Catnail – geriausią priedą kiekvienam, norinčiam savo BDSM žaidimui suteikti skausmo ir malonumo. Pagaminta iš įprasto plieno, ši kačių naga yra patvari ir ilgaamžė, todėl tai puiki priemonė tyrinėti naujus ir įdomius pojūčius miegamajame.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Vibrating Balled Utheral Pin

    Vibruojantis Utheral kaištis su kamuoliukais. Visas ilgis - 165mm. Kištuko ilgis - 80mm. 8 mm skersmens rutuliai. Smeigtukas veikia su triguba AAA baterija, išjungus viršutinę galvutę į ją galima įdėti baterijas, ant jos atsukus galvutę, kaištis iš karto suvibruoja, šiek tiek laisviau pasukant galvą, nei sustabdo vibraciją.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Penis Extender Hybrid Set Large

    Leiskite permainingą kelionę su mūsų pažangiausiu šoniniu ilgintuvu – dabar yra hibridiniame rinkinyje, kuriame yra patobulintas laikymo mechanizmas, iš minkšto patvaraus PVC, ir TPE žiedas, užtikrinantis didesnį komfortą. Į šį rinkinį taip pat įeina papildomi ilgintuvai, tinkantys tiems, kurie siekia dar ilgesnių dydžių.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Penis Extender Hybrid Set Medium

    Leiskitės į permainingą kelionę su mūsų pažangiausiu šoniniu varpos ilgintuvu – dabar yra hibridiniame rinkinyje, kuriame yra patobulintas laikymo mechanizmas, pagamintas iš patvaraus PVC, ir minkštas TPE žiedas, užtikrinantis didesnį komfortą. Į šį rinkinį taip pat įeina papildomi ilgintuvai, tinkantys tiems, kurie siekia dar ilgesnių dydžių.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Penis Extender Large

    Leiskite permainingą kelionę su žangiausiu šiuo mūsų ilgintuvu pamėginkit pa revoliuciniu būdu, pasinaudokite revoliuciniu Max Fit dizainu, kad patirtumėte be pastangų ir nepriekaištingai.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Penis Extender Luxury Set Large

    Leiskite į permainingą kelionę su mūsų išskirtiniu šone įtaisytu varpos ilgintuvo prabangiu rinkiniu – rafinuotumo ir veiksmingumo viršūne. Šiame prabangiame rinkinyje yra patobulintas laikymo mechanizmas, pagamintas iš patvaraus PVC, kartu su dviem didesniais TPE žiedais, kad būtų patogu. Be to, pasimėgaukite daugiau prailgintuvų gausa, suteikdami galimybių tiems, kurie ieško dar ilgesnių dydžių.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Penis Extender Luxury Set Medium

    Leiskitės į permainingą kelionę su mūsų išskirtiniu šone įtaisytu varpos ilgintuvo prabangiu rinkiniu – rafinuotumo ir veiksmingumo viršūne. Šiame prabangiame rinkinyje yra patobulintas laikymo mechanizmas, pagamintas iš patvaraus PVC, kartu su dviem didesniais TPE žiedais, kad būtų patogiau. Be to, pasimėgaukite papildomų prailgintuvų gausa, suteikdami galimybių tiems, kurie ieško dar ilgesnių dydžių.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Penis Extender Medium

    Leiskitės į permainingą kelionę su mūsų pažangiausiu šoniniu varpos ilgintuvu, pasižyminčiu revoliuciniu Max Fit dizainu, kad patirtumėte be pastangų ir neprilygstamų rezultatų.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Dipstick Special Twist Stainless Steel

    Pristatome „Dipstick Special Twist Stainless Steel“ – unikaliai sukurtą malonumo įrankį, skirtą tiems, kurie vertina jausmingumo meną. Šis nerūdijančio plieno stebuklas, kurio įkišamas ilgis svyruoja nuo 7 mm iki 11 mm, pasižymi sklandžiai besisukančio varžto forma, todėl išrankiam vartotojui suteikia malonumą.

    37,90 €

    26,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Elementai 65 į 7575 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.