×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klinika kiaušiniai

Elementai 65 į 96106 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Sport Fucker Ergo Balls Black 60mm

    „Sport Fucker“ paėmė savo populiariuosius „Ergo“ rutulinius neštuvus ir labai įkrovė juos pagaminama iš gryno skysto silikono. Ši puiki medžiaga jaučiasi maloniai ir švelniai švelni liesti. Elastingi, bet stiprūs ir patvarūs, šie Ergo Balls rutuliniai neštuvai yra labai patogūs ir niekada nesuspaudžia.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Black

    Z-BALLS – tai unikalios formos itin minkštas rutulinis ištempiklis/sukamasis žiedas, skirtas prilipti prie jūsų šiukšlių visose tinkamose vietose.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Transparent

    Štai pirmasis ergonomiško dizaino rutulinis neštuvas, kurį pamėgs jūsų kamuoliukai.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 20mm

    Kiotos Steel gaminiai yra pagaminti iš 100% nerūdijančio plieno, tai užtikrina aukščiausią šiandien prieinamą plieno gaminių kokybę.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Morph Ball Stretcher Black

    MORPH yra gryno silikono rutulinis ištempiklis, skirtas jūsų maišui ištempti. Jis pagamintas iš aukštos kokybės gryno platininio silikono, todėl yra minkštas ir lygus, tačiau pakankamai tvirtas, kad stumtų kamuoliukus žemyn ir toliau nuo kūno, kad patirtumėte intensyvesnį orgazmą. Kiekvienas MORPH galas yra padengtas guminiu žiedu, kuris skirtas suimti jūsų kamuoliukus ir išlaikyti juos ištemptus žemyn. Tai vienas ilgiausių ir geriausiai parduodamų rutulinių neštuvų.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher yra rutulinis neštuvas, kankinimo įtaisas ir puikiai atrodantis žaislas viename.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Clear

    Z-BALLS – tai unikalios formos itin minkštas rutulinis ištempiklis/sukamasis žiedas, skirtas prilipti prie jūsų šiukšlių visose tinkamose vietose.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Glow in the Dark Ball Sack

    oi! Švyti tamsoje, vergijos ateitis jau čia. Sukurta su autentiška nelaisvės estetika, bet kartu su tamsoje švytinčiomis savybėmis, fluorescencinės žalios detalės kiekvieną įvykį pavers dalimi. Su Ouch! Glow in the Dark, linksmybės tik prasideda, kai užgęsta šviesos.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Metal Penis/Scrotum/Breast Squeezer 8cm

    Ar trokštate tikrai erzinančios ir galbūt net šiek tiek skausmingos stimuliacijos? O ar išdrįsti šis metalinis gręžtuvas iš Rimby? Galite naudoti ant varpos, sėklidžių ar krūtų. Tiesiog prisukite ir reguliuokite slėgį, kol pasieksite maksimumą!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs CLONE DUO 2-pack Ballstretcher Black-Black

    „Oxballs“ mėgsta kamuoliukus, jie yra antra labiausiai mėgstama vaikino dalis. Kamuoliukai yra puikūs žaidžiant solo JO arba dulkinantis. Maišo suspaudimo pojūtis, ant veržlių kabančio guminio silikono masė, tempimas, tempimas... tiek daug gerų pojūčių.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Steel Glans Ring with Spikes

    Gaidžio kankinimas dar niekada nebuvo toks smagus kaip naudojant plieninį žiedą su smaigaliais! Lėtai suspauskite tą gaiduką vis tvirčiau šešiais atskirais smaigaliais, kol nebeištversite. Arba nebegalite duoti – priklauso nuo to, kurioje kankinimo pusėje esate. Bet kuriuo atveju kažkieno gaidys turi didelę bėdą!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Neo Tall Ballstretcher Black

    NEO TALL yra aukšti neštuvai, skirti vaikinams, turintiems daugiau patirties arba norintiems padidinti tempimą iki kito dydžio.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Prisukite, kol skaudės! Tvirtai suimkite krepšį ar net gaidžio kotą naudodami plieninius rutulinius neštuvus su nuobodžiais smaigaliais. Lėtai sukite varžtus į vidų, kol jie nebegalės spausti. Šis kankinimo įtaisas yra rutulinis neštuvas, bet taip pat gali apeiti gaidžio kotą, todėl būkite kūrybingi su savo auka ir praneškite jai, kas yra viršininkas. Būkite ypač pikti ir užrakinkite jį raktu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Airballs Electro Air-Lite Ballstretcher Clear Ice

    AIRBALLS ELECTRO yra elektrinių rutulinių staklių versija ir naujausias mūsų AIR produktų linijos papildymas. AIRBALLS ELECTRO yra pagamintas iš minkšto, glotnaus plius+SILICONE™ mišinio, todėl yra tamprus ir aptakus, bet pakankamai tvirtas, kad suteiktų tvirtą tamprumą. AIRBALLSELECTRO turi kelias drenažo angas, kurios palengvina dėvėjimąsi ir veikia kaip laikikliai elektriniams kontaktams. Ergo dip dizainas ir minkšta medžiaga užtikrina patogų dėvėjimą. Mūsų unikalus rutulinių staklių dizainas nepanašus į bet kurį kitą rinkoje. Apima du 4MM elektrinius kontaktus.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Balldo Single Spacer Ring Pink

    „Balldo Single Spacer Ring“ yra „Balldo Starter Set“ pratęsimas. geriau šį minkštą lankstų ir tamprų silikoninį žiedą kartu su kitais 2 žiedais ir kūgiu. Taigi, jei reikia, galite sukurti daugiau stabilumo. Žinoma, žiedą galite pasilikti ir kaip atsargą. Žiedą lengva nuvalyti po naudojimo drungnu vandeniu ir žaislų pasirinkimas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Bent 2 Ball Stretcher Black

    BENT yra lenktas rutulinis tempiklis, sustiprintas pramoninėmis briaunotomis detalėmis. Jis pagamintas iš aukštos kokybės gryno platininio silikono, todėl yra ypač tamprus, minkštas ir lygus, puikiai tinka patogiam rutuliniam tempimui. Kiekvienas BENT galas yra padengtas plonu apvadu, kuris stumia jūsų rutulius ir jaučia tempimą. Unikalus lenktas dizainas leidžia jūsų kamuoliukus nuleisti žemyn ir toliau nuo kūno, kad galėtumėte patirti intensyvesnį orgazmą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Night Edition

    Naujiena iš OXBALLS: aksominės silikoninės apdailos NIGHT EDITION įranga PLUS+silicone™ mišinys…tvirtas TPR, užtikrina nuostabų tamprumą + šilkinis silikonas, suteikiantis guminio elastingumo ir šilto pojūčio.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Airballs Air-Lite Ballstretcher Clear Ice

    AIRBALLS yra rutulio ištempimo versija ir naujausias mūsų AIR žaidimų linijos papildymas. AIRBALLS yra pagaminti iš minkšto, glotnaus plus+SILICONE™ mišinio, todėl yra tamprūs ir glotnūs, pakankamai tvirti, kad suteiktų tvirtą tamprumą. AIRBALLS turi keletą drenažo angų, palengvinančią dėvėjimąsi ir yra dvigubos elektrinių kontaktų laikikliai. Ergo dip dizainas ir minkšta medžiaga užtikrina patogų dėvėjimą. Mūsų unikalus rutulinių staklių dizainas nepanašus į bet kurį kitą rinkoje.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Label Extreme Ballstretcher Cage

    Sunkus ir įspūdingas kapšelio neštuvas (rutulinis neštuvas) arba kiaušinio svarelis prabangiame variante. Dėl žavingos išvaizdos pritvirtintas kapšelio narvelis tampa unikaliu įrankiu.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher with Ankle Restraints

    Sujungia du nemandagius žaidimo būdus su prenumeratoriaus krepšiu! Naudokite pridedamą šešiakampį veržliaraktį, kad pritvirtintumėte šį tvirtą žiedą prie savo partnerio kapšelio ir pritvirtinkite pridedamus kulkšnies rankogalius, kad priverstumėte juos prie kelių, kur jie priklauso!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs ULTRACORE Core Ballstretcher + Axis Ring Blue Ice

    ULTRACORE sistema skirta tikrai dideliems kamuoliukams, kurie kasa didžiausią maišo sugriebimo ruožą! Jūs galite nuostabų CORE rutul ištemptą – jis turi išorinį šonkaulius, būtų labai ilgas: jis aukštesnis ant jūsų maišo, kurio viduryje yra labiau paminkštinta rankena, kad būtų galima spausti riebalinį maišelį.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Triune Ball Clamp

    Triune Ball Clamp yra puiki priemonė BDSM ir fetišo mėgėjams, kurie mėgsta mėgautis žaismingu ir skausmingu suvaržymu. Tai ne kas kita, kaip pavojingas sėklidžių trupintuvas, pagamintas iš patvarios medžiagos. Galite pritaikyti rankenos intensyvumą ir taip reguliuoti suspaudimo slėgį, kad pasiektumėte maksimalų susijaudinimą. Tai puiki priemonė išplėsti savo ribas, sustiprinti erotinę patirtį ir pasiekti naujus stimuliacijos lygius.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Bullballs-2 Ball Stretcher Black

    BULLBALLS yra mūsų seniausias ir geriausiai parduodamas silikoninis rutulinis tempiklis. Jis pagamintas iš aukštos kokybės gryno platininio silikono, todėl yra ypač minkštas ir švelnus, kad būtų patogu tempti. Elegantiškas pramoninis dizainas yra paprastas, bet stumia kamuoliukus žemyn ir toliau nuo kūno, kad patirtumėte intensyvesnį orgazmą. BULLBALLS sukurtas galvojant apie patogumą, o minkšta medžiaga suima ir suspaudžia jūsų maišą kaip antra oda.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hünkyjunk GYROBALL Ballstretcher Bronze Metallic

    Ilgiausias tempimas SQUEEZE - STYLE didesnis rutulinis neštuvas, GYROBALLS super - neštuvai iš hünkyjunk.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Neo Angle Ballstretcher Black

    NEO ANGLE yra trumpas rutulinis ištempiklis su kampuota „lūpa“, skirtas maišui pakelti ir išstumti.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hünkyjunk FRACTAL Ballstretcher Clear Ice

    Jis OXBALLS hünkyjunk Fractal Tactile Ball Stretcher in Clear Ice yra pagamintas iš švelniausio gumos ir minkšto tempimo Plus+SILICONE mišinio, kuris buvo sukurtas ilgesniam žaidimo rutuliniam tempimui.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sport Fucker Ergo Balls Black 50mm

    „Sport Fucker“ paėmė savo populiariuosius „Ergo“ rutulinius neštuvus ir labai įkrovė juos pagamindama iš gryno skysto silikono. Ši puiki medžiaga jaučiasi maloniai ir švelniai švelni liesti. Elastingi, bet stiprūs ir patvarūs, šie Ergo Balls rutuliniai neštuvai yra labai patogūs ir niekada nesuspaudžia.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Balldo Single Spacer Ring Grey

    „Balldo Single Spacer Ring“ yra „Balldo Starter Set“ pratęsimas. Naudokite šį minkštą lankstų ir tamprų silikoninį žiedą kartu su kitais 2 žiedais ir kūgiu. Taigi, jei reikia, galite sukurti daugiau stabilumo. Žinoma, žiedą galite pasilikti ir kaip atsargą. Žiedą lengva nuvalyti po naudojimo drungnu vandeniu ir žaislų valikliu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Neo Short Ballstretcher Black

    NEO SHORT – tai trumpi neštuvai, kurie puikiai tinka vaikinams, kurie dar nepažįsta rutulinio tempimo arba nejuda su kitu rutuliniu neštuvu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Airballs Air-Lite Ballstretcher Black Ice

    AIRBALLS yra rutulio ištempimo versija ir naujausias mūsų AIR gaminių linijos papildymas. AIRBALLS yra pagaminti iš minkšto, glotnaus plus+SILICONE™ mišinio, todėl yra tamprūs ir glotnūs, tačiau pakankamai tvirti, kad suteiktų tvirtą tamprumą. AIRBALLS turi keletą drenažo angų, kurios palengvina dėvėjimąsi ir yra dvigubos elektrinių kontaktų laikikliai. Ergo dip dizainas ir minkšta medžiaga užtikrina patogų dėvėjimą. Mūsų unikalus rutulinių staklių dizainas nepanašus į bet kurį kitą rinkoje.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hünkyjunk GYROBALL Ballstretcher Tar Ice

    GYROBALLS yra minkštas, tamprus, pūlingas išorinis – smėlio laikrodžio – lenktas rutulinis traukiklis su aštuoniais itin tamprus šonkauliai, kad būtų galima maksimaliai ištempti aukštesniame rutulinį neštuvą – šonkauliai išlaiko spaudimą žemyn, todėl jaučiatės tarsi sukibę tempdami visą maišą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs ULTRACORE Core Ballstretcher + Axis Ring Red Ice

    ULTRACORE sistema skirta tikrai dideliems kamuoliukams, kurie kasa didžiausią maišo sugriebimo ruožą! Jūs gaunate nuostabų CORE rutulinį ištempiklį – jis turi išorinius šonkaulius, kad būtų labai ilgas: jis išlieka aukštesnis ant jūsų maišo, o viduryje yra labiau paminkštinta rankena, kad būtų galima išspausti riebalinį maišelį.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96106 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.