×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Burnos kaiščiai

Elementai 65 į 96138 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • OhMama Head Harness with Muzzle Cover Ball Gag Black

    Dabartinis fetišo naudojimas tinka seksualinei sferai. Populiaria kalba tai reiškia malonumą arba susižavėjimą tam tikromis kūno dalimis ar daiktais tokiu būdu, kuris sukelia jaudulį ar malonumą. Ohmama jums siūlo visus elementus ir priedus, kad galėtumėte juos atlikti kaip niekada anksčiau be kompleksų naudodami aukščiausios kokybės medžiagas

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Gag with Inflatable Balloon and Pump 7588

    Natūralios odos burnos kamštis su pripučiamu balionu ir pompa.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Rose Ball Gag

    Patentuotas rožės formos dizainas turi skylę, kurią galima panaudoti pirštų erzinimui ir kitiems netikėtumo gestams.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Taboom Bondage in Luxury Silicone Ball Gag Red

    Paįvairinkite savo BDSM žaidimą. Stilingas TABOOM SILICONE BALL GAG gali būti dėvimas seksualinės vergijos ir BDSM vaidmenų metu. Dėvint TABOOM SILICONE BALL GAG gali padidėti naudotojo bejėgiškumo jausmas, fizinis susijaudinimas ir susilpnėti gebėjimas kalbėti. Visa tai gali sustiprinti bendrą seksualinį jaudulį. Pasiruoškite prabangiam vergijos potyriui su aukštos kokybės TABOOM SILICONE BALL GAG.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zado Leather Head Harness Black

    Aukštos kokybės ZADO galvos diržai yra pagaminti iš odos ir turi tvirtą, permatomą antgalį (vamzdelį). Užrišimas akimis ir pavadėlis gali būti nuimami dėl smeigių. Galvos diržų diržus galima reguliuoti sagčių užsegimais, kad jie būtų saugūs ir nepriekaištingi.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMama Fetish TPE Penis Gag with Padlock Black S

    Dabartinis fetišo naudojimas tinka vyrams sferai. Populiaria kalba tai reiškia malonumą arba susižavėjimą tam tikromis kūno dalimis ar daiktais tokiu būdu, kuris sukelia jaudulį ar malonumą. Ohmama jums siūlo visus elementus ir priedus, kad siūloma medžiaga juos atlikti kaip anksčiau be kompleksų tinka aukščiausios kokybės

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Xtreme Head Harness with Spider Gag and Nose Hooks Black

    Patirkite jaudinantį BDSM pasaulį su šiais viliojančiais odiniais diržais. Įsivaizduokite: nosies kabliukai, metalinis atvira burna ir seksualūs odiniai diržai. Nosies kabliukai su aštriomis metalinėmis detalėmis jūsų nuolankiam asmeniui suteikia suvaržymo ir pažeidžiamumo.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Triune Oval Silicone Ball Gag Red

    Šis sensacingas ovalus rutulinis kamštis, kad jūsų nuolankus partneris visiškai tylėtų, su patogiais odiniais dirželiais su užsegimu, šis didelis rutulinis kamštis tikrai patenkins jūsų miegamojo vergijos reikalavimus. Paprastas kamuoliukas, kurio dydis yra didelis, kad užblokuotų jūsų įsimylėjėlių burną ir nuslopintų bet kokius malonumo ar skausmo riksmus. Užsegimas galvos gale su spaustukais, pilnai reguliuojamas ir prireikus lengvai nuimamas.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strict Cock Head Silicone Mouth Gag

    Užkimškite pyrago angą silikoniniu snapeliu, pritvirtindami prie žaislo veido. Šis patogiai paminkštintas kamštelis juos užrakins, kol jūs susitvarkysite su jų kūnu. Džiaukitės savo meilužio, kurio burna pilna penio, užgniaužtais aikčiojimais ir dusliais verkšlenimais! Reguliuojamas dirželis leidžia puikiai pritaikyti šį patvarų BDSM įrenginį prie savo partnerio, apribodamas jo veidą, kad galėtumėte mėgautis jų bejėgiškumu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Solid Ball Gag Black

    Mėgstate neklaužadą žaidimą? Nutildykite savo mylimąjį su šiuo išskirtiniu kamuoliuku. Šis gagas turi kokybiškus odinius dirželius su elegantiškomis siūlėmis per visą dirželių ilgį. Dirželis turi 5 skylutes ilgiui reguliuoti. Vienas dydis tinka visiems. Naudokite šį žaislą vieną arba kartu su kitais Ouch!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Ball Gag

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMama Fetish Transparent Pacifier Gag

    Dabartinis fetišo naudojimas tinka seksualinei sferai. Populiaria kalba tai reiškia malonumą arba žavėjimąsi tam tikromis kūno dalimis ar daiktais tokiu būdu, kuris sukelia jaudulį ar malonumą. OHMAMA siūlo jums visus elementus ir priedus, kad galėtumėte juos atlikti kaip niekada anksčiau be kompleksų naudodami aukščiausios kokybės medžiagas

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Ball Gag with Large Silicone Ball Black

    Valdykite save ir mėgaukitės galios jausmu, nutildydami savo partnerį kamuolio kamščiu! Kamštelis yra ypač didelis, todėl jis yra puikus žaislas labiau patyrusiems nelaisvės entuziastams. Dirželis yra pilnai reguliuojamas, todėl antgalis visada puikiai priglus prie galvos. Dirbtinės odos medžiaga yra labai patvari ir užtikrina, kad šiuo žaislu galėsite mėgautis dar ilgai. Išbandykite dabar ir patirkite nuostabaus erotinio malonumo vakarą!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMama Fetish Breatherable Ball Gag With Nipple Clamps

    Dabartinis fetišo naudojimas tinka vyrams sferai. Populiaria kalba tai reiškia malonumą arba susižavėjimą tam tikromis kūno dalimis ar daiktais tokiu būdu, kuris sukelia jaudulį ar malonumą. Ohmama jums siūlo visus elementus ir priedus, kad pasiūlytų medžiagų juos atlikti kaip anksčiau be kompleksų tinka aukščiausios kokybės

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Taboom Open Ring Gag Black

    Priverskite savo povandeninį prietaisą plačiai atverti burną savo malonumui. Tai puikus būdas vis tiek girdėti savo pokalbio maldavimo garsus ir tuo pat metu dėti į gerklę. TABOOM OPEN RING GAG yra pagamintas iš silikono ir veganiškos odos. Geg yra reguliuojamas ir padengtas patogiu aksomu, todėl jį patogu dėvėti seksualinės vergijos ir BDSM vaidmenų metu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Taboom Open Mouth Spider Gag Gold-Red

    Palikite savo partnerį be žado ir vis tiek suteikite jums prieigą. TABOOM Open Mouth Sider Gag užtikrina, kad burna būtų plačiai atverta, kad galėtumėte įdėti viską, ko norite. Sumažėjęs gebėjimas kalbėti gali sustiprinti bendrą seksualinį jaudulį. Pasiruoškite prabangiam vergijos potyriui su aukštos kokybės TABOOM Open Mouth Spider Gag.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed BDSM Line Breathable Silicone Ball Gag Size M Ball 4.5cm Pink

    Linija, skirta intensyviausių ir tamsiausių malonumų mėgėjams, įeikite į Latetobed Bdsm Line ir mėgaukitės savo seksualumu kaip anksčiau.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Latex Play Mouthgag with O-Ring and Nipple Clamps Black

    Šį burnos tarpiklį su sandarinimo žiedu galima reguliuoti silikoniniu dirželiu ir užsegama standartine susukama sagtimi. Prie burnos kamščio pritvirtinti du reguliuojami spenelių spaustukai. Abu spenelių spaustukų galiukai yra padengti patogumui ir saugumui.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Holes Black

    Šis lankstus šilkinio glotnumo silikoninis Ball Gag burnos kamštelis yra labai lankstus ir kokybiškas iš aukštos kokybės silikono. Burnos tarpiklis yra reguliuojamas, jo ilgis svyruoja nuo 37 cm iki 54 cm.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Watersport Strap-On Gag Black

    „Oxballs WATERSPORT“ yra pirmasis pririšamas vandens sporto antgalis, kurio forma priglunda ir negali nutekėti. Burnos vamzdelis yra pisuaro dalis, kurioje nėra siūlių ar tarpų, o dirželio ąselės suprojektuotos taip, kad priglustų prie veido.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bedroom Fantasies Breathable Silicone Ball Gag Black

    Šis atviras kamuoliukas puikiai tinka pradedantiesiems žaisti BDSM! Kamuolys turi 9 skylutes, o jo skersmuo 4,1 cm. Dėl silikoninės medžiagos naudojimo metu jaučiasi patogiai. Dirželis reguliuojamas nuo 39-55 cm ir pagamintas iš patvarios dirbtinės odos. Tegul jūsų drąsiausios fantazijos išsipildo!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Velvet & Velcro Adjustable Breathable Gag Black

    Kontroliuokite su Ouch! Kvėpuojantis kamuoliukas. Tiesiog pritvirtinkite rutulinį gaubtą į vietą naudodami visiškai reguliuojamą Velcro dirželį ir jūsų povandeninio snukio snukis bus nejudinamas, kol nuspręsite, kad jie užsitarnavo kalbos privilegiją. Kai daiktai įkaista, aplink tuščiavidurio rutulinio kamščio paviršių esančios skylės leis jūsų povandeniniam kūnui kvėpuoti per burną ir nosį. Puikiai tinka pradedantiesiems arba intensyvioms scenoms, kurios gali užgniaužti jūsų Sub, šis kamuoliukas yra būtinas bet kokiam gerai įrengtam įrankių krepšiui ar požemio sienai.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Label The Killer Leather & Silicone Ball Gag

    Tai tikras Killer Mouth Gag. Įkiškite kamuolį į savo vergo burną ir už jo galvos užsekite tvirtą odinį dirželį. Tada lėtai įsukite kietą guminį rutulį į vidų link jo ar jos gerklės galo. Patikimas, įdomus ir puikiai tinka BDSM žaidimams. Tinka tiek vyrams, tiek moterims.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Taboom Kinky Gag with Plug Red

    Paįvairinkite savo BDSM žaidimą ir nutildykite savo partnerį naudodami TABOOM Kinky Gag With Plug. Užkimškite angą, kad nelaisvėje būtumėte maksimaliai, arba palikite atidarytą, kad gautumėte daugiau laisvės. Nešiojant kamštelį gali padidėti bejėgiškumo jausmas, fizinis susijaudinimas ir susilpnėja gebėjimas kalbėti. Visa tai gali sustiprinti bendrą seksualinį jaudulį. Pasiruoškite prabangiam nelaisvės potyriui su aukštos kokybės TABOOM Kinky Gag su kištuku.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Xtreme Head Harness with Breathable Ball Gag and Nose Hooks Black

    Šis BDSM diržas sustiprins jūsų galią. Pritvirtintas rutulinis kamštis užtikrina visišką paklusnumą ir vergams, pašalindama bet kokią galimybę pabėgti.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Triune Oval Silicone Ball Gag Black

    Šis sensacingas ovalus rutulinis kamštis, kad jūsų nuolankus partneris visiškai tylėtų, su patogiais odiniais dirželiais su užsegimu, šis didelis rutulinis kamštis tikrai patenkins jūsų miegamojo vergijos reikalavimus. Paprastas kamuoliukas, kurio dydis yra didelis, kad užblokuotų jūsų įsimylėjėlių burną ir nuslopintų bet kokius malonumo ar skausmo riksmus.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Inflatable Mouthgag with Pump 8079

    Pripučiamas burnos kamštis su pompa leidžia jums ir jūsų partneriui mėgautis pasipildymo pojūčiu vienu metu!

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Bondage Couture Ball Gag Blue

    Patirkite savo slapčiausius troškimus naudodami „NS Novelties“ „Bondage Couture“. Kruopščiai pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų ir pasižymintis išskirtinėmis detalėmis, šis „Bondage Couture“ rutulinis kaklaraištis yra jūsų geriausias BDSM ir miegamojo aksesuaras. Visa sintetinė medžiaga ir aparatūra be nikelio.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Gag with Silicon Ball and Headstrap 7583

    Natūralios odos maišelis su 4,4 cm silikoniniu kamuoliuku.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed BDSM Line Silicone Breathable Ball Gag Size S Ball 4cm Pink

    Linija, skirta intensyviausių ir tamsiausių malonumų mėgėjams, įeikite į Latetobed Bdsm Line ir mėgaukitės savo seksualumu kaip anksčiau.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Ashtray Ball Gag

    Paverskite savo partnerį žmogaus pelenine su šiuo blogu prietaisu, skirtu ištvirkėliams ir rūkantiems fetišistams. Šis kamštelis leidžia nutildyti savo vergą ar porankį, prikimštą jų burną silikoniniu rutuliniu kamščiu, o jie vieną kartą tampa naudingi. Kiekvienas vilkimas suteiks daug didesnį pasitenkinimą, žinant, kad jūsų išmesti pelenai yra taip kruopščiai sugaunami... arba kitaip!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Holes Pink

    Šis lankstus šilkinio glotnumo silikoninis Ball Gag burnos kamštelis yra labai lankstus ir pagamintas iš aukštos kokybės silikono. Burnos tarpiklis yra reguliuojamas, jo ilgis svyruoja nuo 37 cm iki 54 cm.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96138 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.