×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Botagai ir lopetėlės

Elementai 129 į 160202 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Black Label Chain Whip With Built-In Plug Gold

    Palepinkite savo povandenį šiuo metaliniu katės-devynių uodegų plaktuku su ypač slaptu metaliniu pagodos kištuku, kuris atsukamas nuo rankenos!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Horse Whip with 7 Silicone Strings 50cm Black

    Ar reikalaujate kokybės? Šis įspūdingų 50 cm ilgio silikoninis botagas su galinėmis virvelėmis yra kaip tik jums. Nereikia nė sakyti, kad vos ją paėmus apims galios jausmas. Po to tik jūs būsite situacijos šeimininkas ar šeimininkė ir nuspręsite, kiek skaudžių smūgių nusipelnė jūsų kolega!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Whip of 12 Plaited Strings 7926

    Labai gražus odinis botagas su rankena ir 12 virvelių.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Bondage Couture Paddle Blue

    Patirkite savo slapčiausius troškimus naudodami „NS Novelties“ „Bondage Couture“. Kruopščiai pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų ir pasižymintis išskirtinėmis detalėmis, šis Bondage Couture irklas yra jūsų geriausias BDSM ir miegamojo aksesuaras. Visa sintetinė medžiaga ir aparatūra be nikelio.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Label Wooden Wolf Paw Paddle

    Tvirtas medinis irklas be klaidų turi vilko letenos formos išpjovą, kuri paliks ilgalaikį įspūdį. Paspauskite tik saikingai ir gausite malonų matomą ženklą. Kai pliaukšteli ant pliko buferio, susidaro rožinis vilko letenos įspūdis. Lengvai naudokite jį preliudijai arba stipriu pliaukštelėjimu nuvilkite, kad išdykęs jūsų vergo dugnas. Puikiai tinka pažangiems smūgiams, ši baisi mediena kankina ir tramdo plačiu kūnu.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Label Leather Spiked Vampire Crop

    Šis „Black Label Vampire Riding Crop“ yra gana piktas nerūdijančio plieno ir odos jojimo augalas, kuris gražiai ir sunkiai guli rankoje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed BDSM Line Double Braided Whip 150cm Black

    Linija, skirta intensyviausių ir tamsiausių malonumų mėgėjams, įeikite į Latetobed Bdsm Line ir mėgaukitės savo seksualumu kaip anksčiau.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zado Solid Wood Spanking Paddle

    Aukštos kokybės tvirtas ZADO irklas, pagamintas iš medžio masyvo su gražiais grūdeliais (kinta). Oda aptraukta rankena, taip pat odinis riešo dirželis užtikrina tvirtą sukibimą bendru mušimu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Impact Wooden Tenderizer Paddle

    Suminkštinkite tą mėsą! „Mister B Impact Wooden Tenderizer Paddle“ švelniai pataiko į odą, todėl kiekvienas mažas taškelis sukuria malonumo ir skausmo jausmą vienu metu su kiekvienu smūgiu. Apverskite, kad kvapas būtų lygesnis, o jų sėdmenys įgautų raudoną spalvą ir pojūtį.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Braided Flogger 50cm Black

    Rimba Bondage Play. Trumpas botagas arba plaktukas, pagamintas iš zomšos odos. Šis botagas turi kilpą prie pintos rankenos ir jo bendras ilgis yra 50 cm. Šis botagas turi 45 sruogas po 34 cm.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMama Fetish Paddle SLAVE

    Dabartinis fetišo naudojimas tinka seksualinei sferai. Populiaria kalba tai reiškia malonumą arba susižavėjimą tam tikromis kūno dalimis ar daiktais tokiu būdu, kuris sukelia jaudulį ar malonumą. Ohmama jums siūlo visus elementus ir priedus, kad galėtumėte juos atlikti kaip niekada anksčiau be kompleksų naudodami aukščiausios kokybės medžiagas.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Liebe Seele Wine Red Leather Spanking Paddle

    Išbandykite 2 skirtingus malonumų tipus naudodami dvipusį mušimo irklą. Šis patvarus irklas, kurio šonas yra perskeltas ir storas, yra odinis, taip pat turi naudingą pakabinimo kilpą, leidžiančią visiškai valdyti ir lengvai laikyti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Taboom Small Whip Black

    Ištirkite savo neklaužadą su šiuo prabangiu veganišku odiniu botagu. TABOOM Small Whip puikiai tinka nuotykių kupinam BDSM žaidimui. Šis daiktas yra būtinas bet kokiai vergovės kolekcijai.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Leather Cane Whip 62cm Black

    Ar reikalaujate kokybės? Šis įspūdingo 62 cm ilgio kokybiškas odinis botagas kaip tik jums. Nereikia nė sakyti, kad jus apims galios jausmas, kai tik jį paimsite. Po to tik jūs būsite situacijos šeimininkas ar šeimininkė ir nuspręsite, kiek skaudžių smūgių nusipelnė jūsų kolega!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Taboom Malibu Whip Pink

    Taboom Malibu Whip yra mielas, seksualus, rausvos spalvos vergijos aksesuaras, pagamintas iš veganiškos PU odos. Ištyrinėkite jausmingą dominavimo / pasidavimo žaidimą su aistra ir malonumu. Išlaisvinkite savo troškimus ir mėgaukitės žaviu žaidimu su šiuo viliojančiu botagu.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Paddle Black

    Šis drąsus juodas irklas puikiai tinka įdomiam BDSM žaidimui! Irklas pagamintas iš patvarios dirbtinės odos ir turi patogią rankeną. Padovanokite savo partneriui meilų bakstelėjimą ar provokuojančią smarkesnį smūgį, tegul jūsų vaizduotė gali pasireikšti!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Whipsmart GiD Deluxe Impact Play Set 3pcs

    Patobulinkite savo intymų žaidimą supažindindami su maloniais smūgio pojūčiais. Šis „Glow in the Dark“ rinkinys nušvies jūsų kelią į keblią stimuliaciją naudodami tris priedus, kuriais galite plakti ir plakti partnerį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Cordellis Crop Black

    Ieškote aksesuaro, kuris papildytų jūsų grobuonišką išvaizdą? Tada neieškokite daugiau, Cordellis derlius bus tobulas. Pagaminta iš odą imituojančios medžiagos, ji iš karto įžiebs jūsų fantazijas. Pažadinkite savo laukinę prigimtį ir patys nuspręskite, kas bus. Yra daugybė variantų, pasikliaukite savo vaizduote, būkite atviri naujiems potyriams ir jums niekada nebus nuobodu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zado Leather Twisted Whip Black

    Už tikslų ir skambų atlygį ir bausmę!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Impact Tenderizer Extreme Slapper

    Kietas, šaltas Mister B Impact Tenderizer Extreme Slapper plienas leidžia suprasti, kad tai rimtai smūgiuojantis žaislas. Ant šio ilgo koto galo guli mažas ir apvalus, tačiau galingas minkštiklis, turintis sukelti daugiau skausmo, nei būtų galima įtarti pagal jo dydį. Suimkite glotnią plieninę rankeną ir pasinaudokite savo povandeniniu keliu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Whip with 12 Strings 75cm Black

    Norite pajusti tinkamą skausmą? Tada Rimba Whip su 12 stygų kaip tik jums! Šis botagas yra pagamintas iš prabangios ir aukštos kokybės odos ir susideda iš dvylikos stiprių virvelių, kurios suteiks maksimalų tikslumą. 75 cm ilgio galite mėgautis neįtikėtinais potyriais, o be aštrių potėpių galite jį naudoti ir švelniam glostymui bei erzinimui. Elegantiška juoda spalva ir patogi rankena bei galo kilpa užtikrina ne tik stilingą išvaizdą, bet ir lengvą valdymą.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Horse Whip with Diamond Handle 50cm Black

    Ar reikalaujate kokybės? Šis kokybiškas 50 cm ilgio odinis botagas su krištoliniais akmenimis nusagstyta rankena kaip tik jums. Nereikia nė sakyti, kad jus apims galios jausmas, kai tik jį paimsite. Po to tik jūs būsite situacijos šeimininkas ar šeimininkė ir nuspręsite, kiek skaudžių smūgių nusipelnė jūsų kolega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Flogger Black

    Ar dažnai jūsų galvoje sukasi geidulingos laukinės fantazijos? Paverskite juos realybe! Unikali Bedroom Fantasies kolekcija išpildys visus jūsų norus ir suteiks jums geriausią BDSM žaidimo patirtį.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Brutus Hell's Spiked Paddle

    Tvirtas odinis irklas su spygliais iš BRUTUS odos kolekcijos.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Horse Whip with Synthetic Material Inside 65cm Black

    Ar esate BDSM ir pikantiškų pojūčių mėgėjas? Šis Rimba Horse whip pagamintas iš aukštos kokybės plastiko yra kaip tik jums. Jo forma garantuoja maksimalų potėpių tikslumą, o 65 cm ilgis leidžia pasiekti net atokiausius jūsų nuolankaus partnerio kūno kampučius ir suteikti jam tai, ko jis trokšta geriausio ir skausmingiausio. Rankena ir galo kilpa ne tik suteikia botagui glotnią išvaizdą, bet ir užtikrina patogų valdymą.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Impact Wooden Paddle

    Tai lengvas sunkusis smogikas! „Mister B Impact Wooden Paddle“ yra lygus medinis irklas, turintis unikalų dizainą, sukurtas taip, kad sukeltų įgėlimą ir nudegimą, kai vėl ir vėl veikia odą. Gerai suimkite lenktas rankenas ir palikite stačiakampę raudoną žymę ant partnerių užpakalio!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Leather Cane Whip 70cm Black

    Ar reikalaujate kokybės? Šis kokybiškas odinis 70 cm ilgio botagas kaip tik jums. Nereikia nė sakyti, kad jus apims galios jausmas, kai tik jį paimsite. Po to jūs būsite situacijos šeimininkas arba šeimininkė ir nuspręsite, kiek skausmingų smūgių nusipelnė jūsų kolega!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Glow in the Dark Paddle

    Oi! Švyti tamsoje, vergijos ateitis jau čia. Sukurta su autentiška nelaisvės estetika, bet kartu su tamsoje švytinčiomis savybėmis, fluorescencinės žalios detalės kiekvieną įvykį pavers dalimis. Su Ouch! Glow in the Dark, linksmybės tik prasideda, kai užgęsta šviesos.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Impact Dual Padded Paddle

    Neapsigaukite šio smūgio žaislo su pagalvėmis paminkštinta puse. „xxx“ gali sukurti didelį poveikį, kai jį naudoja abi pusės. Vienoje pusėje yra papildoma amortizacija, kad smūgis būtų švelnesnis, tačiau pakartotinai nesitikėkite, kad jis jausis minkštas.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Horse Whip 60cm Brown

    Ar reikalaujate kokybės? Šis įspūdingo 60 cm ilgio kokybiškas odinis botagas kaip tik jums. Nereikia nė sakyti, kad jus apims galios jausmas, kai tik jį paimsite. Po to tik jūs būsite situacijos šeimininkas ar šeimininkė ir nuspręsite, kiek skaudžių smūgių nusipelnė jūsų kolega!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Glow in the Dark Round Paddle

    Oi! Švyti tamsoje, vergijos ateitis jau čia. Sukurta su autentiška nelaisvės estetika, bet kartu su tamsoje švytinčiomis savybėmis, fluorescencinės žalios detalės kiekvieną įvykį pavers dalimis. Su Ouch! Glow in the Dark, linksmybės tik prasideda, kai užgęsta šviesos.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Hair Whip Synthetic Black

    Pristatome sintetinių plaukų plaktuvą – universalų ir viliojantį aksesuarą, skirtą jūsų intymiems potyriams suteikti jaudulio ir žaismingumo. Šis unikalus rykštė sujungia sintetinių plaukų jausmą su BDSM tyrinėjimo jauduliu, leidžiančiu patenkinti savo giliausius troškimus.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160202 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.