×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

BDSM ir fetišas 4 - 4,9 cm

Elementai 33 į 5050 viso

  1. 1
  2. 2
  • Kiotos Cock Cage Lion

    Ar jūsų neklaužada vergas turi per daug laisvės? Tada laikykite jį po užraktu su šiuo tikru metaliniu Liūto skaistybės narvu. Užrakinkite jį ir priverskite pasiduoti, uždėdami narvą ir žiedą ant varpos koto. Čia žaidimas prasideda.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Male Chastity Device with Padlock 7991

    Pirmasis žiedas Ø 45 mm, o narvelio įėjimo anga Ø 35 mm.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Būti piktam. Būkite tikrai pikti ir sukite, kol skaudės! Tvirtai suimkite rutulinį maišą ar net gaidžio kotą naudodami plieno rutulinį neštuvą su aštriais smaigaliais ir pajuskite tą tvirtą sukibimą su aštriais spygliais ant odos. Lėtai sukite varžtus į vidų, kol jie nebegalės spausti. Šis kankinimo įtaisas yra rutulinis neštuvas, bet taip pat gali apeiti gaidžio kotą, todėl būkite kūrybingi. Būkite ypač pikti ir užrakinkite jį raktu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage with Plug 3.5 Inch Model 10 Transparent

    Man|Cage Chastity Cages yra gaminamos iš aukštos kokybės polikarbonato – labai lengvos, patvarios ir hipoalerginės medžiagos. Narvelis susideda iš trijų dalių, kurios puikiai dera tarpusavyje. Du kreipiamieji kaiščiai jungia viršutines dalis, o ovalus kūginis kaištis jungia žiedus su narve. Įvairių dydžių ir atstumų žiedų įvairovė leis jums sukurti tobulą dydį! Žiedai patogiai priglunda ir yra visiškai saugūs.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro

    Jei jūsų galva skundžiasi, turite ją treniruoti! Tapkite profesionaliu gilios gerklės gerklės specialistu su Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro! Pradėkite nuo mažo dydžio ir eikite iki olimpinio lygio gilios gerklės.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 4,5cm

    Uždedamas Rebel rutulinis žiedas, užrakinamas rutulinis neštuvas, tada tvirtai užrakinamas pridedamu šešiabriauniu raktu. Dar įdomesniems pojūčiams galima atvėsinti (šaldytuve) arba pašildyti (karštame vandenyje).

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    „Mister B Vibrating Steel Gentle Vibe“ yra aukščiausios kokybės vibratorius, sukurtas tiems, kuriems reikia papildomo stūmimo. Jis yra stiprus, intensyvus ir eina tiek giliai, kiek jums reikia. Šis žaislas sukurtas išrankiausiems naudotojams ir gali pasiekti visas reikiamas vietas bei intensyviai stimuliuoti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba BDSM Candle Black

    Rimba Bondage Play BDSM žvakė juoda, tirpsta žemoje temperatūroje.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba BDSM Candle Red

    Rimba Bondage Play BDSM Žvakė raudona, tirpsta žemoje temperatūroje.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Weighted Disc Nipple Clamps

    Dar labiau suliekite malonumo ir skausmo ribas naudodami žaidimą keičiančius Nipple Play® Weighted Dual Tier spenelių spaustukus. Išbandykite pakylėtus pojūčius su 2 reguliuojamais spenelių spaustukais, jaudinančia grandine ir unikaliu svoriu. Prisekite nepaklusnius segtukus prie savo kūno ir mėgaukitės kiekvienu stimuliavimu

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Ashtray Ball Gag

    Paverskite savo partnerį žmogaus pelenine su šiuo blogu prietaisu, skirtu ištvirkėliams ir rūkantiems fetišistams. Šis kamštelis leidžia nutildyti savo vergą ar porankį, prikimštą jų burną silikoniniu rutuliniu kamščiu, o jie vieną kartą tampa naudingi. Kiekvienas vilkimas suteiks daug didesnį pasitenkinimą, žinant, kad jūsų išmesti pelenai yra taip kruopščiai sugaunami... arba kitaip!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Prisukite, kol skaudės! Tvirtai suimkite krepšį ar net gaidžio kotą naudodami plieninius rutulinius neštuvus su nuobodžiais smaigaliais. Lėtai sukite varžtus į vidų, kol jie nebegalės spausti. Šis kankinimo įtaisas yra rutulinis neštuvas, bet taip pat gali apeiti gaidžio kotą, todėl būkite kūrybingi su savo auka ir praneškite jai, kas yra viršininkas. Būkite ypač pikti ir užrakinkite jį raktu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Full Bloom Silicone Ball Gag with Rose

    Prisukite juos rožėmis su šiuo „Full Bloom“ silikoniniu kamuoliuku! Šiltas raudonas ir juodas nėrinių dirželis yra patogus ir suteikia viliojančią apatinio trikotažo estetiką jūsų tiriamųjų veidui, kai mėgaujatės tikroviška rože, žydinčia iš jų burnos. Reguliuojamas ir patogus ilgalaikiam dėvėjimui ir malonumui jums ir jūsų žaidimui!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Vac-U-Lock Mouth Gag

    Šis rutulinis kamštelis su VAC-U-LOCK yra pagamintas iš nerūdijančio plieno ir odos. Įdėkite kamuoliuką į burną ir pakankamai tvirtai priveržkite dirželius iš abiejų pusių, pritvirtindami sagtis.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Ashtray Mouth Ball Gag

    Rutulinis kamštis su pelenų dėžute prie galo yra BDSM gaminys, pagamintas iš nerūdijančio plieno ir odos. Jis naudojamas seksualiniams vaidmenų žaidimams ir skirtas kalbai apriboti, uždedant kamuoliuką į paklusniojo partnerio burną.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Steel Power Tools Donut Cockring 45mm

    Kokybiško prekės ženklo Steel Power Tools Donut Cockring yra aptakus, modernus gaidžio žiedas, kokybiškas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Šis platus, tvirtas žiedas padidina erekcijos ištvermę ir ištvermę. Donut Cockring yra saugus kūnui, sukurtas malonumui ir ilgaamžis. Išmėginkite savo kietąją pusę su plieno elektriniais įrankiais!

    30,90 €

    18,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • NMC Mens Expert Ball Stretcher With D-Ring

    Šie 6,5 cm ilgio odiniai rutuliniai neštuvai yra pagaminti iš PU su metaliniais užsegamais mygtukais ir turi D formos žiedą. Dviem užsegamų mygtukų eilėmis šis ištvermės dirželis yra reguliuojamas nuo 4,5 iki 3,5 cm pločio, kad būtų padidintas kietumas ir jautrumas. D formos žiedu galima pritvirtinti papildomą svorį prie rutulinio neštuvo.

    14,90 €

    9,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Vegan Fetish Ball Gag Natural

    Maloni tyla veganišku stiliumi!

    30,90 €

    10,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas

Elementai 33 į 5050 viso

  1. 1
  2. 2
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.