×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai vibruojantis valdoma programėle

Elementai 97 į 128188 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Homunculus suteikia vartotojui ir vibraciją, ir elektrinę stimuliaciją tuo pačiu metu. Jai nereikia jokio papildomo šaltinio, nes jis dilgčioja ir pulsuoja pats. Homunculus turi 12 vibracijos režimų ir 5 elektrostimuliacijos lygius. Vibratorių galima valdyti mobiliuoju telefonu per Bluetooth.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Praktiško magneto dėka Little Secret galima patogiai užsisegti kelnaitėse, diskretiškai stimuliuojant klitorį galingomis vibracijomis. Silikoninį žaislą galima valdyti naudojant programėlę, taip pat su pridedamu nuotolinio valdymo pultu.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    „Double Love“, mūsų prabangus porų vibratorius, jaudinančiu minkštu silikonu ir aukštos kokybės tauriuoju metalu. Dvigubai suporuotas su patogiu belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir mūsų technologijų programėle, galima aukštais dideliais atstumais, o pasirinkimų – begalės!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    „Air Pump Bunny 5 Connect“ programa yra neįtikėtinai universali: leiskite save lepinti dviejų galingų variklių vibracijomis ir jausmingai užpildyti pripučiamu veleno antgaliu. Norėdami mėgautis išskirtiniais potyriais, valdykite vibratorių naudodami „Satisfyer Connect“ programą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Phoenix Neo App Controlled Red

    Valdomas nuotoliniu būdu per FeelConnect3.0 APP, atsisakyk galios ir leisk savo partneriui vesti tave į malonią kelionę iš bet kur ir bet kada.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Fugu Green

    Būkite valdomas, kad ir kur būtų galima, programą „Magic Motion“. Patogus kišeninio dydžio vibratorius klitoriui ir makšties stimuliacijai, kurį lengva valdyti vienu mygtuko greitu. Šis mini vibratorius yra įkraunamas per USB ir suteikia jums galingą vibraciją įvairiais 7 modeliais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Mūsų Air Pump Booty 5 Connect App palepins jus vibracijomis ir pripučiamu velenu. Derinkite dvi jausmines funkcijas, kaip norite. Norėdami mėgautis išskirtiniais potyriais, valdykite vibratorių naudodami „Satisfyer Connect“ programą

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Sukurtas stimuliuoti prostatą ir tarpvietę vienu metu, Vector yra analinis triušio vibratorius, skirtas intensyviai dvigubai stimuliacijai.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Pridedu tiek muzikos į savo vidinį :G Note (Gerai G-SPOT) šiek tiek leidžia „Freestyle :G“ – belaidį muzikos valdomą vibratorių. Kai jis prijungtas prie iPod / iPhone (arba bet mp3 grotuvo), vibracija pulsuoja pagal kurią nepakartojama, suteikdama jums dvigubą jutimo patirtį su didžiausiu judėjimo ir judėjimo laisve.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Programa valdomas Satisfyer Deep Diver suteikia ypač malonią stimuliaciją: šis analinis vibratorius jus įkvėps savo jausminga kamuoliuko struktūra ir galingomis vibracijomis. O platus pagrindas užtikrina, kad meilės žaidimais galėsite mėgautis saugiai.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Nuo Black

    „Nuo“ siūlo du variklius, skirtus dvigubai stimuliacijai – vieną vidinį ir vieną dažnai pamirštamai tarpvietės sričiai. Ponios, taip (ir ponai!), jums bus malonu išgirsti, kad žaislas yra unisex.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Pagaminta iš silikono, reguliuojamo dydžio Satisfyer Bullseye riboja kraujotaką, kad užtikrintų ilgalaikį malonumą mylėjimosi metu. Smailėjančio klitorio stimuliatoriaus siūlomą galingą vibraciją taip pat galima valdyti naudojant nemokamą „Satisfyer Connect“ programėlę.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Pink

    Perifit yra revoliucinis sprendimas dubens gydymui ir jėgos treniruotėms. Dalies programėlė, dalis treniruoklis, Perifit suteikia jūsų Kegelio pratimams šiuolaikišką atnaujinimą naudojant įdomią žaidimų technologiją.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Pearl2 yra technologiškai pažangus G taško vibratorius, įgalintas lietimui jautria technologija. Jis gali būti naudojamas solo žaidimui, poroms žaisti per atstumą arba galite prijungti prie mėgstamos erotikos.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Realov Irena Smart Egg Purple

    Ieškote ko nors, kas paįvairintų santykius per atstumą? „Irena 1“ išmaniojo telefono programa leidžia jūsų partneriui valdyti jūsų žaislą, nesvarbu, kaip toli jie yra!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Pagaminta iš silikono, reguliuojamo dydžio Satisfyer Bullseye riboja kraujotaką, kad užtikrintų ilgalaikį malonumą mylėjimosi metu. Smailėjančio klitorio stimuliatoriaus siūlo galingą vibraciją taip pat galima valdyti naudojant nemokamą „Satisfyer Connect“ programą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Technologiškai pažangiausias pasaulyje apdovanojimus pelnęs G taško vibratorius ką tik atnaujintas galios ir baterijos naudojimo laikas. Pearl3 yra technologiškai pažangus G taško vibratorius, įgalintas lietimui jautria technologija. Šiek tiek išlenkta forma puikiai tinka G taško stimuliavimui ir visų rūšių išoriniam malonumui. Trys „Pearl3“ iškilimai intensyviau stimuliuoja G tašką, kai yra įkišti į kūną.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Sync Couples Fuchsia

    Sync™ sukurta taip, kad būtų galima kartu su partneriu sekso. Ji stipriai stimuliuoja klitorį ir G tašką, o jūs abu kartu jaučiate jausmą.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Šis galingas, šildomas silikoninis vibratorius, sulenktu kotu, sumaniai stimuliuoja G tašką ir ramina šildantį poveikį. Šis unikalus ir atpalaiduojantis vibratorius leidžia raumenims atsipalaiduoti, o kraujo tekėjimas maloniai žaidžia.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Love Red

    Be nuostabių slėgio bangų, „Dual Love“ su vibruojančiu, tiesiu kotu siūlome dar vieną stimuliuojančią parinktį. Įrenginys taip pat nustebins programėlės valdymu ir minkštu silikoniniu dangteliu.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Pink

    Magic Sundae yra mažas ir mielas, protingas, linksmas vibratorius. Jis meta iššūkį techninei ribai integruoti išorinę anteną į mygtuko dalį, kiek įmanoma išvengti signalo blokavimo ir pasiekti valdymą bet kada ir bet kur.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Fun White

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotolinio žaidimo ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Power Plug Black

    Belskis, belskis! Kažkas laukia prie jūsų užpakalinių durų... Maitinimo kištukas atkeliavo, kad sukurtų tą stiprią analinę vibraciją, kurios trokštate. Ne įprastas analinis kištukas, maitinimo kištukas pateisina savo pavadinimą su gilia vibracija, skatinančia jūsų užpakalinių durų karštąją vietą.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion FitCute Kegel Rejuve

    Kegel Rejuve, išmanusis kegelio treniruoklis, naudojant itin jautrius daugiataškius plėvelės jutiklius, kad aptiktų subtilią raumenų jėgą, ir Magic Kegel APP su treniruočių kursais, įvertinimu ir patarimais, kad padėtų moterims pagerinti dubens dugno raumenis.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Emma Neo yra galingas interaktyvus šildantis lazdelės vibratorius, seksualus dizainas su nuimamomis zuikio ausimis, naudokite jas ausims, kaklui, speneliams ir visoms jautrioms vietoms, kurioms reikia skirti daug daugiau dėmesio...

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Du galingi varikliai ir ergonomiška Heat Wave forma tuo pačiu metu stimuliuoja G tašką ir klitorį. Malonų masažą užbaigia sušilimo funkcija, kuri programėle valdomą seksualinės gerovės įkaitina iki 39 laipsnių Celsijaus.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Gvibe Gballs 3 App Petal Rose

    Gvibe Gballs 3 yra pažangus ir patobulintas asmeninis raumenų treniruoklis su valdymu išmaniuoju telefonu. Kegelio treniruotės su Gballs 3 lengvos, lengvos ir žaismingos. Tam nereikia skirti daug laiko, tik pusvalandį per dieną ir po 3-4 savaičių pamatysite tikrus pokyčius. Gballs 3 siūlo tai, ko nepaprasti makšties rutuliukai – atsiliepimus, padedančius suprasti, ką ir kaip daryti su savo kegelio raumenimis.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Ella Neo App Controlled Red

    „Svakom Ella Neo Mobile“ valdomas „Bluetooth Egg“ su programa yra novatoriškas vibruojantis kiaušinis su išmaniosiomis funkcijomis ir ergonomišku dizainu. Šiame galingame meilės kiaušinių vibratoriuje yra ne tik 10 neįtikėtinų vibracijos režimų ir programėlės valdomų galimybių, bet ir papildomas vibracijos nustatymas Climax Mode, kuris paskatins jus susimąstyti. Naudokite jį rankiniu būdu arba per APP, žaiskite anole arba suteikite valdymą savo partneriui, išbandykite visus naujus būdus, kaip patikti ir būti patenkintam.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    „Solstice“ yra programėlėmis valdomas prostatos masažuoklis, kuriame ergonomika derinama su išmaniosiomis technologijomis, kad pradedantiesiems ir patyrusiems naudotojams būtų suteikta puiki patirtis. Galingas Solstice variklis, minkštas silikonas ir patogus prigludimas kartu su Whats Sense programėle suteikia iš anksto nustatytą vibracijos režimą, muziką, ranka pieštus valdymo režimus ir interaktyvią balso, paveikslėlių ir teksto informaciją nuotolinio valdymo metu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Intensity Plug Purple

    Intensity Plug Connect App – kištukinis vibratorius

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Bond Charcoal Black

    Šis nešiojamas stimuliacinis žiedas, valdomas programėle arba nuotolinio valdymo pulteliu, švenčia seksualinių partnerių ryšį ir pabrėžia smalsaus, nuotykių kupino intymumo svarbą. Dėvėkite Bond po drabužiais, kad kiekviena akimirka būtų maloni, ir naudokite jį, kad jūsų preliudija pakiltų į kitą lygį.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128188 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.