×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

XXL analiniai žaislai

Elementai 129 į 160255 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • XR Brands Hosed Anal Snake Ribbed Hose 19 Inch Black

    Kiek išsipūtusių šonkaulių galite paimti iš šio ypač ilgo dildo? Šis tvirtas, bet lankstus dongas turi drąsiai briaunotą tekstūrą, suteikiančią dar daugiau pojūčių, kai įkišate jį į skylę. Kiek iš šių 19 colių telpa savyje? Galingas siurbimo pagrindas pritvirtinamas prie daugumos plokščių paviršių, kad galėtumėte visiškai valdyti net ir žaidžiant solo.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Sucker 70mm

    Gražiausias mūsų turėtas užpakalinis kištukas pagal daugybę atsiliepimų. Žinoma, taip yra ir dėl poliruoto šio tvirto 12 cm ir 70 mm skersmens užpakalinio kištuko, todėl dar vadinamo Big Ass, paviršiaus.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson American Bombshell Shellshock Small Gun Metal

    Dešimt namelių! Itin apvalus ir itin platus, Small dydžio Shellshock yra 6 colių aukščio ir 9,11 colio apimties. Ši amerikietiška bomba siūlo plokščią pagrindą sunkiems veiksmams, puikiai tinka griežtam solo žaidimui arba su mėgstamu solideriu! Pagamintas iš stulbinančio ginklų metalo PVC, šis žaislas yra be ftalatų ir yra saugus kūnui.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos COX 038 Extra Long Black 40cm

    Šis dildo turi pailgą lygią formą, kad stimuliuotų gilesnes gydymo dalis. Tvirtas siurbtukas tvirtinamas dildo ant lygaus paviršiaus, pavyzdžiui, prie durų, vonios sienos ar vonios krašto!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Crackstuffers Depth Trainer 40mm

    Antrieji iš 6 dydžių rinkinio gylio treniruokliai yra neabejotinai mėgstami žaidėjų. Sukurta Crackstuffers ass play komandos, jie sukurti taip, kad laikui bėgant lėtai ištemptų jus giliau, kad galiausiai galėtumėte paimti didesnius žaislus ar visą ranką. Ištempkite savo tempu, jums nereikia viso to įdėti vienu metu, geriausia žaisti kelis mėnesius. Kai būsite pasiruošę ir norėsite daugiau, padidinkite kitą dydį. Naudokite daug tepalo; jie yra lygūs, todėl lengvai slysta, be galvų ar iškilimų.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dinoo Hung Riff RR34 Black

    Rifas skirtas tiems, kurie mėgsta sunkius žaislus! Šiuo nuostabiu atributu reikia didžiuotis! Pasitelkite savo vaizduotę ir palepinkite save arba savo partnerį su šiuo įspūdingu dildo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • WAD Magical Orb Plug M

    Naujoji „Mister B“ dildų kolekcija vadinasi WAD Weapons of Ass Destruction. Šie visi juodi glotnūs dildo yra specialiai sukurti tam, kad suteiktų jums visą gyvenimą. Nuo kištukų, arklio dildo, tikroviškų dongų iki didžiulių asilo griovėjų WAD turi juos visus. Pagaminta Europoje iš aukštos kokybės PVC ir yra suderinama su vandens ir silikono pagrindo lubrikantais. Magical Orb Plug užkimš jūsų skylę kaip niekas kitas, jį lengva įkišti smailiu galu. Kam jo gyvenime nereikia šiek tiek magijos?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • All Black Steroid Olympus Dildo

    Kai kurie vyrai trypčioja po sporto salę, atrodydami kaip graikų dievai, nuleisti ant žemės vien tam, kad išdulkintų. STEROIDAS iš tikrųjų dirbo su vienu tokiu dievu, kad galėtume jums atnešti „Olympus“ dildo.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • WAD XXL Stinger Black

    Po WAD sėkmės Weapons of As Destruction analinių žaislų kolekcija ruošiasi WAD XXL.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy King-Sized Anal Ripples

    Viskas apie užpakalius. Mėgaukitės puikiu pilnumo jausmu ir dideliu ilgiu iš LoveToy Anal Dildo. Lygus, lankstus ir labai aptemptas – tai iššūkis net pažengusius analinių žaislų naudotojus nuvesti į jaudinančius naujas vietas. Būsite labai sužavėti, kai visa tai gausite. Maloniai jaučiatės šlifuoti, nes įkišamas svoris. Prieš vėl nusileisdami, leiskite gravitacijai jį šiek tiek ištraukti. Tiesiog pasiruoškite būti sužavėtam. Naudokite antibakterinę, ne ftalatinę PVC medžiagą, kad ji būtų visiškai saugi kūnui. Tepkite dideliu kiekiu vandens pagrindo lubrikanto, kad pajustumėte labai šlapią ir stimuliuojančią patirtį.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Fantasia Phoenix Teal

    Saldūs Fantasia žaislai sukurti prabangiems ir stimuliuojantiems pojūčiams. Lankstūs, orientuoti į našumą ir vizualiai patrauklūs, jie yra įvairių spalvų, formų ir dydžių.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • WAD Favor of the Emperor Plug XL

    Naujoji „Mister B“ dildų kolekcija vadinasi WAD Weapons of Ass Destruction. Šie visi juodi glotnūs dildo yra specialiai sukurti tam, kad suteiktų jums visą gyvenimą. Nuo kištukų, arklio dildo, tikroviškų dongų iki didžiulių asilo griovėjų WAD turi juos visus. Pagaminta Europoje iš aukštos kokybės PVC ir yra suderinama su vandens ir silikono pagrindo lubrikantais. Imperatoriaus kištuko palankumas taip vadinamas ne be priežasties. Tai puikus sosto prijungimas prie karaliaus. Lygus kiaušinio formos kištukas, skirtas nešioti ilgesnį laiką.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Creature Cocks Xeno Egg Glow in the Dark Silicone Egg Pink

    Išplėskite savo akiratį už žinomos visatos ir gaukite vieną iš mūsų svetimų kseno kiaušinių iš Creature Cocks! Šis rožinis, violetinis ir žalias kiaušinis šviečia tamsoje, todėl galite turėti radioaktyviai atrodantį svetimą kiaušinį! Arba galite įsivaizduoti, kad pasiimate visiškai naują būtybę ir jų ypatingai unikalų falą!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • WAD Atomic Blast

    Naujoji „Mister B“ dildų kolekcija vadinasi WAD Weapons of Ass Destruction. Šie visi juodi glotnūs dildo yra specialiai sukurti tam, kad suteiktų jums visą gyvenimą. Nuo kištukų, arklio dildo, tikroviškų dongų iki didžiulių asilo griovėjų WAD turi juos visus. Pagaminta Europoje iš aukštos kokybės PVC ir yra suderinama su vandens ir silikono pagrindo lubrikantais. Šis atominis sprogimas nesiliaus po pirmojo sprogimo, jis tęsiasi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Anal Drops 50mm x 4 Black

    Įkimškite juos ir ištraukite! Šie analiniai lašai privers ašaras išbėgti iš jūsų akių iš susijaudinimo, kai kiekvienas didelis rutulys išslys iš jūsų skylės. Pagaminti iš švelnaus silikono, šiuos lašelius traukti yra tikras malonumas. Kiekvieną kartą judėkite lėtai arba greitai, kad pojūtis būtų skirtingas. Šis žaislas yra geras iki paskutinio lašo!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin 19 Inch Dildo Beige

    Dr. Skin 19 colių dildo yra neįtikėtinai ilgas, nepaprastai tikroviškas žaislas, skirtas optimaliam žaidimui giliai. Jis puikiai tinka tiems, kurie nori gilios ir pilnavertės patirties, ir gali būti naudojamas bet kam.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Creature Cocks Sea Serpent Blue Scaly Silicone Dildo

    Ši jūrinės gyvatės meškerė pagaminta kitaip nei bet kuri, kurią turėjote anksčiau. Drakono žvynų eilės, tekstūruota gyvatės oda, briaunota galva ir švelni koto S formos kreivė – visa tai prisideda prie šio giliavandenio dongo unikalumo. Paimkite šį lediškai baltą ir mėlyną kotą ir mėgaukitės tvarkydami sunkų, aptemptą strypą, pagamintą iš aukščiausios kokybės silikono.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Creature Cocks Swamp Monster Scaly Silicone Dildo

    Pasinerkite į naujas fantazijas su šiuo Swamp Monster dildo iš Creature Cocks! Jo paslaptingas kotas tekstūruotas su mažais iškilimais ir žvynuotais įdubimais. Ilgas kotas yra švelniai išlenktas, kad būtų malonus skverbtis, ir švelniai rožinė galvutė, kuri žydi kaip pumpuras žalio stiebo gale.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • WAD Magical Orb Plug L

    Naujoji „Mister B“ dildų kolekcija vadinasi WAD Weapons of Ass Destruction. Šie visi juodi glotnūs dildo yra specialiai sukurti tam, kad suteiktų jums visą gyvenimą. Nuo kištukų, arklio dildo, tikroviškų dongų iki didžiulių asilo griovėjų WAD turi juos visus. Pagaminta Europoje iš aukštos kokybės PVC ir yra suderinama su vandens ir silikono pagrindo lubrikantais. Magical Orb Plug užkimš jūsų skylę kaip niekas kitas, jį lengva įkišti smailiu galu. Kam jo gyvenime nereikia šiek tiek tiek magijos?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 77

    Šis nuostabus Kiotos Monstar Dildo BEAST atrodo kaip tikras pabaisos gaidys su 3 spalvų efektu. Šis Dildo Beast pasižymi nuostabiomis savybėmis, dėl kurių įkišus jį į makštį ar užpakalį jis jaučiasi itin maloniai. Su nuostabiu raudonos, auksinės ir pilkos spalvų deriniu šis dildo yra 23,6 cm ilgio, o skersmuo nuo 5,5 cm iki 6,5 cm.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson The Manhandler Black

    Aukščiausia sekso lazdelė! „Doc Johnson“ 14,5 colio PVC „Man“ rankenėlė yra klasikinis gaidys su gysluotu kotu ir papildoma policijos lazdos stiliaus rankena, kad būtų lengva suimti. „Man“ rankena yra pagaminta iš kūnui saugios medžiagos, be ftalatų ir yra baltos ir juodos spalvos.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Anal Drops 60mm x 4 Black

    Įkimškite juos ir ištraukite! Šie analiniai lašai privers ašaras išbėgti iš jūsų akių iš susijaudinimo, kai kiekvienas ypač didelis rutulys išslys iš jūsų skylės. Pagaminti iš švelnaus silikono, šiuos lašelius traukti yra tikras malonumas. Kiekvieną kartą judėkite lėtai arba greitai, kad pojūtis būtų skirtingas. Šis žaislas yra geras iki paskutinio lašo!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dinoo King-Size Hand Small Black

    NAUJA Dinoo King-Size linija skirta tiems, kurie mėgsta DIDELIUS ir REALISTUS žaislus! Šiuo nuostabiu atributu reikia didžiuotis! Pasitelkite savo vaizduotę ir palepinkite save arba savo partnerį su šiuo įspūdingu dildo.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson American Bombshell Destroyer Butt Plug Gun Metal

    Šis įspūdingas žaislas pateisina savo pavadinimą! „Destroyer“ sužavės ieškančius dydžio savo itin stulpeliais su graduotais briaunomis ir masyviu pagrindu grubiems žaidimams. Naudojamas 8 colių ilgis ir didžiulis 13,18 colių ilgis; šis amerikietiškas blogiukas užtikrina sprogstamąjį veiksmą miegamajame! Pagaminta iš stulbinančio ginklų metalo PVC, Destroyer yra be ftalatų ir yra saugus kūnui.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • WAD Epic Eclipse Plug XL

    Naujoji „Mister B“ dildų kolekcija vadinasi WAD Weapons of Ass Destruction. Šie visi juodi glotnūs dildo yra specialiai sukurti tam, kad suteiktų jums visą gyvenimą. Nuo kištukų, arklio dildo, tikroviškų dongų iki didžiulių asilo griovėjų WAD turi juos visus. Pagaminta Europoje iš aukštos kokybės PVC ir yra suderinama su vandens ir silikono pagrindo lubrikantais. WAD Epic eclipse XL yra puikus kištukas, gražios ovalo formos jis liks ten, kur ir turi būti. Dėl savo švelnios tekstūros malonu nešioti ilgesnį laiką.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HellHound Hydra Dildo Black Purple S

    Pro pragaro vartus plitęs iš piktųjų pono B karalystės ateina malonumų ir skausmo, ugnies ir vandens, tamsos ir šviesos sosto valdovas, tai HellHound.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XR Brands Hosed Anal Snake Spiral Hose 19 Inch Black

    Tiems, kam patinka gražus ir ilgas, ši žarna pripildys jus iki kraštų! Šis tvirtas, bet lankstus dongas yra spiralės tekstūros, kad suteiktų dar daugiau pojūčių, kai įkišate jį į savo skylę. Kiek iš šių 19 colių telpa savyje? Galingas siurbimo pagrindas pritvirtinamas prie daugumos plokščių paviršių, kad galėtumėte visiškai valdyti net ir žaidžiant solo.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • All Black Steroid Teamwork Dildo

    Geriausiose sporto šakose yra stiprių, prakaituojančių vaikinų komandos, kurios kartu siekia savo tikslų. Ir šiuo atveju tas tikslas yra jūsų skylė. „Teamwork“ dildo gali pasigirti dviem nuostabiais gysliniais gaidžiais, kurie susilieja viduryje, kartu su pora pilnų kamuoliukų.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160255 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.