×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Analiniai žaislai bevielis nepralaidus vandeniui

Elementai 33 į 6480 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Programa valdomas Satisfyer Deep Diver suteikia ypač malonią stimuliaciją: šis analinis vibratorius jus įkvėps savo jausminga kamuoliuko struktūra ir galingomis vibracijomis. O platus pagrindas užtikrina, kad meilės žaidimais galėsite mėgautis saugiai.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Nuo Black

    „Nuo“ siūlo du variklius, skirtus dvigubai stimuliacijai – vieną vidinį ir vieną dažnai pamirštamai tarpvietės sričiai. Ponios, taip (ir ponai!), jums bus malonu išgirsti, kad žaislas yra unisex.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off The-Vibe

    The-vibe yra unikalus visiškai lankstus daugiafunkcis vyriškas dirželis ir analinis stimuliatorius, kurį galima suformuoti taip, kad jis puikiai priglustų prie kūno. Profesionaliai sukurtas skiriant absoliutų dėmesį detalėms „The-Vibe“ užtikrins, kad jūs ir jūsų partneris mėgausitės bendrais malonumais. Plonas įkišamas analinis kotas buvo sukurtas taip, kad jūsų partneris tilptų kartu ir pagerintų jūsų žaidimą.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Patirkite vibruojančią lemputės, įkištos į jūsų skylę, apimtį, o tarpvietės stimuliatorius zvimbia jus iš išorės. 10x P-Flexer gali būti naudojamas su nuotolinio valdymo pultu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 3 vibracijos greičius ir 7 pulsavimo modelius, tiekiami viduje ir išorėje per galingus dvigubus variklius. Didelė lemputė yra ant lankstaus, siauro stiebo, leidžiančio jai prisitaikyti prie natūralių jūsų vidinio veikimo kampų.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Pasiduokite tvirtam, visapusiškam vyriškam potyriui, kai apsikabinate ikoninį Rude -Boy Xtreme, kad gautumėte gilų, stiprų prostatos ir tarpvietės malonumą.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Cocktail Burgundy

    Sukurtas didžiausias bendram pasitenkinimui Kokteilis yra galingas dviejų variklių porų žaislas, sukurtas taip, kad sekso metu džiugintų išangę ir makštį, o kartu stimuliuotų varpą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus B-Stroker Remote Control Unisex Massager with Unique Rimming Beads

    Nexus B Stroker yra tikrai unikalus ir universalus žaislas.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    „Solstice“ yra programėlėmis valdomas prostatos masažuoklis, kuriame ergonomika derinama su išmaniosiomis technologijomis, kad pradedantiesiems ir patyrusiems naudotojams būtų suteikta puiki patirtis. Galingas Solstice variklis, minkštas silikonas ir patogus prigludimas kartu su Whats Sense programėle suteikia iš anksto nustatytą vibracijos režimą, muziką, ranka pieštus valdymo režimus ir interaktyvią balso, paveikslėlių ir teksto informaciją nuotolinio valdymo metu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Langloys Small Anal Plus with Led and Remote Control

    Šis aukščiausios kokybės įkraunamas silikoninis kištukas yra pats geriausias tokio tipo. Itin minkštas kokybiškas silikonas su unikaliu silikono nuotolinio valdymo pulteliu, padengtu auksiniu kraštu. Galite įjungti užpakalinį kištuką be nuotolinio valdymo pulto ir pakartotinai paspaudę įjungimo arba išjungimo mygtuką, kad pasiektumėte mėgstamiausią vibravimo režimą. Spalvos toliau keičiasi užpakalinėje kištuko pusėje.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    „Wall Banger P-Spot“ sukurtas tam, kad sukurtumėte aukščiausią patirtį jaudinančiuose solo sekso seansuose arba pasidalykite ja su partneriu, kad galėtumėte patirti didingų seksualinių nuotykių! Šiame daugiafunkciniame vibraciniame masažuoklyje yra nuimamas magnetinis nuotolinio valdymo pultas, kuris lengvai pritvirtinamas prie kištuko pagrindo, kad valdymas būtų po ranka arba, dar geriau, leiskite savo partneriui naudotis nuotolinio valdymo pultu! Galingas siurbtuko pagrindas laiko Wall Banger P tašką, kad pasiektumėte tas tobulas vietas! Patirkite linksmybes ir atraskite begalines galimybes!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Tikslinė prostatos stimuliacija: dviejų greičių dviejų sukimosi velenas yra varomas didelio sukimo momento varikliu, kad būtų atliktas kruopštus prostatos masažas. Dvigubi pojūčiai: Dirbdamas kartu su besisukančiu velenu, tarpvietės stimuliatorius naudoja oro įsiurbimo technologiją, kad suteiktų intensyvius pojūčius. Universali vartotojo patirtis: sukurta taip, kad atitiktų IPX7 hidroizoliacijos standartus, vartotojas gali mėgautis Revo.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys FunkyButts Remote Controlled Butt Plug Set for Couples

    FunkyButts iš Feelztoys – tai 2 vibruojančių užpakalio kištukų su nuotolinio valdymo pulteliu rinkinys poroms, kuriuos lytinio akto metu gali nešioti abu partneriai vienu metu. Nuotolinio valdymo pultelis gali būti naudojamas abiem užpakaliukams, kurie gali būti valdomi atskirai.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Desire Purple

    Sudėtingas ir subtilaus dizaino Desire yra smulkus, bet galingas kištukas tiems, kurie nori patirti analinio žaidimo malonumą ir jaudulį. Puikiai suformuluotas, kad būtų prigludęs prie kūno, tvirtas aksominis pagrindas sukels gilias pulsuojančias vibracijas, kad erzintų ir sujaudintų jūsų skruostus.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bfilled Classic Vibrating Plug Orchid

    Būsite kutenti rožinės spalvos, kai atidarysite naujas duris su „Bfilled Classic Unleashed“. Šis smulkus, bet galingas kištukas yra apgalvotai siaurėjantis su platėjančiu pagrindu, skirtas smalsiems pradedantiesiems ar patyrusiems profesionalams. Pagaminta iš neporingo, kūnui saugaus PU dengto ABS plastiko, jį lengva valyti, todėl jis visada pasiruošęs kitam nuotykiui.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bathmate Prostate Pro

    Sukurta atsižvelgiant į ergonomiką ir malonumą, galėsite pasiekti sustiprintus orgazmus, kurie pakeis jūsų požiūrį į tai, koks pasitenkinimas gali būti vyriškas kulminacija. Prostata tikrai yra perjungimo jungiklis intensyvesniems orgazmams.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Suteikite savo grobio dundėjimą su šiuo unikaliai patenkinančiu vibruojančiu analiniu kištuku! Vidiniai karoliukai sukasi pagrindo viduje, kad jaustųsi stuburo drebulys, kuris susilieja su vibracijomis ir giliai numalšina jūsų užpakalinių durų potraukį. Smailėjantis kreminės ir glotnaus koto galiukas sukurtas taip, kad būtų lengva įeiti ir be vargo nukeliauja tiesiai į jūsų P tašką. Prostatos stimuliuojamas orgazmas buvo įvardijamas kaip pats intensyviausias malonumas, kokį tik gali įsivaizduoti žmonės, sergantys prostata, todėl atraskite džiaugsmą patys. Net po vandeniu, nes šis žaislas yra visiškai panardinamas. Nuvalykite žaislų valikliu ir skalaukite karštu vandeniu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Remote Controlled Butt Plug Purple

    Grynas analinis malonumas pradedantiesiems ir patyrusiems! Nuostabios formos analinis vibratorius RC Butt Plug iš Sweet Smile su švelniu antgaliu. Jis padengtas minkštu silikonu, kuris puikiai jaučiasi prie odos.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sweet Seal Black

    Programėlėmis valdomas „Sweet Seal“ įkvėps jus savo galingu varikliu, erdvia, apvalia forma ir intuityviu valdymu. Taip pat silikoninį analinį vibratorių galite naudoti įvairiais būdais su Satisfyer Connect programėle.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Patirkite intensyviausius įmanomus orgazmus bakstelėdami į savo P tašką! Šio unikalaus prostatos vibratoriaus tvirto koto gale yra iššokantis mygtukas, specialiai sukurtas taip, kad jaustųsi kaip čia pat bakstelėjus pirštu – pojūtį, kurį dauguma vyrų apibūdina kaip didžiausią kada nors pajustą malonumą. Bet tai dar ne viskas! Kai pateksite į vidų ir bakstelėsite, vibruojantis rutulinis stimuliatorius įsitaisys tiesiai už nugaros ir suteiks papildomo žvilgesio, kuris tikrai nuves jus į laimę – net po vandeniu, nes visas žaislas yra visiškai panardinamas.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Julie Prostate Massager Purple

    Galingas analinis kištukas su nuotolinio valdymo pultu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Susipažinkite su Player One ir atraskite geriausią orgazmą. Dėl savo ergonomiško dizaino ir dvigubo variklio jis užtikrina nepriekaištingą prostatos ir tarpvietės stimuliavimą ir suteikia galingą patirtį. Žaiskite solo arba duetu su nuotolinio valdymo pulteliu. Jo apvali forma sukurta taip, kad būtų lengva įdėti, o lankstus pagrindas užtikrina optimalų komfortą naudojant. Tavo žaidimas, tavo taisyklės.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    „Nexus Beat“ naudoja ritmišką „triukšmo“ technologiją, kad stimuliuotų jūsų prostatą, kitaip nei bet kada anksčiau. Mėgaukitės maloniais pojūčiais kartu su daugiafunkciu tarpvietės masažuokliu dvigubai stimuliacijai. Beat pakelia prostatos žaidimą į visiškai naują lygį.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Primo Heating Butt Plug Black

    Šildymo kištukas ir vibratorius vyrams ir moterims.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Quattro Remote Control Vibrating Pleasure Beads Black

    „Nexus Quattro“ malonumo kamuoliukai suteiks žaidimo laiko naują dimensiją. Šiuos vibruojančius kamuoliukus galima naudoti viduje ir išorėje, kad stimuliuotų visas jūsų erogenines zonas. Apvyniokite juos, traukite, išmeskite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Bolster Butt Plug with Inflatable Tip

    „Nexus Bolster“ turi pripučiamą antgalį, leidžiantį vartotojui pritaikyti savo prostatos spaudimą. Jo galingas variklis siūlo 6 stimuliuojančius prostatos vibracijos nustatymus. Valdymas ant žaislo arba nuotolinio valdymo pulteliu. USB įkraunamas ir atsparus vandeniui, tiek žaislas, tiek nuotolinio valdymo pultas.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Large

    šį glotnų metalinį kištuką lengva naudoti ir skanu! Mėgaukitės lengvu įkišimu su nusmailėjusiu galu. Mėgaukitės neakytu, be nikelio metalu, nes jis slysta viduje. Sunkus, pasvertas metalas yra suderinamas su visų tipų tepalais ir yra IP7X atsparus vandeniui. Mėgaukitės vėsiu metalu arba prieš įdėdami pašildykite jį šiltame vandenyje.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Small

    Šį glotnų metalinį kištuką lengva naudoti ir skanu! Mėgaukitės lengvu įkišimu su nusmailėjusiu galu. Mėgaukitės neakytu, be nikelio metalu, nes jis slysta viduje. Sunkus, pasvertas metalas yra suderinamas su visų tipų tepalais ir yra IP7X atsparus vandeniui. Mėgaukitės vėsiu metalu arba prieš įdėdami pašildykite jį šiltame vandenyje.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Discover Black

    „Discover“ buvo puikiai sukurtas taip, kad nuves jus į gundantį išangės tyrinėjimo kelionę. Tvirtas aksominis prisilietimo pagrindas sukels gilias pulsuojančias vibracijas, kad erzintų ir sujaudintų jūsų skruostus, kai kūnas sugriebs ploną kaklą, todėl kontūrinis kotas puikiai nuslys į savo vietą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Cocktail Black

    Sukurtas didžiausiam bendram pasitenkinimui Kokteilis yra galingas dviejų variklių porų žaislas, sukurtas taip, kad sekso metu džiugintų išangę ir makštį, o kartu stimuliuotų varpą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Discover Purple

    „Discover“ buvo puikiai sukurta taip, kad nuves jus į gundančios išangės tyrinėjimo kelionę. Tvirtas aksominis prisilietimo pagrindas sukels gilias pulsuojančias vibracijas, kad erzintų ir sujaudintų jūsų skruostus, kai kūnas sugriebs ploną kaklą, todėl kontūrinis kotas puikiai nuslys į savo vietą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Tobulos formos RC rotacinis prostatos masažuoklis su ANOS vibracija, turi besisukantį dvigalvį antgalį, kuris specialiai nukreipiamas į prostatą atliekant išangės masažą. Du galingi varikliai užtikrina intensyvų sukimąsi ir gilias vibracijas, kurios taip pat stipriai jaučiamos plačiame ir išlenktame kamščio pagrinde, kad tuo pačiu metu stimuliuotų išangę ir tarpvietę.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action Asher Butt Plug with Remote Control Black

    „Asher“ yra naujasis „Action“ narys – nuotolinio valdymo pultelis, vibruojantis analinis kištukas. Jis turi 6 vibracijos funkcijas, galingas, linksmas, su kuriomis gali patekti į pasaulį, kupiną intensyvios aistros.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 6480 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.