×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Analiniai žaislai vibruojantis

Elementai 129 į 160343 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Visada norėjai pasitempti užpakalį? Neieškokite daugiau, nes šis nuostabus dvigubo variklio prostatos masažuoklis yra viskas, ko jums reikia! Mygtukai leidžia reguliuoti 10 greičių vibraciją, 5 greičių elektrorežimą, taip pat 2 šviesos elektrošoko sritis papildomai stimuliacijai.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Patirkite aukščiausią prostatos stimuliavimo lygį naudodami P-Massage glostymo karoliuko galiuką ir vibruojančią kotą! Lygus velenas vibruoja su galingu dvigubu varikliu, galinčiu 10 skirtingų zvimbimo modelių, o vidiniai masažo antgalio rutuliukai stimuliuoja jūsų mėgstamas vietas 10 unikalių masažo būdų, kuriuos galima valdyti apačioje esančiais valdikliais.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets Sex Kit

    Ar jums patinka analiniai žaidimai? Tada šis juodas rinkinys jums puikiai tiks. Rinkinį sudaro kištukas, analiniai karoliukai ir intymus dušas. Komplekte yra vibratorius, kurį galima įkišti į kištuką arba analinius karoliukus, kad būtų dar daugiau malonumo!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Pink Ruby

    Blizgėkite ir spindėkite, kai patiriate vidinį galingo vibruojančio variklio malonumą su 6 vibracijos lygiais ir 15 vibracijos modeliais, nuo švelnių pulsacijų iki gilių ir galingų. Kompaktiškas, saugus kūnui, besiūlis, silikoninis su USB įkraunama baterija veikia iki 1,5 valandos iš eilės.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Plug-ilicious 2 yra vibruojantis analinis kištukas su ypač stipria vibracija, kurį galima valdyti iš išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio ar Apple Watch. Lygus paviršius, pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono, leidžia lengvai įkišti kištuką ir užtikrina saugų potyrį. Plug-ilicious 2 gali naudoti tiek vyrai, tiek moterys, jis gali prisijungti prie dušo, nes yra atsparus vandeniui ir turi šnabždesio režimą, kad būtų galima diskretiškai linksmintis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Sulenkite jį norimu kampu, tada mėgaukitės išorine vibracija ir prostatos melžimu! 7x P-Bender galima naudoti su nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 3 greičius ir 4 tarpvietės vibracijos modelius, taip pat 5 melžimo judesių režimus iš mažo rutuliuko, esančio po koto galiuko paviršiumi. Dvigubas malonumas yra tobulas dėl koto lankstumo, leidžiančio puikiai jį išdėstyti smeigtukui prostatos stimuliavimui.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Maža mūsų geriausiai parduodamo apvado kaiščio versija, kurioje yra besisukančių karoliukų, kad būtų galima pajusti apvado jausmą, ir galiukų vibraciją, kad sukeltų orgazmą. Šis kompaktiškas, saugus kūnui, besiūlis silikoninis kištukas yra stipriai įkraunamas, kad stimuliuotų visas reikiamas vietas. Naudokite su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kuris ne tik palengvina naudojimą, bet ir leidžia žaisti su įvairiomis poromis.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Twinny Bud yra analinis kištukas, kuris suteikia jums pojūčių kaip niekada anksčiau. Analinis kištukas turi du perlus su 10 vibracijų ir gali būti įkraunamas naudojant USB laidą. 2 kamuoliukai puikiai tinka dvigubai analinei stimuliacijai, ergonomiškas dizainas užtikrina idealų analinį įkišimą, o Twinny Bud yra ypač minkštas dėl skysto silikono.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Plug with Perineum Stimulator

    Stimuliuoja prostatą, išangę ir tarpvietę vienu metu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Black Diamond

    Blizgėkite ir spindėkite, kai patiriate vidinį galingo vibruojančio variklio malonumą su 6 vibracijos lygiais ir 15 vibracijos modeliais, nuo švelnių pulsacijų iki gilių ir galingų. Kompaktiškas, saugus kūnui, besiūlis, silikoninis su USB įkraunama baterija veikia iki 1,5 valandos iš eilės.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series 3X Premium Ringed Rimmers Anal Training Set Black

    Tobulas treniruočių rinkinys pradedantiesiems, norintiems žaisti! Mėgaukitės 2 skirtingomis tekstūromis ir 2 skirtingų dydžių tinkamam analiniam treniruotei pradedantiesiems ir puikia apšilimo galimybe veteranams. Kartu su šiuo 4 rinkiniu yra „bulet Vibe“, kuris puikiai tinka kiekvienam Rimmeriui, kad jūsų išangės treniruotėms būtų suteiktas vibracinio malonumo sluoksnis!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Sukurtas stimuliuoti prostatą ir tarpvietę vienu metu, Vector yra analinis triušio vibratorius, skirtas intensyviai dvigubai stimuliacijai.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Programa valdomas Satisfyer Deep Diver suteikia ypač malonią stimuliaciją: šis analinis vibratorius jus įkvėps savo jausminga kamuoliuko struktūra ir galingomis vibracijomis. O platus pagrindas užtikrina, kad meilės žaidimais galėsite mėgautis saugiai.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    GPlug buvo specialiai sukurtas turint omenyje papildomų malonumų ieškančius asmenis. Puikiai tinka vyrams, moterims ir visų lyčių (visiems, kurių užpakaliukas mėgsta būti stimuliuojamas!) naudoti vienam arba su partneriu. Galite naudoti G kištuką išankstinio žaidimo ar įsiskverbimo metu, kad padidintumėte sotumo jausmą ir stimuliuotumėte p tašką ir g tašką. Pasiruoškite stipresniems, ilgesniems ir intensyvesniems orgazmams, kai į žaidimą pridėsite „Gvibe“ žaislų ir kištukų.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Jei jums patinka analinis stimuliavimas, naudodamiesi šiuo ergonomiškai sukurtu žaislu nesuklysite! Įrengtas 10 greičių, USB įkraunamas vibracijos režimas, GERON visada bus šalia jūsų didžiausio malonumo! Lygus 100% grynas silikonas ir ABS užtikrina, kad kartu su pakankamu sutepimu sklandžiai patektų ir išliptų kiekvieną kartą, kai GERON budi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Bunny Tail Pink

    Visi žinome, kokie zuikiai yra geriausi! Pavirskite žaviu triušiu su šiuo žavingu rožiniu uodegos kamščiu ir atraskite 3 greičius ir 7 skambančios grobio palaimos funkcijas! Dėl nuotolinio valdymo pulto šį kištuką itin lengva naudoti žaidžiant solo, tačiau labai smagu naudoti, kai perduodate valdžią partneriui. Jiems patiks jausti jūsų jausmingai švelnią uodegą, kol ši dūzgia tavyje.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Auto Throb Inflatable Plug Black

    Nuostabios formos analinis vibratorius Auto-Throb pripučiamas vibruojantis kištukas iš Anal Fantasy Elite Collection su stimuliuojančia griovelių tekstūra ir kamščiu saugiam naudojimui. Jis gali būti automatiškai pripučiamas, kad būtų labai didelis – nuostabus sotumo jausmas. Taip pat puikiai tinka ištempti išangę.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sport Fucker MOTOVibe BUZZ Lock Black

    Paėmėme nepaprastai populiarųjį „Thunder Plug Asslock“ ir suteikėme jam impulsą kiaušinyje įkraunamu varikliu, galinčiu atlikti 10 skirtingų vibracijos funkcijų. Nešiokite šį blogą berniuką prie baro, o belaidis nuotolinio valdymo pultas gali būti naudojamas vibracijai perjungti niekam nežinant. Padovanok nuotolinio valdymo pultą draugui ir jis gali pranešti, kad tavęs ieško, kol tu užsiėmęs tamsiame kambaryje!

    159 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Ergonomiškos formos analinis vibratorius Hyper-Pulse P-Spot Massager iš Anal Fantasy Elite Collection yra puikus, nes lengvai suranda, pasiekia ir intensyviai stimuliuoja prostatą. Ant galo yra minkšta silikoninė membrana, kuri tiesiogiai patenka į P tašką, kad galėtų jį masažuoti papildomais pulsuojančiais impulsais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Outer Space Vibrating Anal Plug

    Patirkite puikią išangės stimuliaciją su šiuo stilingu vibruojančiu užpakalio kištuku iš Hueman kolekcijos. Kištukas pagamintas iš minkšto silikono ir turi 10 skirtingų vibracijos nustatymų (4 greičiai ir 6 raštai). Užpakalio kamščio kotas yra sulenktas prostatos stimuliavimui ir susideda iš trijų skirtingų dydžių karoliukų, skirtų stimuliavimui įkišant ir pašalinant. Po naudojimo kruopščiai nuvalykite užpakalinį kištuką žaislų valikliu ir vandeniu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Lolli Plug 1 Plug Vibrator Berry

    2 varikliai aprūpina Lolli-Plug 1 intensyvia vibracija. Deimanto formos kištuko tekstūra suteikia papildomos stimuliacijos. Platus pagrindas ir minkštas silikonas užtikrina, kad galėsite mėgautis patogiai ir saugiai.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • HookUp Panties Remote Lace Peek-a-Boo Black

    HookUp Kelnaitės Remote Lace Peek-a-Boo yra gražios permatomos kelnaitės, kurios išlaiko įtrauktą makšties kamštį intymiausioje naudotojo vietoje. Taip pat pridedama vandeniui atspari vibro kulka, kurią galima įkišti į makšties kamštį, kad būtų galima stimuliuoti žmogų papildomomis vibracijomis. Kelnaitės taip pat atviros nugaroje, kad vaizdas būtų jaudinantis. Tarpkojo srityje yra maža kišenė vibro kulkai.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Nuo Black

    „Nuo“ siūlo du variklius, skirtus dvigubai stimuliacijai – vieną vidinį ir vieną dažnai pamirštamai tarpvietės sričiai. Ponios, taip (ir ponai!), jums bus malonu išgirsti, kad žaislas yra unisex.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Su šiuo nuotoliniu būdu valdomu silikoniniu užpakaliniu kištuku pridėkite tiek aksominio užpildymo savo užpakalinėms durims! Klasikinis kūginis dizainas leidžia lengvai įkišti šį užpakalinį kamštį, kad būtų patenkintas, kad būtų galima be nepatogumo įėjimo. Šis tradicinės formos kištukas turi galingą variklį, kuris suteikia vibraciją ir triukšmą! Puikiai tinka pradedantiesiems ir profesionalams, puikiai tinka žaidimams solo ir partneriams.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Joydivision XPANDER X4+ Medium

    Naujausios kartos prostatos stimuliatoriai, kurie ne tik efektyviai plečia savo seksualumą, bet ir leidžia tyrinėti. X2 suteikia puikią pusiausvyrą tarp prostatos, išangės ir tarpvietės stimuliacijos.

    119 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy The Tough Thrusting Vibrating Plug Blue Metallic

    Tough yra stumiantis ir vibruojantis analinis kištukas, turintis galingą variklį su 7 skirtingais pulsavimo režimais ir 3 vibraciniais greičiais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Pristatome Sfinksą – didžiausią vyrų malonumų centrą. Su šildomu / vibruojančiu / lanksčiu prostatos masažuokliu, vibruojančiu rutulinio maišelio žiedu, 2 įkraunamais varikliais ir kūnui saugiu prabangiu silikonu, Sfinksą galima naudoti su pridedamu belaidžiu valdikliu arba atskirai, kad būtų galima valdyti laisvų rankų įrangą. 7 funkcijos / greičiai. Tinka visiems lubrikantams.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160343 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.