×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Analiniai žaislai įkraunamas juodas

Elementai 129 į 160198 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black XL

    Sensacijų ieškotojai džiaugiasi! Trigubi mūsų svertinio ir vibruojančio Snug & Tug jausmai suteikia didžiulę stimuliavimo dozę, įtraukdami erogenines zonas ir įdomias funkcijas. Dėvėkite penio žiedą, kad erekcija būtų ilgesnė ir stipresnė, o mėgaukitės galingu vibruojančiu ir maloniai apsunkintu vidiniu kamščiu, skirtu išangės ir prostatos pojūčiams.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Deep Secret M Black

    Vibruokite kaip vienas ir dalinkitės itin giliais pojūčiais su Deep Secret. Tik įžūliam ši minkšta silikoninė vibruojanti analinė grandinėlė aprūpinta pulteliu, kurį partneris gali aktyvuoti iš atstumo iki 10 metrų... Privalomas daiktas tiems, kurie išdrįsta peržengti geismo ribas.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XouXou Remote Controlled Vibrating E-Stim Butt Plug Black

    Su jaudinančiais elektriniais impulsais užpakalinėms durims!

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Butt Plug Black

    Su automatine, ritmine pompos funkcija analiniam malonumui patenkinti!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Nalone drakonas yra stilingas vibratorius, specialiai sukurtas optimaliam prostatos stimuliavimui. Jis pagamintas iš minkšto silikono ir turi briaunuotą kotą, kad būtų galima mėgautis papildomais pojūčiais. Taip pat žaislo apačioje yra masažuoklis, kuris naudojimo metu masažuoja tarpvietę. Abiejuose stimuliacijos taškuose yra atskiras variklis, turintis 7 skirtingus vibracijos nustatymus.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Patirkite intensyviausius įmanomus orgazmus bakstelėdami į savo P tašką! Šio unikalaus prostatos vibratoriaus tvirto koto gale yra iššokantis mygtukas, specialiai sukurtas taip, kad jaustųsi kaip čia pat bakstelėjus pirštu – pojūtį, kurį dauguma vyrų apibūdina kaip didžiausią kada nors pajustą malonumą. Bet tai dar ne viskas! Kai pateksite į vidų ir bakstelėsite, vibruojantis rutulinis stimuliatorius įsitaisys tiesiai už nugaros ir suteiks papildomo žvilgesio, kuris tikrai nuves jus į laimę – net po vandeniu, nes visas žaislas yra visiškai panardinamas.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sweet Seal Black

    Programėlėmis valdomas „Sweet Seal“ įkvėps jus savo galingu varikliu, erdvia, apvalia forma ir intuityviu valdymu. Taip pat silikoninį analinį vibratorių galite naudoti įvairiais būdais su Satisfyer Connect programėle.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    „Nexus Boost“ turi pripučiamą antgalį, leidžiantį vartotojui pritaikyti savo prostatos spaudimą. Du galingi varikliai siūlo 6 stimuliuojančius prostatos ir tarpvietės vibracijos nustatymus. Valdymas ant žaislo arba nuotolinio valdymo pulteliu. Žaislas yra įkraunamas iš USB ir atsparus purslams. Nuotolinio valdymo pultas yra įkraunamas USB ir atsparus vandeniui.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Eclipse Slender Beads Black

    Eclipse™ Slender Beads yra seksualus, lankstus silikoninis zondas, sukurtas tam, kad palengvintų jus jaudinantį analinį malonumą. Lankstus dizainas, karoliukų velenas ir galingas variklis leidžia šiam zondui lankstytis jūsų judesiais ir intensyviai stimuliuoti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Bolster Butt Plug with Inflatable Tip

    „Nexus Bolster“ turi pripučiamą antgalį, leidžiantį vartotojui pritaikyti savo prostatos spaudimą. Jo galingas variklis siūlo 6 stimuliuojančius prostatos vibracijos nustatymus. Valdymas ant žaislo arba nuotolinio valdymo pulteliu. USB įkraunamas ir atsparus vandeniui, tiek žaislas, tiek nuotolinio valdymo pultas.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550760 Black

    Vibro-but kištukas Remote Controlled Butt Plug iš ANOS yra ryškios spiralinės konstrukcijos, skirtas intensyviam išangės masažui. Besisukantys masažo karoliukai koto apačioje ir stimuliuojantys taškai ant koto tiesiogiai stimuliuoja išangę. Taip pat ant pagrindo yra mažas, apvalus, aukso spalvos veidrodis, kuris nuostabiai puošia išangę.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    „Nexus Beat“ naudoja ritmišką „triukšmo“ technologiją, kad stimuliuotų jūsų prostatą, kitaip nei bet kada anksčiau. Mėgaukitės maloniais pojūčiais kartu su daugiafunkciu tarpvietės masažuokliu dvigubai stimuliacijai. Beat pakelia prostatos žaidimą į visiškai naują lygį.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Primo Heating Butt Plug Black

    Šildymo kištukas ir vibratorius vyrams ir moterims.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Quattro Remote Control Vibrating Pleasure Beads Black

    „Nexus Quattro“ malonumo kamuoliukai suteiks žaidimo laiko naują dimensiją. Šiuos vibruojančius kamuoliukus galima naudoti viduje ir išorėje, kad stimuliuotų visas jūsų erogenines zonas. Apvyniokite juos, traukite, išmeskite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Optimizuokite savo malonumą. Prostata, taip pat žinoma kaip vyrų g taškas (arba p taškas), yra pripildyta tūkstančių nervų galūnėlių, kad sustiprintų jūsų malonumą. „OptiMALE P-Curve“ masažuoklis pasižymi 7 unikaliais vibracijos raštais, kurie sklinda nuo p tašką džiuginančios vidinės lemputės iki išorinio tarpvietės stimuliatoriaus, suteikdami visą stimuliaciją, kurios jums reikia norint patirti galingiausią savo gyvenimo orgazmą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Ritimasis su smūgiais niekada nesijautė taip gerai! Turėdamas du dunksančius variklius abiejose svogūnėlio antgalio pusėse, šis prostatos gyslos įrankis paliečia P tašką tiesiai ir už nugaros, kad gautų griaustinį pojūtį, dėl kurio intensyviai atsipalaiduoja. Lygiai blizgi juoda apdaila su daug tepalo įslysta kaip sapne, o nuotolinio valdymo pultelis leidžia žaisti laisvų rankų įranga ar partnerio žaidimus net po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas. Patirkite 1–2 orgazmus, kokių dar niekada nepatyrėte! Nuvalykite ZT žaislų valikliu ir skalaukite karštu vandeniu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bathmate Prostate Pro

    Sukurta atsižvelgiant į ergonomiką ir malonumą, galėsite pasiekti sustiprintus orgazmus, kurie pakeis jūsų požiūrį į tai, koks pasitenkinimas gali būti vyriškas kulminacija. Prostata tikrai yra perjungimo jungiklis intensyvesniems orgazmams.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos Anal Beads with Vibration Black

    Karštam analiniam malonumui!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Plex with Flex Prostate Stimulator

    Dvigubi varikliai suteikia dvigubą malonumą, leidžiantį valdyti begalę intensyvių aukštųjų ir ūžių žemųjų dažnių vibracijų derinių.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Ne įprastas malonumo kištukas, Lumen siūlo naują patirtį tiems, kurie nori miegamąjį paversti savo scena. Pagaminta iš kūnui draugiško silikono su Velvet Wave komforto technologija; paminkštintas briaunotas silikonas, suteikiantis komfortą ir malonumą, kad būtų palaiminga, bet taip maloni patirtis.

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Black Velvets Rechargeable Plug

    Vyrams ir moterims, kurie nori stimuliuoti savo P tašką! Taip pat puikiai tinka makšties malonumui. Lenktas ir šiek tiek lankstus vibro užpakalinis kištukas su nedideliu gaktikaliu, banguotu kotu ir pagrindu. Šiek tiek lankstus. 7 vibracijos režimai.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Vibez Viento Inflatable Plug

    Kiotos-Vibez Viento Plug yra pripučiamas analinis vibratorius jam ir jai. Yra 7 vibracijos greičiai, įjungus vibratorių suaktyvinama ir pripūtimo funkcija, tad dydį galima reguliuoti pagal savo skonį. Visiškai pagamintas iš aukštos kokybės silikono, užtikrinantis saugų seksą ir ypač sklandų įsiskverbimą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550752 Black

    ANOS nuotoliniu būdu valdomas užpakalinis kištukas yra klasikinio kištuko dizaino. Besisukantys masažo karoliukai koto apačioje tiesiogiai intensyviai stimuliuoja išangę. Taip pat ant pagrindo yra mažas, apvalus, aukso spalvos veidrodis, kuris nuostabiai puošia išangę.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Deep Stormer Vibrating Plug with Remote Control Black

    Deep Stormer turi specialią automatinio stūmimo technologiją, kuri užtikrina 3 judesius aukštyn ir žemyn. Sustiprinkite pojūčius naudodami 10 vibracijos režimų. Nuotolinio valdymo pultas suteikia begalę įvairių malonumų. USB įkrovimo laidas suteikia neribotą pramogą!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    Išbandykite Mustang prostatos masažuoklį vienas arba kartu su savo partneriu. Prostata yra vyriška g taško versija, o jos stimuliavimas turi daug seksualinės naudos. Prostatos spaudimas sustiprina ir pailgina varpos erekciją ir netgi gali sukelti stulbinantį orgazmą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Rechargeable Cock Ring & Anal Vibe

    Kas sakė, kad negali turėti visko? Šis unikalus vyriškas žaislas apkabina varpą ir kamuoliukus dviem atskirais žiedais, o pritvirtintas vibruojantis užpakalio kištukas veikia vienu metu! Laikykite savo erekciją kietą, stiprią ir ilgiau trunkančią, o jūsų kamuoliukai švelniai traukiami, o užpakalis taip pat sulaukia taip reikalingo dėmesio!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets Rechargeable Anal Beads

    Grynas analinio malonumo karoliukas už karoliuką!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Archenemy Black

    Ar svajojate apie jausmingus potyrius už savo galinių durų? Akivaizdu, kad jums reikės patogaus žaislo, kuris jums padės tai padaryti! Tai gali būti šis prostatos stimuliatorius iš Pretty Love. Jis turi sklandų ir išradingai išlenktą dizainą ir suteikia jums pulsavimo funkciją. Pasirinkite 12 nuostabių režimų!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Discover Black

    „Discover“ buvo puikiai sukurtas taip, kad nuves jus į gundantį išangės tyrinėjimo kelionę. Tvirtas aksominis prisilietimo pagrindas sukels gilias pulsuojančias vibracijas, kad erzintų ir sujaudintų jūsų skruostus, kai kūnas sugriebs ploną kaklą, todėl kontūrinis kotas puikiai nuslys į savo vietą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dark Desires Alexandra Vibrating Anal Plug Black

    Verona yra visiškai juodas vibruojantis analinis kištukas su nuotolinio valdymo pulteliu. Šis stimuliatorius yra puikus, jei mėgstate naudotis užpakalinėmis durimis. Partneriai gali atskleisti įdomių galimybių paerzinti ir nustebinti vienas kitą naudodami šį nuotykį, kuris gali baigtis intensyviu orgazmu kaip absoliučia kulminacija.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets Thumping Rectum Butt Plug

    Pulsuojanti, tranki vibracija užpakalinėse duryse!

    109 €

    40,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    G-Play [+] asortimentas yra tikrai universalus įvairiems tikslams. Galima įsigyti trijų dydžių atskirai arba kaip „Trio“ rinkinį. Kiekvienas dydis turi 6 skirtingas vibravimo funkcijas: lėtas, vidutinis, greitas, lėtas pulsas, greitas pulsas ir didėjantis. G-Play [+] pagamintas iš aukštos kokybės silikono ir turi nuimamą variklį. Dėl to valyti labai paprasta, o jei norite naudoti rankovę kaip nevibruojančią piršto vibraciją, galite tai padaryti! G-Play [+] yra atsparus vandeniui ir įkraunamas.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160198 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.