×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Prostatos masažas

Elementai 33 į 64261 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dream Toys Cheeky Love P-Pleaser with Erection Enhancer Black

    Šis P-Pleaser skirtas analiniam ir prostatos stimuliavimui. Su ilgiausiu vyriško grobio galu, trumpiausias galas stimuliuos tarpvietę, o 2 tamprios žiedo formos gali būti naudojamos erekcijai sustiprinti, veikiant kaip gaidžio ir kamuoliuko žiedai.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Anal Lover

    Banguotas vibratorius su apvaliu, šiek tiek išlenktu galu. Nuolat reguliuojama vibracija.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Stimuliuoja prostatą ir tarpvietę tuo pačiu metu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Šis aukštųjų technologijų įrankis turi smailėjantį antgalį, todėl jis gali patogiai slysti ir suteikti didžiausią analinį malonumą! Šis revoliucinis sekso žaislas yra geresnis už jūsų įprastą užpakalio kištuką, o išilgai jo kotelio besisukančiomis karoliukais išmasažuos angą iki skylės ir suteiks pojūtį, panašų į ratlankio darbą!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Mėgaukitės padidintu analiniu malonumu iš dviejų e-stimuliacijos pulso taškų, suteikdami dilgčiojimo malonumą viduje ir išorėje. Galima naudoti 5 lygius elektro-stim su 5 galingomis vibracinėmis funkcijomis arba be jų. Bendra ergonomiška forma suteikia specifinį prostatos susijaudinimą ir malonų stimuliavimą tiesiai į tarpvietės sritį. Galima nešioti atskirai arba sekso metu.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Mėgaukitės kiekviena lempute, nes jos sklandžiai ir jausmingai slysta į jūsų išangę, teikdamos palaipsniui didėjantį malonumą! Šis revoliucinis sekso žaislas yra geresnis už jūsų įprastą užpakalio kištuką, o išilgai jo kotelio besisukančiomis karoliukais išmasažuos angą iki skylės ir suteiks pojūtį, panašų į ratlankio darbą!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Pasiruoškite rokenrolui su P-Rock™ prostatos masažuokliu. Šis novatoriškas naujas vyrų prostatos masažuoklis yra puikus sekso žaislas, kurį galima naudoti tiek vienam, tiek su žaidimų draugu. Jo unikalus, lenktas dizainas idealiai tinka tuo pačiu metu stimuliuoti prostatą ir sėklidžius, todėl pasiruoškite, kad jūsų protas būtų visiškai išpūstas!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug Large

    Pasinerkite į savo užpakalines duris – šis lenktas patogus kištukas yra sukurtas taip, kad užpildytų jūsų užpakalį ir patrintų prostatą savo aksomine išore ir sunkiojo metalo svoriu! Šis aukščiausios kokybės užpakalinis kištukas yra ergonomiškos formos, kad užpildytų jūsų grobį dviem lemputėmis, kurių kiekviena turi vidinį metalinį svorį, kad galėtumėte suspausti tvirtą masę ir skaniai patraukti į apačią skylę.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Manote, kad vikriems pirštams nėra pakaitalo? Negerai! Šis unikalus prostatos stimuliatorius yra įkvėptas vikriausių pirštų ir gali lengvai juos imituoti. Mėgaukitės švelnaus silikono prisilietimu ir 10 vibracijos režimų, kurie jūsų nepaliks šalti.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Palepinkite savo nuotaiką viliojančia pagunda. 17x P-Trigasm turi galingai zvimbiantį tarpvietės stiebą su 3 greičiais ir 4 išorinės vibracijos modeliais. Jame taip pat yra kelios besisukančių karoliukų eilės po veleno pagrindo paviršiumi, kurios viliojančiai sukasi aplink sfinkterį su 5 nustatymais. Galiausiai, po galiuko paviršiumi esantis karoliukas judės aukštyn ir žemyn, melždamas jūsų mielą vietą dar 5 judesio režimais.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Hugo 2 Remote Black

    HUGO™ 2 Remote yra patobulintas nuotoliniu būdu valdomas prostatos masažuoklis, turintis 20 % daugiau galios ir du variklius dugne bei antgaliu tarpvietės ir prostatos stimuliavimui. Jo išskirtinis švediškas dizainas puikiai tinka visoms anatomijoms, o platesnis vibracijos nustatymų asortimentas suteikia daugiau žaidimų erdvės intymiems tyrinėjimams.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Loki Black

    Puikios formos ir kampo, kad būtų galima atlikti prabangų ir galingą prostatos masažą, vandeniui atsparus, įkraunamas LOKI™ turi 6 kintamus nustatymus kulminacijai, kuri pasiekia stulbinantį intensyvumą.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playhouse Fine Stimulation Plug M Silver

    Nerūdijančio plieno sekso žaislai yra būtini sekso žaislų mėgėjams!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Bring It On Butt Plug Green

    Norite ko nors nusileisti ir ieškote naujų nuotykių? Ištirkite viską iš karto naudodami Bring It On. Pažadinkite kiekvieną nervų galą su karoliukais puoštu užpakalio kištuku, o jūsų kamuoliukai mėgausis galinga sparnuoto lopšio vibracija. Tamprus silikoninis gaidžio žiedas padeda ilgiau išlikti ir jaustis stipresniems, o tai užbaigia jausmus stulbinančiam malonumui.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Backie Black

    Pretty Love – tai nauja prabangių sekso žaislų kolekcija. Tai naujausias pažangus ir naujoviškas dizainas, pagamintas iš silikono.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug XL

    Pasinerkite į užpakalines duris – šis lenktas patogus kištukas yra sukurtas taip, kad visi jūsų užpakalį ir patrintų prostatą savo aksomine išore ir sunkiojo metalo svoriu! Pakakalinis kietas yra ergonomiškos formos aukščiausios kokybės už kiekvieną turimą jūsų grobį dviems, kurių vidinį metalinį, kad šis suspausti tvirtą masę ir skaniai patraukti į apačią skylę.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Mėgaukitės galinga vibracija viduje ir išorėje su šiuo tekstūruotu prostatos masažuokliu ir elastingu gaidžio žiedu su tarpvietės stimuliatoriumi! Dvigubi varikliai siunčia virpulį į jūsų išangę ir suteršia, kol jūsų varpa yra kieta. Nesvarbu, ar vertinate patogumą žaisdami solo, ar galią žaisdami poromis, belaidis nuotolinio valdymo pultas yra įdomi funkcija, skirta naudoti namuose ar mieste... 30 pėdų veikimo nuotolis!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Dinamiška stūmimo, vibravimo ir sukimosi stimuliacija, užtikrinanti jaudinančią intymią patirtį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Backie Pink

    Prostatos ir tarpvietės stimuliatorius. Lygios kreivės dizainas suteikia daugiau sotumo jausmą. Pretty Love – tai nauja prabangių sekso žaislų kolekcija. Tai naujausias pažangus ir naujoviškas dizainas, pagamintas iš silikono.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    Nexus Ace ką tik tapo DIDESNĖ! „Nexus“ sukūrė „Ace“ užpakalinių kištukų asortimentą, kad pateiktų viską, ko tik gali norėti iš užpakalinio kištuko.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Nexus Ace Small yra puikus vibruojantis užpakalio kištukas pradedantiesiems arba tiems, kurie nori sušilti prieš analinį seksą.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Lankstus prostatos vibratorius su lenktu antgaliu, gofruotais kotais ir grioveliais tarpvietės stimuliatoriumi. 9 vibracijos režimai. Jį galima įkrauti naudojant pridedamą USB laidą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Bruno Black

    BRUNO – tai paprastumas, galia ir rafinuotumas. Dėl 6 kintamų malonumo nustatymų, elegantiška silikoninė forma suteikia stulbinančią galią būtent ten, kur išrankus vyras to labiausiai nori, kad pasiektų didesnius, geresnius, ilgesnius ir intensyvesnius orgazmus.

    199 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    Ditto+ yra esminis analinis kištukas, mažas, bet galingas vibratorius su lygia, nusmailėjusia galvute ir lanksčiu pagrindu, kad būtų lengva naudotis ir malonus malonumas. Padengtas minkštu silikonu, atsparus vandeniui ir įkraunamas, „Ditto+“ daro viską, ko reikia – ir suteikiamas vienas malonumo sluoksnį kiekvienam kūno tipui.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Aneros Helix Syn V

    HELIX SYN V apjungia apdovanojimus pelniusią populiariausio pasaulyje vyriško G taško stimuliatoriaus formą ir anatomiškai suprojektuotus kontūrus su papildomu vibracijos intensyvumu. Rezultatas – didžiulės galios ir gilumo orgazmai, tokie intensyvūs išgyvenimai, kad visam laikui pakeis jūsų požiūrį į seksualinį malonumą.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playhouse Fine Stimulation Plug S Silver

    Nerūdijančio plieno sekso žaislai yra būtini sekso žaislų mėgėjams!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Flawless Clear Prostate Plug 6.0"

    Erotiškiausių fantazijų taikinys, nepriekaištingi aiškūs lovetoy serialai padės atrasti naujus malonumo lygius! Sukurtas superrealizmui ir unikaliai išlenktas maksimaliems pojūčiams. Šis odai saugus skaidrus žaislas yra idealus pasirinkimas sekso žaislų žaidėjams. Tai įkvėps jūsų sekso žaidimui įdomių galimybių ir begalinio malonumo.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Rimming Hero Black

    Prostatos masažuoklis išradingai ir sumaniai sukurtas dvigubai orgazmo stimuliacijai. 2 galingi varikliai su 10 vibracijos funkcijų jaudinančiai stimuliuoja prostatą ir tarpvietę, o trečiasis variklis su 3 greičiais ir besisukančiomis granulėmis suteikia išskirtinį pojūtį ant išangės.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64261 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.