×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Prostatos masažas nepralaidus vandeniui

Elementai 65 į 7575 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Blush Spark Ignition PRV-01 Carbon Fiber

    Uždegkite savo analinį malonumą su Spark Ignition. Uždegimas yra specialiai sukurtas maksimaliam prostatos stimuliavimui. Su aptakiu anglies pluošto raštu, kad atrodytų elegantiškai aukštųjų technologijų išvaizda. Pridedama kulka turi 10 skirtingų vibravimo funkcijų ir yra paprasta naudoti paspaudus vieną mygtuką.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Booty Pleaser Black

    Šis Booty Pleaser skirtas analiniam ir prostatos stimuliavimui. Ilgiausias vyriškojo grobio galas, trumpiausias galas stimuliuos tarpvietę. Žaislas gali būti naudojamas ir kitais būdais. Moterims jis taip pat gali būti naudojamas kaip analinis vibratorius, tokiu atveju trumpas galas gali stimuliuoti lytines lūpas. Booty Pleaser gali būti naudojamas kaip makšties vibratorius su klitorio stimuliacija.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    G-Play [+] asortimentas yra tikrai universalus įvairiems tikslams. Galima įsigyti trijų dydžių atskirai arba kaip „Trio“ rinkinį. Kiekvienas dydis turi 6 skirtingas vibravimo funkcijas: lėtas, vidutinis, greitas, lėtas pulsas, greitas pulsas ir didėjantis. G-Play [+] pagamintas iš aukštos kokybės silikono ir turi nuimamą variklį. Dėl to valyti labai paprasta, o jei norite naudoti rankovę kaip nevibruojančią piršto vibraciją, galite tai padaryti! G-Play [+] yra atsparus vandeniui ir įkraunamas.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Tobulos formos RC rotacinis prostatos masažuoklis su ANOS vibracija, turi besisukantį dvigalvį antgalį, kuris specialiai nukreipiamas į prostatą atliekant išangės masažą. Du galingi varikliai užtikrina intensyvų sukimąsi ir gilias vibracijas, kurios taip pat stipriai jaučiamos plačiame ir išlenktame kamščio pagrinde, kad tuo pačiu metu stimuliuotų išangę ir tarpvietę.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Thrust Anal Thrusting Prostate Probe

    Šis traukos zondas tikrai patenkins savo galingu varikliu ir 3 greičiais. Velenas puikiai pritaikytas žaisti G arba P taškuose, o rankena leidžia lengvai valdyti naudojimą kartu su partneriu arba vienam. Jis yra įkraunamas ir atsparus vandeniui / panardinamas, todėl Thrust yra aukščiausios kokybės produktas.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Violet Dusk

    Drįstame nepastebėti su LOKI Wave™ 2 – naujos kartos mūsų legendiniu prostatos masažuokliu. Perkurtas siekiant pasiūlyti daugiau lankstumo ir su dviem galingais varikliais, šis prietaisas yra svajonių išsipildymas, kuris turi ilgiau trunkantį ir intensyvų orgazmą. Jums patiks partneriu, kad nustebintumėte su nauju orgazmo paslaptimi, vienas n-pateikite daugiau nustatymų, kad jį pasiūlytumėte kaip pirštą.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    Labai lankstus Rebel analinis vibratorius RC Two Spot Massager turi išsipūtusį P taško antgalį su grioveliais ir plačią anatominę bazę papildomai tarpvietės stimuliacijai. Jis padengtas silikonu su aksomine Soft Touch tekstūra, kad būtų lengva įdėti. Silikonas taip pat reiškia, kad jį patogu nešioti ir galima nešioti ilgą laiką.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Prostate Massager with Vibration Black

    Puikiai suformuotas, tvirtas RC Prostate Massager with Vibration iš ANOS turi ryškų rutulinį antgalį, kuris stimuliuoja prostatą analinio masažo metu. Galingas variklis suteikia gilias vibracijas, kurios taip pat gali būti jaučiamos plačiame kamščio pagrinde, taip pat stimuliuoja išangę ir tarpvietę.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Booty Pleaser 21776 Black

    Su ilgiausiu „grobio“ galu, trumpiausias galas stimuliuos vyrišką tarpvietę. Stimuliatorius pagamintas iš saugaus kūnui silikono ir turi 2 galingus variklius, siūlančius 9 skirtingus vibracijos režimus. Taip vibracijos gerai pasklis po visą įrenginį. Valdymas yra paprastas su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu, kurį taip pat galima duoti į rankas partneriui, kad nustebtų virpesiai ir labai intensyviai mėgautųsi išangės stimuliacija.

    76,90 €

    45,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Lora DiCarlo Tilt Dual Vibration Warming Plug Plum

    G taškas iki P taško ir viskas tarp jų. Tilt yra universalus vibruojantis kištukas, sukurtas makšties ir analiniam malonumui, su unikalia išorine ranka, skirta tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį ar tarpvietę. Sukurta taip, kad būtų patogu ir nešioti, ji puikiai tinka privačiam ar viešam atlyginimui, vienam ar su partneriu. Su giliomis, triukšmingomis vibracijomis ir raminančia atšilimo funkcija „Tilt“ yra lytims palankus kištukas, suteikiantis malonią analinio žaidimo patirtį bet kokiam patirties lygiui.

    289 €

    179 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Aneros Helix Classic

    Geriausiai parduodamas „Aneros Helix“ yra agresyvios formos ir kampuotas, todėl akimirksniu spaudžiama ir įtampa prostata ir aplinkinė sritis. Norint suvokti naudą, reikia mažiau kantrybės ir praktikos.

    76,90 €

    53,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Elementai 65 į 7575 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.