×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Analiniai žaislai prostata vyrams

Elementai 129 į 160179 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Doc Johnson Round Butt Plug Small

    Šis 3,5 colio apvalus kištukas yra labiau suapvalintas užpakalinis kištukas, turi vienodą sferinę galvutę, kuri efektyviai ištiesia, pilnai užpildo ir pasiekia visas mielas vietas.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black XL

    Sensacijų ieškotojai džiaugiasi! Trigubi mūsų svertinio ir vibruojančio Snug & Tug jausmai suteikia didžiulę stimuliavimo dozę, įtraukdami erogenines zonas ir įdomias funkcijas. Dėvėkite penio žiedą, kad erekcija būtų ilgesnė ir stipresnė, o mėgaukitės galingu vibruojančiu ir maloniai apsunkintu vidiniu kamščiu, skirtu išangės ir prostatos pojūčiams.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Backdoor Friend Round Medium

    Užpakalinių durų draugas!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance P-Spot Shower Massager

    Šis glotnus kaip šilkas vibruojantis prostatos masažuoklis puikiai tinka ilsėtis ant patogaus dušo kablio, kai būsite pasiruošę stulbinančiam orgazmui! Visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas, P-spot tyrinėjantis žaislas pasižymi 10 greičių galinga vibracija ir funkcijomis, kurias galima pasiekti naudojant lengvai naudojamus valdiklius ant ergonomiškos rankenos. Platėjantis pagrindas saugo jus, o daug silikoninio tepalo užtikrins lengvą slydimą. Nuvalykite Evolved Toy Cleaner ir nuplaukite karštu vandeniu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Nalone drakonas yra stilingas vibratorius, specialiai sukurtas optimaliam prostatos stimuliavimui. Jis pagamintas iš minkšto silikono ir turi briaunuotą kotą, kad būtų galima mėgautis papildomais pojūčiais. Taip pat žaislo apačioje yra masažuoklis, kuris naudojimo metu masažuoja tarpvietę. Abiejuose stimuliacijos taškuose yra atskiras variklis, turintis 7 skirtingus vibracijos nustatymus.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Patirkite intensyviausius įmanomus orgazmus bakstelėdami į savo P tašką! Šio unikalaus prostatos vibratoriaus tvirto koto gale yra iššokantis mygtukas, specialiai sukurtas taip, kad jaustųsi kaip čia pat bakstelėjus pirštu – pojūtį, kurį dauguma vyrų apibūdina kaip didžiausią kada nors pajustą malonumą. Bet tai dar ne viskas! Kai pateksite į vidų ir bakstelėsite, vibruojantis rutulinis stimuliatorius įsitaisys tiesiai už nugaros ir suteiks papildomo žvilgesio, kuris tikrai nuves jus į laimę – net po vandeniu, nes visas žaislas yra visiškai panardinamas.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Prostatic Play Explorer Silicone Cock Ring and Prostate Plug

    Mėgaukitės ant savo gaidžio ir užpakalio!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Inflatable Anal Plug Black

    Įkiškite prieš pripučiant, o atsidūrę padėtyje, pakelkite neįtikėtiną analinį pasitenkinimą.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Aneros Progasm Ice Intermediate Prostate Massager Clear

    Kiekvienas Aneros Progasm Ice yra unikalus. Gamybos procese sukuriamas unikalus oro burbulas, todėl kiekvienas iš jų nepanašus į kitus. Elegantiškas dizainas suteikia intensyvų prostatos masažą, paremtą patentuotu laisvų rankų įrangos dizainu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Julie Prostate Massager Purple

    Galingas analinis kištukas su nuotolinio valdymo pultu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Aneros Progasm Jr. Intermediate Prostate Massager Black

    Ištikimas bendravardiui, Progasm Jr. gamina tokius pat tvirtus prostatos masažus kaip Progasm Classic, o mažesnio masto idealiai tinka reguliariai naudoti. Progasm Jr. naudoja tą patį aplinkai nekenksmingą, moderniausią gamybos procesą kaip ir Progasm Black Ice.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Drįstame nepastebėti su LOKI Wave™ 2 – naujos kartos mūsų legendiniu prostatos masažuokliu. Perkurtas siekiant pasiūlyti daugiau lankstumo ir su dviem galingais varikliais, šis prietaisas yra svajonių išsipildymas, kuris turi ilgiau trunkantį ir intensyvų orgazmą. Jums patiks partneriu, kad nustebintumėte su nauju orgazmo paslaptimi, vienas n-pateikite daugiau nustatymų, kad jį pasiūlytumėte kaip pirštą.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    „Nexus Boost“ turi pripučiamą antgalį, leidžiantį vartotojui pritaikyti savo prostatos spaudimą. Du galingi varikliai siūlo 6 stimuliuojančius prostatos ir tarpvietės vibracijos nustatymus. Valdymas ant žaislo arba nuotolinio valdymo pulteliu. Žaislas yra įkraunamas iš USB ir atsparus purslams. Nuotolinio valdymo pultas yra įkraunamas USB ir atsparus vandeniui.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    „Nexus Beat“ naudoja ritmišką „triukšmo“ technologiją, kad stimuliuotų jūsų prostatą, kitaip nei bet kada anksčiau. Mėgaukitės maloniais pojūčiais kartu su daugiafunkciu tarpvietės masažuokliu dvigubai stimuliacijai. Beat pakelia prostatos žaidimą į visiškai naują lygį.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Ritimasis su smūgiais niekada nesijautė taip gerai! Turėdamas du dunksančius variklius abiejose svogūnėlio antgalio pusėse, šis prostatos gyslos įrankis paliečia P tašką tiesiai ir už nugaros, kad gautų griaustinį pojūtį, dėl kurio intensyviai atsipalaiduoja. Lygiai blizgi juoda apdaila su daug tepalo įslysta kaip sapne, o nuotolinio valdymo pultelis leidžia žaisti laisvų rankų įranga ar partnerio žaidimus net po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas. Patirkite 1–2 orgazmus, kokių dar niekada nepatyrėte! Nuvalykite ZT žaislų valikliu ir skalaukite karštu vandeniu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bathmate Prostate Pro

    Sukurta atsižvelgiant į ergonomiką ir malonumą, galėsite pasiekti sustiprintus orgazmus, kurie pakeis jūsų požiūrį į tai, koks pasitenkinimas gali būti vyriškas kulminacija. Prostata tikrai yra perjungimo jungiklis intensyvesniems orgazmams.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Optimizuokite savo malonumą. Prostata, taip pat žinoma kaip vyrų g taškas (arba p taškas), yra pripildyta tūkstančių nervų galūnėlių, kad sustiprintų jūsų malonumą. „OptiMALE P-Curve“ masažuoklis pasižymi 7 unikaliais vibracijos raštais, kurie sklinda nuo p tašką džiuginančios vidinės lemputės iki išorinio tarpvietės stimuliatoriaus, suteikdami visą stimuliaciją, kurios jums reikia norint patirti galingiausią savo gyvenimo orgazmą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Plex with Flex Prostate Stimulator

    Dvigubi varikliai suteikia dvigubą malonumą, leidžiantį valdyti begalę intensyvių aukštųjų ir ūžių žemųjų dažnių vibracijų derinių.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Aneros Eupho Trident Advanced Prostate Massager

    „Eupho Trident“ turi ploną korpusą ir specialias išlinkas, kad būtų galima tiksliai valdyti ir judėti patyrusiems solo naudotojams. Lytinių santykių metu jo mažesnis rėmelis laisvai juda per vyro stūmimą, kad orgazmas būtų stipresnis ir ilgesnis.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Ne įprastas malonumo kištukas, Lumen siūlo naują patirtį tiems, kurie nori miegamąjį paversti savo scena. Pagaminta iš kūnui draugiško silikono su Velvet Wave komforto technologija; paminkštintas briaunotas silikonas, suteikiantis komfortą ir malonumą, kad būtų palaiminga, bet taip maloni patirtis.

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    Išbandykite Mustang prostatos masažuoklį vienas arba kartu su savo partneriu. Prostata yra vyriška g taško versija, o jos stimuliavimas turi daug seksualinės naudos. Prostatos spaudimas sustiprina ir pailgina varpos erekciją ir netgi gali sukelti stulbinantį orgazmą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Duke Deep Sea Blue

    Su DUKE gausite du žaislus viename: prostatos užpakalio kamštį, kuris puikiai priglunda prie kūno ir apkabina tarpvietę bei nuimamą 5 padėčių vibratorių.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Archenemy Black

    Ar svajojate apie jausmingus potyrius už savo galinių durų? Akivaizdu, kad jums reikės patogaus žaislo, kuris jums padės tai padaryti! Tai gali būti šis prostatos stimuliatorius iš Pretty Love. Jis turi sklandų ir išradingai išlenktą dizainą ir suteikia jums pulsavimo funkciją. Pasirinkite 12 nuostabių režimų!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectraStim Exo Rogue Prostate Massager

    Jei jums reikia intensyvumo, galios ir tokio elektros žaidimo, apie kurį galvosite kelias dienas; naujas ElectraStim „Rogue“ prostatos masažuoklis yra čia, kad viršytų visus jūsų lūkesčius.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    G-Play [+] asortimentas yra tikrai universalus įvairiems tikslams. Galima įsigyti trijų dydžių atskirai arba kaip „Trio“ rinkinį. Kiekvienas dydis turi 6 skirtingas vibravimo funkcijas: lėtas, vidutinis, greitas, lėtas pulsas, greitas pulsas ir didėjantis. G-Play [+] pagamintas iš aukštos kokybės silikono ir turi nuimamą variklį. Dėl to valyti labai paprasta, o jei norite naudoti rankovę kaip nevibruojančią piršto vibraciją, galite tai padaryti! G-Play [+] yra atsparus vandeniui ir įkraunamas.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Tobulos formos RC rotacinis prostatos masažuoklis su ANOS vibracija, turi besisukantį dvigalvį antgalį, kuris specialiai nukreipiamas į prostatą atliekant išangės masažą. Du galingi varikliai užtikrina intensyvų sukimąsi ir gilias vibracijas, kurios taip pat stipriai jaučiamos plačiame ir išlenktame kamščio pagrinde, kad tuo pačiu metu stimuliuotų išangę ir tarpvietę.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GOPower Ceres Prostatic Massager Vibrating and Tapping Remote Control Black

    Įeikite į erotinių žaislų pasaulį su Go Power asortimentu – labiausiai priklausomybę sukeliančiais žaislais rinkoje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Drake Black

    Patirkite didžiausią analinį malonumą naudodami užpakalio kištuką. Pasimėgaukite pripildymo pojūčiu, naudodami siurblį, kad švelniai išpūstumėte viduje esantį kamštį. Įkiškite prieš pripučiant, o atsidūrę padėtyje, pakelkite neįtikėtiną analinį pasitenkinimą. Pasinerkite į neįtikėtiną kulminaciją su šiuo sensacingu analiniu žaislu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Simul8 Stroker Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock and Ball Toy

    Simul8 suteikia 4 malonumo taškus. Antgalio koto galiukuose yra „Strecker“ technologija, kuri stimuliuoja prostatą, nes vibruojantis pagrindas stimuliuoja tarpvietę. Tuo pačiu metu gaidžio žiedas išlaiko jus stipriau, o rutulinis žiedas - ilgiau. Šis žaislas užtikrina, kad ir dėvėtojas, ir jo partneris patirtų didžiausią pasitenkinimą.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Twist Double Toy Anal & Prostate Massager Black

    Pasukite 4 žaidimo būdus! Nexus Revo Twist yra keičiamas besisukantis ir vibruojantis sekso žaislas, kurį galima naudoti 4 skirtingais būdais. Viename gale yra 6 greičių vibruojantis užpakalinis kištukas, o kitame - 2 greičių besisukantis velenas. Įdėkite bet kuriuo būdu, kad vienu metu stimuliuotumėte išangę ir tarpvietę.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Remote Controlled Prostate Plug Vibrating & Warming

    Tai sušildys nugarą! Šis prostatos vibratorius nuotoliniu būdu valdomas prostatos kištukas su 2 funkcijomis iš Rebel išsiskiria savo daugybe funkcijų ir malonumą teikiančia forma.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel 3-Piece Prostate Plug Set Black

    3 dalių Rebel prostatos kištukų rinkinys, kurį sudaro 3 skirtingų dydžių ir svorių užpakaliniai kištukai, skirti vietoje stimuliuoti prostatą. Jie taip pat puikiai tinka tempimui ir treniruotėms. Kiekvienas kištukas yra ergonomiškos formos su išsipūtusiu P taško antgaliu, lenktu tarpvietės stimuliatoriumi ir praktiška piršto kilpa, kuri taip pat veikia kaip kamštis.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160179 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.