×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Analiniai kištukai

Elementai 129 į 160943 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Action Pinsy Expandable Anal Plug with Remote Control Black

    Pinsy yra naujasis Action analinis kištukas, bet tai nėra bet koks analinis kištukas, nesuklyskite.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HookUp Panties Crotchless Secret Gem White

    Nėrinių virvelė su blizgančia analine paslaptimi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Dirty Words Anal Plug Set

    „Dirty Words“ analinio kištuko rinkinyje yra 3 skirtingų dydžių aukščiausios kokybės silikoniniai aksesuarai, skirti išugdyti šią skylę! Tapkite nuo užpakalinių durų pradedančiojo iki pažengusio analinio entuziasto. Kiekvienas kištukas turi neklaužadą jūsų užpakaliui arba jūsų žaislų asiliui, kurį norite rodyti: vergas, kekšė ir apskretėlė!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tom of Finland Weighted Silicone Anal Plug-Black

    Manote, kad galite atlaikyti šio galingo analinio kištuko apimtį ir svorį? Naudokite šiek tiek vandens pagrindo tepalo, kad nusmailėjusį galiuką nustumtumėte pro sfinkterį ir mėgaukitės, kaip šis ypač didelis kamštis atveria jus! Kai pirmoji lemputė iššoks į jūsų išangę, jūs vis tiek turėsite įspausti dar vieną glotnų, didžiulį rutulį!

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Ass-Pand Large Inflatable Silicone Anal Plug Black

    Išplėskite savo užpakalį su Ass-Pand! Šis pripučiamas silikoninis analinis kištukas leidžia pripildyti užpakalį į naują galinių durų išplėtimo lygį! Silikono išorė yra aksomiškai lygi, kad jūsų grobis būtų aukščiausios klasės pojūtis, o minkštą siurbimo lemputę patogu laikyti rankoje, kol siurbiate iki pageidaujamo pilnumo.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Flawless Clear Prostate Plug 6.0"

    Erotiškiausių fantazijų taikinys, nepriekaištingi aiškūs lovetoy serialai padės atrasti naujus malonumo lygius! Sukurtas superrealizmui ir unikaliai išlenktas maksimaliems pojūčiams. Šis odai saugus skaidrus žaislas yra idealus pasirinkimas sekso žaislų žaidėjams. Tai įkvėps jūsų sekso žaidimui įdomių galimybių ir begalinio malonumo.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Jet Bruiser Carbon Metallic Black

    „Jet“ grėsmingas „Bruiser“ yra „Pro“ dydžio užpakalinis kištukas, kuris atrodo aptakus ir grėsmingas su „Jet Black Carbon Metallic“ apdaila, pagamintas iš laboratorijoje patikrinto kūno saugaus neakytojo PVC. Žaisk sunkiai. Žaisk saugiai. Šis analinis kištukas skirtas pažengusiems naudotojams.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lybaile The Little Stud Penis Skin

    Baile® The Little Stud Penis Butt Plug Dildo/Dongs Sekso žaislas moterims.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets Butt Plug Large

    Didžiulis juodas užpakalinis kištukas su siurbtuku!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Jewels Plug Iridescent

    Pristatome „Jewels“ kolekciją, kuri bus mėgstamiausia jūsų sekso žaislų stalčiuje. Jewels Plug yra ir nuostabus, ir stimuliuojantis. Svogūnėlių formos ašaros forma suteikia puikų sotumo jausmą su nusmailėjusiu antgaliu, todėl įdėjimas yra lengvas ir patogus. Pagamintas iš kūnui saugaus borosilikatinio stiklo, šis užpakalinis kištukas mirksi krištoliniu blizgesiu, o platėjantis saugos pagrindas pasižymi triušio galvutės dizainu. Patirkite temperatūros žaidimą prieš naudodami panardindami žaislą į šiltą arba vėsų vandenį.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Classic Butt Plug Medium

    Klasikinis žaislas pradedantiesiems, Doc Johnson 5,5 colio užpakalio kištukas yra švelnios formos, idealiai tinka įkišti pirmą kartą.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Booty Call Colored 3 pack

    Vienas, du ar trys? Jei ieškote jaudinančių jausmų, malonių masažo žaidimų asortimento nugaros eigai, ši seksuali trijulė puikiai tiks kitam analiniam nuotykiui. Lankstūs kištukai pagaminti iš medicininio silikono, glosto jūsų išangę minkštu liesti paviršiumi. Dėl siaurų galiukų ir glotnios, itin minkštos tekstūros jie puikiai tiks pradedantiesiems ir tyrinėtojams.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Plug Model 2 XS Black

    „SilexD“ siūlo aukštos kokybės dvigubo tankio itin minkšto silikono dildo ir SILEXPAN asortimentą, kurių tekstūra ir prisilietimas yra itin tikroviškos, kad patirtumėte neprilygstamą malonumą.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Cock Gigantor XXXL Tapered Butt Plug

    Jei bandote pasiekti maksimalų prikimštą pojūtį ir platų, atsivėrusį sfinkterį... daugiau neieškokite! Šis ypač didelis užpakalinis kištukas suteiks jums visą gyvenimą trunkantį analinį iššūkį – patirtį, kurios niekada nepamiršite. Smailėjantis antgalis šiek tiek padeda, jei jūsų grobis jau pripratęs prie didelių įdėklų.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perfect Fit Tunnel Plug M Clear

    Jūs niekada nematėte nieko panašaus; tai pati šauniausia užpakalinių kištukų naujovė nuo tada, kai jie pasirodė rinkoje. Užuot tiesiog užkimšę kieno nors užpakalį, galite jį atidaryti ir panaudoti neįtikėtiną tunelio angą, kuri eina per visą kištuką.

    49,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Rose Gold Medium

    Kolekcija Gleaming Love pristato šį vidutinio dydžio blizgantį analinį kamštį su brangakmeniu. Pagamintas iš lygaus lengvo aliuminio ir besiūlių, šis malonus žaislas lengvai slysta, o platėjantis pagrindas užtikrina saugumo jausmą, o papuošalas patogiai laikosi tarp užpakalio skruostų.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Expansion Trainer Anal Dilator Set

    Tapkite nuo užpakalinių durų pradedančiojo iki pažengusio išangės entuziasto su šiuo 5 tuščiavidurių, graduotų dydžių išangės plečiamųjų rinkiniu. Kiekvienas kūginis kištukas yra suformuotas taip, kad jį būtų patogu įkišti, su smailiu galu ir platėjančiu pagrindu, kuris padės viską išlaikyti savo vietose ir ilgiau.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Ace yra prabangus užpakalinis kištukas tiems, kurie nori daugiau iš savo malonumo produktų. Pagaminta iš šilko švelnaus silikono, patogiai suformuota su įdubomis ant koto, kad būtų galima papildomai stimuliuoti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dinoo Ceratops RR05 21.5cm Black

    Aukščiausios kokybės dildo.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    Įelektrinkite pojūčius su jaudinančiu Volt™ Electro-Fur. Nuotolinio valdymo elektrostimuliacinio zondo masažuoklyje yra 5 nepriklausomos e-stim lygių funkcijos ir 7 vibracijos funkcijos, suteikiančios elektrifikuojantį malonumą. Elegantiškas kūginis kištukas pritaikytas lankstytis su jūsų judesiais, o plonas korpusas suteikia malonumą pradedantiesiems.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Bootie L Black

    Nesvarbu, ar išmokote mylėti užpakalinį žaidimą iš originalaus BOOTIE SMALL kištuko, ar esate žaidimo entuziastas, ieškantis kažko didelio, šis kištukas sujungia rimtą dydį ir patogiausią dizainą.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Something Forbidden Butt Plug

    Remiantis klasikiniu dizainu, standžia, lygia silikonine forma ir užapvalintu galu, kad būtų galima rasti jautrias vietas ir apipilti jas galingais vibracijos greičiais.

    24,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Plug & Joy Big PL07 Black

    Juodas želė užpakalis su lygiu ir maloniu paviršiumi.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Multicolour Set

    Kolekcija „Gleaming Love“ pristato šį 3 dydžių blizgių analinių kamščių rinkinį su brangakmeniu. Pagaminti iš lygaus lengvo aliuminio ir besiūliai, šie malonumo žaislai lengvai slysta, o platėjantis pagrindas užtikrina saugumo jausmą, o papuošalas patogiai sėdi tarp užpakalio skruostų.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ibiza Remote Control Anal Plug Vibrator Black Size M

    Atostogos Ioje gali būti įvairių formų, bet geriausia tai padaryti kaip įdomią kelionę su šiuo vibruojančiu analiniu kišteliu! Jis yra gražios klasikinės formos su smailu antgaliu ir lanksčiu kaklu, todėl jį labai patogu naudoti. Be to, jo pagrindą puošia žavus kalnų krištolas, o jo vibracijos parenkamos per nuotolinio valdymo pultą, kurį galite pasilikti arba patikėti savo kolegai!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Classic Butt Plug Large

    Klasikinis žaislas pradedantiesiems, „Doc Johnson“ 6 colių užpakalinis kištukas yra švelnios formos, idealiai tinka įkišti pirmą kartą. Smailėjantis korpusas suteikia komforto jausmą, o platėjantis pagrindas saugiai laiko žaislą. Pagaminta iš PVC, ne ftalato kūno saugios medžiagos, kuri apima Doc antibakterinę Sil-A-Gel formulę.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • COLT Expandable Butt Plug

    Colt Expandable Butt Plug yra latekso ir gumos pripučiamas užpakalinis kištukas su lengvai išvalomu vožtuvu. Šis užpakalinis kištukas yra 4 colių ilgio ir 1,75 colio skersmens.

    33,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag Anal Trainer Set Black

    Pradėkite savo analinį žaidimą su šiais trimis dydžiais. Šis rinkinys, kurio matmenys yra 3, 4 ir 5 coliai, yra tobulos formos ir dydžio, kad padėtų užpakalinių durų pradedantiesiems švelniai išplėsti savo analinės patirties ribas.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • TitanMen Anal Stretcher Black

    „TitanMen Anal Stretcher“ 6 colių išplėtimo kištukas turi kūgio formą, kad būtų lengva įeiti, ir pritaikytas žaidimas, tinkantis kiekvienam patirties lygiui.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Vibrating Aluminium LED Buttplug Small

    Pristatome vibruojantį aliuminio užpakalinį kištuką su LED RGB lemputėmis – nedidelį stebuklą, kuriame intymus malonumas derinamas su užburiančiu šviesos ekranu. Šis puikiai sukurtas įrenginys ne tik suteikia diskretišką ir galingą vibraciją, bet ir prideda vizualinio žavesio su pritaikomais LED RGB lemputėmis. Patobulinkite savo analinį vaizdą su šiuo unikaliu ir universaliu malonumo palydovu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Latex Play Inflatable Anal Plug with Double Balloon and Pump Black

    Pakelkite analinį žaidimą į kitą lygį naudodami šį pripučiamą kištuką! Šį kamštį galima lengvai pripūsti paspaudus rankinį pompą. Jame yra lengvai atleidžiamas vožtuvas (esantis ant siurblio), skirtas greitai išleisti orą. Standartinės būklės abiejų balionų skersmuo yra 25 mm. Kištuko ilgis 150 mm. Balionai pripučiami iki 65 ir 70 mm skersmens, bendras kamščio ilgis pripūstas yra 220. Atkreipkite dėmesį, kad pirmasis balionas turi būti visiškai pripūstas, kad būtų galima pripūsti antrąjį.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • COLT XXXL Pumper Plug Black

    Į vyrus orientuoto malonumo pradininkai tai vėl padarė su COLT® XXL siurblio kištuku su nuimama žarna. Šis unikalus zondas teikia itin didelį malonumą su pripučiamu korpusu, lengvai išspaudžiama lempute ir net išlieka pripūstas, kai žarna yra atjungta! Norėdami pripūsti ekstazio, tiesiog prijunkite žarną ir išsiurbkite lengvai išspaudžiamą lemputę. Kai pasieksite norimą dydį, zondas išlaikys savo dydį net nuėmus žarną, o greito oro atleidimo mygtukas leidžia švelniai išleisti ir išimti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160943 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.