×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Silikoniniai analiniai kištukai analinis

Elementai 161 į 192419 viso

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Anos Butt Plug with Vibration

    ANOS užpakalinis kištukas su vibracija yra nuostabios formos ir turi 20 vibracijos režimų lankstaus vibro užpakalinio kištuko koto apačioje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Anal Adventures Platinum Beaded Plug Black

    Visiems, norintiems atrasti naujus analinius pojūčius vienas arba su partneriu! „Anal Adventures Platinum“ siūlo anatomiškai tikslines parinktis, kurios visos pagamintos iš 100 % satino lygaus, platina kietinto silikono. Beaded Plug įdėjus sukurs smagų pojūtį ir suteiks daugiau pojūčio sūpuojant ant inkaro pagrindo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Desire Purple

    Sudėtingas ir subtilaus dizaino Desire yra smulkus, bet galingas kištukas tiems, kurie nori patirti analinio žaidimo malonumą ir jaudulį. Puikiai suformuluotas, kad būtų prigludęs prie kūno, tvirtas aksominis pagrindas sukels gilias pulsuojančias vibracijas, kad erzintų ir sujaudintų jūsų skruostus.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Langloys Small Anal Plus with Led and Remote Control

    Šis aukščiausios kokybės įkraunamas silikoninis kištukas yra pats geriausias tokio tipo. Itin minkštas kokybiškas silikonas su unikaliu silikono nuotolinio valdymo pulteliu, padengtu auksiniu kraštu. Galite įjungti užpakalinį kištuką be nuotolinio valdymo pulto ir pakartotinai paspaudę įjungimo arba išjungimo mygtuką, kad pasiektumėte mėgstamiausią vibravimo režimą. Spalvos toliau keičiasi užpakalinėje kištuko pusėje.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black XL

    Sensacijų ieškotojai džiaugiasi! Trigubi mūsų svertinio ir vibruojančio Snug & Tug jausmai suteikia didžiulę stimuliavimo dozę, įtraukdami erogenines zonas ir įdomias funkcijas. Dėvėkite penio žiedą, kad erekcija būtų ilgesnė ir stipresnė, o mėgaukitės galingu vibruojančiu ir maloniai apsunkintu vidiniu kamščiu, skirtu išangės ir prostatos pojūčiams.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Cheeky Buttplug Pink

    Žaiskime! Prisijunkite naudodami Cheeky™ analinių kištukų liniją! Kiekvienas gabalas turi savo individualią tekstūrą, o tvirtas flanšinis pagrindas su siurbtuku užtikrina saugų suaugusiųjų žaidimą ir maksimalią seksualinę gerovę. Šie užpakaliniai kištukai, skirti naudoti vienam partneriui, bet papildyti porų žaidimu, suteiks jaudulio bet kokiam žaidimo laikui.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Prostate Silicone Remote Anal Plug Black

    Trokškite kreivės, prašykite išsipūtimo ir mėgaukitės bangavimu! Išplėskite savo malonumą su šiuo pripučiamu ir vibruojančiu analiniu žaislu, nepanašiu į bet kurį kitą. Šis šilkinio glotnumo silikoninis kištukas švelniai išsipūs jūsų viduje ir pajusite neįtikėtiną pilnumo pojūtį.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bfilled Basic Plus Prostate Plug Magenta

    Ar žinote, kad analinėje srityje yra tokia didelė galūnėlių koncentracija, kad net ir mažiausias kamštis gali jaustis nuostabiai? „Bfilled Basic Plus“ masažo kištukas buvo sukurtas pagal tai.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus B-Stroker Remote Control Unisex Massager with Unique Rimming Beads

    Nexus B Stroker yra tikrai unikalus ir universalus žaislas.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Plug Model 1 S Black

    Kiekvienam užpakaliukui yra kištukas!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Sensitive Prostate Plug Black

    „Pretty Love Sensitive Prostate Plug“ puikiai tinka naudoti atskirai, kad sustiprintumėte savo privačią veiklą arba kartu su partneriu, kad gautumėte papildomų stuburo dilgčiojimo pojūčių preliudijų ir sekso metu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug Medium

    Pasinerkite į savo užpakalines duris – šis lenktas patogus kištukas yra sukurtas taip, kad užpildytų jūsų užpakalį ir patrintų prostatą savo aksomine išore ir sunkiojo metalo svoriu! Šis aukščiausios kokybės užpakalinis kištukas yra ergonomiškos formos, kad užpildytų jūsų grobį dviem lemputėmis, kurių kiekviena turi vidinį metalinį svorį, kad galėtumėte suspausti tvirtą masę ir skaniai patraukti į apačią jūsų skylę.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pornhub Trilogy Anal Training Kit with Bullet

    Pakelkite jį į kitą lygį su analinio treniruočių rinkiniu – trimis vis didesnio dydžio silikoniniais kaiščiais. Naudokite su 10 greičių auksine kulka beprotiškoms vibracijoms.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Plug Model 2 L Black

    „SilexD“ siūlo aukštos kokybės dvigubo tankio itin minkšto silikono dildo ir SILEXPAN asortimentą, kurio tekstūra ir prisilietimas yra itin tikroviškos, kad patirtumėte neprilygstamą malonumą.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zeus Electrosex Bum Shock E-Stim Silicone Anal Plug Black

    Siųsk užpakalį! Pasiruoškite šokiruojančiam analiniam malonumui su šiuo elektrai laidžiu silikoniniu kištuku. Mėgaukitės klasikine smailėjančia forma, todėl ją lengva įkišti ir patogu nešioti ilgai žaidžiant. Pridedami švino laidai, skirti prijungti jį prie Zeus Power Box, parduodamo atskirai, todėl galite patirti dilgčiojimą ir sukrėtimą savo skylėje! Kiek galite susitvarkyti? Ši šilko glotnumo medžiaga yra be ftalatų ir neakyta, tačiau nesuderinama su silikoniniais lubrikantais. Po naudojimo nuvalykite švelniu muilu arba žaislų valikliu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • STRETCH'R Tripole Butt Plug XL Gun Metal

    Naujieji STRCH'R serijos kištukai yra komplektuojami iš užpakalinių kištukų, pagamintų iš ypač minkšto vinilo, kad būtų malonu ir patogu.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Thrusting Massager with Vibration Black

    Vibro-but kištukas RC Thrusting Massager iš ANOS su galinga traukos funkcija. Intensyviai išangės stimuliacijai su minkštu, smailėjančiu antgaliu, kuris nuolat stimuliuoja prostatą savo pastūmomis. Nešiojant kamštį, vibracija gali būti jaučiama ir tarpvietėje.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Intensity Plug Gold

    Visada norisi daugiau?... Intensity Plug nenuvils. Sukurtas taip, kad būtų lengva įkišti, Intensity kištukas lengvai priartėja prie analinio žaidimo. Kūnui nekenksminga, elastinga medžiaga sukuria malonias vibracijas dėl ergonomiško dizaino, todėl tai puikus kištukas naujokams ir profesionalams.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Plugz Butt Plug Black Nr. 4

    Plugz yra gražių užpakalinių kištukų serija, pagaminta iš aukštos kokybės medicininio silikono ir yra visiškai saugi žmogaus organizmui.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Comets Butt Plug Set

    Jei nesate naujokas išangės stimuliacijos srityje arba norite eksperimentuoti su įvairiais dydžiais, Comets užpakalinių kištukų rinkinys yra puikus pasirinkimas jums! Šiame rinkinyje yra 3 skirtingų dydžių užpakaliniai kištukai, todėl galite pradėti nuo mažų ir lėtai judėti iki didžiausio kištuko. Kištukai pagaminti iš minkšto silikono ir jaučiasi labai patogiai. Plokščias pagrindas užtikrina, kad naudojimo metu jie išliks vietoje.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Glams Mini Purple Gem

    Linksmi, mieli ir spalvingi „Glams“ brangakmenių kištukai suteikia miegamajam šiek tiek žavesio. Pagaminta iš kūnų saugaus ir šilkinio glotnaus silikono, „Glams“ turi smailėjantį užpakalį su ryškiu, putojančiu brangakmeniu. Galimos įvairios akį traukiančios spalvos ir tinkami su visais lubrikantais, Glams puikiai tinka toms brangioms akimirkoms su partneriu arba leidžiantis jautis žavingai!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Bootie Fem Rose

    Ar esate asmuo, turintis makštį, ir ieškote analinio kamščio, atitinkančio jūsų anatomiją? O gal norite patirti makšties seksą, kai nešiojate analinį kamštį? Jūs esate tinkamoje vietoje. Susipažinkite su BOOTIE FEM – lengvai pasiekiamos tulpės formos užpakalio kamščiu. Jis pakankamai patogus naujokams, turintiems analinį kištuką, ir skirtas nešioti sekso metu, kad pasiektų FUNtastišką megaorgazmą.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Anal Play Vibrating Anal Plug Large Black

    Patirkite didelį pasitenkinimą mūsų vibruojančiu analiniu kištuku Large. Su platėjančiu pagrindu, užtikrinančiu stabilumą, jis yra patvarus ir nekenksmingas paviršiui. Mėgaukitės kelių greičių vibracijomis ir tekstūruotu kotu, pagamintu iš 100% silikono, kad gautumėte neprilygstamą malonumą. Jis yra 17 cm pločio ir sukurtas tik užpakalinių durų malonumui, įkraunamas ir be galo malonus.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Regular Diamond Butt Plug Black

    Mėgaukitės nuolat stimuliacija dėl šio užpakalio kištuko svorio ir klasikinės formos. Šis užpakalinis kištukas pagamintas iš silikono, turi lankstų kaklelį ir gražų deimantą prie platėjančio pagrindo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 161 į 192419 viso

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.