×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Silikoniniai analiniai kištukai 10 - 14,9 cm stimuliuojantis

Elementai 33 į 6497 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Blush Temptasia Fuck Me Butt Plug Black

    „Temptasia Fuck Me Butt Plug“ siunčia aiškią žinią – jūs žinote, ko norite. Pagamintas iš lankstaus silikono, šis rizikingas kištukas turi saugų, širdies formos pagrindą. Jo satino lygus paviršius turi sviesto švelnų prisilietimą, kuris tampa glotnus tepalu. „Spank Me Plug“ lemputės ilgis yra didesnis nei vidutinis, o kūgis kūgis, kad būtų lengva įkišti.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Plug-ilicious 1 yra vibruojantis analinis kištukas su ypač stipria vibracija, kurį galima valdyti iš išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio ar Apple Watch. Lygus paviršius, iš kūnų nekenksmingo silikono, leidžia lengvai įkišti kištuką ir užtikrinti saugų potyrį. „Plug-ilicious 1“ gali naudoti tiek vyrai, tiek moterys, jis gali prisijungti prie dušo, nes yra atsparus vandeniui ir turi šnabždesio režimą, kad būtų galima diskretiškai linksmintis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Plug-ilicious 2 yra vibruojantis analinis kištukas su ypač stipria vibracija, kurį galima valdyti iš išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio ar Apple Watch. Lygus paviršius, pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono, leidžia lengvai įkišti kištuką ir užtikrina saugų potyrį. Plug-ilicious 2 gali naudoti tiek vyrai, tiek moterys, jis gali prisijungti prie dušo, nes yra atsparus vandeniui ir turi šnabždesio režimą, kad būtų galima diskretiškai linksmintis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Firefly Prince Pink Small

    Silikoninis kištukas „Firefly Prince Glow-in-the-Dark“ sukurtas atsižvelgiant į jūsų malonumą. Tvirtas, elastingas ir tinka visiems lubrikantams. Yra įvairių spalvų ir dydžių. Kai saulė nešviečia, jūs patys sukuriate švytėjimą.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Backdoor Friend XL

    Juodas užpakalinis kištukas su siurbtuku.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Silicone Plug Large

    Inovatyvus ir ergonomiškas dizainas, minkštas, higieniškas, be burbuliukų, bekvapis, antialergiškas, ilgaamžis, lengvai valomas, be ftalatų. Medžiaga: 100% silikonas, ilgis: 12cm, Ø 4,1cm

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Twinny Bud yra analinis kištukas, kuris suteikia jums pojūčių kaip niekada anksčiau. Analinis kištukas turi du perlus su 10 vibracijų ir gali būti įkraunamas naudojant USB laidą. 2 kamuoliukai puikiai tinka dvigubai analinei stimuliacijai, ergonomiškas dizainas užtikrina idealų analinį įkišimą, o Twinny Bud yra ypač minkštas dėl skysto silikono.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Programa valdomas Satisfyer Deep Diver suteikia ypač malonią stimuliaciją: šis analinis vibratorius jus įkvėps savo jausminga kamuoliuko struktūra ir galingomis vibracijomis. O platus pagrindas užtikrina, kad meilės žaidimais galėsite mėgautis saugiai.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Maža mūsų geriausiai parduodamo apvado kaiščio versija, kurioje yra besisukančių karoliukų, kad būtų galima pajusti apvado jausmą, ir galiukų vibraciją, kad sukeltų orgazmą. Šis kompaktiškas, saugus kūnui, besiūlis silikoninis kištukas yra stipriai įkraunamas, kad stimuliuotų visas reikiamas vietas. Naudokite su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kuris ne tik palengvina naudojimą, bet ir leidžia žaisti su įvairiomis poromis.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Eclipse™ Thrusting Rotator Probe yra palaimingiems pradedantiesiems ar erotikos ekspertams skirtas bilietas į neklaužadų analinio malonumo stebuklų šalį. 12 funkcijų zondas sujungia galingą vibraciją ir intensyvią stimuliaciją su jaudinančiais sukimosi, stūmimo veiksmais ir dviem galingais varikliais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bfilled Basic Plus Wave Seafoam

    „Bfilled Basic Wave“ masažinis kištukas turi stimuliuojančią bangavimo struktūrą, meistriškai apibrėžtus kontūrus, platų pagrindą ir smailėjantį galiuką, todėl puikiai tinka pradedantiesiems, tiek patyrusiems žaidimams. Jame yra laisvai slankiojantis svoris, kuris suteikia jaudinantį pojūtį, o 100 kūnų saugus silikonas sušyla iki kūno temperatūros, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas. Nesvarbu, ar nori tyrinėti vieną, ar su partneriu, „Bfilled Basic Plus Wave“ buvo sukurtas taip, kad atrakintų naujas duris.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson A-Play Vibe Beginner Vibrating Remote Butt Plug Turquoise

    „Vibe“, A-Play linijos pagrindas, turi galingą vidinį variklį su 10 skirtingų vibravimo funkcijų. Kiekvienas iš 10 stimuliuojančių modelių suteikia naudotojams gilias, triukšmingas vibracijas, patogiai valdomas tiesiai ant gaminio arba per pridedamą belaidį nuotolinio valdymo pultą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Sensitive Prostate Plug Black

    „Pretty Love Sensitive Prostate Plug“ puikiai tinka naudoti atskirai, kad sustiprintumėte savo privačią veiklą arba kartu su partneriu, kad gautumėte papildomų stuburo dilgčiojimo pojūčių preliudijų ir sekso metu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Plugz Butt Plug Black Nr. 4

    Plugz yra gražių užpakalinių kištukų serija, pagaminta iš aukštos kokybės medicininio silikono ir yra visiškai saugi žmogaus organizmui.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zeus Electrosex Bum Shock E-Stim Silicone Anal Plug Black

    Siųsk užpakalį! Pasiruoškite šokiruojančiam analiniam malonumui su šiuo elektrai laidžiu silikoniniu kištuku. Mėgaukitės klasikine smailėjančia forma, todėl ją lengva įkišti ir patogu nešioti ilgai žaidžiant. Pridedami švino laidai, skirti prijungti jį prie Zeus Power Box, parduodamo atskirai, todėl galite patirti dilgčiojimą ir sukrėtimą savo skylėje! Kiek galite susitvarkyti? Ši šilko glotnumo medžiaga yra be ftalatų ir neakyta, tačiau nesuderinama su silikoniniais lubrikantais. Po naudojimo nuvalykite švelniu muilu arba žaislų valikliu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Realistic Switch Plug-in 2in1 Dildo & Butt Plug Black L

    „Switch Plug-in Dildo“ kolekcija yra nuostabiai transgresyvi. Minimalistinis ir paslaptingas, jo linijos leidžia ieškoti naujų kelių ir nepaisyti atitikties.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Remote Controlled Butt Plug Purple

    Grynas analinis malonumas pradedantiesiems ir patyrusiems! Nuostabios formos analinis vibratorius RC Butt Plug iš Sweet Smile su švelniu antgaliu. Jis padengtas minkštu silikonu, kuris puikiai jaučiasi prie odos.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Snug Plug 4 Black

    „Snug Plug 4“ yra itin patogus, 257 gramus sveriantis užpakalinis kištukas, skirtas suteikti jausmingą pilnatvės jausmą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Anal Plug Massager Purple

    Geriausias analinio užpakalio kamščio stimuliavimas. Pagaminta iš medicininio silikono ir pasižymi 12 funkcijų vibracijomis. Jis yra labai lankstus ir labai patogus vartotojui. Pakabos formos užpakalinis kištukas su siauru kakleliu, kad būtų lengva įkišti, o lenkiamas pagrindas leidžia lengvai ištraukti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Renagade Knock Knock Plug Black

    Thump and Roll į išskirtinį malonumą su „Knock Knock“ iš Renegade. Anatomiškai suprojektuotas kampinis silikoninis kištukas su laisvai plaukiojančiu plieniniu rutuliu. Kūginis, kad būtų lengva įkišti.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Bolster Butt Plug with Inflatable Tip

    „Nexus Bolster“ turi pripučiamą antgalį, leidžiantį vartotojui pritaikyti savo prostatos spaudimą. Jo galingas variklis siūlo 6 stimuliuojančius prostatos vibracijos nustatymus. Valdymas ant žaislo arba nuotolinio valdymo pulteliu. USB įkraunamas ir atsparus vandeniui, tiek žaislas, tiek nuotolinio valdymo pultas.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Snug Plug 2 Black

    „Snug Plug 2“ yra itin patogus, 114 gramų sveriantis užpakalinis kištukas, skirtas suteikti jausmingą pilnatvės jausmą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Anal Adventures Platinum Silicone Vibra Slim Plug Medium Black

    Vibra Slim Plug vidinis svoris rieda su judesiu, kad stimuliuotų raumenis ir suteiktų pojūtį! „Ultrasilk™“ silikonas, pasižymintis šilko švelnumu, puikiai sušildo jūsų kūno šilumą. Jūsų judesiai varo rutulinį guolį šiame lygaus silikono viduje su patogiu inkaro pagrindo kištuku, puikiai tinkančiu dėvėjimo metu suteikti naujų pojūčių ir komforto. Šis kištukas yra 4 colių ilgio (3 colių įkišamas) ir 1,5 colio pločio. Šis kištukas pagamintas iš lygaus, kūnui saugaus silikono, jame nėra ftalatų, parafinų ar latekso.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sport Fucker Thunder Plug Black

    Po daugiau nei metų gamybos „Sport Fucker“ išleido savo revoliucinį naują „Thunder Plug“.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sweet Seal Black

    Programėlėmis valdomas „Sweet Seal“ įkvėps jus savo galingu varikliu, erdvia, apvalia forma ir intuityviu valdymu. Taip pat silikoninį analinį vibratorių galite naudoti įvairiais būdais su Satisfyer Connect programėle.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Play with Me Candy Heart Be Mine Pink

    Pristatome „Naughtier Candy Hearts“ – drąsesnę itin populiaraus „Naughty Candy Hearts“ versiją – pirmąjį pasaulyje širdies formos užpakalio kištuką! Jūs to paprašėte, todėl padarėme juos didesnius ir neklaužadus! Daugiau nei 4 coliai (10,5 cm) nuo viršaus iki apačios, lemputė yra 3 colių (7 cm) ilgio ir 1,6 colio (4 cm) skersmens, todėl tai puikus tarpinis analinis žaislas.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Semi-Realistic Switch Plug-in 2in1 Dildo & Butt Plug Pink S

    „Switch Plug-in Dildo“ kolekcija yra nuostabiai transgresyvi. Minimalistinis ir paslaptingas, jo linijos leidžia ieškoti naujų kelių ir nepaisyti atitikties.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550752 Black

    ANOS nuotoliniu būdu valdomas užpakalinis kištukas yra klasikinio kištuko dizaino. Besisukantys masažo karoliukai koto apačioje tiesiogiai intensyviai stimuliuoja išangę. Taip pat ant pagrindo yra mažas, apvalus, aukso spalvos veidrodis, kuris nuostabiai puošia išangę.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Vibez Viento Inflatable Plug

    Kiotos-Vibez Viento Plug yra pripučiamas analinis vibratorius jam ir jai. Yra 7 vibracijos greičiai, įjungus vibratorių suaktyvinama ir pripūtimo funkcija, tad dydį galima reguliuoti pagal savo skonį. Visiškai pagamintas iš aukštos kokybės silikono, užtikrinantis saugų seksą ir ypač sklandų įsiskverbimą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Vibro Plug II Black

    Vibruojantis draugas jūsų bagažinės dangčiui! Su nuimamu mini vibratoriumi pagrinde šis smeigtukas vibruos 10 vibracijos režimų. Jis yra nuostabiai tvirtas ir pagamintas iš aukštos kokybės silikono, kuris yra maloniai minkštas ir tuo pačiu visiškai saugus kūnui. Jūsų analinis gėrimas tai patiks!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 6497 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.